Dodaj do ulubionych

Trójka sie poprawia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 21:28
Nie jestem wiernym sluchaczem Trojki, bo byl czas, ze sie nie dalo sluchac
tego chlamu, ktory lecial w ciagu dnia ale trzeba przyznac, ze muzyka jest w
tej chwili zdecydowanie lepsza niz ta sprzed np. roku. W ogle wydaje mi sie,
ze Trójka sie poprawia. Moze to nie jest "tamta" Trójka ale trzeba docenic,
ze krok jest w dobrym kieruku, takie jest moje zdanie.
Obserwuj wątek
    • kurnafelek Re: Trójka sie poprawia 27.04.05, 22:16
      ..nnnnoooo.. może masz rację, może tak jest? Daj Boże, daj Boże...
      • un1 Re: Trójka sie poprawia 28.04.05, 12:22
        A dowody? Że Kylie Minogue zamiast Jennifer Lopez?
    • Gość: Endengo Re: Trójka sie poprawia IP: *.edu.pl 29.04.05, 13:25
      Np. "Czarny Piątek" z 17.IV. Ponad dziesięciominutowa wersja "Satisfied"
      Prince'a na żywo. Ostatni raz coś takiego słyszałem na "Rhinoplasty" ("Tommy the
      Cat") grupy Primus
      • Gość: Endengo Re: Trójka sie poprawia IP: *.edu.pl 29.04.05, 14:31
        Sorry, chodziło mi o 15 kwiecień 2005.
        Niesamowita werwa, perkusja a'la Brain z najlepszych lat, i ta atmosfera.
        Mniammmm... W ogóle coraz lepiej radzi sobie P.Wrona
    • mh2 Re: Trójka sie poprawia – efekt kozy 29.04.05, 14:43
      Znasz ten kawał, w którym Mośkowi na problemy mieszkaniowe Rabin polecił
      dokwaterowanie kozy, a następnie jej oddalenie?
      "Poprawa" trUjki, to właśnie efekt oddalnia kozy.
    • Gość: Endengo Re: Trójka sie poprawia IP: *.edu.pl 29.04.05, 15:25
      Gdyby Mosiek nie słuchał rabina, koza (i smród) zostałaby w zagrodzie. (Chyba że
      zmiana gminy?) Tylko lepiej mieć ciasno, a własno. A i do wyprowadzki mi się nie
      spieszy...
    • Gość: Robercik Re: Trójka sie poprawia IP: *.chello.pl 06.05.05, 08:59
      Czy ja wiem? Czasem jakby lepiej, ale myślałem, że mi się zdaje ;-)
    • Gość: Szymon z tortoru Re: Trójka sie poprawia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 18:20
      Tak jaaaaasneeee"lepsza niż przed rokem".Aż śmiać mi sie chce po uslyszeniu
      takich bredni.W trUjce poziom cały czas pikuje w dół i tak naprawde nic chyba
      już tego nie zmieni.Ja już od dawna nie słucham radia bo uwazam że nie ma tam
      nic wartościowego(pod wzgledem muzycznym i merytorycznym).teraz słucham tylko
      muzy z kompa i wam też radze zrobic to samo bo dzisiejsze radio(w tym trujka)
      tylko oglupia.Takie jest moje zdanie.
      • Gość: Robercik Re: Trójka sie poprawia IP: *.chello.pl 07.05.05, 18:59
        Skąd wiesz, że pikuje w dół, skoro nie słuchasz? ;-)
      • campari.wawa Re: Trójka sie poprawia 07.05.05, 22:03
        > Ja już od dawna nie słucham radia bo uwazam że nie ma tam
        > nic wartościowego(pod wzgledem muzycznym i merytorycznym).

masz człowieku racje! W Minimaxie, 3maj z nami czy Nocy Muzycznych Pejzaży to
        sam chłam leci. wszystko to żenada!

no comment ;-(
        • Gość: stasiuu Re: Trójka sie poprawia IP: *.acn.waw.pl 09.06.05, 18:58
          słuszna uwaga, aczkolwiek żeby posłuchać NMP lub 3maj z nami to trzeba być
          nietoperzem, albo cierpieć na bezsenność. Za dnia, trujki nie da się słuchać.
          • greg_f Re: Trójka sie poprawia 10.06.05, 15:42
            > słuszna uwaga, aczkolwiek żeby posłuchać NMP lub 3maj z nami to trzeba być
            > nietoperzem, albo cierpieć na bezsenność. Za dnia, trujki nie da się słuchać.

