lola.ferrari 01.03.06, 21:00 Co zrobił ten Janiszewski bo nie słuchałam? Czy ktoś może zacytować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
llukiz Re: O co chodzi z tym Janiszewskim? 01.03.06, 21:04 nic nie zrobił, ale powiedział że jest gejem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechodziłam przechodziłam z ciekawości:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 21:12 Ja też nie słuchałam- mozesz powiedzieć coś o okolicznościach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: przechodziłam z ciekawości:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 21:14 Jesteś tu jeszcze ? Bo nie wiem czy czekać na odpowiedź czy odchodzić od komputera. Odpowiedz Link Zgłoś
lola.ferrari Re: O co chodzi z tym Janiszewskim? 01.03.06, 21:24 llukiz napisał: > nic nie zrobił, ale powiedział że jest gejem. Ale w jakim kontekście to powiedział? Tak ni z gruszki ni z pietruszki? Po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no no Re: O co chodzi z tym Janiszewskim? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 21:30 Rada pedagogiczna jakiejś szkoły nie zgodziła się na pogadankę Biedronia dla uczniów, bo to mogłoby obrazić czyjeś uczucia religijne. Tak powiedział dyrektor szkoły. Janiszewski nie wytrzymał i powiedział, że sam jest gejem i czy to też obraża uczucia religijne. Według mnie Biedroń nie powinien być wpuszczany do szkół, bo uprawia politykę, a szkoła to nie jest miejsce na politykę. Na pogadankę można wysłać geja neutralnego politycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MichnicCaritasEst Re: O co chodzi z tym Janiszewskim? IP: 87.206.212.* 01.03.06, 21:35 też tego nie słyszałem ale to naprawdę akt wprost niewiarygodnej odwagi graniczącej z heroizmem. Faceet od miesiecy nic innego nie robi tylko ocieka, wrecz eksploduje swoim homoseksualizmem ostentacyjnie manifestując to każdym zdaniem słowem i nawet tembrem głosu. To tak jakby np Maryla ROdowicz w otoczce niespodzianki i w akcie obrazoburczej odwagi ogłosiła światu że jest...piosenkarką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr Kwaśniewski Re: O co chodzi z tym Janiszewskim? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 21:38 jaki ty nudny jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: O co chodzi z tym Janiszewskim? IP: *.136.rev.vline.pl 02.03.06, 11:44 Gość portalu: MichnicCaritasEst napisał(a): > też tego nie słyszałem ale to naprawdę akt wprost niewiarygodnej odwagi > graniczącej z heroizmem. Faceet od miesiecy nic innego nie robi tylko ocieka, > wrecz eksploduje swoim homoseksualizmem ostentacyjnie manifestując to każdym > zdaniem słowem i nawet tembrem głosu. To tak jakby np Maryla ROdowicz w otoczce > > niespodzianki i w akcie obrazoburczej odwagi ogłosiła światu że > jest...piosenkarką.Nic dodac nic ujac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Draco Re: O co chodzi z tym Janiszewskim? IP: *.mit.pl 02.03.06, 19:30 Teraz jak ktoś będzie chciał go wywalić z redakcji (na co raczej nie liczę) to zostanie okrzyknięty homofobem i nietolerancyjnym łobuzem. Należenie do grona homoseksualistów jest w niektórych miejscach jak przynależność do związku zawodowego. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaze-ciemnogrodu Re: O co chodzi z tym Janiszewskim? 01.03.06, 23:48 powiedzial publicznie ze jest gejem czyli homoseksualnym zboczencem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan N Re: O co chodzi z tym Janiszewskim? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 23:59 Po jakiego diabła biedroń ma być wpuszczany do szkoły? Żeby głosić hasła pedalskie i lewackie? Sama jego mina zniekształcona od ssania parówek jest obrazą wszelkich ludzkich uczuć. janiszewski każdą swoją wypowiedzą rani moje uczucia religijne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loki [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 00:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssss [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 01:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loki Re: O co chodzi z tym Janiszewskim? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 01:59 A co jest nie tak z twoją fujarką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LigaPacholowRomana [...] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.03.06, 14:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Proktolog Do LigaPachołówRomana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 18:24 Kolego LPR zapraszam na bezpłatne badania profilaktyczne.Sądząc po tym co piszesz tu i tam masz Patologiczne Zatwardzenie Mózgu.Zabieg jest prawie bezbolesny,musisz jednak być otwarty na nowe doznania. Działania uboczne : wytrzeszcz oczu i łzy upokorzenia .Lepsze to niż gó.. w głowie.( to za motłoch) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LigaPacholowRomana Re: Do LigaPachołówRomana IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.03.06, 08:20 alez dziekuje drogi proktofilu, ale nie skorzystam. swoimi wypocinami tu i tam potwierdzasz jednynie przynaleznosc do tegoz motlochu, wiec nie ma co sie obrazac. a ze prawda w wytrzeszczone oczy bole, moj boze, inni maja jeszcze gorzej. pozdrowienia dla kazika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toyayurek endecja+żydzi+pedały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 09:20 Słonimski pisze w swoich wspomnieniach jak to przedwojenne, zaciekle zwalczające się dzienniki endeckie, żydowskie, socjalistyczne i kilka jeszcze innych, przesyłały sobie szczotki artykułów jeszcze przed ich wydrukowaniem. Chodziło o to aby przeciwnik jak najszybciej odpowiedział. Redakcje wiedziały, że wartość merytoryczna ich wytworów jest żadna i nikt bez "walki o lub przeciw" nie brałby tego do ręki. TOK należy do walczących. O byle co. Oby walczyć. Całe dwa dni o wykładzie jakiegoś pedała o korzyściach płynących z homoseksualizmu, o jakiejś durnej paradzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: endecja+żydzi+pedały IP: *.136.rev.vline.pl 03.03.06, 11:35 O byle co walke prowadza prowadzeni Kubusie,natomiast Agora wie o co walczy.W alczy o kase dla swej zawartosci,czyli 45-letniego bagazu.Wszak to przechowalnia Maleszkopodobnych.Wykorzystywanie redaktorkow,ktorym sie wydaje ze walcza o cos osobistego jest powrzechne.To myslace mieso armatnie.Dla kasy obnarza publicznie najgorsze nawet swoje slabostki a czasami zboczenia. Odpowiedz Link Zgłoś