Dodaj do ulubionych

Z kamerą w Guantanamo

24.03.06, 19:45
Moze Niemcy uzyczyliby Amerykanom expertyzy w budowaniu krematoriow? Z
terrorystami niemozna inaczej. Czy ktos ma lepszy pomysl?
Obserwuj wątek
    • dr_avalanche Re: Z kamerą w Guantanamo 24.03.06, 21:43
      Tak, ja mam. Spadaj z tego forum do podręczników, bo coś kiepsko u ciebie z
      polskim.
    • Gość: cyrk Re: Z kamerą w Guantanamo IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 23:51
      nie wiem o co chodzi i ch.j mnie to obchodzi,
      sialalala
    • Gość: Ptolemyq Re: Z kamerą w Guantanamo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 00:28
      Mam kolejny pomysł:

Wysłać do Guantanamo zespół "ratowników" z łódzkiego pogotowia. Wiercie mi - ci
      ludzie marnują się w aresztach śledczych i na bezrobociu.

Są specjalistami w przypadkach kiedy trzeba się pozbyć kogoś w sposób nie
      pozostawiający śladów.

Polska ma tak wspaniały towar eksportowy ("lekarze terminalni") i w ogóle go nie
      eksploatuje...

Co o tym sądzicie?
      • Gość: piotr Czeczenia IP: *.ar.wroc.pl 25.03.06, 18:09
        Chciałbym zobaczyć film o Czeczenii, o której Hamas (więc zapewne Al Kaida też)
        mówi że jest wewnętrzną sprawą Rosji. Chciałbym zobaczyć film o handlu
        organami, o prawdziwych torturach, a nie takich jak w Gitmo. Uważam, że świat
        powinien się dowiedzieć o tym jak są traktowani obywatele największego kraju
        świata. Zaś w Gitmo chyba największą torturą jest jak agentka FBI
        usiądzie "bojownikowi" na kolanach. W Czeczeńskim więzieniu byłoby to
        niemożliwe, gdyż kości delikwenta są już dawno połamane. Z podobnych powodów w
        Czeczenii nikt nie musi zmuszać do przyjmowania pokarmów....
    • Gość: cynik Re: Z kamerą w Guantanamo IP: 5.6.1D* / 136.8.152.* 25.03.06, 16:39
      Nie ma odwrotu od demokracji i metod humanitarnych. "Jezeli ktos dopuszcza
      tortury przeciwko terrorystom niech sie nie dziwi, ze jego dzieci lub on sam
      beda mialy wyrywane paznokcie" Odsylam do artykulu w Polityce z konca roku
      ubieglego.
      • Gość: Rudy 102 Re: Z kamerą w Guantanamo IP: *.nys.biz.rr.com 25.03.06, 16:59
        Zaraz - a kto komu wyrywa paznokcie ? Jestem przeciw torturowaniu ludzi ale o
        ile wiem nikt nikogo nie wieszal za kciuki w Guantanamo nie wyrywal paznokci
        ani tez nie przypalal goracym zelazem. Zanim krzykniesz histerycznie TORTURY to
        zastanow sie co to slowo oznacza. Dla niezorientowanych - Guantanamo to
        wiezienie a nie pieciogwiazdkowy hotel...
    • b.6.1966 Re: To jest dokument. Jak wiele innych. 25.03.06, 23:39
      To jest prawda o czlowieczenstwie i sku..synstwu.To jest samo, pie..ne
      zycie!Bez fleszow, polysku, euforii!To jestesmy My, ludzie. Najwieksze GOWNO
      tego padolu!
    • Gość: m.g. Re: Z kamerą w Guantanamo IP: *.dsl.snfc21.sbcglobal.net 26.03.06, 07:48
      Cala Europa bardzo krytykuje Ameryka jak bardzo zle traktuje terorystow,a co
      oni proponuja, kompletnie nic.Islam weznie Europe bez wojny bo Europejczycy nie
      dbaja co sie znimi stanie.To jest samodystrukcja.Jak dbasz ta masz.
    • Gość: Sayruss Re: Z kamerą w Guantanamo IP: *.astra-net.com 26.03.06, 09:56
      Ludzie!!!
      Powoli zaczyna się "uczłowieczanie" terorystów.
      Ich spece medialni robią fantastyczną robotę!!!! Ale mają przed sobą łatwą
      pracę:)
      Bo gadanie o humanizacji świata dla większości aktualnie protestujących
      przeciw "torturom" to moda.
      A, że tylko moda... to po co się kształcić?? Rozwijać?? Lepiej zasłyszane idee
      bezkrytycznie uznać za swoje... bo wypada...bo modnie iść w tłumie i nie
      wyróżniać się...
      Te tłumy pseudo humanistów krzyczące o biednych terorystach powalają na kolana
      debilizmem.
      A co do Europy. W ciągu kilku lat ci sami którzy obużają się na znęcanie nad
      terorystami, będą trzymali "mordy pełne wody" i już nie będą krzyczeć!!!
      Będą bali się złamać prawo szariatu interpretowanym według zasad
      fundamentalistów.
      Ciekawe, o czym wtedy będą myśleć????
    • Gość: sg-1 Re: Z kamerą w Guantanamo IP: *.mycosmos.gr 17.02.08, 17:14
      a kto ci takich pierdul naopowiadal. to islam przyszedl po rope czy
      ropa nie chce plynac do stanow palniku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka