Dodaj do ulubionych

Terapia poświąteczna.

IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 30.12.02, 12:15
Lekarstwo na wszystko w dzisiejszym świecie - to terapia szokowa.W
finansach już była, w kulturze właśnie przerabiamy, w polityce też
przerabiamy ciągle od nowa.Nawet na Forum terapia szokowa polega na tym,że
należy dyskutanta obrazić dotkliwie i jeśli jakimś cudem przetrwał,to zapytać
go grzecznie o zdanie lub jak się czuje?Czasami taka terapia poskutkowała i
gość poszedł sobie,albo nie chce mu się dyskutować i czyta sobie czasami
migawkowo.
Serdeczności migawkowe.
Obserwuj wątek
    • pro100 Re: Terapia poświąteczna. 30.12.02, 14:38
      Gość portalu: Tumisia napisał(a):

> Lekarstwo na wszystko w dzisiejszym świecie - to terapia szokowa.W
      > finansach już była, w kulturze właśnie przerabiamy, w polityce też
      > przerabiamy ciągle od nowa.Nawet na Forum terapia szokowa polega na tym,że
      > należy dyskutanta obrazić dotkliwie i jeśli jakimś cudem przetrwał,to zapytać
      > go grzecznie o zdanie lub jak się czuje?Czasami taka terapia poskutkowała i
      > gość poszedł sobie,albo nie chce mu się dyskutować i czyta sobie czasami
      > migawkowo.
      > Serdeczności migawkowe.

Serdecznie migam poŚwiątecznie i przedNowoRocznie. A gospodarcze szoki bez
      terapi jeszcze przed nami (byle jeszcze nie w 2003 mam nadzieję - z przyczyn,
      hm prywatnych). A bycie na F - widać zajęcie dla twardzieli. Nieźle brzmi:
      "Twardziel Tumisia" ;)

pozdr - anty - i życzenia by Twardziele nie wymiękali w Nowym 2003
    • Gość: Hiacynt do Tumisi o terapii kolorowej i faworkach :)) IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 30.12.02, 17:29

> Lekarstwo na wszystko w dzisiejszym świecie - to terapia szokowa.

Tumisiu

najlepsza jest terapia śnieżna:))
      Zieleniec - 40 minut, Czarna Góra 35 minut i biała terapia :))
      tuż za samiutką granicą? - nie wspominam
      wróciłem, a w Kłodzku deszcz - ale lubię,
      nawet gdy jest to zimowy deszczyk narciarski.
      dzisiaj faworki :)
      takie które się prószą w drodze do ust, a w ustach rozpływają :)

bardzo serdecznie pozdrawiam - dzisiaj same przyjemności :))

czy mrugnie Tete lub Carmina ?

zostawiam 10000000000 x :))))))))))))))))

Hiacynt

• Gość: Marsjan Kraina czarow IP: *.100.252.64.snet.net 31.12.02, 06:38
      jest w nas....orkowie i Gollums sa tylko uzupelnieniem bajki ksiezniczki Tumisi..
      • Gość: Tumisia Re: Kraina czarow IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 31.12.02, 09:37
        Dziękuję za życzenia na Nowy Rok 2003.Terapia gospodarcza się przyda.Nie
        rozumiem dlaczego w kółko powtarzają,że po wejściu do Unii Europejskiej
        bezrobocie wzrośnie.Jeśli ma ruszyć budownictwo i roboty publiczne,to chyba
        bezrobocie spadnie.Ktos chyba żle liczy.
        Hiacyncie,zjadłeś wczoraj faworki sylwestrowe?Za uśmiechy dziękuję.
        Życzę Wam na Nowy Rok spełnienia marzeń, dużo radości, a na Forum jak
        najwięcej ciekawych niekończących się dyskusji i oby każdy z tematem trafiał
        celnie na właściwe forum .
        Oby w Nowym Roku 2003 było mniej pożegnań, a więcej powitań i oby skończyło się
        zdejmowanie,a rozpoczęło budowanie.No i zagłosujmy w referendum dobrze dla
        wszystkich.Pozdrawiam sylwestrowo.
        • Gość: Hiacynt Tumisiu, Carmino, Tete & @LL :)) IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 31.12.02, 19:06

> Hiacyncie,zjadłeś wczoraj faworki sylwestrowe?Za uśmiechy dziękuję.

zjadłem baaaaardzo dużo, były wyśmienite :)

Droga Tumisiu

czy masz marzenia? życzę Tobie ich spełniania - w żadnym wypadku
          spełnienia :) w kolejnych latach,
          jestem przekonany, że te lata będą coraz lepsze,
          piszesz o Unii Europejskiej :)) myślę, że nie mamy wyjścia
          chociaż wolałbym ramię w ramię z konserwatywną Ameryką
          ale jesteśmy skazani na lewicową Europę
          ten Rok był dla mnie bardzo udany, był szczęśliwy
          myślę, że następny również taki będzie,

Carmino i Tete

nie ma Was :)
          Wasze nastroje pogodne tak łatwo się udzielały,
          tak lekko się dzieliłyście swoją radością
          dziękuję Wam za Wszystko co było w tym mijającym roku,
          nie znajdę słów, nie ma słów :))

kiedyś się pisało Carmino & ALL, Tete & All, do Tumisii & @ll
          teraz są inne czasy, nie pamiętam listu ..... and ALL

życzę wszystkim dużo szczescia i szczęścia
          w Nowym Roku,
          nie wymieniam nicków, jest ich tak wiele
          moja kotlina zasypana śniegiem, białym puchem szarotkowym,
          jest piekna latem i zimą, wiosną i jesienią
          i taka bedzie dzisiejszej nocy sylwestrowej

Hiacynt

• kocham_hiacynta Hiacyncie moje KOCHANIE! 01.01.03, 16:40
            Gość portalu: Hiacynt napisał(a):

> Gość portalu: Tumisia napisał(a):
            >
            > > Hiacyncie,zjadłeś wczoraj faworki sylwestrowe?Za uśmiechy dziękuję.
            >
            > zjadłem baaaaardzo dużo, były wyśmienite :)
            >
            > Droga Tumisiu
            >
            > czy masz marzenia? życzę Tobie ich spełniania - w żadnym wypadku
            > spełnienia :) w kolejnych latach,
            > jestem przekonany, że te lata będą coraz lepsze,
            > piszesz o Unii Europejskiej :)) myślę, że nie mamy wyjścia
            > chociaż wolałbym ramię w ramię z konserwatywną Ameryką
            > ale jesteśmy skazani na lewicową Europę
            > ten Rok był dla mnie bardzo udany, był szczęśliwy
            > myślę, że następny również taki będzie,
            >
            > Carmino i Tete
            >
            > nie ma Was :)
            > Wasze nastroje pogodne tak łatwo się udzielały,
            > tak lekko się dzieliłyście swoją radością
            > dziękuję Wam za Wszystko co było w tym mijającym roku,
            > nie znajdę słów, nie ma słów :))
            >
            > kiedyś się pisało Carmino & ALL, Tete & All, do Tumisii & @ll
            > teraz są inne czasy, nie pamiętam listu ..... and ALL
            >
            > życzę wszystkim dużo szczescia i szczęścia
            > w Nowym Roku,
            > nie wymieniam nicków,

Po tym co razem przeszlismy zrobiles sie nagle bardz zimny! Kocham cie nadal,
            dlaczego mnie unikasz?
            Bolek ze zlamanym sercem:-(

jest ich tak wiele
            > moja kotlina zasypana śniegiem, białym puchem szarotkowym,
            > jest piekna latem i zimą, wiosną i jesienią
            > i taka bedzie dzisiejszej nocy sylwestrowej
            >
            > Hiacynt
            >
            • Gość: Hiacynt o wyświadczaniu przysługi IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 18:41
              kocham_hiacynta napisała:

> Po tym co razem przeszlismy zrobiles sie nagle bardz zimny! Kocham cie nadal,
              > dlaczego mnie unikasz?
              > Bolek ze zlamanym sercem:-(

masz tupet by do tego wątku zaglądać. W ten sposób wyswiadczasz pedalską
              rszysługę Helgowi. Nie wiem, czy bardziej jesteś jego chowu, czy mazowieckiego,
              nie ma to większego znaczenia.

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=10045&w=4001092&a=4023583
              nie musisz paskudzić zboczku w takich wątkach.
              Załoz z partnerami własny.

Hiacynt
              • kocham_hiacynta Nie udawaj ze mnie nie znasz. 01.01.03, 19:30
                Napisz do mnie prywatnie,(kocham_hiacynta@NOSPAM.gazeta.pl), i powiedz mi ze
                juz do mnie nic nie czujesz to zostwie cie w spokoju. Nie wierze jednak ze
                nasza milosc mogla tak szybko ugasnac.
                Kocham cie do konca swiata
                Bolek

> kocham_hiacynta napisała:
                >
                >
                > > Po tym co razem przeszlismy zrobiles sie nagle bardz zimny! Kocham cie nad
                > al,
                > > dlaczego mnie unikasz?
                > > Bolek ze zlamanym sercem:-(
                >
                >
                > masz tupet by do tego wątku zaglądać. W ten sposób wyswiadczasz pedalską
                > rszysługę Helgowi. Nie wiem, czy bardziej jesteś jego chowu, czy
                mazowieckiego,
                >
                > nie ma to większego znaczenia.
                >
                > <a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
                f=10045&w=4001092
                > &a=4023583"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
                f=1004
                > 5&w=4001092&a=4023583</a>
                > nie musisz paskudzić zboczku w takich wątkach.
                > Załoz z partnerami własny.
                >
                >
                > Hiacynt
              • _helga Liscik do Hiacynty 02.01.03, 23:54
                Dzisiaj wrocilam z wyjazdu i widze ze panna Hiacynta nie tylko kocha inaczej,
                ale tez jest alternatywnie kulturalna. Jestem, czy mnie nie ma, wszystko jedno,
                monomania Hiacynty kwitnie nawet w okresie swiateczno karnawalowym.

Szanowna Hiacynto, nie sadz innych po sobie samej. Swiat sklada sie nie tylko z
                homoseksualistow. Ludzie heteroseksualni, a nawet plci zenskiej, beda istniec
                na swiecie, czy tego sobie zyczysz, czy nie. Przekrecanie cudzych nikow, chocby
                nie wiem jak wulgarne, nikogo z powierzchni ziemi nie zmiecie. Lepiej sie z tym
                pogodz, bo ta piana cieknaca po twojej twarzy doprawdy nie przystoi twoim
                Carminowym usteczkom. Zycze ci wszystkiego najlepszego w nowym roku, duzo
                zdrowia i dobrej (dla odmiany) energii, a przede wszystkim dorosniecia do
                minimalnych standardow kultury osobistej. Twojego wlasnego bloga
                zamiast 'literatury' donosicielskiej. Oraz wielu jeszcze nikow do twej jakze
                imponujacej kolekcji:)

> kocham_hiacynta napisała:
                >
                >
                > > Po tym co razem przeszlismy zrobiles sie nagle bardz zimny! Kocham cie nad
                > al,
                > > dlaczego mnie unikasz?
                > > Bolek ze zlamanym sercem:
                >
                >
                > masz tupet by do tego wątku zaglądać. W ten sposób wyswiadczasz pedalską
                > rszysługę Helgowi. Nie wiem, czy bardziej jesteś jego chowu, czy
                mazowieckiego,
                >
                > nie ma to większego znaczenia.
                >
                > <a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
                f=10045&w=4001092
                > &a=4023583"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
                f=1004
                > 5&w=4001092&a=4023583</a>
                > nie musisz paskudzić zboczku w takich wątkach.
                > Załoz z partnerami własny.
                >
                >
                > Hiacynt

• Gość: Hiacynt do Zsypka Helgluta IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 03.01.03, 01:16
                  _helga napisała:

> Dzisiaj wrocilam z wyjazdu i widze ze panna Hiacynta nie tylko kocha inaczej,
                  > ale tez jest alternatywnie kulturalna. Jestem, czy mnie nie ma, wszystko
                  jedno,
                  >
                  > monomania Hiacynty kwitnie nawet w okresie swiateczno karnawalowym.
                  >
                  > Szanowna Hiacynto, nie sadz innych po sobie samej. Swiat sklada sie nie tylko
                  z
                  >
                  > homoseksualistow. Ludzie heteroseksualni, a nawet plci zenskiej, beda istniec
                  > na swiecie, czy tego sobie zyczysz, czy nie. Przekrecanie cudzych nikow,
                  chocby
                  >
                  > nie wiem jak wulgarne, nikogo z powierzchni ziemi nie zmiecie. Lepiej sie z
                  tym
                  >
                  > pogodz, bo ta piana cieknaca po twojej twarzy doprawdy nie przystoi twoim
                  > Carminowym usteczkom. Zycze ci wszystkiego najlepszego w nowym roku, duzo
                  > zdrowia i dobrej (dla odmiany) energii, a przede wszystkim dorosniecia do
                  > minimalnych standardow kultury osobistej. Twojego wlasnego bloga
                  > zamiast 'literatury' donosicielskiej. Oraz wielu jeszcze nikow do twej jakze
                  > imponujacej kolekcji:)

zboczku, jeżeli chcesz do mnei pisać najpierw wytłumacz się ze swoich kłamstw.
                  Już kiedyś Carmina napisała po jednym z twoich kolejnych kłamstw,
                  ze łżesz jak pies. I wiekszość forumowiczów tak uważa. Łżesz jak pies.

Bez trudu znajedziesz list w kórym według ciebie zsypku, nazwałem ciebie
                  pedałem - jest to kłamstwo. A także znajdziesz list w którym jak to piszesz:
                  szantazowalem Miriam jej adresem.

Bykk pisze, że jesteś podobno kobietą. Jeżeli taką kobietą która jako zsypek
                  pisała o grzebaniu w rzyci i współżyciu z trupami, i wielke innych sprośności o
                  melonach, i ...., to jesteś zaburzona i zboczona bez wątpienia.
                  Beztestamentowao się żegnałaś, a następnie przysłałaś tutaj swoich homokumpli.
                  Jakie masz plany? Czy przyznasz się do kłamstw?

Hiacynt
                  • _helga Ponownie skladam zyczenia pannie Hiacyncie 03.01.03, 01:53
                    Pokochaj sama siebie, Hiacynto, taka jaka jestes, a wtedy i inni ludzie wydadza
                    sie sympatyczniejsi. Po co mam ci udowadniac jeszcze raz to samo, co
                    udowodnilam przed swietami? Przeciez czytalas. Nie pamietasz co czytalas, to
                    skorzystaj z archiwum. Doprawdy, jak juz jestes na etapie wyobrazania sobie, ze
                    stoje na czele jakiegos tajemniczego spisku zorganizowanego przeciwko tobie, to
                    coz. Moge tylko ponownie zyczyc duzo zdrowia w 2003 roku, na ciele i umysle. A
                    jak sie nie da, to duzo tabletek neutralizujacych zolc watrobowa. Oraz
                    przyjaciol, ktorzy ci wytlumacza ze to ty na tej zolci najgorzej wychodzisz.

Zalaczam ponownie serdeczne zyczenia noworoczne i na tym rozmowe koncze do
                    czasu, az ci sie polepszy:)

> _helga napisała:
                    >
                    > > Dzisiaj wrocilam z wyjazdu i widze ze panna Hiacynta nie tylko kocha inacz
                    > ej,
                    > > ale tez jest alternatywnie kulturalna. Jestem, czy mnie nie ma, wszystko
                    > jedno,
                    > >
                    > > monomania Hiacynty kwitnie nawet w okresie swiateczno karnawalowym.
                    > >
                    > > Szanowna Hiacynto, nie sadz innych po sobie samej. Swiat sklada sie nie ty
                    > lko
                    > z
                    > >
                    > > homoseksualistow. Ludzie heteroseksualni, a nawet plci zenskiej, beda istn
                    > iec
                    > > na swiecie, czy tego sobie zyczysz, czy nie. Przekrecanie cudzych nikow,
                    > chocby
                    > >
                    > > nie wiem jak wulgarne, nikogo z powierzchni ziemi nie zmiecie. Lepiej sie
                    > z
                    > tym
                    > >
                    > > pogodz, bo ta piana cieknaca po twojej twarzy doprawdy nie przystoi twoim
                    > > Carminowym usteczkom. Zycze ci wszystkiego najlepszego w nowym roku, duzo
                    > > zdrowia i dobrej (dla odmiany) energii, a przede wszystkim dorosniecia do
                    > > minimalnych standardow kultury osobistej. Twojego wlasnego bloga
                    > > zamiast 'literatury' donosicielskiej. Oraz wielu jeszcze nikow do twej jak
                    > ze
                    > > imponujacej kolekcji:)
                    >
                    > zboczku, jeżeli chcesz do mnei pisać najpierw wytłumacz się ze swoich kłamstw.
                    > Już kiedyś Carmina napisała po jednym z twoich kolejnych kłamstw,
                    > ze łżesz jak pies. I wiekszość forumowiczów tak uważa. Łżesz jak pies.
                    >
                    > Bez trudu znajedziesz list w kórym według ciebie zsypku, nazwałem ciebie
                    > pedałem - jest to kłamstwo. A także znajdziesz list w którym jak to piszesz:
                    > szantazowalem Miriam jej adresem.
                    >
                    > Bykk pisze, że jesteś podobno kobietą. Jeżeli taką kobietą która jako zsypek
                    > pisała o grzebaniu w rzyci i współżyciu z trupami, i wielke innych sprośności
                    o
                    >
                    > melonach, i ...., to jesteś zaburzona i zboczona bez wątpienia.
                    > Beztestamentowao się żegnałaś, a następnie przysłałaś tutaj swoich homokumpli.
                    > Jakie masz plany? Czy przyznasz się do kłamstw?
                    >
                    > Hiacynt

• Gość: Hiacynt Zsypek IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 03.01.03, 08:32
                      _helga napisała:

> Pokochaj sama siebie, Hiacynto, taka jaka jestes, a wtedy i inni ludzie
                      wydadza
                      > sie sympatyczniejsi. Po co mam ci udowadniac jeszcze raz to samo, co
                      > udowodnilam przed swietami? Przeciez czytalas. Nie pamietasz co czytalas, to
                      > skorzystaj z archiwum. Doprawdy, jak juz jestes na etapie wyobrazania sobie,
                      ze
                      >
                      > stoje na czele jakiegos tajemniczego spisku zorganizowanego przeciwko tobie,
                      to
                      >
                      > coz. Moge tylko ponownie zyczyc duzo zdrowia w 2003 roku, na ciele i umysle.
                      A
                      > jak sie nie da, to duzo tabletek neutralizujacych zolc watrobowa. Oraz
                      > przyjaciol, ktorzy ci wytlumacza ze to ty na tej zolci najgorzej wychodzisz.
                      >
                      > Zalaczam ponownie serdeczne zyczenia noworoczne i na tym rozmowe koncze do
                      > czasu, az ci sie polepszy:)
                      >

niejaki Misiek przyłapawszy kogoś na kłamstwach, chodzi za tą osobą po forum
                      i pisze do niej per kłamliwa suka. Oczywiście nie będę twgo robił z tobą.
                      Nie sadze zeby osopba piszaca tak sposnie jako zsyeoek była kobietą.
                      Niemniej, jesteś Zsypku-Helgo kłamcą forumowym i prowokatorem.
                      Pierwsze z brzwgu, ale jednocześnie ostatnie twoje kłamstwa:

Znajdz moje słowa, ze kiedykolwiek nazwałem ciebie pedałem.
                      Znajdż moje słowa o ujawnieniu adresu Miriam kłamco.

Te wielopiętrowe kłamstwa będą do ciebie wracały. Radzę ci trzymać się ode meni
                      z daleka. Nie sadż ze bede pisal z twoimi pacynkami.

Hiacynt
    • Gość: Tumisia Re: Terapia poświąteczna. IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 01.01.03, 19:06
      Dobry tytuł,bo dopadło mnie przeziębienie nagle.Marzenia mam,ale jak mi się
      spełniają,to potem wynikają z tego same kłopoty.Może lepsze są postanowienia.Ja
      mam takie, może zostanę teraz feministką.Pzdr.
      • Gość: Hiacynt Re: Terapia poświąteczna. IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 19:13

> Marzenia mam,ale jak mi się spełniają,to potem wynikają z tego same
        > kłopoty.Może lepsze są postanowienia.Ja mam takie, może zostanę teraz
        > feministką.Pzdr.

to nie jest najlepszy pomysł Tumisiu
        jeżeli do tej pory nie zostałaś feministką, to oznacza jedno

jesteś bardzo dobrze otoczona :))

pzdr bardzo śnieżnie

Hiacynt
        • Gość: Tumisia Zgodne odradzanie. IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.01.03, 17:41
          Hiacyncie,jestem tak dobrze "otoczona",że nie zauważyłam,że te marzenia to
          nie były moje i stąd ciągłe kłopoty.
          Sceptyku,dziękuję za pozdrowienia i nawzajem przesyłam życzenia szczęśliwego
          Nowego Roku 2003.Cieszy mnie,że jesteście zgodni w sprawie odradzania feminizmu.
          Serdeczności .
    • sceptyk Re: Terapia poświąteczna. 03.01.03, 12:38
      Tumisiu, pozdrawiam Cie z Nowym Rokiem. Jesli chodzi o feminizm, to bym
      niesmialo odradzal. Zamarz sobie moze jakie inne postanowienie. Na przyklad, ze
      marzenia beda Ci sie spelnialy bez ubocznych klopotow. Badz zmien marzenia na
      bezpieczniejsze. Tzn. nieosiagalne.

pzdr jeszcze raz
      sc-k

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka