Dodaj do ulubionych

Do aqq - co ma naturę złośliwą...

IP: 212.244.197.* 02.10.02, 14:50
aqq napisz jeśli możesz:

co cię skłoniło aby cytat o "światełku" Laskowskiego wpisać do wyszukiwarki
Google i skojarzyć go AKURAT ze światełkiem napisanym na stronie którą
podałeś na forum (de facto nieprzyzwoitej)

Poza tym gdybym to ja na przykład jakąś twoją wypowiedź skojarzył z czymś
AKURAT obrzydliwym i celowo zamieścił na tym forum to jak ty byś się czuł -
aqq?

oczekuję odpowiedzi

Lumbulak
Obserwuj wątek
    • Gość: aqq Re Re Re IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.02, 07:15

Lumbulak napisał:

: Wiem, że moje wypowiedzi budzą wiele kontrowersji.
      : Ale napiszę tak, jak uważam.
      : Jestem totalnym tępakiem, dlatego wszystkie moje poprzednie wypowiedzi na
      forach internetowych należy traktować jak wypowiedzi
      : kogoś kto jest niepoczytalny. Prosze o pomoc - najlepiej przeszczep mózgu
      Wyslane przez Lumbulak dnia Wrzesien 10, 19102 at 12:21:22:

Niestety, w temacie neurochirurgii moja wiedza ogranicza się do umiejętności
      odszukania w/w organu u gatunku homo sapiens. Z innymi gatunkami niestety mam
      pewne problemy.

Temat uważam za wyczerpany.
      • Gość: Lumbulak to już jest chamstwo !!! IP: 212.244.197.* 03.10.02, 07:42
        Gość portalu: aqq napisał(a):

>
        > Lumbulak napisał:
        >
        > : Wiem, że moje wypowiedzi budzą wiele kontrowersji.
        > : Ale napiszę tak, jak uważam.
        > : Jestem totalnym tępakiem, dlatego wszystkie moje poprzednie wypowiedzi na
        > forach internetowych należy traktować jak wypowiedzi
        > : kogoś kto jest niepoczytalny. Prosze o pomoc - najlepiej przeszczep mózgu
        > Wyslane przez Lumbulak dnia Wrzesien 10, 19102 at 12:21:22:
        >
        > Niestety, w temacie neurochirurgii moja wiedza ogranicza się do umiejętności
        > odszukania w/w organu u gatunku homo sapiens. Z innymi gatunkami niestety mam
        > pewne problemy.
        >
        > Temat uważam za wyczerpany.

Hej aqq !!!
        To co twoja mózgownica raczyła wyżej przytoczyć to nie mój tekst !!!
        Jak jesteś już taki dociekliwy szukacz to znajdź w tej wypowiedzi adres IP
        Porównaj go z moim, który znasz - bo już go "cytowałeś" nie raz.
        A jak zapomniałeś to ci przypomnę 212.244.197.*
        Ktoś napisał głupoty podpisując się moim pseudonimem.
        Sprawdź to.
        I wyprostuj to. Napisz prawdę aqq.
        Tutaj na forum
        Jeśli tego nie zrobisz będę zmuszony zainteresować się bliżej Tobą.

Poza tym zadałem ci dwa skromne pytania.
        Nie odpowiedziałeś i temat uważasz za wyczerpany ?
        To dopiero początek...
        Oczekuję odpowiedzi

Lumbulak

PS. Nie chowaj głowy w piasek
        czy to ty podisujesz się także jako słynny xz w temacie Trójki przede
        wszystkim ?
        znów oczekuję odpowiedzi

• Gość: Lumbulak Re: to już jest chamstwo !!! IP: 212.244.197.* 03.10.02, 10:02
          No hejże ! aqq !! bystrzaku jeden !!!

Cały czas czekam na twoją odpowiedź.
          Jeszcze trochę poczekam...

Lumbulak
          • tuhanka Re: to już jest chamstwo !!! 03.10.02, 11:09
            Może jeszcze nie przeczytał...A poza tym IP można zmieniać, wystarczy, że pisze
            się np. raz z pracy, innym razem z domu, a jeszcze innym razem chociażby z
            kafejki internetowej...
            • Gość: Lumbulak Re: to już jest chamstwo !!! IP: 212.244.197.* 03.10.02, 11:17
              tuhanka napisała:

> Może jeszcze nie przeczytał...A poza tym IP można zmieniać, wystarczy, że
              pisze
              >
              > się np. raz z pracy, innym razem z domu, a jeszcze innym razem chociażby z
              > kafejki internetowej...

W DOMU KOMPUTERA NIE MAM, DO KAFEJKI NIE CHODZĘ PISZĘ TYLKO Z PRACY
              TO MOŻNA ŁATWO SPRAWDZIĆ
              ZRESZTĄ POSTARAM SIĘ TO UDOWODNIĆ
              Lumbulak
              • tuhanka Re: to już jest chamstwo !!! 03.10.02, 11:20
                Ja Ci wierzę, zresztą - wiem o tym. Ale aqq tego wiedzieć nie musi, mógł się
                nie zorientować, że tamten wpis był fałszywką. Ale tak poza tym - to najlepiej
                obaj skończcie tę bezcelową dyskusję i przekażcie sobie znak pokoju, chociaż
                pozostaniecie przy swoich zdaniach. Amen.
                • Gość: Lumbulak Re: to już jest chamstwo !!! IP: 212.244.197.* 03.10.02, 11:28
                  Nie ma mowy.
                  To wbrew pozorom nie jest bezcelowa dyskusja.
                  aqq stara się ewidentnie mnie ośmieszyć.
                  Dlatego póki nie odpowie na zadane przeze mnie pytania
                  będę uważał iż jest oszczercą i celowo działa dla upokorzenia
                  mojej osoby.
                  Nie ma mowy o zakończeniu dyskusji

Lumbulak
                  • tuhanka Re: to już jest chamstwo !!! 03.10.02, 11:49
                    A nie możesz być od niego mądrzejszy i pominąć tego milczeniem? Wykażesz wtedy
                    klasę, której on - cytując wyrwane z kontekstu posty - nie wykazuje (pewnie mu
                    się nie chce). Dlatego jeszcze raz apeluję - PAX VOBISCUM, Panowie!!!
                  • Gość: kubas Re: to już jest chamstwo !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 14:32
                    Gość portalu: Lumbulak napisał(a):

> Nie ma mowy.
                    > To wbrew pozorom nie jest bezcelowa dyskusja.
                    > aqq stara się ewidentnie mnie ośmieszyć.
                    > Dlatego póki nie odpowie na zadane przeze mnie pytania
                    > będę uważał iż jest oszczercą i celowo działa dla upokorzenia
                    > mojej osoby.
                    > Nie ma mowy o zakończeniu dyskusji
                    >
                    > Lumbulak

Ciebie nie można osmieszyć bo sam się ośmieszasz wyjątkowo skutecznie
              • Gość: coolt22 Re: to już jest chamstwo !!! IP: 213.25.159.* 04.10.02, 17:50

> W DOMU KOMPUTERA NIE MAM, DO KAFEJKI NIE CHODZĘ PISZĘ TYLKO Z PRACY
                > TO MOŻNA ŁATWO SPRAWDZIĆ
                > ZRESZTĄ POSTARAM SIĘ TO UDOWODNIĆ
                > Lumbulak

wiecie co? zamiast tracic czas na wypisywanie roznych glupot na tym forum
                zabralibyscie sie naprawde do roboty.

pozdrawiam
        • Gość: aqq Re: (długie i mało o radiu) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.02, 08:05
          Drogi Lumbulaku!
          Masz rację. Fałszowanie podpisów to nie tylko chamstwo, to także przestępstwo.
          Co prawda internetowy nick formalnie podpisem nie jest, jego fałszowanie jest
          rzeczą prostą, a ustalenie ponad wszelką wątpliwość fałszerstwa jest dość
          skomplikowane, ale jest to proceder równie plugawy i nikczemny. Jeśli w tym
          przypadku to Tobie coś takiego się przydarzyło, pozostaje mi tylko wyrazić
          swoje szczere ubolewanie. Jeśli przyczyniłem się do rozpowszechniania tak
          preparowanego świństwa pozostaje mi tylko przeprosić i prosić o wybaczenie.

Problem tylko w tym, że wcale nie jestem przekonany, iż tak jest w istocie.
          Czytając różne wypowiedzi na sieciowych forach nie zawsze zwraca się uwagę na
          adresy, które zresztą nie wszędzie są publikowane, żadko w całości, często
          dynamiczne, poza tym ludzie piszą z kafejek, z cudzych maszyn, przez
          anonymizery, itp. Potrzebne jest śledztwo, by to ustalić, często nie jest to
          możliwe w ogóle. Ale czytając wypowiedzi poznaje się ich autorów. Poznaje się
          ich poglądy, sposób myślenia, sposób komunikacji z czytelnikiem. To, drogi
          Lumbulaku, znacznie więcej, niż kilkuliterowy nick. To znacznie trudniejsze do
          podrobienia. Oczywiście jest tak w przypadku, gdy autor reprezentuje jakieś w
          ogóle autentyczne poglądy, jakieś przekonania, jakiś prawdziwy, własny stosunek
          do rzeczywistości, jakiś własny styl. Można się z nim zgadzać bądź nie, ale z
          czasem jego teksty stają się rozróżnialne. Ale są też dorośli(?) ludzie, którzy
          traktują to medium jak dzieci wirtualną ścianę, na której koniecznie muszą
          nabazgrać jakieś brzydkie słowo. To sprawia im przyjemność, podnosi ich
          poczucie własnej wartości. A jeśli jeszcze swoimi bazgrołami uda się kogoś
          wyprowadzić z równowagi - to już pełny orgazm!
          Drogi Lumbulaku!
          Przykro mi, ale znając Twoje różne teksty nie jestem w stanie z całą pewnością
          stwierdzić, czy napisałeś to Ty, czy być może ktoś inny. Także nie jestem w
          stanie uwierzyć w szczerość Twoich zapewnień. Nie potrafię również z całą
          pewnością określić Twojego stosunku do trujkowych reform. Wybacz, ale Twój
          entuzjazm jakoś mnie nie przekonuje. Po prostu nie wiem, który z Lumbulaków to
          ten prawdziwy Lumbulak. Jedno, co mogę powiedzieć z całą pewnością, to doceniam
          Twój znaczny wkład w aktywizację forum, które za Twoją przyczyną doznało
          wyraźnego ożywienia. Ponieważ muszę też trochę pracować, trudno mi go niestety
          śledzić na bieżąco, stąd moja odpowiedź dzisiaj.
          Cóż, zapewne moje tłumaczenia i tak nie usatysfakcjonują któregoś z Lumbulaków,
          ale jeśli w którymś miejscu któryś został urażony, czy poczuł się ośmieszony -
          jeszcze raz przepraszam. Przepraszam również wszystkich, którzy niechcący
          załadowali i przeczytali ten tekst. Mam świadomość, że nie było to zajęcie ani
          przyjemne, ani zbyt pożyteczne. Tyle bajtów, i prawie nic o radiu. Obiecuję
          poprawę. Na koniec muszę jeszcze wytłumaczyć, że zwrotu "drogi Lumbulaku"
          użyłem niejako z przyzwyczajenia, a jego zastosowanie nie ma nic wspólnego z
          jakąkolwiek demonstracją preferencji seksualnych a jest podyktowane jedynie
          chęcią wyrażenia szacunku dla w/w. osoby. Jednocześnie oświadczam uroczyście,
          że moją GOOGLE wykazującą skłonności do wynajdowania niewłaściwych stron (co
          mnie podkusiło na te światełka!) ukarałem upomnieniem, jednakże nie mogę się
          jej pozbyć całkowicie ze względu na moją pracę. Poza tym gdyby nie ona, nigdy
          nie dowiedziałbym się ani o Tajniaku, ani o proteście, ani o Lumbulaku, ani o
          niczym.
          Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz proszę o wybaczenie.
          aqq.

ps. Proszę xz o wybaczenie nieumyślnego wplatania w całą aferę.

• Gość: Ency Re: (długie i mało o radiu) IP: *.man.poznan.pl / *.zeto.com.pl 04.10.02, 09:37
            Dla mnie - sam sie wplatałem w tę aferę - list aqq jest przyzwoitym
            zakończeniem sprawy. A przy okazji - na ile by w sieci nie był ktoś denerwujący
            (a Twój antagonista jest w stopniu tak wysokim, że z kolei innym puszczają
            nerwy), to ryzykowne jest wyszukiwanie jego wypowiedzi gdzie się da i
            puszczanie ich w obieg, bo pewność pseudonimów jest wątlutka, ponadto
            inkryminowana wypowiedź według mnie do danej osoby nie pasowała.

Pzdr, Ency
          • Gość: Lumbulak do aqq IP: 212.244.197.* 04.10.02, 12:09
            aqq!
            Czekałem, czekałem i się doczekałem...
            Przeprosiny kierujesz praktycznie do wszytkich i do Lumbulaków.
            Tak, do Lumbulaków - bo piszesz, że nie wiesz ilu ich jest i który to jest ten
            właściwy. Piszesz ponadto iż mi nie wierzysz. Masz do tego prawo.
            Ale na miłość Boską - gdzie logika ?
            Myślisz, że napisałbym coś szkalującego na samego siebie ?
            Czy w ogóle ktoś by tak zrobił ?

A gdybym napisał że:
            "aqq to ja - przyznaję się iż jestem ..... i mam nie......
            ...... w głowie ......... itd itp. Na koniec podpisałbym się twoim aqq.
            Następnie napisałbym bym: "wiesz aqq w zasadzie przepraszam tylko nie wiem czy
            ty - to ty. Mam poważne wątpliwości. Twoje poprzednie wypowiedzi traktuję
            niepoważnie... itd itp."

Ponadto wątpisz w moją sympatię do nowej Trójki.
            Dlaczego ? Że się nie zgadzam z waszą argumentacją ? Ze mam inne zdanie i
            bronię go na całej linni ? Że jestem sam na tym forum z takimi opiniamii ?

Na tej podstawie napiszę: "wątpię w szczere wypowiedzi aqq, chyba nie lubisz
            dawnej Trójki, ba - nawet jej nie słuchałeś ! Wiesz czemu ? Bo masz inne zdanie
            niż ja - gorący zwolennik zmian".
            I co - może być ?

Poza tym nie napisałeś czemu skojarzyłeś słynne już światełka z obsceniczną
            stroną internetową. Nie napisałeś jakbyś się czuł gdybym ja tobie taki numer
            zaserwował.(ale na pewno tego nie zrobię).
            Okej - już dajmy temu spokój.
            Oświadczam Ci aqq iż jest jeden Lumbulak.
            Przyjmuję przeprosiny...jako ten jedyny i właściwy Lumbulak
            Lumbulak

PS. Mimo wszystko wątpię iż aqq - to nie xz.
    • Gość: Lumbulak Re: Do aqq - co ma naturę złośliwą... IP: 212.244.197.* 03.10.02, 14:09
      aqq żyjesz ty jeszcze ?
      odezwij się bystrzaku jeden !!!
      jak jesteś "prawdziwym Trójkowiczem" to odezwij się

Czekam na odpowiedź na tak prosto postawione pytania

Lumbulak
      • Gość: Ency Fakt, chamstwo i nikczemność IP: *.man.poznan.pl / *.zeto.com.pl 03.10.02, 16:28

> aqq żyjesz ty jeszcze ?
        /
        > jak jesteś "prawdziwym Trójkowiczem" to odezwij się
        /

Dla porządku, to co wyprodukował aqq jest nikczemne, i nie ma potrzeby
        doczepiania epitetów, zwłaszcza w domyśle skierowanych nie tyle do konkretnego
        osobnika, ile do większej grupy.
        A co do meritum, to mnie osobiście , i innym normalnym ludziom wystarczy Twoje
        oświadczenie, i faktycznie nie warto nadwyrężać sobie nerwów, choć, jeszcze raz
        powtarzam, to co zmajstrował aqq, to nikczemność.

Pozdrawiam, tym razem (bo co całej reszty nie jest nam po drodze)

Ency)
        • Gość: ts tylko z pracy!!! IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 03.10.02, 23:03
          A tu co się dzieje? Lumbulak jaki zdenewowany!!!!
          Lumbulak, ja Ci wierze, ale zastanowiło mnie jedno: jeśli
          korzystasz z komputera tylko w pracy, a Twoja obecność
          tutaj jest dosyć częsta i "soczysta" to wydaje mi się, że
          troszkę zaniedbujesz swoje zawodowe obowiązki.....
          Jeśli Cie uraziłem sorry.
          Pozdrawiam
          • Gość: Kubas Re: tylko z pracy!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 14:38
            lumbulak jak sam się przyznał siedzi na państwowej posadzie co oznacza, że ma
            pracę lżejszą od leżenia, ale żeby nie było nam smutno, pozwala nam, ludziom
            pracy, płacić podatki które idą na jego, między innymi, utrzymanie
            • Gość: obi Re: tylko z pracy!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 05.10.02, 19:38
              Gość portalu: Kubas napisał(a):

> lumbulak jak sam się przyznał siedzi na państwowej posadzie co oznacza, że
              ma
              > pracę lżejszą od leżenia, ale żeby nie było nam smutno, pozwala nam, ludziom
              > pracy, płacić podatki które idą na jego, między innymi, utrzymanie

Przesada.
              Kopalnie nie są państwowe. Lumbulak sam się przyznał, że pracuje w Kopalni
              Węgla Brunatnego "Adamów" SA.
              Zwracam uwagę na "SA".
              Ja też pisuję z pracy, i co z tego.
              Wielu innych też pisze z pracy, i także niewiele z tego faktu wynika.
              Nie czepiajmy się szczegółów.
              • Gość: Lesiek Re: tylko z pracy!!! IP: 195.205.139.* 07.10.02, 11:53
                Gwoli ścisłości - końcówka SA wskazuje tylko na formę organizacyjną, a nie na
                właściciela. Jednoosobowe spółki skarbu państwa też są SA, co nie zmienia
                faktu, że naprawdę są _państwowe_.
                Co nie zmienia faktu, że sprawa naprawdę nie jest istotna - ważne jest, _co_
                się pisze, a nie to, _skąd_ się pisze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka