Dodaj do ulubionych

wątek w obronie Sławomira Assendiego

IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.02, 18:19
Obecna polityka w/w pana jest bezapelacyjnie słuszna, bowiem ktoś wreszcie musiał uporządkować ramówkę rdst(choć powinien jeszcze zostać zwolniony M.Chłopaś,M.Dąbrowska,T.Waloszczyk, których poziom intelektualny pozostawia wiele do życzenia).Żal mi tylko A.Szydłowskiej,bardzo sprawnie radzącej sobie prezenterki(chociaż jako szefowa promocji spisywała się dość powiedzieć miernie-vide bilans roczny spółki).Apeluję więc by nie potępiać w czambuł wszystkich posunięć nowego dyrektora,lecz wprost przeciwnie,zaczekać kilka miesięcy z ocenami,bowiem tylko wtedy mogą być obiektywne i oparte na rzeczowych argumentach,a nie na emocjach.
Obserwuj wątek
    • kalor_god Re: wątek w obronie Sławomira Assendiego 22.08.02, 10:13
      wiesz co robi w radiu, że go tak bronisz?
      wiesz jakim jest kolesiem?
      wiesz jakie jego decyzje mają konsekwencje dla słuchalności stacji?
      wiesz czy miast jednej decyzji mógł podjąc inną, lepszą dla słuchaczy i załogi?

ja znam odpowiedzi na te pytania ale Ty, chłopie błądzisz.
      • Gość: koliber Re: wątek w obronie Sławomira Assendiego IP: 149.156.12.* 22.08.02, 10:36
        Upadek radiostacji zaczął się od zwolnienia Pawła sity.
        A Pan Assendi to taki sam buc jak Laskowski
    • Gość: sprytny Re: wątek w obronie Sławomira Assendiego IP: 213.17.170.* 22.08.02, 11:28
      Juri,
      Zgadzam sie z toba w zupelnosci. Nareszcie te bande amatorow wzial w swoje rece
      profesjonalista zarowno w dziedzinie zarzadzania jak i radia.
      a) Zarzadzanie - najpierw nie kontaktowal sie z nikim z pracownikow budzac
      podejrzenia i niechec a potem wyrzucil w ciagu paru dni 3/4 zalogi upokarzajac
      ich przy okazji i nie pozwalajac pozegnac sie ze sluchaczami. wtedy wzbudzil
      pogarde i nienawisc, co jak wiadomo jest podstawa dobrego zarzadzania

b) radio - ze stacji posiadajacej wyrazisty profil i unikalna oferte uczynil
      (pardon - sprofilowal) kolejna "gladka" stacje, a to po to by zwiekszyc
      sluchalnosc. Jest to swieza, odwazna koncepcja, ktora zaklada, ze najpierw
      traci sie dotychczasowych sluchaczy, a potem sie zobaczy.
      • Gość: marooda Re: wątek w obronie Sławomira Assendiego IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.02, 12:47
        A powiedz "sprytny" kolego, jakiego Ty radio słuchasz i
        co chcesz w nim usłyszeć? Bo sądzę, że potrzebujesz
        kolejnego "radia towarzyszącego" i że Ci RDST
        przeszkadzała jak go szukałeś.
    • Gość: kon ktory mowi Re: wątek w obronie Sławomira Assendiego IP: 193.115.175.* 22.08.02, 12:45
      no to macie problem...
      kiedys byla audycja pt. radio underground...
      potem byla radiostacja
      a teraz ch..m wieje w eterze...
      no ale przeciez 'zimne lokcie' musza miec gdzie posluchac BarbieGirl abo Aquy
    • elojka Re: wątek w obronie Sławomira Assendiego 22.08.02, 13:09
      Proszę, niech ktoś potwierdzi, że o jest tylko żart ;)) w wypowiedzi stężenie
      debilizmu jest zbyt wysokie, żeby to mogło być na serio ;)
      • Gość: sprytny Re: wątek w obronie Sławomira Assendiego IP: 213.17.170.* 22.08.02, 15:53
        w ktorej?
        • elojka Re: wątek w obronie Sławomira Assendiego 22.08.02, 16:04
          Gość portalu: sprytny napisał(a):

> w ktorej?

oj Panie sprytny... w głównej oczywiście ;)
          • Gość: sprytny Re: wątek w obronie Sławomira Assendiego IP: 213.17.170.* 22.08.02, 16:17
            moim zdaniem tam nie ma "stezenia debilizmu", gdyz autor posluzyl sie ironia
            (czyli wcale nie myslal, tak jak napisal). W tej sytuacji rowniez ja posluzylem
            sie ironia. A inni nie. W tym Pani.
            • elojka Re: wątek w obronie Sławomira Assendiego 25.08.02, 00:55
              Gość portalu: sprytny napisał(a):

> moim zdaniem tam nie ma "stezenia debilizmu", gdyz autor posluzyl sie ironia
              > (czyli wcale nie myslal, tak jak napisal). W tej sytuacji rowniez ja
              posluzylem
              >
              > sie ironia. A inni nie. W tym Pani.

ojeje, jakie ja głupie dziewcze jestem... ;))
    • Gość: kremloff Re: wątek w obronie Sławomira Assendiego IP: *.acn.pl / 10.135.129.* 22.08.02, 14:00

ograniczony na kase czlowiek z pana panie Jurii
      i przykro sie robi ze tacy "rezolutni" ludzie chodza po tym swiecie i jeszcze
      mowic potrafia
    • Gość: Juri Kałmanawardze odpowiedź zbiorcza IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.02, 20:14
      moja wypowiedź faktycznie(i nie tylko ona;-)) zawierała pewną prowokację,toteż mógłbym stwierdzić,iż jestście mało bystrzy i ogólnie trącicie oligofrenią.Jednak nie zrobię tego,nie zachowam się tak jak niektórzy z was-bądźcie liderami!Natomiast wracając do tematu(eXtremy już nie ma- smutno mi się zrobiło)czy nie widzicie,że cięcia personalne są jedynym środkiem mogącym przedłużyć żywot naszej ukochanej rozgłośni raadiowej.Argumenty? np.poprzednia, niebywale rozdętą ramówka,mała ilość reklam(cóż,cykle koniunkturalne normalna rzecz,ale szefowa promocji też się nie spisała)Co do grania muzyki przez komputer,czy dzieje się to od przyjścia Ass....,a po wtóre czy słuczacie radia by podziwiać mizerne zdolności językowe prezenterów czy słuchać muzyki?Ostatecznie jeśli tak skrajnie pragniecie dawnej rdst zasugerujcie zarządowi Eurozetu by owa rozgłośnia funkcjonowała na zasadach nadawcy społecznego,wtedy nie będą konieczne opłaty za koncesję,nie będzie zasranych reklam,komercji,która niczym rak zżera wszystko co napotka,jednak wtedy to Wy, drodzy radiosłuchacze,będziecie utrzymywać swego pupilka z własnej kieszeni nb.tak samo jest w przypadku Radia Maryja(piszę wielką literą by nikogo nie urazić;-))

tnm:kto używa Opery?-jeśli tak-Czy twoja przyglądarka poprawnie wyświetla witrynę www.medialink.pl
      • Gość: sprytny Re: odpowiedź zbiorcza IP: *.pl 22.08.02, 20:50
        ta krotka dyskusja potwierdzila nie tylko, ze wiekszosc jej uczestnikow jest
        malo bystra (ja nadymam sie jak paw, bo przejrzalem subtelna gre juriego!).
        potwierdza rowniez, ze juri trafnie dobral sobie nicka - rzeczywiscie ma kau na
        wardze i dlatego, jak osoba, ktora smierdzi, powinna byc, drodzy forumowicze,
        omijana lukiem.
        • Gość: opserwator Re: odpowiedź zbiorcza IP: *.chello.pl 22.08.02, 21:34
          agnieszka szydlowska? chlopie czy ty wiesz kto czym sie w radiostacji zajmowal?
          sprawdz najpierw jaka byla struktura zaleznosci, a jak nie wiesz to sie
          zapytaj... a zreszta

ps prowokacja udana choc bardzo bolesna - gratuluje
      • Gość: Art Opera - medialink - nie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.08.02, 09:23
        Gość portalu: Juri Kałmanawardze napisał(a):

> tnm:kto używa Opery?-jeśli tak-Czy twoja przyglądarka poprawnie
        wyświetla
        > witrynę www.medialink.pl
        U mnie pierwsze TVN i MINIMAX są przykrywane przez następne wiadomości.
        Art
    • Gość: osobaznanailubiana odpowiedź zbiorcza nr 2 IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.02, 13:16
      Ku zniesmaczeniu wszystkich moja skromna osoba(Juri Kałmanawardze)na forum powraca.

1.Serdecznie dziękuję panu(i) o pseudonimie Art za odpowiedź.

2.Osoba podająca się za "opserwatora" była łaskawa powiedzieć "chlopie czy ty wiesz kto czym sie w radiostacji zajmowal?sprawdz najpierw jaka byla struktura zaleznosci",kwestionując tym samym zasadność mojej wypowiedzi,a zarazem moje przygotowanie do podjętego tematu.Abstrahując od słuszności powyższego stwierdzenia nieskromnie domyślam się,iż autor miał na myśli zakres kompetencji,a nie strukturę zależności.Zaznaczam,że nie będę domagał się od Pani(a) satysfakcji na drodze sądowej;-)

3.Z piramidalnym zadowoleniem czytam wypowiedzi "sprytnego" i z dumą,godną prawdziwego Polaka, stwierdzam,że niektórzy rodacy wybijają się ponad przeciętność(czytaj:reszta forumowiczów w tym wątku bez Arta)

4.Jednak nadal nie mogę sobie uzmysłowić dlaczego zamykacie oczy na prawa wolnego rynku i brniecie w katolicką tradycję,dogmaty,lewicowe doktrynerstwo lub prościej-brak poczucia realizmu.

5.Wszystkich urażonych,obrażonych,zniesmaczonych nie przepraszam za me niokiełznane inklinacje.

pozdrowienia (dla wszystkich ich potrzebujących)
      przesyła Osoba Publicznie Znana i Lubiana!
      • Gość: bardzo sprytny Re: odpowiedź zbiorcza nr 2 IP: 213.17.170.* 23.08.02, 14:01
        po dalszej serii komplementow postanowilem sobie rozszerzyc pseudonim. juri, ok?

a teraz porady. no wiec Juri zacznij od uproszczenia/ redukcji - chcac
        zaimponowac swoja erudycja wyrzucasz ciag roznego rodzaju okreslen i w efekcie
        ta rozbuchana forma przyslania tresc. Czyli mowiac inaczej - o co ci chodzi?

Moze o to, ze broniac rdst wychodzimy na naiwnych dudkow, co to w zaparte z
        rzeczywistoscia ida?

Jesli tak, to pozwolisz, ze z Twym mgliscie sformulowanym zarzutem sie nie
        zgodze. Jestem pewien, ze istnieje cos pomiedzy tym, co zrobil Assendi, a tym
        czym byla rdst. Trzeba tylko troche wyobrazni i... odwagi. Mamy wiec do
        czynienia z latwizna, ktora zaslania się nieuchronnoscia oddzialywania
        mechanizmow rynkowych. To jest jednak do wybaczenia - nie wszyscy moga byc
        wybitni.

Jest jednak jeszcze jedna rzecz - styl, dobry smak itp. A tego w ostatnich
        wydarzeniach zupelnie zabraklo. Oczywiscie i w tym wzgledzie mozesz powiedziec
        swym paternalistycznym tonem "Takie zycie, nie?". Ja jednak wole cytujac
        pewnego niedocenianego rapera powiedziec "ve ve to". A ze cichutkie ono i
        bezesnownie w jakiejs smutnej pogawedce z nieznanym zanurzone, coz - takie
        zycie nie?

• Gość: Juri Kałmanawardze odpowiedź nr 3 IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.02, 20:04
          1.Proszę o rozjaśnienie znaczenia ostatnich 2. zdań.

dziękuję

2.O co mi chodzi?
          Zapewne przez wielu zostałem opatrzony mianem grafomana motywowanego chęcią
          wywołania negatywnych emocji.I kto wie czy to nie jest prawdą.Jednak odnosząc
          się do głosu "bardzo sprytnego",muszę powiedzieć,że w kwestii klimatu
          powstałego wokół redukcji zasobów ludzkich(a raczej jego braku)panuje absolutna
          zgoda.Czyli nie ma różnicy poglądów?Jest.Otóż ja twierdzę,że pomimo absolutnie
          fatalnego startu S.Assendi może zbudować coś zupełnie nowego,lepszego słowem
          nową jakość na polskim rynku radiowym.To żart powiedzą niektórzy,a ja im,wcale
          nie wbrew sobie,przytaknę.Koniec.

ps1:odwaga i wyobraźnia bez pieniędzy to kombinacji możliwa do zrealizowania
          wszędzie prócz biznesu

ps2:chyba nie zanegujecie zasadności ps1

ps3:mam małego kota,którego nazwę Assenndi

ps4:w/w kot niestety zdechł

ps5:mam jeszcze trzy takie same
          • Gość: Homer_Simpson Do Juria ...heh... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 24.08.02, 11:47
            ...pomyśl człowieku...Radiostacja miała kontynuować to co zaczęła Rozgłośnia
            Harcerska...Wyżucając ludzi ,którzy się znają na różnych gatunkach muzycznych
            Assendi nie popisał się niczym dobrym. Jeżeli zabraknie tych ludzi to nie
            będzie już Radiostacji tylko 2 radio Z...a zresztą powoli zaczyna być. Dzień w
            dzień lecą te same kawałki i to wymieszane gatunkowo. Nie wiadomo co zaraz
            poleci. A tak kiedyś nie było. W jednej ze starych ramówek codzienie były
            jakieś inne autorskie audycje po 18.oo. Teraz tak nie ma i to już nie to samo.
            Nie trzeba było wywalać tych osób...dawniej osoby pracujące raz w tygodniu nie
            dostawały pieniędzy i nie protestowały z tego powodu bo robiły to dla
            przyjemności. Przyszedł novy dyrektor i powiedział ,że tak nie może być bo jak
            on może takim osobom ufać ?! Raz przyjdzie a raz nie. Widocznie nie słuchał
            tego radia wcześniej bo jak długo ja słucham to nie przytrafiła się taka
            sytuacja.
            • Gość: Juri Kałmanawardze "wyżuty" sumienia "wyżuconych"... IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.02, 13:10
              ...to zjawisko normalne bowiem znienawidzony dyrektor Sławomir A. jest naturalną konsekwencją ich dotychczasowych działań,a ich rzekomo rewelacyjne audycje autorski były w takim samym stopniu odrzucające jak obecne poczynania S.A. wg niektórych.Co do ramówki,to w zupełności mi ona odpowiada jako ramówka radia towarzyszącego.Szczególnie zaś łechcą me zmysły wieczorno-nocne audycje piątkowo-sobotnie.

Szanowny Pan(i) wyboczy,ale karkołomną jest teza jakoby ludzie tworzyli swoje programy za przysłowiowe "Bóg zapłać".Co więcej,jeśli ktoś tak sądzi,to obecne redukcje mogą u niego wywołać wrażenie jakoby spiskowa teoria dziejów była faktem,co byłoby chyba komiczne.

pozdrawiam,
              Juri
              • Gość: chlorofil Re: 'wyżuty' sumienia 'wyżuconych'... IP: *.biezanow.net 24.08.02, 13:28
                To akurat nie ulega watpliwosci ze Slawek Assendi jest naturalna koleja dzialan
                ale koncernu zwanego Eurozetem. Najwiekszy blad byl taki ze taka firma jak
                Eurozet kupila taka stacje jak Radiostacja. To byl blad. Oni nigdy nie powinni
                tego robic. I wszystko inne wynika wlasnie z tej tragicznej pomylki.
                Szkoda tylko ze to wszystko kosztem Nas i mnie w szczegolnosci.
                Szkoda.
                • Gość: Juri Kałmanawardze Re: 'wyżuty' sumienia 'wyżuconych'... IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.02, 17:54
                  DLaczego błąd?Przecież to jeszcze nie koniec RDST,to dopiero początek!
                  • Gość: chlorofil Re: 'wyżuty' sumienia 'wyżuconych'... IP: *.biezanow.net 24.08.02, 17:58
                    poczatek czego?
                    • Gość: koliber Re: 'wyżuty' sumienia 'wyżuconych'... IP: 149.156.12.* 24.08.02, 18:54
                      Początek końca.
            • Gość: koliber Re: Do Juria ...heh... IP: 149.156.12.* 24.08.02, 18:56
              Oj Homerze, zdolności masz jak Twój pierwowzór: Wyrzuconych, choc treść ok.
              Sprawdzaj jak nie wiesz jak pisać w słowniku ortograficznym.
              • Gość: Homer_Simpson Re: Do Juria ...heh... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 24.08.02, 21:31
                ...przepraszam za to ,że jestem dyslektykiem...
                ...Juri widze ,że sobie jajca robisz ale Ci odpowiem. Radiostacja nie jest i
                nie ma być radiem towarzyszącym a audycje autorskie nie muszą być prowadzone
                jak w innych stacjach w stylu :(miły pan a słodkim głosie): "dzisiaj
                przeczytałem o kobiecie ,która twierdzi ,że widziała UFO a okazało się ,że był
                to samolot" tylko ludzie ci mają puszczać w swoich audycjach muzykę ,na której
                się znają i o niej opowiadać...
                • elojka Re: Do Juria ...heh... 25.08.02, 01:09
                  Homer, coś mi się wydaje, że akurat z nim sobie nie pogadasz bo pisze jakieś
                  głupoty i sam się zamknął na to co piszą inni.

