zkrepic 24.03.06, 19:45 Moze Niemcy uzyczyliby Amerykanom expertyzy w budowaniu krematoriow? Z terrorystami niemozna inaczej. Czy ktos ma lepszy pomysl? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr_avalanche Re: Z kamerą w Guantanamo 24.03.06, 21:43 Tak, ja mam. Spadaj z tego forum do podręczników, bo coś kiepsko u ciebie z polskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyrk Re: Z kamerą w Guantanamo IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 23:51 nie wiem o co chodzi i ch.j mnie to obchodzi, sialalala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ptolemyq Re: Z kamerą w Guantanamo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 00:28 Mam kolejny pomysł: Wysłać do Guantanamo zespół "ratowników" z łódzkiego pogotowia. Wiercie mi - ci ludzie marnują się w aresztach śledczych i na bezrobociu. Są specjalistami w przypadkach kiedy trzeba się pozbyć kogoś w sposób nie pozostawiający śladów. Polska ma tak wspaniały towar eksportowy ("lekarze terminalni") i w ogóle go nie eksploatuje... Co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Czeczenia IP: *.ar.wroc.pl 25.03.06, 18:09 Chciałbym zobaczyć film o Czeczenii, o której Hamas (więc zapewne Al Kaida też) mówi że jest wewnętrzną sprawą Rosji. Chciałbym zobaczyć film o handlu organami, o prawdziwych torturach, a nie takich jak w Gitmo. Uważam, że świat powinien się dowiedzieć o tym jak są traktowani obywatele największego kraju świata. Zaś w Gitmo chyba największą torturą jest jak agentka FBI usiądzie "bojownikowi" na kolanach. W Czeczeńskim więzieniu byłoby to niemożliwe, gdyż kości delikwenta są już dawno połamane. Z podobnych powodów w Czeczenii nikt nie musi zmuszać do przyjmowania pokarmów.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cynik Re: Z kamerą w Guantanamo IP: 5.6.1D* / 136.8.152.* 25.03.06, 16:39 Nie ma odwrotu od demokracji i metod humanitarnych. "Jezeli ktos dopuszcza tortury przeciwko terrorystom niech sie nie dziwi, ze jego dzieci lub on sam beda mialy wyrywane paznokcie" Odsylam do artykulu w Polityce z konca roku ubieglego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudy 102 Re: Z kamerą w Guantanamo IP: *.nys.biz.rr.com 25.03.06, 16:59 Zaraz - a kto komu wyrywa paznokcie ? Jestem przeciw torturowaniu ludzi ale o ile wiem nikt nikogo nie wieszal za kciuki w Guantanamo nie wyrywal paznokci ani tez nie przypalal goracym zelazem. Zanim krzykniesz histerycznie TORTURY to zastanow sie co to slowo oznacza. Dla niezorientowanych - Guantanamo to wiezienie a nie pieciogwiazdkowy hotel... Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Re: To jest dokument. Jak wiele innych. 25.03.06, 23:39 To jest prawda o czlowieczenstwie i sku..synstwu.To jest samo, pie..ne zycie!Bez fleszow, polysku, euforii!To jestesmy My, ludzie. Najwieksze GOWNO tego padolu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.g. Re: Z kamerą w Guantanamo IP: *.dsl.snfc21.sbcglobal.net 26.03.06, 07:48 Cala Europa bardzo krytykuje Ameryka jak bardzo zle traktuje terorystow,a co oni proponuja, kompletnie nic.Islam weznie Europe bez wojny bo Europejczycy nie dbaja co sie znimi stanie.To jest samodystrukcja.Jak dbasz ta masz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sayruss Re: Z kamerą w Guantanamo IP: *.astra-net.com 26.03.06, 09:56 Ludzie!!! Powoli zaczyna się "uczłowieczanie" terorystów. Ich spece medialni robią fantastyczną robotę!!!! Ale mają przed sobą łatwą pracę:) Bo gadanie o humanizacji świata dla większości aktualnie protestujących przeciw "torturom" to moda. A, że tylko moda... to po co się kształcić?? Rozwijać?? Lepiej zasłyszane idee bezkrytycznie uznać za swoje... bo wypada...bo modnie iść w tłumie i nie wyróżniać się... Te tłumy pseudo humanistów krzyczące o biednych terorystach powalają na kolana debilizmem. A co do Europy. W ciągu kilku lat ci sami którzy obużają się na znęcanie nad terorystami, będą trzymali "mordy pełne wody" i już nie będą krzyczeć!!! Będą bali się złamać prawo szariatu interpretowanym według zasad fundamentalistów. Ciekawe, o czym wtedy będą myśleć???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sg-1 Re: Z kamerą w Guantanamo IP: *.mycosmos.gr 17.02.08, 17:14 a kto ci takich pierdul naopowiadal. to islam przyszedl po rope czy ropa nie chce plynac do stanow palniku Odpowiedz Link Zgłoś