dr.kidler 16.09.05, 09:03 Ile dziennkarz musi wycierpiec dla swoich sluchaczy!! - Macie chlopcy u mnie piwo :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ech Re: Ziemkiewicz vs Lepper; Zakowski vs Macierewic IP: 212.87.13.* 16.09.05, 09:48 zakowski dziennikarzem ? hihi przesada Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Ziemkiewicz vs Lepper; Zakowski vs Macierewic 16.09.05, 09:58 Gość portalu: ech napisał(a): > zakowski dziennikarzem ? hihi przesada Nie zakowski tylko Zakowski niedouku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gina Re: Ziemkiewicz vs Lepper; Zakowski vs Macierewic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 10:56 A może jednak "Żakowski"? Dziś wyjątkowo wysłuchałam Poranka i wyjątkowo mnie ten pan nie drażnił. Słusznie prawił. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Ziemkiewicz vs Lepper; Zakowski vs Macierewic 16.09.05, 11:16 Gość portalu: Gina napisał(a): > A może jednak "Żakowski"? > > Dziś wyjątkowo wysłuchałam Poranka i wyjątkowo mnie ten pan nie drażnił. > Słusznie prawił. Przeciez nie napisalem "Rzakowski" :-) To moze nie sluchaj Poranka w piatki i poniedzialki tylko wyjatkowo, lecz normalnie, jak w inne dni. Przekonasz sie ile merytorycznie sa warte wybrzydzania tutejszych wybrzydzaczy delikatnie mowiac. Mozna ( a nawet nalezy ) byc przeciw Jaruckiej, ale z tego nie wynika ze sie popiera Cimoszewicza. A tak to niestety upraszczaja sprawe "walczacy z komuna". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie 0 Re: Ziemkiewicz vs Lepper; Zakowski vs Macierewic IP: *.chello.pl 16.09.05, 11:26 wszyscy jesteście mniej niż 0.spieprzam z tego tępego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Ziemkiewicz vs Lepper; Zakowski vs Macierewic 16.09.05, 16:55 Gość portalu: nie 0 napisał(a): > wszyscy jesteście mniej niż 0.spieprzam z tego tępego forum. Za wysoki poziom, bo jestes mniej niz -100? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gina Re: Ziemkiewicz vs Lepper; Zakowski vs Macierewic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 11:29 Przesadzasz z tym upraszczaniem. Ja walczę z komuną, ale nie wierzę ślepo Jaruckiej. Wyjątkowo podejrzana postać, ale uważam, też że źle świadczy o Cimoszewiczu fakt, że taką osobę ciągnął wszędzie za sobą, a nawet prawdopodobnie załatwił pracę mężowi. Mętna historia, a WC sam sobie winien i czystego sumienia to on nie ma. Szerze mówiąc, choć nigdy go specjalnie nie lubiłam, miałam kiedyś o nim dużo lepsze zdanie niż po tej historii. Jestem tak samo oburzona jak Żakowski na jego zachowanie i ten tekst o braku godnego kandydata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gina Re: Ziemkiewicz vs Lepper; Zakowski vs Macierewic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 11:33 Jeszcze jedno: może będę słuchać w piątki zgodnie z Twoją radą, ale do słuchania w poniedziałki nikt mnie skłoni. Mogłabym wpaść w depresję na resztę dnia. Ewentualnie gdyby się dało słuchać tylko Ewy Milewicz... Miłego dnia Kidler! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Ziemkiewicz vs Lepper; Zakowski vs Macierewic 16.09.05, 16:54 Gość portalu: Gina napisał(a): > Jeszcze jedno: może będę słuchać w piątki zgodnie z Twoją radą, ale do słuchani > a > w poniedziałki nikt mnie skłoni. Mogłabym wpaść w depresję na resztę dnia. > Ewentualnie gdyby się dało słuchać tylko Ewy Milewicz... > Miłego dnia Kidler! Dzieki! Ewa Milewicz jest marnym mowca, wole ja cztac, bo ma zdroworozsadkowe poglady. Paradowska jest moim zdaniem doskonala przeciwwaga dla Gawryluk. Mam nadzieje, mimo upadku lewicy, bedzie trzymala sie swoich lewicowych przekonan, i nie przejdzie do przeciwnego obozu, jak niektorzy. Za to ciekaw jestem jak zachowaja sie prawicowi dziennikarze, gdy zmieni sie rzad i prezydent. Jokos nie widze Ziemkiewicza wychwalajacego posuniecia, przyszlej waaadzy. :-) pozdrawiam, przyjemnego weekendu, (choć deszczowy sie zapowiada) Odpowiedz Link Zgłoś