Dodaj do ulubionych

nowa ramowka Trojki

IP: *.icpnet.pl 31.08.05, 12:40
Uderzylo mnie wczoraj stwierdzenie Janusz Kosinskiego, ze od przyszlego
tygodnia bedziemy sie spotykac co dwa tygodnie. Czyzby juz zaczely sie zmiany
i w nocnej ramowce, czy ktos cos wie na ten temat?
Obserwuj wątek
    • greg_f Re: nowa ramowka Trojki 31.08.05, 14:36
      Na razie wiadomo tylko tyle, że Kosiński będzie mieć nocki ze środy na czwartek
      na przemian z Klattem i będzie wtedy puszczać wyłącznie polską muzykę, a w
      zwolnionym przez niego paśmie z wtorku na środę pojawi się Wasowski - nie wiem
      jeszcze czy sam, czy w duecie z Chojnackim lub może kimś innym.
    • Gość: sl.s Re: nowa ramowka Trojki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 23:16
      ... następnie będzie co miesiąc potem co rok ...
      i tak oto rzwalą to radio w proch.
    • zbyszu ramowka Trojki z mp3 :-((( 01.09.05, 23:32
      Dziś na własne uszy usłyszałem jak p. Szydłowska powiedziała coś takiego :"Na
      następny konkurs "Mroczny przedmiot porządania" zapraszam już w poniedziałek".

Oznacza to, że mp3 (chyba) zostanie. :-((((((((((((((((((((
      • Gość: dddd Re: ramowka Trojki z mp3 :-((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 01:18
        skoro jej tak nie znosisz,i skoro tak mocno manifestujesz swa medioznawczosc.
        idz na mysliwiecka.w kazdym radiu obowiazuje jedna zasadz."lepszy zastepuje
        slabszego".wejdz na jej miejsce,poprowadz zajebisty program i dopiero wtedy
        pluj.albo....zostan jakims szefem programowym.nie manifestuj,idz powiedz,ze
        masz pomysl na radio,ze znasz sie najlepiej,ze osiagniesz sukces.....just do it-
        jak mawiaja starzy francuzi.moze ja tez bede zadowolony.pozdro.
        • trollllll Re: ramowka Trojki z mp3 :-((( 02.09.05, 08:20
          Gość portalu: dddd napisał(a):

> skoro jej tak nie znosisz,i skoro tak mocno manifestujesz swa medioznawczosc.
          > idz na mysliwiecka.w kazdym radiu obowiazuje jedna zasadz."lepszy zastepuje
          > slabszego".

hehehehe, ta zasada nie obowiązuje w trujce. Tu jest wręcz odwrotnie.
          "Lepsi" poszli w godziny nocne, nie licząc przydupasów nowej dyrekcji, a
          pozostałe wolne miejsca w paśmie dziennym zajęły radiowe miernoty pokroju Rokosa.
        • Gość: pik Re: ramowka Trojki z mp3 :-((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 09:05
          rewelacyjna wypowiedź!
          pozdrawiam
          • Gość: worek Re: ramowka Trojki z mp3 :-((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 09:06
            Szydłowska jest zajebista prawie tak jak Mandaryna
        • zbyszu słucham i płacę 02.09.05, 13:14
          Słucham i płacę (abonament) i mam prawo do opinii.
          A moja opinia jest następująca: skoro konkurs "Mroczny przedmiot pożądania"
          (kto słuchał, ten wie o czym mówię) jest przeznaczony dla osób z wyższym
          wykształceniem z dużych miast w wieku 20-45 (mniejwięcej), a taki target ma
          Trojka - to ja jest zaniepokojony o poziom wykształcenia Polaków.

Pozdrawiam i ...do nasłuchania
          • Gość: dddd Re: słucham i płacę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 18:53
            zbyszu!!dzieki!!"slucham i place".jestes banalnie przewidywalny,wlasnie to
            chcialem w koncu uslyszec.wiekszosc wypowiedzi na tym forum opiera sie na
            tym,ze 90%jego uzytkownikow czuje sie jego wlascicielami PR.skoro tak to masz
            dwa wyjscia1)przestan placic i nie sluchaj2)idz do dyrekcji i powiedz,ze tez
            jestes wlascicielem trojki,sorry,trujki i masz super mega-pomysl na to radio,i
            począwszy od zwolnienia szydlowskiej z rokosem,porwiesz miliony.takie nudne i
            bzdurne gadanie w kolko o plajlistach,rotacji,trujce do niczego nie prowadzi.to
            zwykle pieprzenie w bambus.idz tam wytknij tym ludziom w twarz ich
            bledy.staracie sie tutaj stworzyc jakis intelektualny kanon krzyczac glosno
            jakie to wszystko jest be i jak potrzebujecie radia na wysokim poziomie,
            natomiast nalezy pamietac,ze to poziom spoleczenstwa kreuja program stacji
            radiowej.i gdybym ja na podstawie tego forum mial stworzyc dla was rozglosnie
            radiowa,zaserwowalbym wam najwieksza muzyczna papke,najnizszych lotow
            informacje,zero reklam a wszystko opatrzylbym sms-sowa linia na 79** na ktorej
            cala dobe moglibyscie krytykowac...bylbym bogaty??pozdro
            • zbyszu dddd - pozdrowienia do słuchacza Trojki 02.09.05, 19:37
              Proszę, jak potrafisz łątwo mnie ocenić. Oczywiście, że słucham muzycznej
              papki, nie potrzebuję rzetelnej informacji, wysyłam smsy na 7***, i robię coś
              tam w bambus..

Życzę miłęgo dnia - słuchacz Trojki
        • bragiel Kompetencje 02.09.05, 14:12
          >
          >
          skoro jej tak nie znosisz,i skoro tak mocno manifestujesz swa medioznawczosc.
          idz na mysliwiecka.w kazdym radiu obowiazuje jedna zasadz."lepszy zastepuje
          slabszego".wejdz na jej miejsce,poprowadz zajebisty program i dopiero wtedy
          pluj.albo....zostan jakims szefem programowym.nie manifestuj,idz powiedz,ze
          masz pomysl na radio,ze znasz sie najlepiej,ze osiagniesz sukces.....just do it-
          jak mawiaja starzy francuzi.moze ja tez bede zadowolony.pozdro.

>
          Alogiczny sposób myślenia.
          Gdyby dalej ciągnać tak absurdalny sposób mylsenia, doszilbyśmy do granic
          absurdu.
          Nie znam się na samochodach, nie wiem jak są zbudowane, nie wiem jak sie je
          projektuje, nie wiem na jakiej zasadzie jeżdzą, jak pracuje silnik, tłok itp-
          ale gdy mi sie zepsuje auto to mam prawo narzekać i psioczyć, że mi sprzedali
          taki bubel-mimo, że sam bym przeciez nigdy nie skonstruował lepszego wozu.
          Tak samo gdy kupuje dom-mam prawo rządać by był dobrze zrobiony i gdy jest
          jakąs usterka, by była ona natychmiast usumięta-a sam nie mam bladego pojecia o
          budownictwie.
          Tak jest ze wszystkim-z telewizorem, komputerem-nie znam się, sam bym lepiej
          nie zrobił-ale oczekuej pełnego profesjonalizmu.
          Czy nie moge skrytykować piłkarza, który przestrzelił 100& sytucję, mimo ze sam
          nei przebiegłbym nawet połowy boiska?
          Kazdy odpowiada za to co umie robic-radiowiec za swój program.
          Pani Szydłowska prowadzi program katastrofalnie -słcuhac tego programu to męka.
          Nie znaczy wcale że ja bym go lepiej poprowadził-ba, nawet jestem pewny, ze
          poprowadził bym go jescze gorzej.
          Ale mam 100% pewnośc , że jest mnóstwo profesjonalnych radiowców, o pięknych
          głosach, którzy zrobiliby to fantastycznie-milion razy lepiej niż Szydłowska.
          A o mysleniu rodem z Prlu-sam nie umiesz-nie krytykuj-proponuje zapomniec, bo
          prowadzi ono do absurdów, które wyzej przedsstawiłem.
          Jescze raz powtórze-nie umiem i mam prawo krytukować.Pozdrawiam.
          • zbyszu ...się podpisuję... 02.09.05, 14:33
            Bardziel. lepiej bym tego nie skreślił. Dzięki za wsparcie. Pozdrawiam i do
            nasłuchania
          • Gość: dddd Do Bragla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 18:54
            piekny esej,tylko zero konkretow.
            • Gość: mSZ Re: Do Bragla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 21:09
              Ej, człowieku o "poczwórnym D"! Cóż takiego zatem Ty nam zaproponujesz, nam,
              którzy mamy prawo domagać się, by nasze pieniądze z abonamentu nie szły w błoto
              ale pomagały tworzyć sensowny program w radiu publicznym? Mamy milczeć, gdy
              uważamy, że ktoś "odwala chałę"? Mamy uważać, że nic się nie dzieje, gdy ktoś
              nie potrafi między jedną i drugą piosenką powiedzieć kilku normalnych zdań,
              które kogoś zainteresują? jak jest Twoja wizja PR3, o ile taka jest? Bo jak
              dotychczas to tylko skrytykowałeś krytykujących i tyle. Czekamy na olśnienie.
              • Gość: dddd do mSZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 21:50
                nie skrytykowalem krytykujacych,tylko skrytykowalem krytykantow!!a to jest
                roznica.nikt nie mowi tu nic konstruktywnego oprocz obrazania i napieprzania na
                np.szydlowska czy rokosa.o to mi chodzi.wiesz dla mnie takie pyskowki,czesto
                bardzo chamowate to zenada.klocic sie mozna face to face,obrazac mozna,face to
                face w necie to przyprawia o zalosc i przede wszystkim tego sie tycza moje
                wypowiedzi.a jesli chodzi o wizje trojki to pewnie,za taka mam.jak mi trojka za
                to zaplaci na pewno dowiesz sie co Ci zaproponuje.pozdro
                • Gość: dddd Re: do mSZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 21:52
                  sorry za bledy.rozped i emocje:]
                • zbyszu Musiałem Listy dosłuchać w spokoju 02.09.05, 22:08
                  Drogi dddd.

Dlaczego więc tak wybiórczo potraktowałęś moje wypowiedzi, akurat pasujące do
                  Twojej filozofii ???

Dlaczego nie zauważyłeś, że doceniam np. Szydłowską za Program Alternatywny
                  albo za Moje Miasto Noca, gdzie zwyczajnie jest sobą ???

Ja, czyli krytykant - skrytykowałem mpTrójke, gdzie ewidentnie pani Szydłowska
                  MUSI realizować wizję Dyrekcji, gdzie własciwie nie ma wpływu na treśc audycji,
                  gdzie realizuje prostacki sms-owy konkurs Mroczny Przedmiot Pożądania (czy
                  słuchałes owy konkurs?)

Miałem okazję spotkać się face to face z dziennikarzem (już byłym) Trójki -
                  Pawłem Kostrzewą. Powiedziałem mu co mnie, jako słuchacza boli. On też
                  powiedział co go bolało. I te swoje spostrzezenia również zamieściłem. Szkoda,
                  że je zignorowałęś - wybierając tylko to co tobie pasuje.

Do nasłuchania (The Killers znów nr 1)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka