anna-dark 02.05.06, 21:45 Ale wybrali termin na koncert... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wat Re: The Prodigy gra w Katowicach IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 02.05.06, 21:51 "Obecnie nie na w składzie tylko Reality" Z tego co ja wiem to Maxim Reality ciągle jest w zespole, a odszedł z niego tancerz Leeroy Thornhill. Ale co ja się czepiam, przecież to Wyborcza... Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Przecież normalni są na piknikach/wyjazdach ??? 02.05.06, 22:08 Przecież normalni są na piknikach/wyjazdach ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol a co to za jedni, ci 'normalni' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 22:25 jak ktos byl zainteresowany koncertem the prodigy to pojechal do katowic, nie wiem co do tego maja pikniki i wyjazdy...lol... iron maiden tez przyjezdzal w srodku tygodnia . przeciez to nie sa zespoly dla szerokiej publicznosci, jak nie przymierzajac ich troje, watpie, zeby dalo sie sciagnac na takie koncerty ludzi z piknikow hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: The Prodigy gra w Katowicach IP: 172.28.252.* 02.05.06, 23:04 Nie Wyborcza tylko Polska Agencja Prasowa - PAP. Odpowiedz Link Zgłoś
dankowalski koncert powinien być w Warszwie! 02.05.06, 23:02 a nie gdzieś na prowincji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: koncert powinien być w Warszwie! IP: 172.28.252.* 02.05.06, 23:06 Ale oni mówili w wywiadach, że nie chcą na wsi grać. Pewnie stąd Katowice. Tak sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BrudnaPolskaSwinia Re: koncert powinien być w Warszwie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 23:19 He he:)Buraczana Wawka,cala sciana wschodnia sie tam zjechala:)Mekka idiotow-Sejm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minimalista Re: koncert powinien być w Warszwie! IP: *.ds.univ.gda.pl 02.05.06, 23:25 ale z was cwoki, autor tego bzdurnego posta wyraznie prowokuje i ma pewnie niezla ucieche jak przy temacie koncertu prodigy zaczynacie dysksje na temat pewnego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BrudnaPolskaSwinia Re: koncert powinien być w Warszwie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 23:29 Na prawde :) Nie zauwazylem;) Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark He, he - w Warszawie nawet hali nie ma na poziomie 02.05.06, 23:44 He, he - w Warszawie nawet hali nie ma na poziomie. dankowalski napisał: > a nie gdzieś na prowincji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: koncert powinien być w Warszwie! 04.05.06, 00:25 gdzie w Warszawie? W Pekinie czy na stadionie dziesięciolecia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiszka Re: koncert powinien być w Warszwie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 15:42 Nie wiem Co nazywasz prowincją, ale moim zdaniem Katowicom daleko do tego. Mieszkam 45 min drogi od Katowic i przyznam że było mi na ręke aby koncert był w Spodku. Mimo to poznałam wielu ludzi z kazdych krańców Polski i nikt nie narzekał na odległość.Wkońcu dla fana nie to jest ważne prawda? Osobiście uważam Katowice za przyjemniejsze miasto od Warszawy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luque Re: The Prodigy gra w Katowicach IP: *.bloodland.org / *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 00:54 Polacy uczcie sie angielskiego!! Większość ludzi nie rozumiała Maxima. Brakowało współpracy widzów z zespołem, przez to koncert się tak szybko skończył!! Brakowało współpracy widzów z zespołem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam łasica! Re: The Prodigy gra w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 01:14 to niech się maxim polskiego uczy... tutaj taki język obowiązuje... he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: The Prodigy gra w Katowicach IP: *.cable.mindspring.com 03.05.06, 06:36 niech sie bambus jezyka uczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaD Re: The Prodigy gra w Katowicach IP: *.icpnet.pl 03.05.06, 08:58 jak ciezko bylo go zrozumiec [zle ustawiona korekcja mikrofonu + wlaczone efekty w czasie, gdy mowil do ludzi] to sie nie dziw, ze ludzie nie rozumieli co mowil.. poza tym czego tu sie uczyc, skoro co drugie slowo to bylo "fcuk"??? [to akurat chyba kazdy rozumie..] poza tym jakie szybko?? chlopaki zagrali 1,5 h koncert!!!!! poskacz sobie teraz i pokrzycz chocby w parku przez 1,5 godziny, potem narzekaj, ze koncert byl krotki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaD Re: The Prodigy gra w Katowicach IP: *.icpnet.pl 03.05.06, 09:00 jeszcze jedno.. gdyby byl tak najarany, jak co niektorzy byli... to bym swoich mysli nie rozumial, a co dopiero Maxima.... Odpowiedz Link Zgłoś
minimal Re: The Prodigy gra w Katowicach 03.05.06, 12:31 dziwna ta niby relacja, Smack My Bitch Up owszem zagrali, ale dopiero w bisach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: The Prodigy gra w Katowicach IP: *.eranet.pl 03.05.06, 13:24 KOncert krótki, jak juz zaczalem dobrze sie bawic to skonczyli ot tak - zeszli ze sceny i dowidzenia. a najlepsze bylo na koniec love is in the end puszczone z glosnikow rozwalilo nas to totalnie. jechalem 5 godzin zeby na koncercie byc z 1godz 15 minut niewarto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mLV Re: The Prodigy gra w Katowicach IP: *.c9.msk.pl 03.05.06, 14:06 Czemu grali tak krótko? rewelacyjna zabawa ale zakończenie zenujące. Po prostu zeszli ze sceny, włączyli swiatło i koniec. Coś im chyba nie zalezy na opinii i na fanach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaD Re: The Prodigy gra w Katowicach IP: *.icpnet.pl 03.05.06, 14:40 zaczeli grac miedzy 20:20 a 20:25 skonczyli o 21:55.. gdzie tu 1h15m?? poza tym jak napisalem.. poskaczcie sobie 1,5h, pokrzyczcie i powiedzcie, czy macie dalej ochote..:P ich bis mial prawie pol godziny.. naprawde nie rozumiem, o co Wam chodzi... rzadko kiedy koncert trwa dluzej niz 90 minut.. nawet wiekszych gwiazd niz Prodigy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krychu Re: The Prodigy gra w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 20:54 czesc,koncert zaczal sie dokladnie o 20.40 a skonczyl o 21.55 (sam odmierzalem czas) A jak na taką grupę, lekko powinien trwać ponad 1,5 h, sam skakalem przez cały koncert i było mi mało Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bushido Re: The Prodigy gra w Katowicach IP: 87.207.15.* 03.05.06, 15:43 Dziewczyno! Prodigy to jeden z najlepszych zespołów!Szkoda,że koncert trwał tak krótko ale warto było! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: The Prodigy gra w Katowicach 03.05.06, 21:53 Było miło! Wyszalełem się jak już dawno nie miałem okazji. Ale support i nagłośnienie do bani! Odpowiedz Link Zgłoś
gulip1 Re: The Prodigy gra w Katowicach 04.05.06, 08:28 Super koncert. Troche za krótki ale podobno tylko niektórzy dają maratony po 4, 5 godzin. Dla mnie bomba warto było. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwester32 Chłam, nie koncert ! ! ! 04.05.06, 09:44 Nagłośnienie - kicha długośc wystepu (tylko 80 min.) - żenada Atmosfera - podobno bardzo dobra ? Jakoś nie zauważyłem bisów. Nawet nie było próby zatrzymania ich na scenie. Zespół skończył prawie jak nożem uciął. Publika grzecznie pokiwała sie i poszła sobie, wielcy fani nie zaprotestowali. support - nie ma co komentować organizacja wejścia do spodka - jak zwykle....... "po polsku" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eVa Re: Chłam, nie koncert ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 23:28 gratuluje! jeśli nie zauwazyłes ze były bisy to musiałes byc niezle znieczulony <lol> nie dziwie sie ze koncert sie nie podobał skoro byłeś obecny ciałem a nie duchem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: The Prodigy gra w Katowicach IP: *.um.wroc.pl / *.um.wroc.pl 04.05.06, 10:55 Uwielbiałem kiedyś Prodigy, ale obecnie prezentują styl który mi nie odpowiada i kiedy oni grali ja świetnie bawiłem się na Sound Empire we Wrocławiu gdzie zagrał mój ulubiony Armin Van Buuren::)) pozdrowienia dla wszystkich którzy tam byli ps.widać że gazeta nie ma dobrych reporterów by słowem nie wspomnieć o takiej imprezie i takim artyście jak Armin??!!! wstyd (Armin 3 rok z rzędu na 3 miejscu wśród najlepszych dj-jów świata według magazynu Dj Mag najbardziej poczytnego czasopisma z muzyką elektroniczną) totalne olewatorstwo ogromnej grupy fanów muzyki technicznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: The Prodigy gra w Katowicach IP: *.um.wroc.pl / *.um.wroc.pl 04.05.06, 12:21 Armin Van Buuren w tym czasie grał i na nic nie zamieniłbym to na koncert The Prodigy choć faktem jest że ich uwielbiałem kiedyś teraz to porażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tosiek Re: The Prodigy gra w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 23:30 Idz frajer z Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wera 16 Re: The Prodigy gra w Katowicach IP: 193.62.43.* 08.05.06, 10:39 na koncercie mnie nie bylo i strasznie zaluje bo taka okazja nie trafia sie czesto, jestem ich fanka od 7 roku zycia, ale jeszcze mam nadzieje sie wbic na kocert w Menchesterze. Mam nadzieje ze zabawa byla udana (ale wam zazdroszcze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choppin Re: The Prodigy gra w Katowicach IP: *.chello.pl 09.05.06, 06:42 trudno, ale i tak było ZAJEBIŚCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiszka Re: The Prodigy gra w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 15:55 Naprawde nie wiem o co Wam chodzi? Co drugi z Was nie wie o co w tym wszystkim biega! A chodzi o atmosfere, klimat bycia tam a nie o wieczne narzekanie jak to Polacy z krwi i kości tylko umiec robią. Koncert był genialny i niczego nie żałuje. Cieszcie sie że tak dobry zespół chciał u nas wogóle zagościć ,w takiej nędznej dziurze jaką jest Polska... Zyczycie sobie niewiadomo czego. Kto tu powiedział że nie było braw i krzyków jak schodzili ze sceny ? Nigdy nie widziałam tak zażartych fanów, takiego wrzasku podniecenia u tych ludzi jak ich zobaczyli, nie macie sie juz czego czepiać . Wiecznie tylko nie tak , to źle tamto źle i tak wkoło. Trzeba to poczuć wpełni a potem sie wypowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oby Re: The Prodigy gra w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 14:33 Odpowiedz Link Zgłoś