Gość: marcin Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 22:05 bylo naprawde dobrze to nic ze krotko bo i tak nie dal bym rade dluzej sie bawic (kondycha nie ta:D)jak bede mial jeszcze okazje to napewno pojde jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IZA Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: *.visionexpress.pl 13.05.06, 17:42 Po co ktoś się wypowiada jak się nie zna na tym??????? Pewnie nie wiesz nawet co to z zespół:> Gratuluję błyskotliwości! Posłuchaj chociaż jednej płyty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Just7Love7Me Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 18:51 O_o Omega i jej maz na pierwszym planie^^ mrau^^ a ja ta kapele lubie i cicho siedziecXD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oby Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 14:40 koncert byl odjechany-Euforia Zapasc Miazga prze szajba Mistyczne doznania myslalem ze barierki pokrusze hehehe Koncert Zycia!!!Ave My Lord hehehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: 193.62.43.* 18.05.06, 10:31 jakiego k**** chlamu??? Pojeb*** jestes? rozumiem ze kazdy ma pawo wyrazac swoja opinie, ale dlaczego tak zajadle!!! Czy ty wogole masz pojecie o ich muzyce??? Dla prawdziwych fanow nie ma znaczenia czy sie starzeja, czy nie, dla nas jest wazne ze zachowuja swoj styl i swoje brzmienie (fakt ze nie jest to juz to dawne prodigy, ale przeciez wszystko sie zmienia na tym swiecie) a dopuki Liam pracuje nad kolejnym albumem, wszystko jest dla mnie jasne. The prodigy moze juz nie swieci, ale ciagle jeszcze zyje i mozesz byc pewny penisie ze ma swoich wiernych fanow. (ty pewnie nie wytrzymalbys 5 minut w jedym pokoju z liamem i keithem wiec co sie wogole odzywasz.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: 193.62.43.* 18.05.06, 10:33 a i jeszcze jedno, byli u nas 3 raz, i milo wiedziec ze szanuja fanow na calym swiecie. Co ty myslisz ze ukraina i chiny nie maja prawa i ch ogladac na zywo? jak nie znasz podstawowych faktow poprostu sie zamknij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natala Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.05.06, 12:29 Fanki Tokio Hotel... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małyja Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 17:28 No więc zacznijmy od tego, że wszyscy jesteście denni, a prodigy ma to w dupie i moim zdaniem wcale sie nie zmienili, sa dobrzy tak samo jak wcześniej, moge najwyzej przyznac ze ich wczesniejsze plyty czyli np."feat of the land" byly lepsze i wg mnie breathe do tej pory wymiata. Moge sie zgodzic ze ta muzyka jest praktycznie dla w fanow kazdej muzy, poczawszy nawet (przynajmniej tak mi sie zdaje) tokio hotel do Iron Maiden. Ja kocham elektropunk,rock i te sprawy i nie pozwole by ktokolwiek zabrudzal te muzyke swymi opiniami jakze na tym samym poziomie co polscy politycy.Koncert mimo paru niedociagniec zajebisty i niech mi ktos jeszcze raz napisze, ze nie bylo atmosferki to mnie chyba na dobre juz krew zaleje. Co do pewnej osoby co napisala ze Polska jest podlug stanow zj. i ogolnie zachodu daleko w tyle to niech sie zastanowi trzy razy i niech jescze raz przeczyta co napisal bo wiele z tych solistow i grup przyjechalo do polski badz ma zamiar.Np. (w pamieci mi utkwil) Snoop Dogg.Troche wiecej wiedzy czlowieku i dopiero wtedy oaz swa opinie na forum, a ludzie przepaleni trawą i nawaleni psychotropami oraz roznego rodzaju narkotykami przynajmniej maja faze:D W Prodigy o to chodzi. O totalny odlot i oderwanie od rzeczywistości! OUT OF SPACE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nomena666 Re: Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 19:23 Jakiego chłamu ? człowieku ! To jest świetna niepowtarzalna muzyka..niepowtarzalne brzmienia..a chłam to jest Tokio Hotel i bog 27 -.- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: new Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 09:28 nie rozumiem ludzi którzy nie lubią Prodigy przeciesz to jest zajebista muza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Koncert Prodigy w Katowicach - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 21:34 bylo zajebiscie jak zawsze to jest kapelka ktora slucham od poczantku powstania i zawsze ja bede sluchal pozdrawiam wszystkich fanow czekam na nastepny koncert Odpowiedz Link Zgłoś