Panie Jurij:

1. to co Homer już napisał - rdst nie ma być radiem towarzyszącym. jeżeli tylko
                  tego Pan poszukuje w eterze polecam eski, zetki, eremefy i inne kolory. to było
                  radio, z którego dużo się czerpało, poznawało sie nową muzykę, ciekawych ludzi.
                  teraz to już tam nic nie zostało bo nowa ramówka jest co najmniej śmieszna.
                  wyrzucili mojego ulubieńca cegielskiego :( ciekawe audycje są w rewelacyjnych
                  godzinach - patrz Jacek Hawryluk weekend 7 rano...

2. to, że ludzie tam pracowali nie dla kaski uważam za jak najbardziej zdrowe a
                  w ich zwolnieniu nikt chyba nie upatruje się żadnej teorii spiskowej. jedynie
                  głupoty ASSendiego

3. nieprawdą jest, że kiedyś to było bardzo źle z kaską w rdst. w pierwszym
                  półroczu tego roku wpływy z reklamy były o 700tys. PLN niższe niż w tym samym
                  okresie w zeszłym roku. proponuję najpierw wiedzy trochę zdobyć...
                  • Gość: Juri Kałmanawardze odpowiedź bardzo oczekiwana IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.02, 17:45
                    Szanownia Pani

Czy mówiąc "głupoty"(2.wiersz 1.pozycja)miała Pani na myśli moje poglądy w sensie braku zbieżności z opiniami podzielanymi powszechnie.Jeśli tak, to automatycznie zamyka się pani na możliwość kształcącej,a przynajmniej rozwijającej dyskuji z osobami myślącymi inaczej. Wygląda to nieświadomy intelektualny masochizm.

1a.Zgoda.Tylko nie można generalizować-to co dla mnie będzie radiem towarzyszącym,pani będzie chłonęła całą powierzchnią ciała nie będąc w stanie robić niczego innego.Zasadnicza róznica tkwi w możliwości podzielności uwagi(bez różnic w percepcji).
                    1b.Zważywszy emocje wynikłe z wyrzucenia Pani ulubieńca, można arbitralnie stwierdzić,iż nie jest Pani zdolna do obiektywnej oceny zaistniałej sytuacji.(coraz mocniej utwierdza mnie Pani w swej kobiecości)

2.może zaśpiewamy "Międzynarodówkę",no śmiało:-))

3.To,że wg pani źródeł wpływy z reklamy spadły w 1.półroczu roku bieżącego w porównaniu do analogicznego okresu roku ubiegłego o niczym nie świadczy,a już zupełnie o rzekomej płynności finansowej.Wszak spółka od kilku lat mogła generować straty.

pozdrawiam,
                    Juri K.
                • Gość: Juri Kałmanawardze a ja przepraszam,że się urodziłem IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.02, 17:44
                  Czy sprawność językowa musi być okupiona kiepską muzyką?
                  A teraz Szanowny Panie niech Pan odpowie sobie na pytanie odwrotne?

Pozdrawiam,
                  Juri K.
                  • Gość: Juri Kałmanawardze Re: a ja przepraszam,że się urodziłem IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 25.08.02, 23:38
                    Sorry ludzie ale dosyć tych żartów.
                    Wszyscy wiemy ,że jest źle a my nic nie możemy zrobić.
                    • Gość: Juri K. co to za zwyczaje, IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.02, 18:21
                      żeby podszywać się pod prawdziwego Juriego!

czekam na wyjaśnienia
                      i przeprosiny

w przeciwnym razie składam pozew do sądu
                      (ustalenie IP nie stanowi dla mnie problemu niezależnie od tego czy jest on stały czy przydzielany dynamicznie).

żegnam ozięble
                • halusa Re: Do Juria ...heh... 27.09.02, 19:53
                  Szukam kontaktu z marianem0509 buntownikiem z Radiostacji. Nie udało mi się
                  zapamiętać jego komórki gdy przerwał rozmowę na temat generacji nic w
                  Radiostacji 26 września. Dzisiaj desperat dokuczał Andrzejkowi i spotkał się z
                  odporem rówieśników? Mimo swej 50 podobnie jak Marian chcę wykrzyczeć oddajcie
                  mi naszą Radiostację!
    • Gość: stoczniowiec Re: wątek w obronie Sławomira Assendiego IP: 212.76.37.* 26.08.02, 20:08
      jest gorzej niż było i to wystarczy!
      trza sie zebrac na pieknej i wywlec ASSendiego na taczki i do Wisly z nim!
      tu trzeba sie kierowac glosem sluchaczy - a oni sa nie zadowoleni
      a ktorym sie zmiany podobaja (i takie tam prowokacje) to sa inne radia i inne
      czestotliwosci
      • Gość: chlorofil Re: wątek w obronie Sławomira Assendiego IP: *.biezanow.net 27.08.02, 01:28
        nikt nie bedzie tu nikogo wywlekal.
      • Gość: Juri Kałmanawardze gwoli ścisłości IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.02, 18:54
        Najpierw,by zachować zgodność z prawersją,należołoby rzeczonego Pana pozbawić wszelkiego odzienia wierzchniego później biczować zaś taczki to,drogi kolego,to dopiero finał.Reszta to kwestia wyobraźni.

oczywiście takiego rozwiązania jako ludzie myślący nie akceptujemy.Co więcej wręcz je potępiamy.
        • Gość: chlorofil Re: gwoli ścisłości IP: *.biezanow.net 28.08.02, 13:13
          jesli konspirujemy to robimy to zupelnie legalnie. nikt nie zamierza nikogo
          wywlekac a dzisiejszy tekst w "rzeczpospolitej" nie oddaje calkiem prawdy i
          szalony musi byc ten kto patrzac sie na jednego debilnego sluchacza moze wysnuc
          wniosek ze fani dawnej rdst to jakas banda drecholi. niemniej gra nie jest
          skonczona calkiem mozliwe ze za niedlugi czas kto inny bedzie wlascicielem
          radiostacji /choc nie tak szybko/ i moze jeszcze nie wszystko stracone. bardzo
          mozliwe ze to koniec tego radia ale nie koniec wszystkiego.

do poczytania:
          www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_020828/publicystyka/publicystyka_a_1.html
          • Gość: stoczniowiec Re: gwoli ścisłości IP: 212.76.37.* 29.08.02, 23:36
            bo prawda jest taka, że będzie lepiej niż było.
          • Gość: Juri K. śmiałe koncepcje ortodoksyjnych słuchaczy IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.02, 20:26
            Tę wiadomość dedykuję wszystkim ortodoksyjnym słuchaczom,których irytuje fakt,że Eska emituje utwory pojawiające się także w RDST(nb.świadczy to nie o pauperyzacji preferencji muzycznych ludzi odpowiadających za muzykę w radiostacji,lecz o niebywałej ekspansji tych gatunków muzyki.Tym samym,ku zmartwieniu ortodoksów,traci ona swój niszowy charakter.Idąc dalej tym tropem zaryzykuję tezę,iż owi ortodoksyjni słuchacze to hermetycznie zamknięta w sedesie kupa zaplutych,egoistycznych karłów zionących ignorancją.Dobrze mówię?).

Szanowni otodoksyjni
            Bądźcie,z łaski swojej,opozycją krytyczną,ale i konstruktywną zarazem.Tymczasem Wy zajęliście dogodne miejsce i krytykujecie,i obrzucacie błotem,i wybijacie zęby,i świadczycie darmowe usługi transportowe,i...zmieńcie się wreszcie,bo rozmowa z Wami jest naprawdę męcząca.Tylko proszę nie pisać,że jedynym gwarantem dalszego pomyślnego funkcjonowania stacji jest zachowanie status quo.Jeśli już ktoś nie może powstrzymać swoich potrzeb niech napisze "Zgadzam się z Jurim".

Panie i Panowie trochę fantazji i kreatywności życzę Wam jA,Juri K..

• Gość: stoczniowiec Re: gwoli ścisłości IP: 212.76.37.* 29.08.02, 23:34
          panie myśliwy, wymyśl coś jeszcze mądrzejszego i nie popieraj tego. a to
          szanowny mądrala nad mądrale.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka