07.04.06, 12:48
Jak Waszym zdnaiem powinien wygladac poranek radiowy w Warszawie? Czego
najbardziej oczekujecie???
Obserwuj wątek
    • 2tik Re: Poranek 08.04.06, 11:39
      - dużo informacji, nie tylko w ramach serwisu, z kraju, ze świata i z Warszawy
      (ale bez tych z cyklu "denata znaleziono w melinie w Płocku", "na ulicy Różowej
      ukradziono Dużego Fiata"),
      - dobra muzyka (o co niezwykle trudno, wiadomo),
      - nienachalny prowadzący (tanim żartom i banalnym tekstom mówimy nie).

Ja słucham rano Trójki. W Warszawie radzi sobie Radio PIN.
      • mar993 Re: Poranek 10.04.06, 11:14
        Dzięki 2tik. A poza tym nikt nic nie pisze - no własnie - krytykowac i wieszac
        psy chyba wszyscy potrafią - ale jak zapytać - czego oczekujecie - nikt nie
        potrafi nic napisać. Więc jak można programowac cokolwiek..... widze, ze to
        miejsce głównie do napierniczania wszytskich......
        • radiosluchaczka Re: Poranek 10.04.06, 11:31
          Może byłoby więcej odpowiedzi, gdybyś zapytał jak powinien wyglądać poranek
          radiowy w ogóle, a nie tylko w Warszawie? My, na prowincji, mniej lub bardziej
          zapyziałej, też słuchamy radia ;) Ale nas nie pytałeś czego oczekujemy...
          A przecież takie ogólnopolskie reflesje warszawskim radiowcom też mogą się
          przydać. W końcu nie samymi informacjami lokalnymi człowiek żyje.
          • mar993 Re: Poranek 10.04.06, 14:46
            Sorki, oczywiście skupiłam się na Wawie, bo wiele postów nadaje na tutejsze
            poranki - ale oczywiście mam na myśli szeroką lokalność - czyli - w innych
            regionach takze - więc myślę, ze to nie zmienia postaci rzeczy - poporosze o
            szczere odpowiedzi ....
    • zbyszu Poranek na prowincji ;-) 10.04.06, 21:29
      Odezwę się z prowincji.

1) Poranne radio, nie wiem jak to określić, ale ma do mnie "mówić". Trudno jest
      mi to dokldnie określić, podam więc przyklady minionych poranków, które
      prowadzili Mann i Niedzwiecki. Wstawanie wtedy było wręcz zmartwychwstaniem ;-)

2) Lubię dowiedzieć się rano, co się będzie w danym dniu działo w kraju, w
      mieście, w mojej okolicy. Dlatego świetnym pomysłem było kiedyś w Trójce
      wejścia regionalnych rozgłośni Polskiego Radia. Chętnie, razem ze skrótem
      informacji o "w pół do" uslyszał bym 2-3 minutowe wejścia regionalnej rozgłośni
      PR.

PS. Rano słucham Trójki. Nie znajduję dla siebie lepszego poranka, niż ten
      Barona i Łukawskiego. Z łezką w oku wspominam porannego "Wałka". Jak się wtedy
      wstawało. Ziuuuu!!!
    • oranje7 Re: Poranek 12.04.06, 08:19
      Tak jak w jedynce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka