lajtova 26.08.25, 11:31 Poszła lajtova do lekarza. No i miała dysonans. Siedzi chłop z wydziaraną kotwica Polski Walczącej ubrany w czarną koszulkę Hugo Boss. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lajtova Re: Brak dysonansu 26.08.25, 11:31 POmieszłam tytuł z trescią, ale wiadomo o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Brak dysonansu 26.08.25, 11:33 Pewnie jeszcze w domu ma junkersa oraz sprzęt simensa. Nie daj Boże jak aspirynę bierze - wtedy lepiej generyczna… Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Brak dysonansu 26.08.25, 11:35 Ale naprawdę nie wykorzystała okazji i go nie zapytałaś, czy naprawdę nie wie, jak się Hugo Boss dorobił? Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: Brak dysonansu 26.08.25, 11:43 A jaby mi jebnął? Zołnierz wyklęty zmieszany z ssmanem to może się nie pierdolić w tancu. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Brak dysonansu 26.08.25, 12:07 lajtova napisała: > A jaby mi jebnął? Zołnierz wyklęty zmieszany z ssmanem to może się nie pierdoli > ć w tancu. > Czyli ty lajtova typowy kozak w necie, pi... w świecie 🙄 -- Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Brak dysonansu 26.08.25, 11:47 Kolega wdał się w dyskusję i dowiedział się, że uprawia seks analny z własnym psem. Nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
bazia_morska Re: Brak dysonansu 26.08.25, 11:58 Niczym się od niego nie różnisz. Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia_julian Re: Brak dysonansu 26.08.25, 12:05 Inny dysonans: Empatyczna kobieta (!), człowiek aspirujący do inteligencji (!) aktywnie wspierający zbrodnie wojenne państwa położonego w Palestynie Odpowiedz Link Zgłoś