Dodaj do ulubionych

Dlaczego sciagneliscie link forum z glownej strony

11.03.06, 21:13
Tokfm?

Prosze o odpowiedz?
Obserwuj wątek
    • Gość: toperz Re: Dlaczego sciagneliscie link forum z glownej s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 13:09
      Pewnie dla niektórych forum stało się zbyt radykalne.Ktoś chce ograniczyć dostęp
      do forum nowym jak i starym uczestnikom.Ciekawe kto?
      • Gość: Swawolny Rabin Re: Dlaczego sciagneliscie link forum z glownej s IP: 87.206.212.* 12.03.06, 16:07
        Forum powstało z szlachetną intencja udostepniena miejsca dla wyrażania
        dowolnych opinii pod warunkiem że beda to opinie słuszne. Ku oburzeniu
        światłych osób z redakcji na forum szaleje nienawiść ,nazizm ,faszyzm i
        ksenofobia do spółki z homofobią. Takich zjawisk nawet tak ceniaca tolerancję
        redakcja tolerować nie może. Wolnosć słowa owszem ,ale tylko naszego słowa,
        stąd idea stworzenia swoistego getta.
        • Gość: K2 Re: Dlaczego sciagneliscie link forum z glownej s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 16:24
          A nie lepiej poutwierdzać się w słuszności swych przekonań na forach RM,
          TvTrwam, MW czy Ozonu?
          • Gość: sredni4 Re: Dlaczego sciagneliscie link forum z glownej s IP: *.piwek.ples.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 17:29
            prawda jest jedna niezależnie od miejsca panie K2
            • Gość: K2 Re: Dlaczego sciagneliscie link forum z glownej s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 17:35
              Ależ nic podobnego, panie średni
              • Gość: pawel dec Re: Dlaczego sciagneliscie link forum z glownej s IP: *.ppp.tiscali.fr 12.03.06, 18:49
                Panie K2 prawda jest tylko jedna ale wedlug Pana i ludzi ktorzy sadza ze prawda
                jest tylko po slusznej stronie KONCZY SIE!!
                Juz tylko pozostalo wam szczekanie!!
                Na szczescie Narod Polski juz przejrzal na oczy epoka propagandy koszerno
                komuny konczy sie!!!
                • Gość: K2 Re: Dlaczego sciagneliscie link forum z glownej s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 19:15
                  "Panie K2 prawda jest tylko jedna ale wedlug Pana i ludzi ktorzy sadza ze prawda
                  jest tylko po slusznej stronie KONCZY SIE!!"

O co chodzi w tym zdaniu, drogi Bobiku? Nie zapluwaj się. Naoglądałeś się za
                  dużo Marcinkiewicza, odpocznij, zrób sobie rumianku z melisą.
                  • Gość: Matołofob+chamofob Re: Dlaczego sciagneliscie link forum z glownej s IP: *.chello.pl 12.03.06, 19:22
                    uwaga, K2 szczytuje pod słodkim cięzarem widma Maissnera. Ta skłonność do
                    wspinania sie na szczyty paranoi jest jak widze dolegliwością rozpełzajacą sie
                    na różne wątki.
                    Pa show von
                    • Gość: K2 Re: Dlaczego sciagneliscie link forum z glownej s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 19:28
                      Ty, Matołku, jak rozumiem, wiesz o co chodzi w tym zdaniu. Czyżbyś sam je pisał?
                      • Gość: Matołofob+chamofob Re: Dlaczego sciagneliscie link forum z glownej s IP: *.chello.pl 12.03.06, 19:46
                        ze smutkiem musze sie z tobą zgodzić, zdanie sensu nie posiada. Ale to nie
                        zmienia faktu ze w innych kwestiach sie nie zgadzamy drogi Kretynku nr2
                        • Gość: K2 Re: Dlaczego sciagneliscie link forum z glownej s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 19:49
                          Lecz to smutkiem mnie nie napawa
                  • Gość: pawel dec Re: Dlaczego sciagneliscie link forum z glownej s IP: *.ppp.tiscali.fr 12.03.06, 19:31
                    Jezeli Pan sie ma za takiego inteligenta to prosze mnie nie pytac o co chodzi w
                    tym zdaniu tylko poprostu chwile pomyslec a napewno Pan sie domysli!! nie
                    wszysko mozna pisac na tym forum bo wolne media usuna watek

A co ja mam robic to nie Pan mi bedzie dyktowal DYKTATURA sie skonczyla nie ta
                    epoka drogi Panie
                    Idziemy ku wolnosci czy Pan tego chce czy nie!!
                    A jak Panu nie pasuje POLSKI RZAD to zawsze mozna zmienic Kraj wkoncu jestesmy w
                    uni europejskiej chyba ze Pan zalicza sie do narodu ktoren ma zawsze racje i
                    jest poszkodowany przez wszyskich! to mozna odwiedzic rodzinke w Izraelu

• Gość: K2 Re: Dlaczego sciagneliscie link forum z glownej s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 19:41
                      A tam, drogi Bobiku, łatwiej zmienić rząd niż kraj. Jak ci radziłem herbatkę z
                      melisy, to nie był żaden rozkaz, to było z życzliwości. Jak idziesz do lekarza,
                      a ten ci przepisze tabletki ABC do brania rano i wieczorem, to tez mu odpowiesz:

Co ja mam robic, to nie Pan mi bedzie dyktowal!
                      DYKTATURA sie skonczyla! Nie ta epoka drogi Panie Doktorze!
                      Idziemy ku wolnosci czy Pan tego chce czy nie!!
                      A jak Panu nie pasuje POLSKI RZAD to zawsze mozna zmienic Kraj albo odwiedzic
                      rodzinke w Izraelu!

Tak? Wezwałby sanitariusza z kaftanem.
                      • Gość: Proktolog "Drogi" przyjacielu K2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 23:19
                        Drogi przyjacielu mojej kozy ,od wydawania diagnoz to Ja tu jestem,bo na tym o
                        czym się pisze trzeba się znać. Stwierdzam u kolegi Zatwardzenie Obustronne
                        Mózgu(ZOMo). W twoim przypadku nie zalecałbym herbatek z melisy którą tak
                        chetnie kolega raczy oponentów.To byłoby zbyt drastyczne. Mógłby kolega tego nie
                        przeżyc.Zalecam lewatywkę wykonaną wprawną ręką kolegi i nasiadówkę z
                        pokrzywy.Raz na tydzień na resztki niezainfekowanego mózgu czerwone pijawki z
                        rodzaju kwasowatych i jarugowatych.W razie występowania stresu polewatywowego
                        okładzik na jąderka(jeśli je masz)z suchego lodu.Po kuracji sanitariusz z
                        kaftanem zbędny.
                        Z leninowskim pozdrowieniem bolszewiku!
    • Gość: toperz Re: Dlaczego sciagneliscie link forum z glownej s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 20:02
      Może w końcu by ktoś odpowiedział na to pytanie.
      • Gość: ergot Re: Dlaczego sciagneliscie link forum z glownej s IP: *.aster.pl 13.03.06, 21:09
        Ja myślę, że już sama ta "dyskusja" jest odpowiedzią na pytanie główne.

Jak sama nazwa wskazuje forum dotyczy RADIA a wśród wszystkich wypowiedzi trudno
        jest doszukać się czegokolwiek innego niż tylko obelg, żali i innych g(ó)wien,
        którymi się obrzucacie.

Cieszę się, że moje ulubione radio rezygnuje z takiego ścieku, jakim stało się
        to forum.
        Powiem więcej, to tylko i wyłącznie wasza wina, że nikt nie chce firmowac
        takiego bagna. A jak ktoś teraz wyskoczy z tekstem o wolnościach, spiskach żydo
        masońskich, izraelskich pachołkach, czerwonych świniach i innych tego typu
        kretynizmach, to będzie to tylko i wyłącznie potwierdzenie moich słów.

Nie pozdrawiam, bo nie warto.
        • Gość: MichnicCaritasEst Re: Dlaczego sciagneliscie link forum z glownej s IP: 87.206.212.* 13.03.06, 21:36
          wygląda na to że sam jesteś sobie żeglarzem i okrętem. Autorem i celem tego
          pożal sie boże "ataku". Chciałeś być cyniczny i jadowity a jesteś tylko
          nieznośnie nudny i żałosny. A forum buraku nie dotyczy radia bo tego dotyczy
          sub-forum "o radiu" które wypreparowano z forum głownego, to natomiast dotyczy
          zawartości programów.
        • Gość: toperz Re: Dlaczego sciagneliscie link forum z glownej s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 21:36
          Gość portalu: ergot napisał(a):

> Ja myślę, że już sama ta "dyskusja" jest odpowiedzią na pytanie główne.
          >
          > Jak sama nazwa wskazuje forum dotyczy RADIA a wśród wszystkich wypowiedzi trudn
          > o
          > jest doszukać się czegokolwiek innego niż tylko obelg, żali i innych g(ó)wien,
          > którymi się obrzucacie.
          >
          > Cieszę się, że moje ulubione radio rezygnuje z takiego ścieku, jakim stało się
          > to forum.
          > Powiem więcej, to tylko i wyłącznie wasza wina, że nikt nie chce firmowac
          > takiego bagna. A jak ktoś teraz wyskoczy z tekstem o wolnościach, spiskach żydo
          > masońskich, izraelskich pachołkach, czerwonych świniach i innych tego typu
          > kretynizmach, to będzie to tylko i wyłącznie potwierdzenie moich słów.
          >
          > Nie pozdrawiam, bo nie warto.

Ergot zapomniałeś o homofobach,faszystach,ksenofobach,mocherowych
          beretach,katolickim zaścianku,antysemitach,nazistach,prawicowych oszołomach i
          innych tego typu kretynizmach. Jak już wymieniać to wszystko.Jesteś strasznie
          wybiórczy.

Nie pozdrawiam,bo nie warto.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka