Dodaj do ulubionych

Wścierwiające jest to radio, nadawali przed chwilą

01.02.06, 12:39
transmisję z konferencji na temat wypadku, w Katowicach, zaczął się
wypowiadać jakiś facet na temat manipulacji informacyjnej, to przerwali
transmisję, by nadać dżingiel jakim to Tłok w FM jest pierszym radiem
informacyjnym a potem puścili jakąś zamulającą muzyczkę.

Odgórnie uznano, że ten człowiek to jakiś niegodny.
Obserwuj wątek
    • Gość: kizia-mizia Re: Wścierwiające jest to radio, nadawali przed c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 13:42
      ja tej muzyki z "ambitnymi" pretensjami już nie mogę znieść! albo jakieś peudodżezy prosto z "997" albo ta piszcząca tori amos.
    • Gość: DamaKier Re: Wścierwiające jest to radio, nadawali przed c IP: *.pl 01.02.06, 14:37
      W tvn24 i regionalnej trójce puszczali go troszkę dłużej, ale też zaraz
      wyłączyli. Fakt, że sprawiał wrażenie lekkiego świra, ale jak w programie "na
      żywo" dzieje się coś zaskakującego, to rasowy dziennikarz powinien właśnie
      pokazać, a nie zagłuszyć. Też byłam zła.
      • prawus Do DamyKier 01.02.06, 21:50
        Droga Pani,

Pragnę Panią poinformować, że dziennikarze jako przedstawiciele IV. władzy są
        największymi manipulatorami, a ich największym wyzwaniem jest ukrywanie faktu,
        że posługują się manipulacją. Dlaczego więc mieliby dopuszczać do głosu osobę,
        która śmie oskarżać media o manipulację? Jeżeli zna Pani odpowiedź na to
        pytanie, to chętnie je przeczytam...

Pozdrawiam,
        jw
        • Gość: DamaKier Re: Do DamyKier IP: *.pl 02.02.06, 10:40
          Dlaczego? - W imię prawdy oczywiście! A tak szerzej: bardzo mi trudno
          odpowiedzieć na tak postawione pytanie, bo wywodzi je Pan z tezy, z którą się
          nie zgadzam. Ja nie uważam, że wszyscy dziennikarze to manipulatorzy. Ale nie
          to jest najistotniejsze - najważniejsze jest to, czego my oczekujemy od
          dziennikarzy i z czego ich rozliczamy. Ja od dziennikarza oczekuję rzetelnej
          informacji o faktach i wszechstronnego ich skomentowania. I z tych oczekiwań
          wywodzi się odpowiedź na Pańskie pytanie.
          Pozdrawiam wzajemnie DK

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka