Dodaj do ulubionych

Ponoć Tusk jednocześnie startuje na posła???

04.09.05, 05:54
- na wszelki (b. możliwy!) wypadek! Ej, Tusk, Regan to ty nie
będziesz...Tusk - człowiek z zasadami w dup-e?
Czy Miodowicz odpowie za szkalowanie innych? A może pułkownikom
wszystko wolno ? Takie nowe zasady PO ?
PO - prawicowi krzyżowcy...
Obserwuj wątek
    • jacekm22 Re: Ponoć Tusk jednocześnie startuje na posła??? 04.09.05, 08:24
      Zamiast wklejac te bzdury na Forach , posluchaj
      tego :media.putfile.com/mandaryna2 , moze ci przejdzie....
      • Gość: kiko Płk. Brochwicz członkiem Rady Programowej PO IP: *.net.autocom.pl 04.09.05, 09:17
        L.Dorn: to patologia.
        J. Rokita: pławdy, pławdy - tzn. rokitowej prawdy...
      • Gość: Ender Re: Ponoć Tusk jednocześnie startuje na posła??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 09:44
        I co tak cie to boli? Zbrodnie popełnia taaak?
        • Gość: Bez Tusk jednocześnie startuje na posła ! IP: *.net.autocom.pl 04.09.05, 10:46
          Bardzo elegancka zasada - gdzieś się załapać...
          Zrozumiałe - poza budżetówką trudno wyżyć, trzeba pracować naprawdę!
          • Gość: Ender Re: Tusk jednocześnie startuje na posła ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 12:51
            Dla mnie akurat sprawa prosta: startuje z Gdańska gdzie jest popularny i na
            pewno "ugra " przez kilka mandatów dla swojej partii. Kaczyński jest
            prezydentem stolicy, startuje w wyborach prezydenckich i wcale nie rezygnuje ze
            swojej funkcji. Po prostu obaj-Kaczyński i Tusk chcą dalej uczestniczyć w życiu
            politycznym jaki nie w taki sposób(jako głowa państwa) to inaczej. Ja
            osobiście nie widzę w tym nic złego-w komitecie wyborczym Włodzimierza
            Cimoszewicz jest Adam Rotfeld i Jerzy Szmajdziński a czy to ma oznaczać że nie
            wykonują swoich funkcji jako ministrowie tylko "za nasze pieniądze" bawią się
            w wspieranie Cimoszewicza?
    • dr.kidler Ty chyba jestes dam akier, albo karo? 04.09.05, 14:03
      damapik1 napisała:

> - na wszelki (b. możliwy!) wypadek! Ej, Tusk, Regan to ty nie
      > będziesz...Tusk - człowiek z zasadami w dup-e?
      > Czy Miodowicz odpowie za szkalowanie innych? A może pułkownikom
      > wszystko wolno ? Takie nowe zasady PO ?
      > PO - prawicowi krzyżowcy...
      • Gość: DamaKier Re: Ty chyba jestes dam akier, albo karo? IP: 80.55.148.* 04.09.05, 14:13
        >ty chyba jesteś dam akier...
        Czyżby Pan sugerował, że to mój post pod trochę zmienionym nickiem? Jeśli tak,
        to bardzo mi przykro, że po moich dotychczasowych wypowiedziach można mnie
        posądzić o wypowiedź tak prymitywną i w formie i w treści.
        Nawiasem mówiąc, jak damapik1 pokazała się na forum to ją nawet serdecznie
        pozdrowiłam, ale wtedy myślałam, że to naprawdę dama.
        • dr.kidler Przepraszam! 04.09.05, 14:55
          Gość portalu: DamaKier napisał(a):

> >ty chyba jesteś dam akier...
          > Czyżby Pan sugerował, że to mój post pod trochę zmienionym nickiem? Jeśli
          tak,
          > to bardzo mi przykro, że po moich dotychczasowych wypowiedziach można mnie
          > posądzić o wypowiedź tak prymitywną i w formie i w treści.
          > Nawiasem mówiąc, jak damapik1 pokazała się na forum to ją nawet serdecznie
          > pozdrowiłam, ale wtedy myślałam, że to naprawdę dama.

Nic takiego nie sugeruje!
          Napisalem kier lub karo,
          bo IMHO barwa tych kolorow koresponduje
          z trescia i stylem tamej forumowiczki.

Nietety, nie wyczylem ze moze Pani sie poczuc
          dotknieta, nie bylo to moim zamiarem,
          a pani protest uwazam za uzasaniony.

_Przepraszam najmocniej_

pozdrawiam
          dr.kidler
          • Gość: DamaKier Re: Przepraszam! IP: 80.55.148.* 04.09.05, 16:40
            No to się cieszę!
    • damapik1 Tusk jednocześnie startuje na posła ! 04.09.05, 14:49
      DamoKier!
      Dokładnie i ja tak kiedyś o tobie myślałam... A zresztą to pojęcie ewoluuje, jak
      inne...Ech ,te pozory elegancji, odstawianie małego paluszka przy trzymaniu
      filiżanki,konwersacja o niczym itd... Ech, stare, dobre wiktoriańskie czasy...
      Moja wypowiedż wydaje ci się prymitywna, a ja przecież tylko opisuję paskudne
      i prymitywne zachowania PO, za które niejako największą odpowiedzialność ponosi,
      jak wszędzie szef. W tym wypadku p. Donald Tusk.
      1.Startowanie i na posła i na prezydenta, żeby gdzieś się załapać, uważam za
      mało eleganckie, jak na człowieka z zasadami...
      2.Do tej pory Tusk nie potępił paskudnej, wrednej prowokacji jaką zmontowali
      jego pułkownicy - Miodowicz etc. przeciwko Cimoszewiczowi.
      3.Metody, jakie stosuje PO w walce wyborczej, kreując się jednocześnie na
      wybawicieli ojczyzny, są poniżej pasa, czyli do d-py właśnie...
      • Gość: DamaKier Re: Tusk jednocześnie startuje na posła ! IP: 80.55.148.* 04.09.05, 17:36
        1. Startowanie i na posła i na prezydenta niekoniecznie musi wynikać z
        chęci "załapania się" gdziekolwiek. Nie ma sensu tu dyskutować jak jest w tym
        wypadku, ale przypisywanie z góry złych intencji czyjemuś działaniu jest
        właśnie nieeleganckie.
        2. Tusk nie potępił złej i wrednej prowokacji, bo jeszcze nie wiadomo, czyja to
        prowokacja - sprawę bada prokuratura i wytrzymajmy nerwowo z kategorycznymi
        osądami.
        3. Każda partia, która startuje w wyborach wierzy (a przynajmniej powinna
        wierzyć), że czyni to dla dobra ojczyzny. A co do metod to nie podałaś żadnego
        przykładu, że są one poniżej pasa, co czyni twoją metodykę prowadzenia dyskusji
        do dupy właśnie...
        4. Skąd ci przyszło do głowy, że dama odstawia mały paluszek przy trzymaniu
        filiżanki? Zapewniam cię, że prawdziwa dama nigdy tak nie czyni! Pozdrowienia!
    • vedetta_wieczoru PONOĆ BOROWSKI także n/t 04.09.05, 16:24
      jak wyżej :-P
    • mg2005 Nowy bestseller Donalda Tuska ! 04.09.05, 17:34
      "W poszukiwaniu straconych jaj" :)
      • damapik1 Do DamyKier ! 04.09.05, 19:03
        Nie dane nam się porozumieć,tak bywa.
        I tak:
        -z tym paluszkiem oczywiście żartowałam...,
        -intencje Tuska nie są tu istotne, nieelegancka jest sama zachłanność...
        ( tymbardziej,że dawno temu przyznał się jakiemuś dziennikarzowi, że tak
        naprawdę, to on nic nie umie robić i to by się zgadzało...),
        - poniżej pasa było motowanie przez członków PO, tj.Miodowicza itd. tej wrednej
        prowokacji przeciwko Cimoszewiczowi (ośw. majątkowe. Jarucka itd.Udajesz Greka?
        Czy też nie wiesz, że prokuratura umorzyła sprawę i uniewinniła Cimoszewicza?),
        -Tusk jest mało wyrobiony politycznie i co najwyżej nadaje się na wójta...
        I na koniec, na pewno natomiast nieeleganckie jest pouczanie osoby dorosłej,
        co ci się właśnie zdarzyło...
        I to by było na tyle. Bye-bye!
        • Gość: Ender Re: Do DamyKier ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 20:20

"Nieelegancka jest zachłanność"- hmm dziwne stwierdzenie bo ja myslę że w
          polityce nie ma ludzi bez ambicji
          "nic nie umie robić" - moze jakieś konkrety gdzie i komu to powiedział co?
          i czy dokładnie powtarzasz jego słowa

"montowanie" - to ze Nałęcz tak powiedział to nie znaczy że jest to jakiś
          dogmat, dowodów nie ma a nie wszyscy stosują SLD-owskie
          zagrywki
          • Gość: klip Sprawa interesująco się rozwija... IP: *.net.autocom.pl 05.09.05, 17:40
            Mam nadzieję, że PO za swe figle słono zapłaci!
            • Gość: Ender Re: Sprawa interesująco się rozwija... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 09:24
              Oczywiście, niech wszyscy bekną- ale SLD w pierwszej kolejności.
          • Gość: ~Tuptuś Re: Do DamyKier ! IP: *.toya.net.pl 07.09.05, 16:14
            Póki co to pika jest po stronie Tuska.
            I jako marszaek sejmu, i jako jeden z liderów PO i jako kandydat na prezydenta
            JEST ODPOWIEDZIALNY za wszelki numery Miodowicza. Oglądając robi wrażenie, że
            nie zdaje sobie sprawy,słchuchając go - kilka razy dał do rozumienia, że zgadza
            się i popiera to co komisja i w komisji Miodowicz wyprawiają.
            Generalnie - media ustawiają te wybory że tylko szumi. Nawet Giertycha sie boi
            ktokolwiek zapytać o losy tych 2.600.000 złotych co ukradli z Hatką i
            Kotlinowskm z WBR. No bo jak mozna zapytac o co gościa, który tak dzielnie
            bredzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka