mar993 07.04.06, 12:48 Jak Waszym zdnaiem powinien wygladac poranek radiowy w Warszawie? Czego najbardziej oczekujecie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2tik Re: Poranek 08.04.06, 11:39 - dużo informacji, nie tylko w ramach serwisu, z kraju, ze świata i z Warszawy (ale bez tych z cyklu "denata znaleziono w melinie w Płocku", "na ulicy Różowej ukradziono Dużego Fiata"), - dobra muzyka (o co niezwykle trudno, wiadomo), - nienachalny prowadzący (tanim żartom i banalnym tekstom mówimy nie). Ja słucham rano Trójki. W Warszawie radzi sobie Radio PIN. Odpowiedz Link Zgłoś
mar993 Re: Poranek 10.04.06, 11:14 Dzięki 2tik. A poza tym nikt nic nie pisze - no własnie - krytykowac i wieszac psy chyba wszyscy potrafią - ale jak zapytać - czego oczekujecie - nikt nie potrafi nic napisać. Więc jak można programowac cokolwiek..... widze, ze to miejsce głównie do napierniczania wszytskich...... Odpowiedz Link Zgłoś
radiosluchaczka Re: Poranek 10.04.06, 11:31 Może byłoby więcej odpowiedzi, gdybyś zapytał jak powinien wyglądać poranek radiowy w ogóle, a nie tylko w Warszawie? My, na prowincji, mniej lub bardziej zapyziałej, też słuchamy radia ;) Ale nas nie pytałeś czego oczekujemy... A przecież takie ogólnopolskie reflesje warszawskim radiowcom też mogą się przydać. W końcu nie samymi informacjami lokalnymi człowiek żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
mar993 Re: Poranek 10.04.06, 14:46 Sorki, oczywiście skupiłam się na Wawie, bo wiele postów nadaje na tutejsze poranki - ale oczywiście mam na myśli szeroką lokalność - czyli - w innych regionach takze - więc myślę, ze to nie zmienia postaci rzeczy - poporosze o szczere odpowiedzi .... Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszu Poranek na prowincji ;-) 10.04.06, 21:29 Odezwę się z prowincji. 1) Poranne radio, nie wiem jak to określić, ale ma do mnie "mówić". Trudno jest mi to dokldnie określić, podam więc przyklady minionych poranków, które prowadzili Mann i Niedzwiecki. Wstawanie wtedy było wręcz zmartwychwstaniem ;-) 2) Lubię dowiedzieć się rano, co się będzie w danym dniu działo w kraju, w mieście, w mojej okolicy. Dlatego świetnym pomysłem było kiedyś w Trójce wejścia regionalnych rozgłośni Polskiego Radia. Chętnie, razem ze skrótem informacji o "w pół do" uslyszał bym 2-3 minutowe wejścia regionalnej rozgłośni PR. PS. Rano słucham Trójki. Nie znajduję dla siebie lepszego poranka, niż ten Barona i Łukawskiego. Z łezką w oku wspominam porannego "Wałka". Jak się wtedy wstawało. Ziuuuu!!! Odpowiedz Link Zgłoś