Gość: Lumbulak IP: 212.244.197.* 29.08.02, 14:40 jest bardzo ciekawa i muzycznie zdrowsza Gratulacje dla nowej dyrekcji. Zwolenników ma coraz więcej. Tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: As Re: Lubię słuchać nowej Trójki IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 29.08.02, 14:41 Gość portalu: Lumbulak napisał(a): > jest bardzo ciekawa i muzycznie zdrowsza Rozwiń proszę ten wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lumbulak Re: Lubię słuchać nowej Trójki IP: 212.244.197.* 29.08.02, 14:46 nowe audycje prowadzone przez nowe "wyraźne" głosy (np. Rokos) ciekawe jingle, tylko za mało grane muzyka dostosowana do nowych czasów 21 wieku nowy podkład muzyczny o pełnej godzinie przed wiadomościami - nowoczesny i dynamiczny ogólnie dużo lepiej Jutro napiszę więcej gdyż zbieram się do domu. Cześć Lumbulak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Lubię słuchać nowej Trójki IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 29.08.02, 14:55 Gość portalu: Lumbulak napisał(a): 1 > muzyka dostosowana do nowych czasów 21 wieku 2 > nowy podkład muzyczny o pełnej godzinie przed wiadomościami - nowoczesny i > dynamiczny Szczególnie te 2 kwestie mnie interesują. Co to znaczy muzyka dostosowana do 21 wieku? A także kwestia 2 - czy chodzi Ci o to że w trakcie wygłaszania wiadomości pod spodem brzęczy cicha muzyczka? Jeśli tak, to czy to pomaga w odbiorze informacji? Ale być może chodzi Ci o coś innego. Czekam na opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lumbulak Re: Lubię słuchać nowej Trójki IP: 212.244.197.* 29.08.02, 14:59 sygnał kochany pełnej godziny oraz właśnie cichy podkład kolego. to jest znane z innych rozgłośni i sprawdzone. Muzyka nowoczesna, nie tylko blues, elektroniczna itp, ale ta ogólnie zjadliwa kolego. Jutro napiszę więcej i bardziej jaśniej. Wychodzę. Hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Re: Lubię słuchać nowej Trójki IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 29.08.02, 20:36 Prowokator - wygląda mi na przefarbowanego (a raczej przechrzczonego) "atomowego". Wg niego wszystko jest "kul" i ogólnie to on lubi nową trUjkę... i już. Gość jest żałosny w każdym calu. Proponuję rozpocząć zrzutkę "na lekarza". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: altacet Re: Lubię słuchać nowej Trójki IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.08.02, 10:28 > sygnał kochany pełnej godziny oraz właśnie cichy podkład kolego. Bo jak nie podoba się podawana informacja to można siupić na muzyczce - takie dwa w jednym. > to jest znane z innych rozgłośni i sprawdzone. Z naciskiem na "znane z innych rozgłośni". > Muzyka nowoczesna, nie tylko blues, elektroniczna itp, ale ta ogólnie zjadliwa > kolego. Np. George Michael w łazience, ubikacji, jako policjant i strażak.... > Jutro napiszę więcej i bardziej jaśniej. Wychodzę. Hej Napisz, napisz, a czy będzie śmieszniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Tydzień minął ... IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 05.09.02, 14:49 Gość portalu: Lumbulak napisał(a): > sygnał kochany pełnej godziny oraz właśnie cichy podkład kolego. > to jest znane z innych rozgłośni i sprawdzone. > Muzyka nowoczesna, nie tylko blues, elektroniczna itp, ale ta ogólnie zjadliwa > kolego. > Jutro napiszę więcej i bardziej jaśniej. Wychodzę. Hej Mo i co cwaniaczku? Minął tydzień a ty nie napisałeś nic "więcej i jaśniej". Ale jakbyś przypadkiem chciał mi odpisać, to odpowiedz na nastepujące pytania. Tylko staraj się odpowiadać precyzyjnie. 1. W czym pomaga słuchaczowi wiadomości cichy podkład muzyczny pod wiadomościami? 2. Co to znaczy że zwyczaj ten jest "sprawdzony" w innych rozgłośniach? Bo w to że znamy to właśnie z nich nie wątpię. 3. Co to znaczy "muzyka nowoczesna i ogólnie zjadliwa"? Myślę że pytania nie są specjalnie trudne. Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam, As Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lumbulak Re: Tydzień minął ... IP: 212.244.197.* 05.09.02, 14:54 Kolego AS Przepraszam, że faktycznie tydzień minął a ja nie wyjaśniłem ci tych spraw. Byłem zajęty "prostowaniem powyginanych drutów" w sprawie Trójki. Jutro tzn. 6-09-2002 o godzinie 8.00 napiszę post skierowany do ciebie . Jak chcesz to poczekaj do jutra. Pozdrawiam także Lumbulak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lumbulak odpowiadam na pytania As'a IP: 212.244.197.* 06.09.02, 08:00 Gość portalu: As napisał(a): > Mo i co cwaniaczku? Minął tydzień a ty nie napisałeś nic "więcej i jaśniej". > Ale jakbyś przypadkiem chciał mi odpisać, to odpowiedz na nastepujące pytania. > Tylko staraj się odpowiadać precyzyjnie. > > 1. W czym pomaga słuchaczowi wiadomości cichy podkład muzyczny pod > wiadomościami? ten podkład pozwala wypełnić przestrzeń i lukę ciszy podczas czytania tekstu. to z kolei wpływa na jakość słownego przekazu. Radio zawsze kojarzy się z muzyką. Cichy ale dynamiczny podkład potrafi "wyostrzyć" niektóre wiadomości. Poza tym cisza, podczas wiadomości powoduje chwilowe znudzenie i spłycenie wiadomości, gdzie w radiu słychać tylko głos. Telewizja ma tą przewagę, iż jest wizja i tam podkład muzyczny jest zbyteczny. Radio nie może na chwilę znużyć, tym bardziej podczas czytania wiadomości. Głos jest na tle delikatnej muzyki i odpowiednio ściszonej. Zauważ, że w innych stacjach radiowych ten podkład jest o wiele głośniejszy. A to już nie dobrze. > 2. Co to znaczy że zwyczaj ten jest "sprawdzony" w innych rozgłośniach? Bo w to że znamy to właśnie z nich nie wątpię. zwyczaj ten jest sprawdzony tzn. że między innymi tak potężne stacje jak Zet i RMF stosują go od wielu lat i jak badania wskazują zawsze wiadomości w tych rozgłośniach mają wspaniały odbiór i jakość. Wiadomości w radiu nie mogą być "suche". Powinny być zawsze okraszone cichym, z wyczuciem - podkładem muzycznym. Nawet wiadomości w jedynce "sygnały dnia" zaczynają stosować podkład muzyczny (ale w tych skróconych - przed głównymi) Pusty głos w trakcie wiadomości brzmi mało wyraziście i staje się po chwili nudny. Kiedy była stara Trójka - cisza podczas wiadomości powodowała iż wiele ludzi w tym czasie szukała innych stacji. Ja tak samo robiłem. > 3. Co to znaczy "muzyka nowoczesna i ogólnie zjadliwa"? Faktycznie to moje kiepskie określenia muzyki granej w Trójce. Ale zauważ - nie można grać na okrągło muzyki nastawionej na bardzo wysublimowane i specyficzne gusta słuchaczy. Jest tyle gatunków muzycznych, że trudno wszystkim dogodzić. Generalnie muzyka powinna być łatwa w odbiorze, rytmiczna i spokojna. Natomiast są przecież audycje z różnorodnymi stylami i gatunkami, w której każdy o ustalonej porze znajdzie coś dla siebie. Mamy smoothjazz, jazz, muzykę klubową, alternatywną, ambitną i inną. Natomiast chodzi mi o muzykę w zwykły dzień od rana. Dlaczego nie grać muzyki przyjemnej, łatwo wpadającej w ucho ?(wy na to mówicie papka) Przecież nikt nie puszcza boysbendów, disco polo itp? Czym się kierujecie, że mówicie papka. Teraz ja czekam na odpowiedź. Pozdrawiam Lumbulak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek odpowiadam Lumbulakowi IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.02, 09:31 aby posłuchać muzyki, o której piszesz, wystarczy pójść do supermarketu - muzak odpowiednio ściszony, rytmiczny etc, tak jak lubisz. Przy okazji możesz sobie poczytać gazetę słuchając podkładu muzycznego (aby się nie znudziła, bo bez - nic nie zrozumiesz). No i po co radio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makosm Re: odpowiadam na pytania As'a IP: *.pkp.com.pl / 172.18.23.* 06.09.02, 10:07 Jesli chodzi o mnie to przestalem sluchac trUjki wlasnie od momentu wprowadzenia nowej oprawy wiadomosci. Pamietam byla 6 rano, wlaczylem na wiadomosci... i powiedzialem dosc. I tak juz zostalo. To przewazylo szale. Przestalem sluchac trUjki i jest mi z tym dobrze. Nie trafia mnie szlag, ze co godzine slysze o facecie, co "nie sznuruje butow, bo ma takie wsuwane" itp. podobnych nieznosnych autoreklam. Moze zreszta juz tego nie puszczaja, nie wiem, nie slucham. Z klebka nerwow zrobilem sie wcale spokojnym facetem. mk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ## Re: Lubię słuchać nowej Trójki IP: *.idzik.pl / 192.168.6.* 29.08.02, 22:25 Nie dajcie sie podpuścić Lumbulakowi, zajrzyjcie na Forum auto, i inne. Wszędzie go pełno, miesza, kręci, protestuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbie Re: Lubię słuchać nowej Trójki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.02, 00:05 a więc jest nas już dwoje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: altacet Re: Lubię słuchać nowej Trójki IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.08.02, 10:30 A powiedz Barbusiu, czego ty i Ken słuchaliście przed nową TrUjką? > a więc jest nas już dwoje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lumbulak Re: Lubię słuchać nowej Trójki IP: 212.244.197.* 04.09.02, 08:21 Trójka jest coraz ciekawsza. Interesujące tematy w Klubie Trójki, rewelacyjny program Kuby Strz. A wczoraj relacja z przyznania nagrody R. Polańskiemu Poranna audycja Barona i popołudniowa ZD3 Kowalewskiego nie mają odpowiednika i poruszają naprawdę różnorodne tematy. Luźne audycje: Trzecie śniadanie i Orzech i reszta wyglądają na pozór płytko. Jednak mamy tam: rozrywkę, filmowo, w sieci, konkursy, kulinaria, auto-moto, ciekawa płyta, historia pewnej piosenki i inne. Wszystko przelecione starannie dobraną muzyką przez Niedźwiedzia. Wystarczy posłuchać Trójki w sobotę i niedzielę aby rozwiać wątpliwości co do zmian w Trójce. Wspaniałe! Żadne radio czegoś takiego nie stworzyło. A wy staruchy chcecie powrotu do przeszłości. Lumbulak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Jak katarynka... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.09.02, 09:51 Gość portalu: Lumbulak napisał(a): > Trójka jest coraz ciekawsza. > Interesujące tematy w Klubie Trójki, rewelacyjny program Kuby Strz. > A wczoraj relacja z przyznania nagrody R. Polańskiemu > Poranna audycja Barona i popołudniowa ZD3 Kowalewskiego nie mają odpowiednika i > > poruszają naprawdę różnorodne tematy. > Luźne audycje: Trzecie śniadanie i Orzech i reszta wyglądają na pozór płytko. > Jednak mamy tam: rozrywkę, filmowo, w sieci, konkursy, kulinaria, auto-moto, > ciekawa płyta, historia pewnej piosenki i inne. > Wszystko przelecione starannie dobraną muzyką przez Niedźwiedzia. > Wystarczy posłuchać Trójki w sobotę i niedzielę aby rozwiać wątpliwości co do > zmian w Trójce. Wspaniałe! Żadne radio czegoś takiego nie stworzyło. > A wy staruchy chcecie powrotu do przeszłości. > Lumbulak A ten w kółko to samo... Proponuję - dajmy gościowi spokój, niech sobie słucha... niech sra na rzadko od tego słuchania. Oferowałem się już koledze Lumbulakowi z lodem do chłodzenia zwojów mózgowych (gratis), teraz zaś oferuję się z codzienną świeżą parą gaci na zmianę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Dni otwarte PR IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.09.02, 09:55 Polskie Radio zapowiedziało "dni otwarte" w najbliższy łykent. W programie też zapraszają słuchaczy na Myśliwiecką. Nie mówię, żeby od razu jakąś zadymę zrobić, ale chociaż małą dywersyjkę - np. tablicę z "tajniakowym" logo "trUjki", czy coś w tym rodzaju - można by było pokazać, aby wszyscy widzieli, czym jest to "pierwsze radio". Zresztą... ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Dni otwarte PR IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.02, 13:28 Gość portalu: obi napisał(a): > Polskie Radio zapowiedziało "dni otwarte" w najbliższy łykent. > W programie też zapraszają słuchaczy na Myśliwiecką. > Nie mówię, żeby od razu jakąś zadymę zrobić, ale chociaż małą dywersyjkę - np. > tablicę z "tajniakowym" logo "trUjki", czy coś w tym rodzaju - można by było > pokazać, aby wszyscy widzieli, czym jest to "pierwsze radio". Wszyscy wiedzą. Olej to. Jarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szaman Re: Lubię słuchać nowej Trójki IP: 62.233.167.* 05.09.02, 14:09 Gość portalu: Lumbulak napisał(a): > jest bardzo ciekawa i muzycznie zdrowsza > Gratulacje dla nowej dyrekcji. > Zwolenników ma coraz więcej. Tak trzymać. Poki co zwolennikow ma coraz mniej. Sluchalnosc znowu spada, wynosi juz tylko 4,64% A za Kaczkowskiego bylo tak milo... I sluchalnosc powoli zaczynala rosnac... Odpowiedz Link Zgłoś
gert Re: Lubię słuchać nowej Trójki 06.09.02, 13:09 Darujmy mu. To "jego PIERWSZE radio". Moze dlatego 4,6 to dla niego wiecej niz 5,8 Ale jest nadzieja, ze Lumbulak wyzdrowieje. Troche to potrwa i bedzie wymagalo z jego strony sporego wysilku intelektualnego, ale trzymajmy za niego kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broda medycyna jest bezsilna-IGNORE Lumbulak n/t IP: *.chello.pl 06.09.02, 16:46 Odpowiedz Link Zgłoś
akwaiatkowska Nie chcemy takich zwolenników ani takiego poparcia 06.09.02, 17:07 Dzień dobry Starzy forumowicze-protestowicze zapewne nie pamiętają z "dużego wątku". I wiedzą, że mi z nimi nie po drodze. Z różnych względów. Ale kiedy przeczytałam to, co tutaj wypisuje Lumbulak - zrobiło mi się wstyd. Jak mamy przyciągać nowych słuchaczy, skoro nasi "zwolennicy" obrażają innych, używają słownictwa z rynsztoka itd.? Przecież język Lumbulaków świadczy także o nowej Trójce. Ich zachowanie odbija się na nas. Nie wiem, jak reagować. Chyba tylko tak, że dołączę do tych, którzy krytykują Lumbulaka. BO wolę słuchaczy krytycznych ale kultutalnych, niż zwolenników na poziomie (???) Lumbulaka Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: Lubię słuchać nowej Trójki IP: *.marwit.gliwice.pl 06.09.02, 22:00 Obywatelu Lumbulak! Skoro podoba Wam sie nowa trUjka, to znaczy, ze podobaja wam sie rowniez wszelkie stacje komercyjne. Jest ich cale zatrzesienie - posluchajcie sobie ktorejs z nich, a nieboszce Trojce dajcie spokoj. Moze kiedys zmartwychwstanie... Inna sprawa: gladka gadka Lumbulaka zdaje sie sugerowac, ze dziala on pod silna inspiracja kierownictwa trUjki i PR. Hough! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coolt22 Re: Lubię słuchać nowej Trójki IP: 213.25.159.* 10.09.02, 18:23 Gość portalu: Lumbulak napisał(a): > jest bardzo ciekawa i muzycznie zdrowsza > Gratulacje dla nowej dyrekcji. > Zwolenników ma coraz więcej. Tak trzymac tez tak mysle. mam 16 lat, sluchałem przez pół roku trójki przed zmianami i uważam że obecna jest o niebo lepsza, przede wszystkim nowocześniejsza chociaż moim rodzicom sie nie podoba. myśle że to dobrze że trójka nastawiła sie na młodszego inteligentnego słuchacza a te stare drewniane jingle strasznie mnie denerwowały, mimo to słuchałem trójki bo w RMF i Zetce w kółko ta sama muzyka, a teraz moge posłuchać ciekawych audycji w nowoczesnej oprawie (ZD3 klub trójki i inne) Nie będę się rozpisywać po prostu podpisuje sie pod wszystkim listami lumbulaka. P.S. Do W. Laskowskiego - niech sie pan nie przejmuje tymi wszystkimi starymi słuchaczami którzy tu wypisują różne bzdury - oni są już niereformowalni i nie toleruja żadnych zmian choćby były najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Lubię słuchać nowej Trójki 10.09.02, 18:35 Jedyne, co usprawiedliwia Twoje pozytywne nastawienie do nowej TrUjki, to Twój młody wiek. Ale zapewniam Cię, że ze mnie też żaden stary zgred - mam 25 lat i jeszcze studiuję. A właśnie takim radiem, za jakim tęsknimy, zachwyciłam się jako czternastolatka. Też byłam młoda...A może nawet wtedy Trójka była bardziej sztywna niż za rządów Pawła Zegarłowicza czy Piotra Kaczkowskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Re: Lubię słuchać nowej Trójki IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.09.02, 22:44 tuhanka napisała: > Ale zapewniam Cię, że ze mnie też żaden stary zgred - mam 25 lat i > jeszcze studiuję. Wiem, że to nieładnie kobiecie wiek wytykać, ale... obawiam się, że po tej informacji nie opędzisz się od Lumbulaka. Tym bardziej, że darzy Cię wyjątkowym poważaniem, a przynajmniej jest wyjątkowo miły w swoich postach. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Lubię słuchać nowej Trójki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 23:07 oceniam Lumbulaka na jakieś ~12 latek, choc koledzy mojego syna w tym wieku, miewają bardziej dojrzałe poglądy (np. na muzykę w radiu):-)) może z tej różnicy wieku ten respekt?:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Lubię słuchać nowej Trójki 11.09.02, 10:56 Cóż, Lumbulak na jakimś forum zasugerował, że ma 30, nie naście lat... Odpowiedz Link Zgłoś
roar Re: Lubię słuchać nowej Trójki 10.09.02, 19:23 Gość portalu: coolt22 napisał(a): > tez tak mysle. mam 16 lat, Coz, ja niewiele wiecej. (Najwyrazniej "jestem dzieciakiem co wczesnie zezgredzial". Oh, well... :) > sluchałem przez pół roku trójki przed zmianami Przed KTORYMI zmianami, kolego? Przed tymi sprzed pol roku? Jesli zaczales sluchac za czasow konca Olszanskiego, (i jesli nie sluchales trojki w nocy) to, uwierz mi, NIC nie slyszales z tego radia... > i uważam że obecna jest o niebo lepsza, przede wszystkim nowocześniejsza chociaż > moim rodzicom sie nie podoba. > myśle że to dobrze że trójka nastawiła sie na > młodszego inteligentnego słuchacza U ha ha ha ha! Inteligentnego... dobre sobie. Przepraszam, ale jesli komus moze sie podobac to, co robi np. pan Bugalski i jednoczesnie uwaza sie za inteligentnego... > a te stare drewniane jingle strasznie mnie > denerwowały, mimo to słuchałem trójki bo w RMF i Zetce w kółko ta sama muzyka, Chyba mi nie powiesz, ze w Trojce NIE LECI w kolko ta sama muzyka. Jesli tak twierdzisz, dajesz najlepszy dowod na to, ze tego, czym kiedys bylo to radio, po prostu nie slyszales. > a teraz moge posłuchać ciekawych audycji w nowoczesnej oprawie (ZD3 klub trójki > i inne) Zdecydowanie inaczej rozumiemy slowo "ciekawe". Zdecydowanie. > Nie będę się rozpisywać po prostu podpisuje sie pod wszystkim listami > lumbulaka. Dobrze, a teraz poczytaj sobie odpowiedzi na te listy. Ja tez sie nie bede rozpisywac. Tam juz wszystko jest. > P.S. Do W. Laskowskiego - niech sie pan nie przejmuje tymi wszystkimi starymi > słuchaczami którzy tu wypisują różne bzdury - oni są już niereformowalni i nie > toleruja żadnych zmian choćby były najlepsze. O to sie nie martw - on sie nami z cala pewnoscia nie przejmuje. To widac po ofercie programowej obecnej Trujki. Wlasnie, bylbym zapomnial - jako ze jestes chyba pierwsza zwyczajna osoba, z ktora sie spotkalem, a ktorej spodobala sie trojka po zmianach - (Lumbulaka i jemu podobnych ze zrozumialych wzgledow nie licze) - mala prosba o opowiedzenie czegos o sobie - jakiej sluchasz muzyki, jakie czytasz ksiazki, itp, itd... ktore audycje w Trujce ci sie najbardziej podobaja... dzieki temu bedziemy mogli sie wiecej dowiedziec o tym, jakich sluchaczy zmiany do Trujki przyciagnely. Najlepiej zrob to w watku "Zwolennicy nowej trojki" - wlasnie tacy ludzie jak ty mieli sie tam wpisywac, ale jakos nikt sie nie znalazl... (bedziesz chyba trzeci, a do tego jednym z tych dwoch przed toba byl Lumbulak...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: Lubię słuchać nowej Trójki IP: *.marwit.gliwice.pl 11.09.02, 15:26 Jasna cholera! Mam 24 lata, a 3 sluchalem od zawsze. Podobala mi sie nawet wtedy, kiedy mialem 16 lat - dla odmiany radia komercyjnego nie lubie odkad sie pojawilo. Bardzo zabawny byl tekst o roznorodnej muzyce w trUjce i o "drewnianych jinglach". Wlasnie muzyczna sieczka i nowe, agresywne jingle spowodowaly moje odejscie od 3. Niektorzy nowi prowadzacy (Lodej, Wrona, Orzech) tez mieli swoje udzialy w mojej decyzji Hough!! Odpowiedz Link Zgłoś
coolt22 Re: Lubię słuchać nowej Trójki 11.09.02, 21:38 roar napisał: > Gość portalu: coolt22 napisał(a): > > Przed KTORYMI zmianami, kolego? Przed tymi sprzed pol > roku? Jesli zaczales sluchac za czasow konca > Olszanskiego, (i jesli nie sluchales trojki w nocy) to, > uwierz mi, NIC nie slyszales z tego radia... przed tymi zmianami które wprowadził W.Laskowski i które większość słuchaczy krytykuje. Wcześniej natomiast kontakt z trójką miałem sporadyczny - lista przebojów (słucham od 6 lat), i nieraz poranne ZD3, byłem za młody na reszte audycji i słuchałem komercji, więc nie wiem jaka trójka była wcześniej > > U ha ha ha ha! Inteligentnego... dobre sobie. > Przepraszam, ale jesli komus moze sie podobac to, co robi > np. pan Bugalski i jednoczesnie uwaza sie za > inteligentnego... > tu się w części zgadzam. Nie podoba mi sie tez p. Wrona ale podobno już nie pracuje w 3 > Chyba mi nie powiesz, ze w Trojce NIE LECI w kolko ta > sama muzyka. Jesli tak twierdzisz, dajesz najlepszy dowod > na to, ze tego, czym kiedys bylo to radio, po prostu nie > slyszales. jak już pisałem trójki słucham od niedawna więc nie słyszałem co grali przed kilkoma latami chociaż faktycznie - kiedy tylko włączę 3 słyszę Wilki i "Baśkę" - to już zaczyna być deczko nudne. > > Zdecydowanie inaczej rozumiemy slowo "ciekawe". Zdecydowanie. możliwe :) > > > Nie będę się rozpisywać po prostu podpisuje sie pod > wszystkim listami > > lumbulaka. > > Dobrze, a teraz poczytaj sobie odpowiedzi na te listy. Ja > tez sie nie bede rozpisywac. Tam juz wszystko jest. przeczytałem wiekszość z nich, argumenty są sensowne > Wlasnie, bylbym zapomnial - jako ze jestes chyba pierwsza > zwyczajna osoba, z ktora sie spotkalem, a ktorej > spodobala sie trojka po zmianach - (Lumbulaka i jemu > podobnych ze zrozumialych wzgledow nie licze) - mala > prosba o opowiedzenie czegos o sobie - jakiej sluchasz > muzyki, jakie czytasz ksiazki, itp, itd... ktore audycje > w Trujce ci sie najbardziej podobaja... dzieki temu > bedziemy mogli sie wiecej dowiedziec o tym, jakich > sluchaczy zmiany do Trujki przyciagnely. Najlepiej zrob > to w watku "Zwolennicy nowej trojki" - wlasnie tacy > ludzie jak ty mieli sie tam wpisywac, ale jakos nikt sie > nie znalazl... (bedziesz chyba trzeci, a do tego jednym z > tych dwoch przed toba byl Lumbulak...) wpisze sie tam na pewno :) kilka słów o sobie - 16 lat, chodzę do dobrego (w miare wys. poz. nauki) liceum do klasy mat - inf. Muzyka - właśnie w tej chwili słucham Kultu, oprócz tego lubie Aerosmith, klasykę rocka (polskie lata 70. 80., the Roling Stones, The Animals i itp.), U2. Książki - ostatnio przeczytana "Forrest Gump", zamierzam przeczytać "Pianiste" poza tym z książek dzieciństwa seria "Tomków" Szklarskiego i seria "Pan Samochodzik" Nie lubie fantasy. Audycje w 3 których słucham - ZD3, Trójkowy Ekspres, Klub trójki, Lista przebojów, markomania, serwisy, serwisy sportowe (szczególnie M.Olszanskiego) czasami minimax, Musze powiedziec ze jedyną audycją której żałuje po zmianach jest popołudniowe ZD3. Co prawda p. K.Strzyczowski prowadzi tezaz "Za a nawet przeciw" ale niestety w porze kiedy jestem w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Lubię słuchać nowej Trójki 12.09.02, 23:32 Teraz rozumiem, dlaczego mogło Ci się to i owo spodobać. Po prostu nie zdążyłeś poznać tej Trójki, którą my kochamy i za którą tęsknimy. Ja też do niej dorastałam stopniowo...na szczęście miałam tę możliwość...urodziłam się o 9 lat wcześniej niż Ty. Sądząc po Twoich zainteresowaniach literackich i muzycznych, jesteś inteligentnym i ambitnym młodym człowiekiem :) Pozdrawiam serdecznie życząc Ci, byś mógł poznać tak dobre radio, jakie my znaliśmy :) Tego życzę zresztą nam wszystkim - odrodzenia Programu Trzeciego. Tuhanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: Lubię słuchać nowej Trójki IP: *.marwit.gliwice.pl 13.09.02, 15:12 Kolego coolt22, zdaje sie, ze w aktualnej trUjce cenisz pozostalosci po Trojce. Jakos nie zachwycasz sie Aneta Wrona i papkowatymi audycjami o niczym z muzyka z playlisty. A wiec jestesmy po tej samej stronie barykady. 2 lata temu, kiedy Trojka zaczela przeistaczac sie w trUjke miales 14 lat. Byc moze dlatego wlasnie nie poznales tej starej dobry Trojki. Zapewne bylbys teraz jej goracym zwolennikiem. Szkoda, ze nie zdazyles sie zalapac... Pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Lubię słuchać nowej Trójki IP: *.itpp.pl 13.09.02, 00:02 Gość portalu: Lumbulak napisał(a): > jest bardzo ciekawa i muzycznie zdrowsza > Gratulacje dla nowej dyrekcji. > Zwolenników ma coraz więcej. Tak trzymać. Drodzy wszyscy odpowiadający na prowokacje Lumbulaka! Gdzieś tam wyczytałem, że ma 30 lat. Przypuszczam, że wątpię. Na wszystkich stronach, gdzie ktokolwiek próbuje merytorycznie dyskutować na temat tego draństwa, które od czasu odejścia z dyrektorowania Kaczora, dzieje się na Myśliwieckiej, pojawia się ten koleś i pcha patyczek w szprychy. Dając się wciągać w dyskusję tworzymy mu okazję do następnych "rewelacji" na temat super nowej dyrekcji i znakomitego super nowego oblicza trUjki AD 2000 i dalej. Kontestujemy tę sytuację a zwolennicy mogą sobie piać z zachwytu, ale we własnym gronie. Przypominam, że listy dyskusyjne na których często pojawia się L. powstały z inicjatywy zwolenników starej TRÓJKI a nie fanów TrUjki. A Lumbulakowi sugeruję jakieś strony raperskie do tego typu pokrzykiwań. Można tam liczyć na soczyste odpowiedzi. Prawdziwi Trójkowicze to ludek łagodny, kulturalny i nie lubiący agresji. 3majmy się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Lubię słuchać nowej Trójki IP: *.stream.pl 13.09.02, 20:16 Gość portalu: Lumbulak napisał(a): > Zwolenników ma coraz więcej. Tak trzymać. Ciekawa jestem, skąd wiesz, że nowa TrUjka zdobywa słuchaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Lubię słuchać nowej Trójki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.02, 08:20 nie wiesz? napisł maila do Laskowskiego i dostał od niego odpowiedź:-)) Odpowiedz Link Zgłoś