Jest jeszcze trzecia możliwość - posiadanie programu do nagrywania z radia (np.
            Messer).
    • ronron Re: Trójka sie poprawia 07.06.05, 08:46
      A ja mysle ze ostatnio jakby lepiej. Zwlaszcza jak zniknelo Pokolenie Kombi i
      Hameryka Bajmu!
      • zbyszu Re: Trójka sie poprawia 07.06.05, 10:05
        Za to na potęge zdzierany jest nowy Varius Manx "Bezimienna" na
        przykłąd...mnożyć dalej przykąłdy? Rotacja utworów na playliście jest nie do
        przyjęcia
        • Gość: Yeti Re: Trójka sie poprawia IP: *.idea.pl 07.06.05, 11:45
          > Za to na potęge zdzierany jest nowy Varius Manx "Bezimienna" na
          > przykłąd...mnożyć dalej przykąłdy? Rotacja utworów na playliście jest nie do
          > przyjęcia
          sama playlista jest nie do przyjęcia. przecież nie chodzi o to żeby wogóle zrezygnować z popu. pop bywał na antenie nawet w najlepszych latach trójki. problem zaczyna sie kiedy trzeba 10x dziennie przez miesiąc wysłuchać dkonania w stylu 'shut up just shut up'. to dopiero jest ból.
          !precz z playlistą

pz,
          Yeti
          • zbyszu Re: Trójka sie poprawia 07.06.05, 14:22
            Zgadzam się w 100%. teraz np. zmuszenie jesteśmy (jeśli chcemy słuchac Trojki)
            do słuchania na okragło np. Piaska (dziś leci juz drugi raz, a słucham Trojki
            od 10.00). Do nasłuchania
    • Gość: Kapral Re: Trójka sie poprawia IP: *.netten.pl 07.06.05, 09:06
      hahahah dobry żart. Posłuchaj jaką muzykę proponują a będziesz wiedział że NIE
      POPRAWIA SIĘ, a wręcz przeciwnie - idzie na dno.
      • preslaw Re: Trójka sie nie poprawia 07.06.05, 10:29
        Ja od czasu do czasu Trójki słucham, lecz krótko, ponieważ dalej jest tak samo
        jak było i moim zdaniem absolutnie nic się nie zmieniło, i dlatego dość szybko
        wyłączam. W oststnią sobotę włączyłem Kostrzewę o 10 rano i wytrzymałem około
        40 minut. Potem włączyłem audycję Szydłowskiej i też mniej więcej tyle
        wytrzymałem. Dobra muzyka jest w nocy i tak było zawsze.
        • Gość: Yeti Re: Trójka sie nie poprawia IP: *.idea.pl 07.06.05, 11:47
          > Ja od czasu do czasu Trójki słucham, lecz krótko, ponieważ dalej jest tak samo
          > jak było i moim zdaniem absolutnie nic się nie zmieniło, i dlatego dość szybko
          > wyłączam. W oststnią sobotę włączyłem Kostrzewę o 10 rano i wytrzymałem około
          > 40 minut. Potem włączyłem audycję Szydłowskiej i też mniej więcej tyle
          > wytrzymałem. Dobra muzyka jest w nocy i tak było zawsze.

Oooo! skąd ja to znam:-)

• Gość: stasiuu Re: Trójka sie nie poprawia IP: *.acn.waw.pl 09.06.05, 19:03
          Rzecz w tym że nie zawsze, zacząłem słuchać programu trzeciego (jeszcze nie
          trujki) niedługo przed zmianą władz. Najbardziej w pamięć zapadła mi audycja Pół
          Perfekcyjnej Płyty. Była zapowiedź i leciało pół płyty bez reklam, dżingil etc.
          Około pół godziny muzyki. A płytki były naprawdę perfekcyjne. Nie zawsze było
          tak, że dobra muzyka leciała tylko w nocym ale niestety tak właśnie jest teraz.
    • zbyszu Re: Trójka sie poprawia 08.06.05, 15:09
      Niesamowite. Jest 15.10 - audycja Orzech i Reszta a ja słyszę w TrUjce Nirvanę
      (!!!) choć tylko w jej największym przeboju "Smels..."
    • Gość: sito po prostu - grzegorz hoffmann IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 15:17
      ci, ktorzy siedza w temacie radiowym, wiedza, ze ja za bardzo do polskiego radia
      ostatnio stosunku super to nie mam, ale obiektywnie trzeba przyznac, ze naprawde
      w "trojce" zmienilo sie na dobre. ciesze sie bardzo, bo to zasluga grzeska
      hoffmanna , ktory byl za moich czasow /1998-2001/ szefem muzycznym radiostacji,
      a obecnie programuje uze w trojce. teraz tu graja rzeczywiscie niezle i to mimo
      wynikow badan, w ktorych zawsze bajm wychodzi na gorze. ciesze sie!
      • un1 Re: po prostu - grzegorz hoffmann 08.06.05, 15:25
        Gość portalu: sito napisał(a):
        w "trojce" zmienilo sie na dobre

Miłe. Szkoda że nieprawda. Owszem, świetne są noce ale nie za sprawą grześka,
        pawełka czy mareczka.
        • viking73 Re: po prostu - grzegorz hoffmann 08.06.05, 15:30
          Jakie to urocze - przy każdej nadarzającej się okazji dopieprzyć mareczkowi. A
          pawełek juz ponoć w Trójce za muzykę nie odpowiada.
          • un1 Re: po prostu - grzegorz hoffmann 08.06.05, 15:38
            viking73 napisał:
            > Jakie to urocze - przy każdej nadarzającej się okazji dopieprzyć mareczkowi

A zaraz mareczkowi. Pewnemu sposobowi argumentacji że jak
            grzesiek/stasiu/przemek nasz kumpel to musi być OK.
            • viking73 Re: po prostu - grzegorz hoffmann 08.06.05, 15:44
              Zrozumiałem doskonale. Ale jakoś trudno mi uwierzyć, że mareczek w Twojej
              wypowiedzi pojawił się przypadkowo...
              • un1 Re: po prostu - grzegorz hoffmann 08.06.05, 15:46
                Nie ma przypadków:-).
                • zbyszu Re: po prostu - grzegorz hoffmann 08.06.05, 16:01
                  W tym sporze przyznaję rację Vikingowi
            • Gość: astat Re: po prostu - grzegorz hoffmann IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 10.06.05, 11:39

un1 napisał:

> viking73 napisał:
              > > Jakie to urocze - przy każdej nadarzającej się okazji dopieprzyć mareczko
              > wi
              >
              > A zaraz mareczkowi. Pewnemu sposobowi argumentacji że jak
              > grzesiek/stasiu/przemek nasz kumpel to musi być OK.

No widzisz a we mnie akurat budzi to szacunek. Jeśli kogoś zna, pracował z nim,
              ma swoje zdanie a na dokładkę lubi na przykład - to chyba naturalną rzeczą jest,
              że wypowiada się pozytywnie i staje po jego stronie. Tak samo było z Agnieszką
              Szydłowską i też mnie to ujęło.
              Uzgodnię z neandertalskim, może pana Sito dołączymy do grona naszych ulubieńców
              i zmienimy nazwę Koalicji Obrońców Niedźwiedzi i Neandertali:))
              • neandertalski Re: po prostu - grzegorz hoffmann 10.06.05, 14:38
                tu nie ma co uzgadniać, Sito był ostatnią nadzieja dla PR ale już go ściągnęli
                powrotnie do tradycyjnego polskiego szamba, które od wieków gotuje się w kotle
                z którego nikomu nie wolno nawet nosa za bardzo wystawić a co dopiero wyrywać
                sie z mądrymi pomysłami.
                • Gość: astat Re: po prostu - grzegorz hoffmann IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 10.06.05, 14:54
                  :)))
                  Jak zwykle razem Koalicjancie!
                  • neandertalski Re: po prostu - grzegorz hoffmann 10.06.05, 14:59
                    eh, jak za dawnych lat pod Berlinem! Krasawica!
                    dasfidańja

:-)
      • zbyszu Re: po prostu - grzegorz hoffmann 08.06.05, 16:04
        No...nie popadajmy w hurrraoptymizm..zaraz po Nirvanie nyła niesmiertelna Kasia
        Kowalska i nieśmiertelne "7 second" m.inn z N. Cherry - czyli powrót to popowej
        przeciętności. To już nie jest klimat Trójki
        • Gość: MArCello Re: po prostu - grzegorz hoffmann IP: 80.51.167.* 09.06.05, 09:23
          > No...nie popadajmy w hurrraoptymizm..zaraz po Nirvanie nyła niesmiertelna
          Kasia
          > Kowalska i nieśmiertelne "7 second" m.inn z N. Cherry - czyli powrót to
          popowej
          > przeciętności. To już nie jest klimat Trójki

Znamiennym wyznacznikiem wszystkich stacji typu MacTrujka jest to, że jeśli
          nawet zapuszczą się w klimaty np. nirwanowskie, to i tak puszczą tylko jedynie
          uznany kawałek tej kapeli, czyli Smells Like Teen Spirit ... bo przecież to
          jedyny kawałek tej kapeli (tj. jedyny znany, czyli jedyny dobry - inż. Mamoń).
          Tak więc duch Mamonia niestety przeczy jakiejkolwiek poprawie.
          cnd...
          • zbyszu Re: po prostu - grzegorz hoffmann 09.06.05, 11:19
            Popieram tezę. W życiu nie usłyszymy np. "Lithum" np. u Rokosa...:-(((
      • koliberek33 Re: po prostu - grzegorz hoffmann 17.06.05, 18:54
        Nie widzę wielkiej różnicy. Nadal badziewne jingle, granie na zasadzie 2
        piosenki jingiel piosenka prezenter. Głownie Greatest Hits, czy katowanie Black
        Eyed Peas
        Ale cieszy dobra lista przebojów, Guano Apes, White Stripes, Dave Mathews Band,
        w końcu zagrany Green Day, Porcupine Tree....
        Ale gorzej nie jest.
        W zasadzie podstawą play-listy mogłyby być propozycje do LP3 ale tak nie jest.
        I CZEMU nie jest grany SOAD z nowym hitem (B.Y.O.B). Przeciez w Radiostacji za
        dobrym czasów królowało Toxicity (doskonały album udowadniający, że rock jest
        nieśmiertelny)
    • Gość: Endengo Re: Trójka sie poprawia IP: *.edu.pl 09.06.05, 11:20
      Wiele złego o Panie Pawle ostatnio przeczytałem i usłyszałem. Mimo wszystko
      uważam, że jego audycja to bastion starej Trójki, przyczółek dla muzyki
      alternatywnej i miejsce promowania nieznanych polskich zespołów.
      W dziedzinie audycji z tzw. muzyką alternatywną przyznaję mu palmę pierwszeństwa
      (mimo że zbyt nachalnie powtarza niektóre utwory, itp.)
      • preslaw Re: Trójka sie poprawia 09.06.05, 15:07
        Gość portalu: MArCello napisał(a):

> > No...nie popadajmy w hurrraoptymizm..zaraz po Nirvanie nyła niesmiertelna
        >
        > Kasia
        > > Kowalska i nieśmiertelne "7 second" m.inn z N. Cherry - czyli powrót to
        > popowej
        > > przeciętności. To już nie jest klimat Trójki
        >
        > Znamiennym wyznacznikiem wszystkich stacji typu MacTrujka jest to, że jeśli
        > nawet zapuszczą się w klimaty np. nirwanowskie, to i tak puszczą tylko
        jedynie
        > uznany kawałek tej kapeli, czyli Smells Like Teen Spirit ... bo przecież to
        > jedyny kawałek tej kapeli (tj. jedyny znany, czyli jedyny dobry - inż. Mamoń).
        > Tak więc duch Mamonia niestety przeczy jakiejkolwiek poprawie.
        > cnd...

W całości się zgadzam. To daje czasami złudzenie, że w Trójce się poprawiło.
        Sito mnie zaskoczył.
      • Gość: stasiuu Re: Trójka sie poprawia IP: *.acn.waw.pl 09.06.05, 19:09
        Chodzi ci o sobotę w stylu pop? A na poważnie. Faktycznie trójkowy express to
        nienajgorsza audycja. Rzecz w tym, że pan Kostrzewa zajmował się też układaniem
        playlisty (bełt) a po za tym jest strasznym bufonem i myśli że tylko on się zna
        a inni to matoły i amatorzy. Polecam wywiady z tym panem
        • pefendorf Re: Trójka sie poprawia 09.06.05, 20:31
          Wiele racji panowie, format mozna robic ale z glowa. Takie Antyradio ma format a
          nie boi sie grac calych koncertow i nieznanych kawalkow, a kwestie slowa
          mowionego wypelnia czasami lepiej niz publiczna fonia.

virginradio.co.uk
          Juz tu pisalem, ze Trojka ma tradycje by byc podobna do brytyjczykow i rockowego
          oblicza VIRGIN. BISka niech bedzie dance, chill, trans itp
          Jedynka niech gra polski Popik
          Trojka niech WRESZCIE BEDZIE PRAWDZIWIE ROCKOWA, JAZZOWA I
          ALTERNATYWNA w pelni/wywalic tych 50 centow, seliny dią/
          • islay Re: Trójka sie poprawia 10.06.05, 10:28
            tak jakos sie wychowalam na trojce; i to jest jakies dziwne zslyzec tam Jenifer
            Jołopez i innyc hiphopow; ale wydaje mi sie, ze ostatnim bufonem w trojce nie
            jest KOstrzewa, ale Puotr K. najbardziej przerazaja mnie jego wywiady: "ja Znam
            tori Amos a WY nie, maluczkie ciecie co mnie sluchaja i na niczym sie nie
            znaja"; przykre, bo ja go tak odbieram, choc muzyke puszcza swietna...
            • preslaw Re: Trójka sie poprawia 10.06.05, 11:25
              Źle odbierasz Kaczkowskiego, on ma taki spoób mówienia, ale nie ma tego
              poczucia wyższości jakie pokazuje Kostrzewa.
              A zmiany na inny profil, taki choćby jak Virgin to obecna ekipa nie dokona, nie
              ma o czym marzyć.
            • Gość: stasiuu Re: Trójka sie poprawia IP: *.acn.waw.pl 10.06.05, 13:43
              Tak troszkę jest z panem Piotrem. ma bardzo charakterystyczny sposób mówieni.
              Rzecz w tym, że on posiada naprawdę ogromną wiedzę o muzyce, i na dokładke ma
              bardzo dobry gust, co przekłada sie na muzykę w jego audycjach
          • greg_f Re: Trójka sie poprawia 10.06.05, 15:51
            > Wiele racji panowie, format mozna robic ale z glowa. Takie Antyradio ma
            format a nie boi sie grac calych koncertow i nieznanych kawalkow, a kwestie
            slowa mowionego wypelnia czasami lepiej niz publiczna fonia.

No właśnie, na obronę TrUjki często używa się argumentu, że TrUjka ma więcej do
            zaoferowania niż komercja typu RMF, Zetka, Eska czy inne sieczkarnie hitów, ale
            zapomina się o tym, że w eterze istnieje również komercja na poziomie, taka jak
            właśnie Antyradio lub Radio PIN (co prawda o zasięgu regionalnym, ale zakładam,
            zwiększa się liczba osób mogących słuchać radia w sieci).
            • Gość: Grubas Re: Trójka sie poprawia IP: *.chello.pl 10.06.05, 20:30
              Antyradio i PIN to dwie kupy!!
              • pefendorf Re: Trójka sie poprawia 10.06.05, 20:42
                spadaj grubasie

Koniec z POPpluczynami Jest virginradio.co.uk
              • Gość: exp Re: Trójka sie poprawia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 15:08
                A ty to moze slynny trojkowy grubas, ktory odpowiada za jej program?
    • dziedzicznacytadelafinansjery NIe ciągnie mnie, szczerze powiem... 11.06.05, 17:48
      ...do odbiornika, żeby sprawdzić czy tak jest w istocie. Przykro mi, ale do
      posłuchania tej stacji, która powstała w miejsce Trójki nieprędko dam przekonać.
    • zbyszu Re: Trójka sie poprawia 12.06.05, 23:08
      Trójka się poprawia. Piorunujący zestaw playlisty na ten tydzień: nowi:
      Athlete, Janerka, Dave Mattchews Band no i płyty B. Springsteena i Voo Voo.
      Czyżby odwilż ? A co będzie jak nadejdzie Metz ?
      • broodka1 Re: Trójka sie poprawia 12.06.05, 23:33
        Co to za zestaw? Mam dość grania dla ramoli. Mam 40 lat, Trójki słucham od
        liceum i chcę by to radio grało zawsze dla młodych. Jaka odwilż, o czym zbyszu
        piszesz? To rachityczne granie dla garstki ludzi, którym się wydaje, że znają
        sie na muzyce. Czy tak trudno zrozumieć,że w muzyce dzieją sie nowe rzeczy.
        Wykonawcy których wymieniłeś odcinają kuponu od dawnej świetności, i to Twoim
        zdaniem wystarczy aby się z tego cieszyć?
        • zbyszu Re: Trójka sie poprawia 12.06.05, 23:42
          Athlete odcina kupony??? Waglewski i społka nie robi nowych rzeczy ??? Czy
          slyszałeś ich z płytę "...z kobietami"??? Dave Mattchews Band nagrał
          rachityczną płytę???
          Polecam dokładniejsza analizę tego co Nowa TrUjka gra. Gołym okiem widać, że w
          ostatnich tygodniach choć troszeczke proponują coś nowego, ambitniejszego też
          dla młodych ludzi !
          Mimi wszystko - dobrej nocy

