Dodaj do ulubionych

Czy to prawda z RDST?

13.08.02, 08:28
jeżeli ktoś wie, o niech mi powie:

1. czy to prawda, że Szydłowską zwolnili?

2. czy to prawda, że zablokowano forum rdst, żeby nikt nie mógł sie wypowiadać

3. czy to prawda, że zwolniono Makaka i chcą mu wytoczyć proces za działanie
na szkode stacji [w ostatnim programie nawmawiał do zasypania niejakiego
Assendiego mejlami z protestem].

4. czy - jeżeli prawdą są punkty 1-3 nie dałoby się zrobić jakiegoś ogólnego
bojkotu tej stacyjki, która po takich zmianach będzie już tylko gówienkiem
przeznaczonym dla skretyniałych gówniarzy udajacych "ostrych hip-hopowców".
Obserwuj wątek
    • Gość: sei Re: Czy to prawda z RDST? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.08.02, 12:05
      Czlowieku, to sie obudziles!

1. Jasne, ze ja wywalili.

2. A probowales wejsc na forum?

3. Makak zostal wyjebany po niedzielnej makakofoni. I owszem, ASSandi straszy
      procesami.

4. Nie wiem, czy mozna zrobic cokolwiek. Jakby sie zebralo z pol miliona
      zdesperowanych sluchaczy, to pewnie tak. Tylko jak sie zorganizowac?

sei

P.S. Upic sie trzeba z zalu i tesknoty.

• Gość: koliber Re: Czy to prawda z RDST? IP: 149.156.12.* 13.08.02, 13:24
        A więc rozwala się kolejna rozgłosniępo Trójce.
        Najpierw lekkie rozwalenie po wyrzuceniu Sity, potem Metz nie rozwalał, a teraz co Pan Metz na to.
        a kto to jest ten ASSAndi
        • kalor_god Re: Czy to prawda z RDST? 13.08.02, 13:42
          Sławomir ASSendi zastapił Katarzyne Miastkowską-Wujec na stanowisku dyrektora
          generalnego Rdst.
          Co sie tyczy forum Rdst to faktycznie nie działa acz oficjalnym powodem są
          przenosiny strony na inny serwer. Dziwi tylko, że bujają się z tym już dobrze
          ponad miesiąc - śmierdząca sprawa.

Co do Szydełka - przykra sprawa. razem z nią posunięto dyrektora muzycznego G.
          Hoffmana czyli gwaranta muzyki na poziomie. Od tamtej pory zdarza się czasami,
          że z niedowierzaniem patrzę na RDS bo podejrzewam o taki hit inne popowe
          stacje. Na marginesie warto dodać, ze wybitny manager ASSendi zwolnil 13 djów
          prowadzących swoje autorskie audycje (głownie nocne). Oficjalne oświadczenie
          mówi o cięciach budżetowych. Z tego też powodu nocnych djów, którzy skupiali o
          pogańskich godzinach przed radiem miłośników muzyki, która dało się usłyszeć
          tylko tam ma zastąpić... komputer. Niebywała to rzecz bo niemal wszyscy autorzy
          autorskich audycji robili to z pasji czyli ZA DARMO.

Wszechobecna, komercyjna sraka zdobyła kolejny bastion. Jeden z ostatnich.
          Aż sie płakać chce.
          • sszymek Re: Czy to prawda z RDST? 14.08.02, 06:54
            Żal, rozpacz, smutek. Dlaczego! Co wam szkodziło! Ostatni bastion myslenia na
            antenie. Nie lubiłem muzyki RDST, ale lubiłem wiarę słyszaną w ich gosach.
            Wiarę w to radio które robią.
            Powody? Jak mniemam - osobiste animozje ludzi z "Warszawki". Wsiurów
            mentalnych, którzy przyjechali do stolicy i już po pierwszej pensji nie
            poznawali krewnych z miasteczka z którego pochodzą.
            Uważajcie Warszawiacy - mieszkańcy W-wy - "warszawka" was ZJE. Zabierze
            wszystko i każe żłopac colę zachwycając sie "gwiazdami" "klanu" i "Złotopolski"
            bo na inne jej nie stać. Bojkotujcie "warszawkę", póki czas. Koledzy z ZETki -
            pan KOZYRA zwłaszcza [jak tam pamięc po Wojciechowskim, panie Kozyra?] nie
            chcieli odpuścić Sicie niezależności, chcieli yudwowodnić, ze moga kupic i
            zniszczyć. Ale Zapewniam was, to sie odbije,. nie an was, to na wasszych
            dzieciach, które sami wychowacie na pustce intelektualnej.
            Pustce którą sami tworzycie, panowie i panie z mediów komercyjnych...
            Szkoda RDST, wywalam ją z programatora radia.
            • elojka Re: Czy to prawda z RDST? 14.08.02, 15:43
              sszymek napisał:

> Żal, rozpacz, smutek. Dlaczego! Co wam szkodziło! Ostatni bastion myslenia na
              > antenie. Nie lubiłem muzyki RDST, ale lubiłem wiarę słyszaną w ich gosach.
              > Wiarę w to radio które robią.
              > Powody? Jak mniemam - osobiste animozje ludzi z "Warszawki". Wsiurów
              > mentalnych, którzy przyjechali do stolicy i już po pierwszej pensji nie
              > poznawali krewnych z miasteczka z którego pochodzą.
              > Uważajcie Warszawiacy - mieszkańcy W-wy - "warszawka" was ZJE. Zabierze
              > wszystko i każe żłopac colę zachwycając sie "gwiazdami" "klanu"
              i "Złotopolski"
              >
              > bo na inne jej nie stać. Bojkotujcie "warszawkę", póki czas. Koledzy z ZETki -

> pan KOZYRA zwłaszcza [jak tam pamięc po Wojciechowskim, panie Kozyra?] nie
              > chcieli odpuścić Sicie niezależności, chcieli yudwowodnić, ze moga kupic i
              > zniszczyć. Ale Zapewniam was, to sie odbije,. nie an was, to na wasszych
              > dzieciach, które sami wychowacie na pustce intelektualnej.
              > Pustce którą sami tworzycie, panowie i panie z mediów komercyjnych...
              > Szkoda RDST, wywalam ją z programatora radia.

to nie Kozyra nabroił tylko ASSendi, który wywala wszystkich po kolei. niedługo
              komputer będzie nadawał 24/7 (wersja mega pesymistyczna).
              • sszymek Re: Czy to prawda z RDST? 15.08.02, 06:58
                Elojko droga, myślisz życzeniowo. Sądzisz, że ktokolwiek w koncernach może
                podskoczyć swojemu szefowi? Assendio musi słuchac Kozyry. A czy wiesz - bo ja
                wiem - że Kozyra nie znosił Sita za to, że w Sitowym mieszkaniu spotykała sie
                zaraz [po wywaleniu z pracy - słynna Grupa 28 [dziennikarze zwolnieni z ZETy
                wraz ze Skowrońskim, rok temu]? Czy widzisz teraz osobisty powód dla wywalenia
                Sity z RDST? Czy widzisz, że szef ZETki, jest tez szefem RDST, bo TO KONCERN
                MEDIALNY, a te nie znaja pojęć "litośc, cżłowieczeństwo i uczciwość".
                • Gość: Dżordż Do zwolenników dawnej RDST :)))) IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 16.08.02, 22:41
                  Nawet Bill Gates oberwał kiedyś tortem w maskę...
                • Gość: Kinga Re: Czy to prawda z RDST? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.02, 15:19
                  O ile pamietam, to nie ich wywalono, tylko sami odeszli... I o ile wiem, Kozyra
                  jest szefem Zetki, a Assendi szefem Radiostacji i obie stacje laczy jedynie
                  wlasciciel - Eurozet.
                  • sszymek Re: Czy to prawda z RDST? 19.08.02, 09:27
                    "Jedynie" właściciel ich łączy?
                    A wiesz kto to jest właściciel w dzisiejszym świecie?
                    To WŁAŚCICIEL PRACOWNIKÓW i - wedle swojego mniemania - ICH DUSZ i praw do
                    kierowania ich losem.
                    Wiem cos o tym, bo pracowałem w radiowym koncernie w Polsce. jest jedna firma i
                    nazwy mają znaczenie tylko dla klientów. Orkla Media - norwescy inwestorzy ma w
                    ręku np gazety ze Szczecina i Koszalina i chyba w Bydgoszczy. Myślisz, że o
                    czymkolwiek decydują redaktorzy naczelni tych gazet, mimo, że szef Orkli na
                    Polskę wcale nie jest naczelnym którejkolwiek z nich [tak jak Assendi - Kozyra]?
                    Czy sadzisz, że jakiekolwiek prawo głosu mają szefowie stacji typu ESKA
                    Bydgoszcz, Olsztyn, Gdańsk, Toruń? Nie. Rządzi nimi jeden człowiek z Warszawy.
                    A TV4? Myślisz, że ktokolwiek ma w niej prawo podnieść głowę? Nie - tam rządzi
                    p. Solorz, dyrektor Polsatu, który nie jest przeciez naczelnym TV4... Albo
                    pisemka typu Sekrety Serca, Życie na Gorąco, Komputer Świat - jakże inne, a
                    wszystkie w jednym niemieckim worku - Axel Springer
                    Uswiadom sobie, że to co zrbiono z RDST zrobiono za zgod.a p. Kozyry i osób nim
                    kierujących, a zarządzających radiem ZET. I połowa z tego to rachunek
                    ekonomiczny, a połowa - osobiste skurwysyństwo.
                    Kończe udział w wątku.
                    • kalor_god Re: Czy to prawda z RDST? 20.08.02, 14:26
                      Masz duzo racji w tym co piszesz chłopie ale z tym Kozyrą to sie deko mylisz.

Jak ktoś wyżej napisał obu panów (w sensie Assendiego i Kozyre) łaczy 'tylko'
                      pracodawca. Właścicielem Rdst i Zetki jest koncern EuroZet. TRen koncern
                      wydelegował najpierw Katarzynę Maistkowską-Wujec a teraz Assendiego, żeby
                      posprzatali i to robią. Zwolnienie Sita było przygrywką do tego co dzieje się
                      dzisiaj i zadzieje za czas jakiś.
                      Co się tyczy kozyry to powiem Ci tak: są potężniejsi gracze w Eurozecie o
                      których istnieniu nie wiesz i których z nazwiska nie znasz. To oni teraz
                      pociągają za sznurki. Kozyra obrabia swoją grzadkę.
                      • sszymek bóstwa z Eurozetu 21.08.02, 08:20
                        To żadna nowina, że są chłopcy i dziewczynki, którzy są prawdziwymi
                        właścicielami EUROZET. A skoro znasz ich nazwiska i tak tajemniczo piszesz o
                        ich wszechwładzy, to moze podaj opinii publicznej - kim są owi mili ludzie?
                        Chyba że boisz się, że zatrudnią hackerów i wytropią cię po IP do kłębka? Albo
                        tak sobie stukasz w klawisze, żeby wypaść na groźniejszego i bardziej
                        uświadomionego.
                        Kim są owi "bogowie warszawki"? Hę?
                        • kalor_god Re: bóstwa z Eurozetu 21.08.02, 11:01
                          miałes skończyć udział w wątku ;)

na grozniejszego wcale nie chce wypasc. nawiasem mówiąc w tym wątku trudno w
                          tej konkurencji dorównac Tobie. moim wpisem chciałem wyrazić tylko
                          powątpiewanie w sprawcza rolę Kozyry. twoje niestworzone historie animozjach
                          Kozyry i Pawła Sito są mniej więcej tak samo prawdziwe jak przeświadczenie o
                          dominującej roli masonów w rzadach wszystkich krajów na tej ziemi.
                          wybacz stary ale Twoje wywody trącą spiskową teoria dziejów a sprawa jest
                          bardziej prozaiczna (i przez to jeszcze bardziej smutna).

co do żródeł i mojego lęku przed hakerami to powiem Ci tak: wiem o czym i o kim
                          piszę. siedze w tym po uszy. problem w tym, że wiele ludzi wie, ze ja to ja
                          więc nie chciałbym odkrywać tajemnic alkowy przed kazdym kto tu wejdzie.
                          zainteresowani po prostu mogliby sobie tego nie zyczyć i ja to szanuje.
                          ciszej nad tą trumną.

pzdr
                          • sszymek Re: bóstwa z Eurozetu 22.08.02, 08:09
                            Dobra, nie dopytuję dalej.
                            Co do "żydomasoneriocyklizmu", to niestety wiem o sprawie Sito - Kozyra
                            bezpośrednio ze źródła. To tylko smutne, że tak było naprawdę...
                            Nota bene - jeżeli "siedzisz w tym" po uszy, może podziel się wiedzą. Ja
                            uważam, że gnojów powinno się demaskować, a wciąż wszyscy wolą być "cicho nad
                            trumnami".
                            Faktem jest jedno - Eurozet zniszczył RDST i o tym była ta dyskusja. Życzę
                            Eurozetowi losu RDST.
                            • kalor_god Re: bóstwa z Eurozetu 22.08.02, 10:08
                              to ze niszczy nie ulega wątpliwości.
                              możan mieć wiele do zarzucenia Assendiemu a on może sobie to zlewać i
                              twierdzić, że wie co robi i efekty będzie widać później. jednego tylko zal i
                              jedno jest niepojęte przez grono wiernych słuchaczy: dlaczego nocne, autorskie
                              audycje zastapiono komputerem? Oficjalna wersja brzmi: redukcja kosztów a ja na
                              to: bullshit! Wystarczy spytać nocnych autorów czy dostawali jakąś kasę za
                              swoją robotę.. Znam wielu którzy nagrywali każdą audycję Gronaua czy Hawryluka.
                              Nie sądzę zeby ktoś tak jarał się wyborami procesora.

co do sensacyjnych wątkow podzieliłbym się chetnie ale (ze napisze innymi słowy
                              to co już wyżej wyraziłem) chcąc dowalić czarnym charakterom mógłbym zaszkodzić
                              porzadnym ludziom.
                              • elojka Re: bóstwa z Eurozetu 22.08.02, 13:23
                                teraz to jusz nawet nie ma o czym mówić...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka