Gość: Tik-Tak IP: *.net.autocom.pl 04.05.05, 14:48 Czy to teraz taka moda czytania przez NOS ? A może to jakieś problemy natury fizjologicznej? To współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t.o.m.e.k Re: Marta Perchuć - Burzyńska 04.05.05, 20:53 Gość portalu: Tik-Tak napisał(a): > Czy to teraz taka moda czytania przez NOS ? A może to jakieś problemy > natury fizjologicznej? To współczuję. No - uważaj tylko... Ta pani skończyła jakieś szkoły związane z wymową, więc na pewno wie co robi i robi to świetnie tudzież w pełni profesjonalnie. Ja już kiedyś ośmieliłem się skrytykować (a właściwie zwrócić uwagę) że wymowa imienia ówczesnego kard. Ratzingera to /jozef/ a nie /dżozef/ i dostałem po łapach. Chcesz być następny :-p ? PS. No chyba, że to grypa, która dopada ostatnimi dniami wielu pechowców i p. Marta zasiliła ich szeregi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tik - tak Re: Marta Perchuć - Burzyńska IP: *.net.autocom.pl 04.05.05, 21:09 Może to i profesjonanie, ale ja tę manierę żle znoszę. To tak,jakby ktoś szlifował szkło, albo jeszcze gorzej. Brr... ( może to katar albo polipy?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gina Re: Marta Perchuć - Burzyńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 12:01 Gdy pierwszy raz usłyszałam Prekuć-Burzyńską byłam oburzona jak można w takim stanie przyjść do pracy, będąc tak zakatarzonym i narażać innych na zarażenie się. Teraz się trochę przyzwyczaiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tik-Tak Re: Marta Perchuć - Burzyńska IP: *.net.autocom.pl 06.05.05, 11:34 Ta sama okrutna dla słuchaczy maniera - p. Elżbieta Mazur, zapewne po podobnym szkoleniu co p.Marta, też dostała polipów w nosie. Znaczy się, moda na naturalność minęła bezpowrotnie? z dostałaż Odpowiedz Link Zgłoś
dex3 Re: Marta Perchuć - Burzyńska 15.06.05, 16:06 1.Pani Marta Perchuć - Burzyńska 2.Pani Elżbieta Mazur 3.Pani Małgorzata Mostowiec Czy to jest jedna pani w trzech osobach? Czy to są 3 panie sklonowane? Czy po prostu taki dziw natury - kobiety różne, ale głosy jednakowe, takie ciasnonosowe, pewnikiem nosy se ściskają jak wiadomości czytają... Hi, hi ,ale mię się zrymowało... Odpowiedz Link Zgłoś