Do nasłuchania
          • broodka1 Re: Trójka sie poprawia 12.06.05, 23:50
            Przykro mi, ale takie granie jest dla mnie odcinniem kuponów, nie ma w tym nic
            nowego, no chyba, że z 2005 roku. A co rozumiesz przez granie czegoś
            ambitniejszego?
            • ronron Re: Trójka sie poprawia 13.06.05, 00:32
              W kontekście skrytykowanych przez Ciebie artystów, ciekawym jakie "nowe rzeczy"
              masz na myśli Droga Brodko, jeśli wolno spytać oczywiście?
    • Gość: Endengo Re: Trójka sie poprawia IP: *.edu.pl 13.06.05, 10:07
      Dave Matthews Band gra wspaniale i aż dziw, że w Polsce nie jest tak popularny
      jak w USA. Jednak nawet ta popularność, którą ma, jest zasługą P.Kaczkowskiego.
      Myślę, że należy to docenić.
      Co do B.Springsteena i grupy Pana Waglewskiego, niestety odcinanie kuponów ma
      miejsce.
      • un1 Re: Trójka sie poprawia 13.06.05, 12:23
        Z całym wielkim szacunkiem dla Piotra Kaczkowskiego muszę oddać sprawiedliwość
        Markowi Niedźwieckiemu. To w Markomanii pierwszy raz zaistniał DMB - "Stay". No
        i został:-).
    • zbyszu Re: Trójka sie poprawia 13.06.05, 23:01
      Drogi(-a) Broodko. Np. Quidam, wspomniany juz Dave Matchews Band, Coma,
      Audioslave - znajdź jakikolwiek utwór wspomnianych Artustów na innej
      ogólnopolskiej czy ponadregionalnej stacji radiowej??? Pozdrawiam i więcej
      wiary w dobry eter
      • un1 Re: Trójka sie poprawia 15.06.05, 14:53
        Poprawia się, dziś rano lalala lalalalala Kylie Minogue (życzę zdrowia) było
        tylko we fragmencie.
        • viking73 Re: Trójka sie poprawia 15.06.05, 15:04
          Czy "Can't get you out of my head"? Przypuszczam, że za 20-30 lat to będzie
          klasyka - evergreen słuchany z nostalgią i wielką przyjemnością. Tak jak
          dzisiaj np. Abba.
          • un1 Re: Trójka sie poprawia 15.06.05, 15:09
            Fakt, wszystko było piękne when we were free, when we were young...
          • koliberek33 Re: Trójka sie poprawia 17.06.05, 19:02
            Zagrał to zgrabnie Tomek Makowiecki.
            Ale to gó..ana muzyka beznadziejnej "artystki", szerzącej zły gust muzyczny i
            złe ubieranie się, epatującej wątpliwą seksualnością.
            Ale coś w niej drzemie, dzięki byciu kochanką wielu rockmenów, udało się
            Nickowi Cave wykrzesić z niej coś.
            Życzymy zdrowia, ale niech raczej nie śpiewa, chyba że tak jak z Cavem
    • zbyszu Re: Trójka sie poprawia 15.06.05, 18:58
      JUż mam dośc takiego czepiania. Jedno jest pewne. Nie ma innego, dobrego radia
      ogólopolskiego. Ja przy Trójce zostaję. I jej słucham, mimo, że czasem
      czestotliwość niektórych kawałkow (czyli "plujlista") jest nie do zniesienia.
      Do nasłuchania
    • Gość: Endengo Re: Trójka sie poprawia IP: *.edu.pl 16.06.05, 10:04
      Mnie to nie denerwuje, a nawet trochę cieszy. To znak, że jednak Trójka jest
      słuchana. Irytuje i zamąca spokój, ale jest słuchana.Jeśli ktoś jest mi
      obojętny, nie jest w stanie wzbudzić takiego zdenerwowania. Takiej złości
      zmieszanej z troską.
      Trójka jest jak kapryśna kobieta. Może i zawodzi, ale to nie zmienia naszego
      nastawienia. Można jej wiele wybaczyć. I to jest piękne.
      • Gość: Marian Re: Trójka sie poprawia IP: *.chello.pl 17.06.05, 10:32
        Nie wiem czy Trujka się poprawia ale wiem, że jak słyszę Rokosa to rzucam
        pawia! :-(((
        • Gość: pz Re: Trójka sie poprawia IP: 81.210.17.* 17.06.05, 10:43
          u mnie jest to samo...
        • koliberek33 Re: Trójka sie poprawia 17.06.05, 18:56
          Ja puszczam....
        • Gość: Jacenty Re: Trójka sie poprawia IP: *.chello.pl 17.06.05, 21:21
          Taa, samozadowolenie tego człowieka jest porażające
          • Gość: astat wybory IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 17.06.05, 22:17
            A ja z dużą przyjemnością zacytuję tu pana Kostrzewę - nie chcesz, nie słuchaj.
            Nie mam zresztą zielonego pojęcia, czy pana MR wybrała dyrekcja, dlatego że jest
            jaki jest, czy na przykład odwrotnie, dyrekcja kazała mu być takim, jaki jest.
            Nie znam się na radiowych układach. Posłuchałam trochę i mi starczyło.
            Odłączyłam się i tyle.
            Różne są misje w tym kraju.
            • Gość: astat ps IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 17.06.05, 22:23
              Emisje też, na szczęście:)))
    • zbyszu Re: Trójka sie poprawia 20.06.05, 20:35
      To było zaskakujące. Dziś u Orzecha ok. godz. 14.20 usłyszeć można było "Do
      kołyski" Dzemu. Zaznaczam tylko, że Dzem nigdy nie był grany na plujliście -
      tylko u Niedzwiedzia i Kaczora. Ida zmiany???
      • Gość: Trójkofan Re: Trójka sie poprawia IP: *.tomaszow.mm.pl 20.06.05, 20:50
        Bodajże wczoraj trzy piosenki z rzędu to "Niepokonani" (dawno nie słyszałem,
        zwłaszcza w paśmie playlistowym), Republika i Anna Maria Jopek. Taki "zestaw"
        mnie satysfakcjonuje.
        • zbyszu Re: Trójka sie poprawia 20.06.05, 22:09
          Niestety Perfect, Republika, AM Jopek, oraz Bajm, Lady Pank, Budka Suflera,
          T.Love, E.Górniak, E. Bartosiewicz to wynik badań targetowych. I zauważ - są
          właściwie ich tylko "Złote Przeboje". A gdzie np. Kult, Sztywny Pal Azji
          wymieniając tylko tak dla przykładu. A obecnośc wspomnianego Dzemu to była
          zaskakująca niespodzianka w paśmie playlisty
          • greg_f Re: Trójka sie poprawia 20.06.05, 23:15
            Jeśli już musi być playlista, to powinno na niej się znaleźć co najmniej 4-5
            charakterystycznych utworów z dorobku znanego zespołu, i to niekoniecznie tych
            najpopularniejszych, aby postronny słuchacz radia nie miał wrażenia, że Perfect
            nagrał tylko "Niepokonanych" lub "Autobiografię", Republika tylko "Białą
            flagę", a Lady Pank tylko "Stację Warszawa" (to samo zresztą dotyczy wielu
            zagranicznych zespołów, obecnych w radiu tylko dzięki jednej znanej na pamięć
            piosence). Mimo niewątpliwych ograniczeń, takie podejście miałoby chyba nieco
            więcej wspólnego z misją i edukacją muzyczną.
            • Gość: Trójkofan Re: Trójka sie poprawia IP: *.tomaszow.mm.pl 21.06.05, 11:58
              Zgadzam się z Tobą i ze Zbyszem w stu procentach.
              • zbyszu Re: Trójka sie poprawia 21.06.05, 13:06
                ...czyli jest nas kilku.Uszy do gory Panie i Panowie. "Jeszcze bedzie
                przepieknie, jeszcze będzie Program III-ci"
      • Gość: Basia Re: Trójka sie poprawia IP: *.euronet.net.pl 23.06.05, 22:37
        będzie. musi być.
        nie od razu Trójkę odbudowano :P
        • zbyszu Re: Trójka sie poprawia 23.06.05, 23:05
          Tak będzie. Dziś znów była miła niespodzianka. Szydło przed 20.00 zagrała Lewe
          lewe loff. Ludzie. Kult wreszcie w Trojce
    • law_and_justice Re: Trójka sie poprawia 26.06.05, 13:53
      Jeśli za dnia grają coraz mniej chłamu, to można się tylko cieszyć. Jeszcze
      jakby te głupkowate jingle wyrzucili... i śmiasznych, zabawnych prezęterów...
      Dla mnie PR3 oferuje dobry program - od poniedziałku do piątku, wraz z
      rozpoczęciem "Expressu".
    • zbyszu Nie ma Playlisty ! 29.06.05, 17:35
      Nie ma już podstrony "Playlista". Jest "Muzyka w Trójce". Wprawdzie zawartość
      jak dotychczas bez zmian, ale może to zapowiedz jakichś reform???
      • Gość: Yeti Re: Nie ma Playlisty ! IP: *.idea.pl 29.06.05, 18:23
        och, jak przeczytałem tytuł to serce mi żwawiej zabiło... ale obawiam sie, że to tylko drobna korekta nazewnictwa

precz z playlista! (jakkolwiek by jej nie nazwano:)
    • Gość: B Re: Trójka sie poprawia IP: *.toya.net.pl 29.06.05, 19:22
      Chyba naprawdę idzie ku lepszemu! Znów mogę rozpoznać Trójkę po muzyce (i to w
      ciągu dnia, a nie późnym wieczorem!): Gorillaz, Coldplay, Green Day,
      Raveonettes, Killers, Athlete, The Coral, Porcupine Tree, Royksoop, Faithless,
      Telepopmusic... przy takiej playliście nie da się już pomylić Trójki z Zetką
      czy RMF, gdzie na playlistach królują "tylko wielkie przeboje" ;)... podobno
      ostatnio ktoś nowy zabrał się za układanie playlisty (nie pamiętam teraz
      nazwiska); jeżeli obecność tych kawałków w ciągu dnia jest jego zasługą, to
      należą mu się podziękowania :)
      • Gość: Trójkofan Re: Trójka sie poprawia IP: *.tomaszow.mm.pl 29.06.05, 21:37
        Za playlistę odpowiedzialny jest Grzegorz Hoffmann. Ukłony dla Pana :)
    • Gość: Endengo Trójkowicze - górą nasi! IP: *.edu.pl 01.07.05, 10:33
      TRÓJKA ZDEKLASOWAŁA WSZELKIE INNE ROZGŁOŚNIE KRAJOWE, REGIONALNE I LOKALNE!!!
      Oto prawdziwy powód do dumy: w pierwszej dziesiątce osobowości AŻ 7 pochodzi z
      Trójki! Niech tandetne, komercyjne i inne "radia" przez małe "r" wezmą to do
      serca...
    • campari.wawa Re: Trójka sie poprawia 02.07.05, 10:01
      przed chwilą w Trójce przepiekne "Scientist" Coldplay, a wcześniej
      kultowe "Another brick in the wall part 2" Pink Floyd i rewelacyjne
      koncertowe "Jolene" The White Stripes :-)
    • Gość: Endengo Re: Trójka sie poprawia IP: *.edu.pl / *.edu.pl 04.07.05, 11:25
      A w tej chwili Queen i "Love of my live"!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka