Dodaj do ulubionych

Stelmi gra "inną" Muzyczną pocztę UKF

28.01.06, 20:53
Znów tragiczne wydarzenie jest przyczyną sprawczą, ze Trójka gra inaczej
(lepiej) niz zazwyczaj.

Zamiast tradycyjnej "Muzycznej Poczty UKF" Piotr Stelmach gra swoją muzyke.
Przed chwilą S.O'Connor i Asian Dub F. a teraz Hey z nowej płyty
Obserwuj wątek
    • Gość: astrona Re: Stelmi gra "inną" Muzyczną pocztę UKF IP: *.acn.waw.pl 28.01.06, 21:14
      zamiast Poczty ukf "Muzyka która łagodzi obyczaje"...przed chiwla Pearl
      Jam "Last kiss"...teraz Ania Garbarek
    • zbyszu * Coldplay * T. Amos * G.Michael 28.01.06, 21:36
    • zbyszu * R. Ashcroft * P. Yang * The Rolling Stones 28.01.06, 21:48
    • Gość: Unimil Re: Stelmi gra "inną" Muzyczną pocztę UKF IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.06, 22:12
      Wersja spiskowa z akcentem horroru:

Paru redaktorów trójki jeździ po świecie powodując rozmaite katastrofy. Aby móc
      puścić nieco lepszą muzykę i nie wylecieć za to z pracy.

I ani słowa o byłym 'kierowniku muzycznym' trójki.

A śnieg sobie cierpliwie leżał na dachu od zeszłego roku pewnie.
      I w końcu nie wytrzymał.

• zbyszu BjOrk "Human Behavior"; G. Jules "Mad World" 28.01.06, 22:37
      • szakal35 Re: BjOrk "Human Behavior"; G. Jules "Mad World" 29.01.06, 00:58
        To w gruncie rzeczy przykre,że fani dobrej muzyki znajdują ją w Trójce często
        właśnie przy tego typu dramatach ludzkich,w pewnym sensie "żerujemy"na tych
        nieszczęściach.A Stelmiego mógłbym słuchać do rana.
        • szakal35 Re: BjOrk "Human Behavior"; G. Jules "Mad World" 29.01.06, 12:29
          A teraz przepiękny numer 1. tysięcznego wydania listy-"A thousand years"Stinga.
      • campari.wawa Re: BjOrk "Human Behavior"; G. Jules "Mad World" 29.01.06, 14:45
        "Time" Pink Floyd, pieknie...
    • zbyszu Pink Floyd 29.01.06, 14:48
      Jak sie tego słucha po takim czasie
    • campari.wawa King Crimson 29.01.06, 16:07
      "Epitah"... cały czas pięknie grają, ale miłoby było gdyby taką muzykę grano w
      Trójce nie tylko w czasie tragedii i katastrof...
    • Gość: KK na mojej wieży zniknęła "radość słuchania"... IP: *.chello.pl 29.01.06, 16:17
      ... i została sama "Trójka"
    • zbyszu Damien Rice "The Blower's Daughter" 29.01.06, 16:32
      Ciarki na całym ciele

[*] *]
      • zbyszu Znów Damien Rice "The Blower's Daughter" 01.02.06, 19:50
        Cudowny utwór. Muszę dorwać Jego płytę. Muuuszę
        • Gość: A. Re: Znów Damien Rice "The Blower's Daughter" IP: *.76.classcom.pl 02.02.06, 23:00
          podaj namiary Zbyszko a jak nie zapomne przesle Ci podwojny album...
          pzdr A.
          • zbyszu Droga "A" 02.02.06, 23:44
            Mam ot tak na publicznym forum podać swój adres korespondencyjny? Jeszcze
            moja "forumowa opozycja" będzie podsyłała mi biały proszek ?

Drga "A". Myślę, ze jakoś uda nam sie, ze tak powiem "skleszczyć".

Pozdrawiam i słucham sobie dalej Metza
            • Gość: A. Re: Droga "A" IP: *.76.classcom.pl 04.02.06, 01:22
              staraj się :)
    • zbyszu Pink Floyd po raz kolejny "High hopes" 29.01.06, 16:34
    • campari.wawa w Trójce pięknie, ale w Antyradiu również... 29.01.06, 16:45
      przed chwilą skończyło sie wspaniałe "Again" Archive (16 minut), a teraz "Shine
      On You Crazy Diamond" Roger Waters (8-częściowy)...
      • theagata Re: w Trójce pięknie, ale w Antyradiu również... 29.01.06, 20:37
        dzisiaj było specjalne wydanie koncertu życzeń Kosy.
        tylko dla Warszawy.

pzdr.
        • campari.wawa Re: w Trójce pięknie, ale w Antyradiu również... 29.01.06, 21:59
          theagata napisała:

> dzisiaj było specjalne wydanie koncertu życzeń Kosy.
          > tylko dla Warszawy.
          >
          > pzdr.

bardzo przyjemnie sie słuchało i nawet były pozdrowienia dla theagaty ;-)
          • theagata Re: w Trójce pięknie, ale w Antyradiu również... 29.01.06, 22:24
            campari.wawa napisał:

> bardzo przyjemnie sie słuchało i nawet były pozdrowienia dla theagaty ;-)

miło że przyjemnie. i nie tylko pozdrowienia. fish też :)

pzdr.
            • theagata Re: w Trójce pięknie, w Antyradiu i w Kampusie też 29.01.06, 22:35
              teraz słucham radia kampus 97,1 fm. audycja autorska z bardzo adekwatną do
              sytuacji muzyką. ale jednak oryginalną. rewelacja!

pzdr.
      • szakal35 "Lulludi"Grzegorza Turnaua-jak zawsze przecudownie 29.01.06, 20:38
        • szakal35 "The book of love"Petera G. 29.01.06, 20:52
    • zbyszu Archive - Again 29.01.06, 20:56
      Choć tylko w 6 minutowej wersji
      • szakal35 Minimum słów,maksimum muzyki-Minimax 29.01.06, 21:20
        Tak wygląda dzisiaj(tym razem rzeczywiście)program Piotra Kaczkowskiego.
        • Gość: Unimil Re: Minimum słów,maksimum muzyki-Minimax IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.06, 21:45
          I kogóż też mogły dotyczyć słowa: czasem sięga się po płyty przyjaciół? ;-)

Jestem pozytywnie rozczarowany.

Ale żeby nie było za słodko - ciekawe dlaczego tak wybitnej postaci trójkowej
          jak Agnieszka Szydyłowska nie powierzono prowadzenia programu?
          Czyżby nadawała się tylko na codzień?
          Czyli na codzień mamy program dla...

Dla domyślnych ;-)
          • zbyszu pani Szydłowska nie jest w zespole ZD3 29.01.06, 23:03
            Agnieszka Szydłowska nie ma swojego programu w niedzielę.

Program do 21.00 prowadzili dziennikarze z programów informacyjnych
            (Kantereit, Łukawski, Baron) oraz Bugalski.

Wstrzymajmy oddech do jutra. Zobaczymy co będzie w pasmach 9.00-12.00; 13.00-
            16.00; 18.00-21.00.
            • zbyszu Trójka dziś nieco inna 30.01.06, 02:06
              6.00-10.00(?) Piotr Baron
              10.00-12.00 Marcin Łukawski
          • theagata Re: Minimum słów,maksimum muzyki-Minimax 29.01.06, 23:42
            też słucham. szkoda że zaraz koniec.
            a co potem?

pzdr.
            • zbyszu Dobrońnocka o smierci 29.01.06, 23:44
              Doświadczenie smierci w życiu człowieka - G. Dobroń i pan9i Zuzanna Celmer
              • zbyszu Nie mogłem odejśc od radia... 30.01.06, 01:58
                ...pani Grażyno, pani Zuzanno - dziękuję
              • Gość: camel Re: Dobrońnocka o smierci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 19:25
                nagrał może ktoś to? jak tak to proszę o kontakt >>> maciejk@wp.pl
            • theagata Re: Minimum słów,maksimum muzyki-Minimax 29.01.06, 23:47
              Adrian Belew. cudownie.

pzdr.
              • theagata Re: Minimum słów,maksimum muzyki-Minimax 30.01.06, 00:00
                Mike Oldfield. i koniec.

pzdr.
      • theagata Re: Archive - Again 29.01.06, 21:40
        Kosa zawsze gra 16 minut. nie ma porównania.

pzdr.
        • szakal35 "In memoriam"Steve'a Hacketa 29.01.06, 21:53
          • zbyszu Gary Moore; Peter Gabriel 29.01.06, 23:06
        • zbyszu Trójka a Antyradio to nie to samo radio 29.01.06, 23:04
          Tyle że Kosa zagrał Again w radiu i audycji typowo muzycznym(-ej).

Natomiast Baron jaednak prowadził program informacyjny. A to jest różnica
          • theagata Re: Trójka a Antyradio to nie to samo radio 29.01.06, 23:28
            ja się nie licytuję.

pzdr.
            • szakal35 Dziś muzyka ze Śląska w "Programie Alternatywnym" 30.01.06, 20:22
              Zamiast Agnieszki Szydłowskiej-Stelka.Zaczął pięknym "Polowaniem na
              wielbłąda"Myslovitz ze ścieżki dżwiękowej do filmu"Duże zwierzę".Piotr Stelmach
              będzie też zamiast"Powtórki z rozrywki"oraz "Chillout cafe".
              • szakal35 "Świecie nasz"Marka Grechuty 30.01.06, 20:42
                • zbyszu Od 22.30 - muzyka dla zmeczonych... 30.01.06, 22:38
                  ...włączam radełko
                • zbyszu Placebo + Dawid Bowie 30.01.06, 23:20
                  • yacy Re: Placebo + Dawid Bowie 30.01.06, 23:22
                    witam zbyszu.
                    znaz może rozkład Trójki na wtorek i środę bo na stronie nic nie ma?
                    • zbyszu James 30.01.06, 23:24
                      I zapewne nie podadzą. Wydaje mi się, ze jutro też do 20.00 program reporterski
                      prowadzony przez zespół ZD3 + Bugalski.

A po 20.00? Niedzwiedz? Znów Stelmi? Nie mam pojęcia .

Do nasłuchania
                    • Gość: majka Re: Placebo + Dawid Bowie i R.E.M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 23:27
                      jw:-)
    • theagata Stelmi gra 30.01.06, 23:29
      black rebel motorcycle club

niech on już zostanie tutaj z nami for ever ;)

have fun
      • theagata Re: Stelmi gra 30.01.06, 23:42
        the rolling stones

a panią Agnieszkę przenieść na 2am

have fun
        • theagata Re: Stelmi gra 30.01.06, 23:54
          Sting

... i będzie ładnie miło. tak jak być powinno :)

have fun
          • theagata Re: Stelmi gra 31.01.06, 00:00
            a gdyby jutro znowu grał tak jak wczoraj i dzisiaj
            ja nie miałabym nic przeciw. jestem za.

have fun
            • Gość: camel Re: Stelmi gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 19:28
              przyłączam się do głosów by Stelka był w paśmie wieczornym...choć 3maj z nim
              niech pozostanie...ech, rozmarzyłem się
    • Gość: s Re: Stelmi gra "inną" Muzyczną pocztę UKF IP: 158.75.130.* 31.01.06, 08:38
      Wczoraj Stelmi grał cudownie. Znowu pokochałem rock. Czy tak nie mogłoby być
      zawsze? A nie stękanie i słodkie plumkanie Szydłowskiej.
      • Gość: tik Re: Stelmi gra "inną" Muzyczną pocztę UKF IP: *.crowley.pl 31.01.06, 13:37
        Ja wole plumkanie niz wyswiechtany rock - ale to przeciez rzecz gustu i
        upodoban. A swoja droga w audycji alternatywnej nie zaznalem plumkania - od
        tego jest np. chillout cafe lub Klubowe granie.
        • Gość: camel Re: Stelmi gra "inną" Muzyczną pocztę UKF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 19:31
          choć nie mogę znieść 3 godzin z Szydłowską (pn-czw 18-21)to chillouty
          poniedziałkowe to dla mnie jazda obowiązkowa...zawsze chce sobie nagrać rmx
          pisoenki telepopmusic "don`t look back"...ale jeszcze mi sie nie udało

pzdr
    • dzidzia_bojowa Re: Stelmi gra "inną" Muzyczną pocztę UKF 31.01.06, 11:55
      tak sobie pomyślałam,że jestem obrzydliwa...ale jak ogloszono żałobę , to
      pomyślałam sobie, że teraz nie odejdę od radia...z powodu muzyki..bo będzie
      dobra...wreszcie
      • Gość: astat Re: Stelmi gra "inną" Muzyczną pocztę UKF IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 31.01.06, 12:42
        dzidzia_bojowa napisała:

> tak sobie pomyślałam,że jestem obrzydliwa...ale jak ogloszono żałobę , to
        > pomyślałam sobie, że teraz nie odejdę od radia...z powodu muzyki..bo będzie
        > dobra...wreszcie

Idąc tym tropem pozostaje Ci oczekiwanie na kolejną katastrofę. Masz rację,
        obrzydliwe.
        • Gość: and Re: Stelmi gra "inną" Muzyczną pocztę UKF IP: *.acn.waw.pl 31.01.06, 19:59
          Astat, to chyba nadinterpretacja
          • Gość: astat Re: Stelmi gra "inną" Muzyczną pocztę UKF IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 31.01.06, 21:22
            Gość portalu: and napisał(a):

> Astat, to chyba nadinterpretacja

Masz rację, przepraszam. Ale nadinterpretacje to moja specjalność:)
            Pewnie, oczywiste, że podobnie do innych tu zaglądających wolę lepszą muzykę od
            gorszej a ponadto brak reklam i konkursów koi każdą słuchaczową duszę. Ale jak
            to wszystko położyć na szali, no to nie ma co ważyć, wolę gó..ane, znaczy no,
            byle jakie radio i brak katastrof. Zwłaszcza tych zawinionych przez człowieka.
            I jakoś mnie to przeraziło, że zaczynamy takimi drogami myśleć, bo ja tak samo
            przecież jak dzidzia bojowa.
            Tylko chyba nie o to chodzi, żeby od tragedii zależała jakość radia, bo wpadamy
            w kompletną paranoję. Jakoś chyba trzeba oddzielić ważne od nieważnego.
            • Gość: astat ps IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 31.01.06, 21:58
              Dobra, żeby było uczciwie. Bo tu pyskuję a prywatnie zachowuję się nieco
              inaczej. Jak wspominałam, wszyscy moi znajomi dawno sobie odpuścili 3. Ja
              naiwnie namawiam ich czasem, zaciągnę andrusowo do Harendy albo co, myślę, że
              kawał dobrej roboty marketingowej uskuteczniam towarzysko, zwłaszcza że
              towarzystwo z gatunku nocnych, więc niestraszne im nietoperzowe godziny.
              Akurat panią Torańską cenię bardzo i pod wpływem wczorajszego klubu po raz
              kolejny próbowałam zachęcić co poniektórych do słuchania. Oto odpowiedź mojego
              najbliższego przyjaciela, a mądry to człowiek. Za słownictwo przepraszam co
              wrażliwsze uszy. Znaczy oczy.

Jakoś do Ciebie nie dociera że Trójki nie słucham już od kilku lat i mam
              dokładnie w dupie co tam się dzieje. Nie wiem, może jestem mściwym
              sku..synem a może jestem bezkompromisowym romantykiem. Prawda jak zwykle
              pośrodku. Tak czy owak wybieranie rodzynek z gówna nie jest moim ulubionym
              zajęciem. Teraz nawet radio zet gra przyzwoitą muzykę. Potem człowiek
              podświadomie tęskni za następną masakrą. Niech spie..ją wszyscy na drzewo
              z odświętną przyzwoitością.
              • Gość: bluesmanniak Re: ps IP: *.pkp.wroc.pl / 212.127.68.* 01.02.06, 09:29
                No q....wa, alez masz wyrazistych znajomych :)
                Ale swoja racje maja i czytajac 'Tak czy owak wybieranie rodzynek z gówna nie
                jest moim ulubionym zajęciem...' zaczynam sie zastanawiac czy ja tez grzebie i
                czy powoli przyzwyczajam sie do tego smrodu...
                Z drugiej strony CALE radio to mozna potraktowac jako jedno wielkie g, tak jak
                ZYCIE w ktorym czlowiek ciagle musi przebierac, odsiewac, omijac i trudno przy
                tym smrodu nie zauwazyc. I co, mam przyznac , ze zycie 'to nie jest moje
                ulubione zajecie'? I przekrecic galke...
                • Gość: astat do bluesmanniaka IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 01.02.06, 12:47
                  Gość portalu: bluesmanniak napisał(a):

> No q....wa, alez masz wyrazistych znajomych :)

To na zasadzie kontrastu, sama nie nauczyłam się jeszcze przeklinać, nad czym
                  ubolewam ogromnie i skrycie zazdroszczę:). A serio to po prostu lubię mądrych
                  ludzi. Stąd też moja niezmierzalna już sympatia do neandertalskiego. Już tu
                  pisałam kiedyś, że dla mnie treść ważniejsza od formy i dlatego nie wygładzałam
                  niczego ani nie zmieniałam w imię poprawności publicznej.

> Ale swoja racje maja i czytajac 'Tak czy owak wybieranie rodzynek z gówna nie
                  > jest moim ulubionym zajęciem...' zaczynam sie zastanawiac czy ja tez grzebie i
                  > czy powoli przyzwyczajam sie do tego smrodu...

To jednak nierozstrzygalny dylemat. Akurat ja chyba nie jestem bezkompromisowa
                  i chociażby dla własnej przyjemności (bo przecież nie z pobudek
                  masochistycznych:)) nie odmawiam sobie słuchania 3 nocną porą. Oraz z jakiegoś
                  głupiego poczucia lojalności, no bo jak ktoś pracuje dla mnie w środku nocy i
                  na dokładkę kawał w tym dobrej roboty/muzyki, to się poczuwam zwrotnie do
                  słuchania. I jakoś nie żałuję zazwyczaj:). 'Dla mnie' może brzmi zarozumiale,
                  ale jakoś nijak nie czuję się słupkiem, jestem jak najbardziej pojedynczym
                  indywidualnym słuchaczem i mam wrażenie, że niektórzy redaktorzy pracują
                  właśnie dla pojedynczych indywidualnych słuchaczy a nie słupków i
                  reklamodawców. I bez względu czy ich jest sztuk 3 czy 300 tysięcy to wkładają w
                  pracę tyle samo zaangażowania. I profesjonalizmu. Czasem trzeba grać do pustej
                  sali a jednak też warto grać dobrze. I tyle.
                  (Ależ mi zgrabny komunał wyszedł, rodem z harlekina prawie, o mało sama łzy
                  wzruszenia nie uroniłam, mój 'wyrazisty' przyjaciel nieźle by mnie
                  podsumował:)).

Ten mój przyjaciel (znany Ci zresztą i z sopockiego Daily Bluesa, i z
                  Harendy:)) akurat w ogóle jest pryncypialny, jak wywalili Ziemkiewicza to
                  przestał słuchać Toku. Nie to, że zgadza się akurat z jego poglądami, ale dla
                  zasady.

Te rodzynki to już Szaman mi wypominał no i sporo w tym racji. Też był
                  pryncypialny. I też go ceniłam bardzo. Ale i tak robiłam swoje i słuchałam
                  cichcem:)

> Z drugiej strony CALE radio to mozna potraktowac jako jedno wielkie g, tak jak
                  > ZYCIE w ktorym czlowiek ciagle musi przebierac, odsiewac, omijac i trudno przy
                  > tym smrodu nie zauwazyc. I co, mam przyznac , ze zycie 'to nie jest moje
                  > ulubione zajecie'? I przekrecic galke...

Ej, Bluesmanniaku, a co to znowu??? Rozumiem, że odśnieżanie nie jest Twoim
                  ulubionym zajęciem, zwłaszcza jak masz sto stopni gorączki, ale życie? Proszę
                  mi się tu uspokoić natychmiastowo.
                  Poza tym zawsze lepiej _móc_ przebierać, wybierać i odsiewać niż mieć wszystko
                  odgórnie nakazane i uporządkowane przez 'lepiej' wiedzących, nie uważasz? Więc
                  choćby z tego się ciesz. Dopóki masz możliwość wyboru - to wszystko w porządku.
                  Z radiem tak samo. I dlatego jak byśmy nie narzekali, to już ten wybór _jest_,
                  mniejszy lub większy, ale jest.
                  Byle tylko nie przywyknąć do łykania papki. I dlatego tu dyndamy i się nawzajem
                  wspieramy w idiotycznym wymaganiu tego, żeby traktor miał jednak cztery koła.
                  Razem raźniej.
                  • theagata Re: do astat i bluesmanniaka 01.02.06, 13:40
                    Gość portalu: astat napisał(a):

> Byle tylko nie przywyknąć do łykania papki. I dlatego tu dyndamy

aha. ja też.
                    btw. post astat pode mną - ja się podpisuję w całej rozciągłości ;)

have fun
                    • Gość: astat Re: do theagaty IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 01.02.06, 16:43
                      Podrzucam Ci pierwszy z brzegu link do Szamana i reszty, zajrzyj, poczytaj,
                      warto. Fajni ludzie. Ja się tak ciągle odwołuję i odwołuję do niego, do AJKa i
                      reszty, bo na 'czarnych stronach tajniaka' (założonego zdaje się przez Szamana
                      właśnie, nie wiem, nie byłam w proteście) zaczął się pierwszy bunt tych, którym
                      ukradziono PRIII. To raz. A dwa, że dzięki tym ludziom uwierzyłam, że jest
                      jeszcze parę osób, którym nie jest wszystko jedno.
                      www.tajniak.pl/index_main.shtml
    • zbyszu Pani Agnieszka gra: Sogur Ros; Bjórk 31.01.06, 22:54
      Jest bardzo ładnie
      • zbyszu Smolik 31.01.06, 23:33
    • zbyszu Żąda zamiast panna Manna: Pearl Jam "Crazy Mary" 01.02.06, 00:10
      • zbyszu Cały Żąda: Urszula "Dziś już wiem" teraz Jam :-// 01.02.06, 00:48
        • zbyszu Ale tzw. "schiza" :-) bo teraz cudowna K. Groniec 01.02.06, 00:54
          • zbyszu Dalej cudownie: Human "Słońce moje" - pamiętacie? 01.02.06, 00:57
            • zbyszu Myslovitz - "Maj" wiem, ze to stare ale się słucha 01.02.06, 01:33
              • zbyszu "Bedshaped" Keane - 19 m. w moim podsumowaniu 2005 01.02.06, 01:52
                • neandertalski ekh, ekh... 01.02.06, 09:29
                  zbyszu, jesteś w i e l k i!

:-)))
                • zbyszu Keane tym razem u Orzecha 01.02.06, 14:25
                  • zbyszu Re: Keane tym razem u Orzecha 01.02.06, 14:30
                    • szakal35 Anna Maria Jopek u Orzecha 01.02.06, 14:40
                      Ale,o dziwo,nie z "Gdy mówią mi".
                  • zbyszu Blackfield 01.02.06, 14:30
                    • szakal35 Mam pytanie:co było wczoraj po audycji Żądy? 01.02.06, 14:58
                      Bo,domyślam się,że nie było ""Piosenek kabaretowych"?
                      • greg_f Re: Mam pytanie:co było wczoraj po audycji Żądy? 01.02.06, 15:09
                        > Bo,domyślam się,że nie było ""Piosenek kabaretowych"?

Nie było, ale program prowadził jak zwykle Wasowski.
                        • zbyszu Wasowski tylko na początku ? 01.02.06, 15:24
                          Prowadził to chyba za dużo powiedziane. Zapowiedział jedynie na początku
                          audycji, ze dziś będzie inaczej niż zazwyczaj. Zapowiedział jakieś 2 dłuższe
                          projekty muzyczne.

Niestety, nie zapamiętałem, szykowałem się już do spanka. Do 2.30 Wasowski nie
                          miał ani jednego wejścia antenowego, więc zapewne Jego wstepniak był nagrany.
                          • szakal35 Re: Wasowski tylko na początku ? 01.02.06, 17:15
                            Dzięki za informację.
              • theagata Re: Myslovitz - "Maj" 01.02.06, 09:28
                bardzo ładnie ale tym razem beze mnie.
                konserwacja nadajnika :((

have fun
                • szakal35 "Lazarus"Porcupine Tree w ZD3 01.02.06, 17:36
                  • szakal35 Niemożliwe?A jednak -Anna Maria Jopek dziś już po 01.02.06, 18:04
                    co namniej drugi,najpierw"Don't speak",potem "Na dłoni".Myślałem,że na
                    Myśliwieckiej znają juz tylko"Gdy mówią mi",którą zagrali już na eterową śmierć.
                    • szakal35 Dziś w "mp3"znów pojawiło sie "Again"Archive 01.02.06, 21:35

• zbyszu Re: Stelmi gra "inną" Muzyczną pocztę UKF 27.05.06, 22:18
      Włączyłem Trójke i...uszom nie wierzę. Stelmi gra zupełnie inną "Muzyczną...".
      J. Gonzales, nowy Pet Shop Boys, zaraz T. Amos.

Fiu, fiu...To przez BVXI ?
      • szakal35 Re: Stelmi gra "inną" Muzyczną pocztę UKF 27.05.06, 23:52
        zbyszu napisał:

> Włączyłem Trójke i...uszom nie wierzę. Stelmi gra zupełnie inną "Muzyczną...".
        > J. Gonzales, nowy Pet Shop Boys, zaraz T. Amos.
        >
        > Fiu, fiu...To przez BVXI ?

Mnie to wygląda jednak na normalną "Muzyczną":J.Gonzalez-piosenka z trójkowej
        playlisty,T.Amos-nie wiem,który utwór,ale podejrzewam,że tez któryś z
        playlisty,Pet Shop Boys-zapewne również przyszła nowość w Trójce,zwiastun,tego
        co będzie nam już wkrótce serwowane.
        Ale może mimo to rzeczywiście było jakoś inaczej.Nie wiem,nie słuchałem,niestety...
        • mirwit Re: Stelmi gra "inną" Muzyczną pocztę UKF 28.05.06, 12:14
          Czyli sumując nie jest tak źle. Utwory z playlisty, ale za to jakie :-)
          Jak dobra playlista to chyba jest wówczas fajne radio. Potęga dawnego RMFu
          przecież polegała na świetnej playliście.
        • zbyszu Wszystko możliwe. 28.05.06, 14:27
          Lecz to nie byl Jose Gonzales z "piłeczkami", Pet Shop Boys był grany z nowej
          plyty, Tori to Tori...

Życzę każdemu ogólnopolskiemu radiu takiej playlisty.

Inna sprawa to rotacja, czyli tzw. "obrzydzanie" nawet bardzo dobrych singli.

Do nasłuchania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka