Dodaj do ulubionych

The Prodigy gra w Katowicach

02.05.06, 21:45
Ale wybrali termin na koncert...
Obserwuj wątek
    • Gość: wat Re: The Prodigy gra w Katowicach IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 02.05.06, 21:51
      "Obecnie nie na w składzie tylko Reality"

Z tego co ja wiem to Maxim Reality ciągle jest w zespole, a odszedł z niego
      tancerz Leeroy Thornhill.

Ale co ja się czepiam, przecież to Wyborcza...
      • anna-dark Przecież normalni są na piknikach/wyjazdach ??? 02.05.06, 22:08
        Przecież normalni są na piknikach/wyjazdach ???
        • Gość: lol a co to za jedni, ci 'normalni' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 22:25
          jak ktos byl zainteresowany koncertem the prodigy to pojechal do katowic, nie wiem co do tego maja
          pikniki i wyjazdy...lol... iron maiden tez przyjezdzal w srodku tygodnia . przeciez to nie sa zespoly dla
          szerokiej publicznosci, jak nie przymierzajac ich troje, watpie, zeby dalo sie sciagnac na takie koncerty
          ludzi z piknikow hahaha
      • Gość: Nowy Re: The Prodigy gra w Katowicach IP: 172.28.252.* 02.05.06, 23:04
        Nie Wyborcza tylko Polska Agencja Prasowa - PAP.
    • dankowalski koncert powinien być w Warszwie! 02.05.06, 23:02
      a nie gdzieś na prowincji!!!
      • Gość: nowy Re: koncert powinien być w Warszwie! IP: 172.28.252.* 02.05.06, 23:06
        Ale oni mówili w wywiadach, że nie chcą na wsi grać. Pewnie stąd Katowice. Tak
        sądzę.
        • Gość: BrudnaPolskaSwinia Re: koncert powinien być w Warszwie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 23:19
          He he:)Buraczana Wawka,cala sciana wschodnia sie tam zjechala:)Mekka idiotow-Sejm.
          • Gość: minimalista Re: koncert powinien być w Warszwie! IP: *.ds.univ.gda.pl 02.05.06, 23:25
            ale z was cwoki, autor tego bzdurnego posta wyraznie prowokuje i ma pewnie
            niezla ucieche jak przy temacie koncertu prodigy zaczynacie dysksje na temat
            pewnego miasta
            • Gość: BrudnaPolskaSwinia Re: koncert powinien być w Warszwie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 23:29
              Na prawde :) Nie zauwazylem;)
      • anna-dark He, he - w Warszawie nawet hali nie ma na poziomie 02.05.06, 23:44
        He, he - w Warszawie nawet hali nie ma na poziomie.

dankowalski napisał:

> a nie gdzieś na prowincji!!!
      • skun2 Re: koncert powinien być w Warszwie! 04.05.06, 00:25
        gdzie w Warszawie?
        W Pekinie czy na stadionie dziesięciolecia?
      • Gość: Wiszka Re: koncert powinien być w Warszwie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 15:42
        Nie wiem Co nazywasz prowincją, ale moim zdaniem Katowicom daleko do tego.
        Mieszkam 45 min drogi od Katowic i przyznam że było mi na ręke aby koncert był
        w Spodku. Mimo to poznałam wielu ludzi z kazdych krańców Polski i nikt nie
        narzekał na odległość.Wkońcu dla fana nie to jest ważne prawda? Osobiście
        uważam Katowice za przyjemniejsze miasto od Warszawy. Pozdrawiam
    • Gość: luque Re: The Prodigy gra w Katowicach IP: *.bloodland.org / *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 00:54
      Polacy uczcie sie angielskiego!! Większość ludzi nie rozumiała Maxima. Brakowało
      współpracy widzów z zespołem, przez to koncert się tak szybko skończył!!
      Brakowało współpracy widzów z zespołem
      • Gość: jam łasica! Re: The Prodigy gra w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 01:14
        to niech się maxim polskiego uczy... tutaj taki język obowiązuje... he he
        • Gość: kolo Re: The Prodigy gra w Katowicach IP: *.cable.mindspring.com 03.05.06, 06:36
          niech sie bambus jezyka uczy
      • Gość: MaD Re: The Prodigy gra w Katowicach IP: *.icpnet.pl 03.05.06, 08:58
        jak ciezko bylo go zrozumiec [zle ustawiona korekcja mikrofonu + wlaczone efekty
        w czasie, gdy mowil do ludzi] to sie nie dziw, ze ludzie nie rozumieli co mowil..
        poza tym czego tu sie uczyc, skoro co drugie slowo to bylo "fcuk"??? [to akurat
        chyba kazdy rozumie..]

poza tym jakie szybko??

chlopaki zagrali 1,5 h koncert!!!!!
        poskacz sobie teraz i pokrzycz chocby w parku przez 1,5 godziny, potem narzekaj,
        ze koncert byl krotki....

• Gość: MaD Re: The Prodigy gra w Katowicach IP: *.icpnet.pl 03.05.06, 09:00
          jeszcze jedno..
          gdyby byl tak najarany, jak co niektorzy byli...

to bym swoich mysli nie rozumial, a co dopiero Maxima....
          • minimal Re: The Prodigy gra w Katowicach 03.05.06, 12:31
            dziwna ta niby relacja, Smack My Bitch Up owszem zagrali, ale dopiero w
            bisach...
    • Gość: andrzej Re: The Prodigy gra w Katowicach IP: *.eranet.pl 03.05.06, 13:24
      KOncert krótki, jak juz zaczalem dobrze sie bawic to skonczyli ot tak - zeszli
      ze sceny i dowidzenia. a najlepsze bylo na koniec love is in the end puszczone z
      glosnikow rozwalilo nas to totalnie. jechalem 5 godzin zeby na koncercie byc z
      1godz 15 minut niewarto.
    • Gość: mLV Re: The Prodigy gra w Katowicach IP: *.c9.msk.pl 03.05.06, 14:06
      Czemu grali tak krótko? rewelacyjna zabawa ale zakończenie zenujące. Po prostu
      zeszli ze sceny, włączyli swiatło i koniec. Coś im chyba nie zalezy na opinii i
      na fanach.
      • Gość: MaD Re: The Prodigy gra w Katowicach IP: *.icpnet.pl 03.05.06, 14:40
        zaczeli grac miedzy 20:20 a 20:25
        skonczyli o 21:55..
        gdzie tu 1h15m??

poza tym jak napisalem..
        poskaczcie sobie 1,5h, pokrzyczcie i powiedzcie, czy macie dalej ochote..:P

ich bis mial prawie pol godziny..

naprawde nie rozumiem, o co Wam chodzi...

rzadko kiedy koncert trwa dluzej niz 90 minut..
        nawet wiekszych gwiazd niz Prodigy...
        • Gość: Krychu Re: The Prodigy gra w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 20:54
          czesc,koncert zaczal sie dokladnie o 20.40 a skonczyl o 21.55 (sam odmierzalem
          czas) A jak na taką grupę, lekko powinien trwać ponad 1,5 h, sam skakalem przez
          cały koncert i było mi mało
          Pozdrawiam
    • Gość: bushido Re: The Prodigy gra w Katowicach IP: 87.207.15.* 03.05.06, 15:43
      Dziewczyno!
      Prodigy to jeden z najlepszych zespołów!Szkoda,że koncert trwał tak krótko ale
      warto było!
    • hubar Re: The Prodigy gra w Katowicach 03.05.06, 21:53
      Było miło! Wyszalełem się jak już dawno nie miałem okazji.
      Ale support i nagłośnienie do bani!
      • gulip1 Re: The Prodigy gra w Katowicach 04.05.06, 08:28
        Super koncert. Troche za krótki ale podobno tylko niektórzy dają maratony po 4,
        5 godzin. Dla mnie bomba warto było.
        • sylwester32 Chłam, nie koncert ! ! ! 04.05.06, 09:44
          Nagłośnienie - kicha
          długośc wystepu (tylko 80 min.) - żenada
          Atmosfera - podobno bardzo dobra ? Jakoś nie zauważyłem bisów. Nawet nie było
          próby zatrzymania ich na scenie. Zespół skończył prawie jak nożem uciął.
          Publika grzecznie pokiwała sie i poszła sobie, wielcy fani nie zaprotestowali.
          support - nie ma co komentować
          organizacja wejścia do spodka - jak zwykle....... "po polsku"

• Gość: eVa Re: Chłam, nie koncert ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 23:28
            gratuluje! jeśli nie zauwazyłes ze były bisy to musiałes byc niezle znieczulony
            <lol> nie dziwie sie ze koncert sie nie podobał skoro byłeś obecny ciałem a nie
            duchem :P
    • Gość: Jarek Re: The Prodigy gra w Katowicach IP: *.um.wroc.pl / *.um.wroc.pl 04.05.06, 10:55
      Uwielbiałem kiedyś Prodigy, ale obecnie prezentują styl który mi nie odpowiada
      i kiedy oni grali ja świetnie bawiłem się na Sound Empire we Wrocławiu gdzie
      zagrał mój ulubiony Armin Van Buuren::)) pozdrowienia dla wszystkich którzy tam
      byli
      ps.widać że gazeta nie ma dobrych reporterów by słowem nie wspomnieć o takiej
      imprezie i takim artyście jak Armin??!!! wstyd (Armin 3 rok z rzędu na 3
      miejscu wśród najlepszych dj-jów świata według magazynu Dj Mag najbardziej
      poczytnego czasopisma z muzyką elektroniczną) totalne olewatorstwo ogromnej
      grupy fanów muzyki technicznej
    • Gość: Jarek Re: The Prodigy gra w Katowicach IP: *.um.wroc.pl / *.um.wroc.pl 04.05.06, 12:21
      Armin Van Buuren w tym czasie grał i na nic nie zamieniłbym to na koncert The
      Prodigy choć faktem jest że ich uwielbiałem kiedyś teraz to porażka
      • Gość: Tosiek Re: The Prodigy gra w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 23:30
        Idz frajer z Ciebie
        • Gość: Wera 16 Re: The Prodigy gra w Katowicach IP: 193.62.43.* 08.05.06, 10:39
          na koncercie mnie nie bylo i strasznie zaluje bo taka okazja nie trafia sie
          czesto, jestem ich fanka od 7 roku zycia, ale jeszcze mam nadzieje sie wbic na
          kocert w Menchesterze. Mam nadzieje ze zabawa byla udana (ale wam zazdroszcze!!!
    • Gość: choppin Re: The Prodigy gra w Katowicach IP: *.chello.pl 09.05.06, 06:42
      trudno, ale i tak było
      ZAJEBIŚCIE
      • Gość: Wiszka Re: The Prodigy gra w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 15:55
        Naprawde nie wiem o co Wam chodzi? Co drugi z Was nie wie o co w tym wszystkim
        biega! A chodzi o atmosfere, klimat bycia tam a nie o wieczne narzekanie jak to
        Polacy z krwi i kości tylko umiec robią. Koncert był genialny i niczego nie
        żałuje. Cieszcie sie że tak dobry zespół chciał u nas wogóle zagościć ,w takiej
        nędznej dziurze jaką jest Polska... Zyczycie sobie niewiadomo czego. Kto tu
        powiedział że nie było braw i krzyków jak schodzili ze sceny ? Nigdy nie
        widziałam tak zażartych fanów, takiego wrzasku podniecenia u tych ludzi jak ich
        zobaczyli, nie macie sie juz czego czepiać . Wiecznie tylko nie tak , to źle
        tamto źle i tak wkoło. Trzeba to poczuć wpełni a potem sie wypowiadać.
    • Gość: oby Re: The Prodigy gra w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 14:33
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka