21.02.06, 11:46
Słuchając komentarzy i ostatniej rozmowy Pana Janiszewskiego z księdzem w sprawie koszulek z "dziwnymi" napisami zastanawiam się gdzie są faktycznie granice wolości? Często różne organizacje lub poszczególe osoby zachowują się jak rozpieszczone dzieciary, które tupiąc i wrzeszcząc domagają się od rodziców zakupu zbędnej zabawki. Czy odmowa zakupu zabawki i klaps na pupę rozkapryszonego bachora musi uruchamiać machinę obrony praw dziecka? Jeżeli Pan Najsztub i Pani Holland chcą pomóc chorym na aids niech np zmieszkają z nimi w ośrodkach pomocy, piją z jednej szklanki, zaangażują się w budowę nowych domów opieki, obmywają ich gdy nie mają siły sami się umyć. Jeżeli los masturbowanych tak ich przejmuje niech np razem z nimi dokonają tego aktu (nawet zrobi zdjęcie i umieści w Przekroju lub nakręci film).
Obserwuj wątek
    • Gość: Czerwiec 14 Re: koszulki IP: *.iel.waw.pl 21.02.06, 12:15
      Przed chwilą ten debil Janiszewska rozmawiał z Rektorem UMCS, który zabronił
      wystawy i sprzedaży "obsranych" koszulek. Bezczelność gnoja Janiszewskiej
      przekroczyła minimalne kanony przyzwoitości. Jak pani Wanat nie wypieprzy go na
      zbity łeb z wilczym biletem z tego rynszTOKu, to chyba trzeba będzie jej odebrać
      "prawa człowieka".
      Nie wiem czy zauważyliście Państwo, że ta wystawa miała być jako "impreza"
      towarzysząca festiwalowi na rzecz obrony praw człowieka na Białorusi.
      Nieświadoma prowokacja, czy celowa robota dająca "argumenty" Łukaszence?
      • Gość: elokwentny mim Re: koszulki IP: *.chello.pl 21.02.06, 12:21
        pedały wcisną sie wszędzie i podłączą pod każdą idee aby wycierać sobie gębe
        takimi frazesami jak prawa cZłowieka, wolność,otwartość, innosc itp. Ostatnio
        przecież w Gdańsku, nieprzypadkowo chcieli zorganizować "marsz równosci" pod
        pomnikiem stoczniowców!!! Buta i bezczelna hucpa wrecz niewyobrażalna.
        Przypominają mentalnie tego faceta co to nasrał komuś na wycieraczke ,zapukał i
        poprosił o papier toaletowy.
      • Gość: jak Re: koszulki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.02.06, 12:54
        Przecież ta Wanat to najwyżej męza ze śmieciami może wypieprzyć do zsypu , tam
        rządzi Rapaczyński (po męzu) i Michnik (po matce)
      • Gość: julek Re: koszulki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 13:01
        Janiszewski cierpi na syndrom podwarszawskiego wsioka, liberalniejszy od
        największych liberałów, światlejszy od najjaśniejszych gwiazd. Próbuje narzucić
        swoją wizję świata rozmówcom, gdyż nie mieści mu sie w głowie że można myśleć
        inaczej, mieć inny światopogląd. Uważa polskę za ciemnogród przytaczając
        postępowe idee euro-gejo-landu. Mało jednak wie o prawdziwych nastrojach
        zwykłych ludzi w europie. Stąd to jego zdziwienie jak to możliwe że w tak
        wspaniale nowoczesnej ideowo francji, gdzie można opluć ksiedza w czasie mszy,
        dochodzi do rasistowskich rozruchów. Panie Janiszewski na tym polega właśnie
        demokracja, można manifestować zarówno za jak i przeciw gejokulturze.
        • Gość: rolnik Re: koszulki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 13:57
          Julek m in. dzięki podwarszawskiej wsi wygrał PIS.Proszę nie porównuj ich do
          Janiszewskiej.ONA do stóp im nie dorasta.
      • Gość: koszulka "Jestem kretynem"- koszulka Janiszewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 15:44
        "Mam w dupie Janiszewskiego"- moja koszulka
        • Gość: elokwentny mim Re: "Jestem kretynem"- koszulka Janiszewskiego IP: *.chello.pl 21.02.06, 16:47
          oj ucieszył by sie Jakub że dostąpił zaszczytu przebywania w swoim wymarzonym
          miejscu. Mógłby wtedy z jeszcze większum zapałem dokonywac swoich, jakże
          głębokich ANALiz
          • Gość: życzliwy dżej dżej IP: *.itpp.pl 21.02.06, 18:24
            Jakub Janiszewski jest jak Sławcio Sierakowski: histeryczna i przeżarta pychą
            osobowość zamknięta w cherlawym ciałku, ni ti pan ni to pani, taki sobie
            kolejny redaktorzyna ze stajni agory; szkoda czasu i nerwów drodzy państwo na
            takie "bękarciątka nowej lewicy" :)

a tak z innej beczki:
            redaktór dżej dżej w różowym tiszerciku z hasełkiem: "jestem prowincjonalnym
            gejem" to by było cuś ?!!! hehe
    • Gość: Karol Re: koszulki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 18:25
      W "normalnej" rozgłośni to powinna być jego ostatnia audycja.Co ma tu do
      powiedzenia Adam Michnik?
      • Gość: elokwentny mim Re: koszulki IP: 87.206.212.* 21.02.06, 18:31
        Adam jest osobą nad wyraz światłą i toleruje inność, nawet jeśli jest to
        odmienność od powszechnie obowiazującej w psychiatrii normy co ma miejsce w
        przypadku pacjenta o nazwisku Janniszewski
    • Gość: taki tam jeden Re: koszulki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 03:20
      Widzę, że redaktora Janiszewska jest nie tylko moją ulubienicą. Dawno nie
      słuchałem tego propagandowego radyjka, dziś usłyszałem jakąś powtórkę z udziałem
      tej redaktory i stąd moja wizyta na forum. Ciekawe, że w czasach wolnego rynku
      mówi się o zbyt niskich wynagrodzeniach dla kobiet, ale co ciekawsze, że w tych
      właśnie czasach, utrzymuje się taką redaktorę Janiszewską w tej propagandowej
      tubie. Czy zadaniem tego radia jest utrzymywanie stałej ilości słuchaczy czy
      może zdobywanie nowych? A może właśnie utrata słuchaczy jest jego celem? Do tego
      redaktora Janiszewska nadaje się doskonale. "Nie będę płakał po tłokufm. Po
      Michniku też".
    • Gość: Anna Re: koszulki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 20:57
      Dziś do szkoły ( gimnazjum ) przyszedł uczeń w koszulce z napisem - ginekolog
      amator. Nie pytałam go co to ma znzczyć, bo złamałam bym prawo demokracji.
      Korci mnie jednak pytanie przeciwko czemu on protestuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka