Gość: harry IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.02.03, 19:13 mając do wyboru wyjscie do teatru albo do kina co byście wybrali i dlaczego ??? osobiście wolę kino, teatr moim zdaniem jest nudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bebiak Re: KINO czy TEATR ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.03, 20:06 Zdecydowanie teatr - działa cudownie na moją wyobraźnię (przenoszę się duchowo do innego świata), a kino... lubię, ale wpływ na mnie ma trochę mniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
anetek2 Re: KINO czy TEATR ??? 19.02.03, 22:35 Niestety jakoś tak sie porobiło, że na dobre sztuki nie ma kasy, a wystawia się sztuki skostniałe, albo reżyserowane przez tych, którzy reżyserować nie powinni. Nie chcę generalizować, ale jakoś tak jest, że jak się ma pomysł na spektakl, to nie ma na to kasy. Jestem aktorką i mam swój projekt na który szukam kasy i nikt nie chce wspierać kultury "wyższej", bo jest niekomercyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ras Re: KINO czy TEATR ??? IP: *.acn.pl 18.02.03, 21:55 Majac do wyboru: zjesc czy sie napic, coo byscie wybrali? I tysiac innych rownie gleboko przemyslanych pytan mozna postawic na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jorgus Re: KINO czy TEATR ??? IP: *.acn.waw.pl 18.02.03, 23:29 Harry, a co widziałeś w teatrze? Odpowiedz Link Zgłoś
wsiur Re: KINO i TEATR 22.02.03, 18:53 Jedno i drugie, w kinie mogo leciec ambitne filmy, a teatr tez nie jest zły. A jest jeszcze teatr w telewizji i co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bebiak Re: KINO i TEATR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.03, 19:15 Piszesz: teatr w telewizji? To dla mnie namiastka teatru (no ale ja w ogóle nie lubię telewizji) i nie ma tego czegoś co ma teatr w rzeczywistości. Sens pokazywania sztuki w telewizji widzę jedynie w tym, że w ten sposób mnóstwo ludzi, którzy z różnych przyczyn nie mogą wybrać się do teatru - ma szansę mieć chociaż tę namiastkę (choć powtarzam - ma się to w/g mnie nijak do tego co mogę odbierać siedząc na widowni w teatrze). Odpowiedz Link Zgłoś
jimka1984 TEATR 13.05.03, 16:38 Teatr, na pewno teatr. ale mój wybór chyba tłumaczy to,ze chce zostać studentka wiedzy o teatrze na UJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: KINO czy TEATR ??? IP: 80.51.244.* 13.05.03, 17:05 teatr to co innego,kino-co innego.chetnie ogladam filmy w kinie,jeśli są wartościowe.lubię też chodzić do teatru,choć trzeba przyznać,że dawno tego nie robiłam,głównie ze względu na niezbyt ciekawe przedstawienia...Na korzyść teatru przemawia specyficzna atmosfera i fantastyczna więź ajka się wytwarza miedzy widzem a aktorami (dobrymi aktorami) Odpowiedz Link Zgłoś