Dodaj do ulubionych

KONIEC TOKFM.

IP: *.acn.pl / 10.128.133.* 16.08.02, 23:56
Na to wygląda. Blisko rok po "odchudzeniu" radio Tokfm dogorywa. Z obecnych
prezenterów jedynie Maria Czarnecka uchodzi w tłoku. Reszta jest koszmarna (a
zwłaszcza Igor - boże - nie da się go słuchać!). 3/4 programu to powtórki,
powtórki.. powtórki.. Nawet redakcja musiała przenieść się bliżej Agory -
Czerska to ma być lepszy adres? Szkoda, było wspaniałe radio. Pełne
osobowości (Bugalski !!! Teraz niby w PR3, Ogiński - czyli dr Dziak,
Maruszeczko - brak mi jej smiechu w eterze, Sobala - czyli audycja
z "nerwem", i to jakim czasem!) Ech... za to mam pełno Waw, Esek, Pogód i
innych Kolorów - porażka jak stąd do Władywostoku...
Obserwuj wątek
    • Gość: koliber Re: KONIEC TOKFM. IP: 149.156.12.* 20.08.02, 17:12
      Gość portalu: junto napisał(a):

> Na to wygląda. Blisko rok po "odchudzeniu" radio Tokfm dogorywa. Z obecnych
      > prezenterów jedynie Maria Czarnecka uchodzi w tłoku. Reszta jest koszmarna (a
      > zwłaszcza Igor - boże - nie da się go słuchać!). 3/4 programu to powtórki,
      > powtórki.. powtórki.. Nawet redakcja musiała przenieść się bliżej Agory -
      > Czerska to ma być lepszy adres? Szkoda, było wspaniałe radio. Pełne
      > osobowości (Bugalski !!! Teraz niby w PR3, Ogiński - czyli dr Dziak,
      > Maruszeczko - brak mi jej smiechu w eterze, Sobala - czyli audycja
      > z "nerwem", i to jakim czasem!) Ech... za to mam pełno Waw, Esek, Pogód i
      > innych Kolorów - porażka jak stąd do Władywostoku...
      Z przyjemnoscia weźcie sobie Bugalskiego, żeby nie nudził swoją pretensjonalnoscia i nieporawnym budowaniem
      zdań w 3.
      (Wrona gratis)
      • Gość: mw. Re: KONIEC TOKFM. IP: *.tele2.pl 29.08.02, 12:53
        a odpowiedz jest ciagle jedna.. kasa, kasa i jeszcze raz kasa.. panowie, teraz
        sie robi radio na ktorym mozna zarobic kase, jak sie nie zarabia to sie nie
        robi. nie ma frajerow ktorzy beda dokladac do interesu. nawet taka bogata firma
        jak agora liczy zlotowke do zlotowki, tok fm niestety jest radiem ktore w
        polsce jeszcze sie nie przyjelo. radio gadane zrobi w tym kraju kariere za pare
        lat, i wtedy bedzie taki tok fm ze ho ho. a do tego czasu posluchamy wawek,
        esek itd:) pozdro.
    • Gość: Cierpliwy Re: KONIEC TOKFM. IP: *.acn.pl / 10.133.135.* 29.08.02, 00:05
      Pytania do AGORY (może Admin przekieruje to służbową drogą do Naczalstwa ?):
      1. Czy po to kupiliście TOK-FM, żeby go zlikwidować ?
      2. Czy naprawdę nic się już nie da zrobić, żeby uratować jedyne sensowne radio
      w Polsce ?
      3. Czy Igor Sokołowski ma udziały w Agorze ?
      4. ... a jeżeli nie, to dlaczego nie zaczniecie od wywalenia tego analfabety ?
      Czy naprawdę nie ma już w Warszawie nikogo gramotnego, kto zgodziłby się
      przychodzić do roboty na siódmą rano ?

Cierpliwy (Ale Do Czasu)
      • Gość: lisa Re: KONIEC TOKFM. IP: *.acn.waw.pl 03.09.02, 16:44
        Gość portalu: Cierpliwy napisał(a):

> 3. Czy Igor Sokołowski ma udziały w Agorze ?
        > 4. ... a jeżeli nie, to dlaczego nie zaczniecie od wywalenia tego
        analfabety ?

W zeszłym tygodniu pan Igorek nie mogąc już sam niczego sensownego wymyślić
        popełnił plagiat za który powinien (choćby lekko )beknąć. Prowadził dyskusję o
        niebie - jak je sobie wyobrażamy itp. I przedstawił słuchaczom jak on sam sobie
        takie niebo wyobraża - opis tegoż nieba niestety był praktycznie słowo w słowo
        zerżnięty ze słuchowiska radiowego które kiedys napisała pani Joanna
        Chmielewska i które można w całości przeczytać w V tomie jej autobiografi
        pt.Wieczna młodość. Słuchając audycji Igorka byłam naprawdę zniesmaczona i cały
        czas liczyłam , że jednak powie, że to Chmielewskiej...
        Jego mi na pewno nie będzie żal jak TOK FM upadnie...
        • Gość: Cierpliwy Re: KONIEC TOKFM. IP: *.acn.pl / 10.133.135.* 03.09.02, 22:43
          Gość portalu: lisa napisał(a):

> Gość portalu: Cierpliwy napisał(a):
          >
          >
          > > 3. Czy Igor Sokołowski ma udziały w Agorze ?
          > > 4. ... a jeżeli nie, to dlaczego nie zaczniecie od wywalenia tego
          > analfabety ?
          >
          >
          > W zeszłym tygodniu pan Igorek nie mogąc już sam niczego sensownego wymyślić
          > popełnił plagiat za który powinien (choćby lekko )beknąć. Prowadził dyskusję
          o
          > niebie - jak je sobie wyobrażamy itp. I przedstawił słuchaczom jak on sam
          sobie
          >
          > takie niebo wyobraża - opis tegoż nieba niestety był praktycznie słowo w
          słowo
          >
          > zerżnięty ze słuchowiska radiowego które kiedys napisała pani Joanna
          > Chmielewska i które można w całości przeczytać w V tomie jej autobiografi
          > pt.Wieczna młodość. Słuchając audycji Igorka byłam naprawdę zniesmaczona i
          cały
          >
          > czas liczyłam , że jednak powie, że to Chmielewskiej...
          > Jego mi na pewno nie będzie żal jak TOK FM upadnie...

Igor S. zrzyna z cudzych książek - znaczy: czytać jednak umie. Chyba będe
          musiał wycofać tego "analfabetę".
          A co do żalu po rozlanej zupie: ciągle jeszcze jest kogo żałować. Np. Marek
          Pyza, który w okresie świetności TOK-FM pozostawał na zapleczu - ostatnio
          popisał się całkiem niezłą znajomością "Kubusia Puchatka". To niby niewiele,
          ale na bezpticze i żopa saławiej.

Cierpliwy, tym razem na dłużej, bo już i tak mi wszystko jedno ...
          • Gość: Cierpliwy a jednak analfabeta IP: *.acn.pl / 10.133.135.* 18.09.02, 23:43
            Pare dni temu Igor S. (który teraz reklamuje się już w pompatycznym audio-
            clipie jako "maestro Sokołowski) przeprowadził wywiad z Czesławem Langiem,
            dyrektorem Tour de Pologne. Od tej francuszczyzny coś mu się porąbało: wciąż
            powtarzał, że kolarze startują w "turniejach", w "konkursach" i w czymś tam
            jeszcze. Słowo "wyścig" jakoś nie przyszło mu do głowy. Więc chyba jednak
            analfabeta.
            Pozdrawiam Czesława Langa, kolarza znamienitego (choć nigdy nie stratował w
            turniejach ani konkursach) i gratuluję świętej cierpliwości, bo ja bym chyba
            Igorkowi nabluzgał.
            Cierpliwy, choć - jak widać - nie bezgranicznie.
            • Gość: Cierpliwy Re: a jednak analfabeta IP: *.acn.pl / 10.133.135.* 18.09.02, 23:48
              Gość portalu: Cierpliwy napisał m.in.:

> Pozdrawiam Czesława Langa, kolarza znamienitego (choć nigdy nie stratował
              w turniejach ani konkursach) i gratuluję świętej cierpliwości, bo ja bym chyba
              > Igorkowi nabluzgał.
              > Cierpliwy, choć - jak widać - nie bezgranicznie.

Ależ się zdenerwowałem, aż doszło do freudowskiej pomyłki: stratował zamiast
              startował. Może rzeczywiście przydało by się stratować ?

Cierpliwy.
            • Gość: junto Re: a jednak analfabeta !!! IP: *.acn.pl / 10.128.133.* 19.09.02, 12:54
              Gość portalu: Cierpliwy napisał(a):

> Igor S. (który teraz reklamuje się już w pompatycznym audio-
              > clipie jako "maestro Sokołowski)
              Ja tego jingla sluchac nie moge! Maeestroo.. Maestro.. boze, i tak az do
              wyzygania.. przeciez ten koles z irytujacym glosem powinien miec dozywotni
              zakaz zblizania sie do mikrofonu! Igor mlaska na antenie, wciaz mowi o sobie,
              puszcza jeskies idiotyczne teskty o Pierdzionkowie.. co to ma byc? Radio??

ja bym chyba Igorkowi nabluzgał.
              > Cierpliwy, choć - jak widać - nie bezgranicznie.

A ja bym po prostu delikwenta odstrzelił. Maestro Sokołowski jest koszmarny w
              tym, co robi.

Pozdrawiam.
    • Gość: Lisa Simpson Re: KONIEC TOKFM. IP: *.proxy.aol.com 03.09.02, 08:30
      Tak naprawde tylko Sobali bardzo mi brakuje. Mam nadzieje, ze jeszcze bede
      miala okazje go posluchac w jakims radiu, bo tak inteligentnych i
      sarkastycznych programow nikt chyba nie prowadzil i nie prowadzi. Maruszeczko
      jest urocza, ale na dluzsza mete, dla mnie -denerwujaca. Bardzo za to nie lubie
      pani Czarneckiej.
      • buby52 Re: KONIEC TOKFM. 03.09.02, 12:54
        Jak chcesz posłuchać Sobali to w godzinach 7-9 prowadzi poranną audycję w Radio
        PiN 102 FM
        • Gość: Radioodbiornik Re: KONIEC TOKFM. IP: *.cb.open.net.pl 04.09.02, 05:44
          A jak chcesz zobaczysłuchać Bugalskiego, to włącz o 19: 40 TVN...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka