Dodaj do ulubionych

TOK FM - już pełną parą!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.03, 19:47
Jakie są Wasze odczucia po pierwszym, normalnym dniu nowego TOK FM?

Tak na marginesie z całym szacunkiem do Pani Janiny Paradowskiej, muszę
powiedzieć, że niestey do radia się nie nadaje. Jej głos sprawia ból - nie
jestem zwolennikiem głosów jak w RMF FM czy Radiu Zet, ale minimum szacunku
dla uszu się należy.
Obserwuj wątek
    • Gość: atomowy Re: TOK FM - już pełną parą! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.03, 20:02
      No ranek jako forma jest fajny. Poniedziałkowa prowadząc tala sobie - mogła by
      być lepsza. Narazie oceniam zmiany pozytwnie. Przynajmniej nie ma już tych
      powtórek ;-)
      • Gość: jarek Re: TOK FM - już pełną parą! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.03, 20:19
        Gość portalu: atomowy napisał(a):

> Przynajmniej nie ma już tych powtórek ;-)

Jesteś w błędzie...słucham (jako odtrUtki) dla bardzo dobrej muzyki ("Once In
        The Lifetime" Talking Heads postawił mnie na nogi) - oby tak dalej!!! - ale
        właśnie przed chwilą było "te programy powtarzamy"...
        Co do P.Paradowskiej - podobnie mieszane odczucia...
        j.

• Gość: sito Re: TOK FM - już pełną parą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.03, 21:44
        Gość portalu: atomowy napisał(a):

> No ranek jako forma jest fajny. Poniedziałkowa prowadząc tala sobie - mogła
        by
        > być lepsza. Narazie oceniam zmiany pozytwnie. Przynajmniej nie ma już tych
        > powtórek ;-)

zgadzam sie w pelnej rozciaglosci. teraz rano z przerwa na olejna slucham tylko
        toku, choc fatalnee sa dzienniki, wiec o 8 jest trojka
    • Gość: Janusz Re: TOK FM - już pełną parą! IP: 217.153.90.* 04.03.03, 13:34
      Transmitują obrady komisji śledczej. To pozytyw, obcowanie z inteligencją
      przedstawicieli narodu jest niesamowitym przeżyciem.
      Generalnie nie trUje.
      • Gość: Marcin Re: TOK FM - już pełną parą! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.03, 17:11
        Wcale jeszcze niestety nie nadają pełną parą. Właściwie na razie z
        zapowiadanych programów, oprócz oczywiście nowych serwisów, jest tylko poranek.
        I to pasmo wypada bardzo dobrze. Redaktor Paradowska może rzeczywiście nie ma
        rewelacyjnego głosu, ale program prowadzi świetnie. Czekam na kolejne programy.
        • kicior99 Re: TOK FM - już pełną parą! 04.03.03, 17:18
          Zazdroszcze wam. Paradowska - co by o jej glosie powiedziec - ma ogromne
          wiadomosci i przecieki. Ladna miska jesc nie daje - wole jej skrzeczenie niz
          slodkopierdzace glosy nie mowiace o niczym.
          • t.o.m.e.k Re: TOK FM - już pełną parą! 04.03.03, 17:31
            Rozumiem, że w nowym Tok FM nie przewidziano możliwości ściągnięcia Jacka
            Sobali i Waldemara Ogińskiego?
    • Gość: Jolanta Re: TOK FM - już pełną parą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.03, 21:38
      Gość portalu: rektor napisał(a):

> Jakie są Wasze odczucia po pierwszym, normalnym dniu nowego TOK FM?
      >
      > Tak na marginesie z całym szacunkiem do Pani Janiny Paradowskiej, muszę
      > powiedzieć, że niestey do radia się nie nadaje. Jej głos sprawia ból - nie
      > jestem zwolennikiem głosów jak w RMF FM czy Radiu Zet, ale minimum szacunku
      > dla uszu się należy.
      Jestem zawiedziona i to ma być ta wspaniała zmiana reklamowana przez Igora.
      Poranki mogą być lubię p. Paradowską i p. Ziemkiewicza, a co z resztą. Jak się
      przełaczę i słyszę drętwą muzykę to już wiem jestem w domu czyli w TOK FM. A ja
      tak kochałam to radio. Jacka Sobalę Darka Bugalskiego i właściwie wszystkich.
      Mam żal do Agory nie ich nie dofinansowali. Mam żal do p. Wanat, że nie
      potrafiła zrobić dobrego radia. Mam tylko nadzieję, że się rozkręci. ALe reklam
      jak nie było tak nie ma. Boję się że padnie. Wierzę w Igorka, że razem z
      Maćkiem zrobią nowe radio. A propos słyszeliście Jacka Sobalę w PIN-ie, jakby
      mu ucięli jaja.
      • Gość: koliber Re: TOK FM - już pełną parą! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.03, 19:06
        Tok FM ma już 2 plusy: że nie ma w nim tego nawiedzonego z TV Puls i
        Bugalskiego (któy straszy w 3).
        A Agora nie ma z nim nic wspólnego, jeśli już to polityka.
        Posłucham, jak mnie Baron zdenerwuje rano.
      • Gość: Jarek Re: TOK FM - już pełną parą! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.03, 20:58
        Gość portalu: Jolanta napisał(a):

> Jak się
        > przełaczę i słyszę drętwą muzykę to już wiem jestem w domu czyli w TOK FM.

Lubię tę drętwą muzykę.
    • Gość: Krzysiek Re: TOK FM - już pełną parą! IP: *.multipc.com.pl / 192.168.10.* 04.03.03, 21:53
      A w necie nie można posłuchać? - w moim mieście niestety TOK FM nie słychać!
    • Gość: Bronek Re: TOK FM - już pełną parą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.03, 11:58
      Dziś w Poranku była Gawryluk (Polsat) i okazała odrobinę szacunku moim uszom.
      Trochę była wystraszona, jednak radio to nie TV, ale ogólnie bardzo
      pozytywnie. Jeżeli Agore stać na utrzymanie TOK FM bez reklam to będę słuchał
      aż do końca jego lub moich dni.
      • Gość: janusz Re: TOK FM - już pełną parą! IP: 217.153.90.* 05.03.03, 12:20
        Gość portalu: Bronek napisał(a):

> Dziś w Poranku była Gawryluk (Polsat) i okazała odrobinę szacunku moim uszom.
        > Trochę była wystraszona, jednak radio to nie TV, ale ogólnie bardzo
        > pozytywnie. Jeżeli Agore stać na utrzymanie TOK FM bez reklam to będę słuchał
        > aż do końca jego lub moich dni.

Dlaczego bez reklam ? Abonamentu nie dostają. Ja będę słuchał jeśli będzie
        miało dobry program i reklamy w tym nie przezszkodzą. No, chyba że wróci
        Trójka. A Gawryluk OK.

• Gość: Jolanta Re: TOK FM - już pełną parą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.03, 12:23
        A co z resztą dnia, co południami i wieczorami. Będą nas znowu karmić "te
        programy powtarzamy" Tak mi brakuje Igora, Ani Laszuk a nawet Maryśki. Na razie
        tylko poranek do wytrzymania. Igor wróć! Już nie będę narzekała na twoje
        choroby, urlopy, spóźnienia.
    • stefan4 Re: TOK FM - już pełną parą! 05.03.03, 16:52
      A więc najpierw zasługi:

1. Oczyścili się z większości tych denerwujących wrzasków (np. ,,Rozmowy
      niekontrolowane, zrobiliśmy je specjalnie dla ciebie!''). Nowe okrzyki
      (np. ,,Masz prawo wiedzieć'') na razie nie wkurzają mnie w takim stopniu.

2. Zrezygnowali z wiecznego cytowania dawno przebrzmiałych spraw (,,
      • Gość: 10000maniacs TOK FM - przez internet IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.03, 18:14
        TOK FM można chyba słuchać na www.broadcast.pl, ale pewien nie jestem.
      • kicior99 Re: TOK FM - już pełną parą! 05.03.03, 18:52
        Dajcie im zagospodarowac cale pasmo...
    • Gość: Jolanta Re: TOK FM - już pełną parą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.03, 21:23
      Tylko jedna: PUSTKA, PUSTKA, PUSTKA. Wydaje się, że dysponują tylko blokiem
      porannym. Jeśli brakuje akurat specjalnej okazji pchającej się samej na
      antenę
      (takiej jak przesłuchania sejmowe), to pozostaje im przypadkowa mieszanka
      łomotu
      z pitoleniem.

Tak Stefan, pitolenie równo. Ktoś tam lubi drętwą muzykę, kurczę, przecież TO
      radio nie jest od muzyki. Chyba się nic nie wymyślą. Może w weekendy będzie
      trochę rozmów, ale mam coraz mniejszą nadzieję. A co z resztą dnia w tygodniu.
      Cała ich inwencja poszła na przerywniki. Mogą być, ale przerywniki do czego? Do
      wiadomości!!! Już ja widzę jak walą reklamodawcy, chyba drzwi się za nimi nie
      zamykają. Tak mi brak gadanego radia, bo trójka to jednak nie to samo.
      Pozdrawiam Stefana, zgadzam się z tobą PUSTKA, PUSTKA...
    • Gość: zdzislaw Re: TOK FM - już pełną parą! IP: *.acn.waw.pl 06.03.03, 00:24
      w koncu doczekalem sie radia informacyjnego jeszcze troche bledow ale
      generalnie jest ok. Profesjonalni reportezy PYZA,GRACZYK, STAROWIEJSKI są
      super ale kto wymysla podpra nie pasuja do reszty sa jak by z superexpresu
      • Gość: krzys Re: TOK FM - już pełną parą! IP: *.acn.waw.pl 06.03.03, 00:27
        to prawda reporterzy ok ale nie wszyscy posluchajcie niejakiego grasa lub
        jakos tak ale napewno lukasz
        zupelnie sie niezna na polityce a ciagle gada kuzyn prezesa czy co? bo nie
        sadze by ktos zatrudnial tak nieporfesjonalnego goscia i puszczal go odrazu na
        gleboka wode
    • Gość: dzien_dobry Re: TOK FM - już pełną parą! IP: *.chello.pl 06.03.03, 22:18
      słucham od kilku dni i ogólnie świetnie ale mam kilka zastrzeżeń. w ostatni
      weekend chciałem np. posłuchać w wiadomościach o rozpadzie koalicji a okazało
      się że radio informacyjne nie ma w weekend wieczorem wiadomości. absurdalne. i
      czuję że niektórzy reporterzy zostali do warszawy ściągnięci z kraju gdzie nie
      robili wcześniej wiadomości politycznych. tu popełniają błędy merytoryczne. w
      pierwszych dniach słyszałem kilka naprawdę kiepskich relacji redaktora grasa.
      ale początki zawsze są trudne. wierzę że to się utrze. bo radia takiego jak TOK
      FM będzie brakowało. starego toku chętnie słuchałem. yogi
    • Gość: przemek Re: TOK FM - już pełną parą! IP: *.acn.waw.pl 07.03.03, 00:07
      boje si ze niedlugo jak otworze lodowke wyskoczy "trawa" ci co sluchaja toku
      chyba wiedza o co chodzi nie bede goscia obrazal z nazwiska ale przed nim
      jeszcze daleka droga. na poczatek moze zajal by sie sprawami lokalnymi -
      trzymajcie go zdala od sejmu prosze , kupcie mu konstytucje i przepytujcie z
      lektury gazet
      • Gość: ciotka przemka Re: TOK FM - już pełną parą! IP: *.gazeta.pl 19.03.03, 22:46
        Gość portalu: przemek napisał(a):

> boje si ze niedlugo jak otworze lodowke wyskoczy "trawa" ci co sluchaja toku
        > chyba wiedza o co chodzi nie bede goscia obrazal z nazwiska ale przed nim
        > jeszcze daleka droga. na poczatek moze zajal by sie sprawami lokalnymi -
        > trzymajcie go zdala od sejmu prosze , kupcie mu konstytucje i przepytujcie z
        > lektury gazet

No, no chłopcy, niech ja was dorwę!!!!!! Czyzby jedno z najbardziej brzydkich
        uczuć? - zawiść?
    • Gość: leszek Re: TOK FM - juz˙ pe?na˛ para˛! IP: *.chello.pl 07.03.03, 00:54
      Od momentu zmiany formatu nie sluchalem. Ostatni raz sluchalem wtedy
      gdy zegnali sie prezenterzy: Igor i Maria Czarnecka. Brak mozliwosci
      uczestniczenia w dyskusji sluchaczy calkowicie zniechecil mnie do
      nowego formatu. To dawne TOK FM bylo w jakims stopniu
      demokratyczne i obywatelskie: glos zabierali zwykli ludzie.
      Teraz podejrzewam ze sporo jest tam "propagandy sukcesu". Szczerze
      mowiac nie chce mi sie tego sluchac, zwlaszcza jesli propagande te
      lepija takie orly polskiego dziennikarstwa jak Paradowska, czy Gawryluk.
      • Gość: Jolanta Re: TOK FM - juz˙ pe?na˛ para˛! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.03, 09:00
        Gość portalu: leszek napisał(a):

> Od momentu zmiany formatu nie sluchalem. Ostatni raz sluchalem wtedy
        > gdy zegnali sie prezenterzy: Igor i Maria Czarnecka. Brak mozliwosci
        > uczestniczenia w dyskusji sluchaczy calkowicie zniechecil mnie do
        > nowego formatu. To dawne TOK FM bylo w jakims stopniu
        > demokratyczne i obywatelskie: glos zabierali zwykli ludzie.
        > Teraz podejrzewam ze sporo jest tam "propagandy sukcesu". Szczerze
        > mowiac nie chce mi sie tego sluchac, zwlaszcza jesli propagande te
        > lepija takie orly polskiego dziennikarstwa jak Paradowska, czy Gawryluk.

Nie wiem co chcesz od p. Paradowskiej, moim zdaniem, jej artykuły w "Polityce"
        są świetne. Byc może głos nieradiowy, ale nikt nie jest doskonały. Zgadzam się,
        że brak rozmów zmieniło to radio na bardziej martwe. Ale Poranki w Toku są
        bardzo dobre, to akurat mogło się zmienić. Pamiętam, że Inforadio zaczynało od
        Jakuba Mielnika - miłego młodego człowieka - podobało mi się, potem przyszła
        era Ogińskiego - długo nie mogłam się do niego przekonać (specyficzny rodzaj
        ekspresji) - ale w końcu dobrze, póżniej chrząkający p. Szozda - może być i
        świetny koniec zwieńczył Igor. Przykre że zupełenie teraz jest inaczej, ale
        akurato Poranki zachowały wysoki poziom. Będę słuchać, bo jestem uzależniona
        napewno, chociaż popołudnia narażają moje nerwy na ciężką próbę.
      • Gość: Antoni Re: TOK FM - juz˙ pe?na˛ para˛! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.03, 10:11
        Gość portalu: leszek napisał(a):

> Od momentu zmiany formatu nie sluchalem. Ostatni raz sluchalem wtedy
        > gdy zegnali sie prezenterzy: Igor i Maria Czarnecka. Brak mozliwosci
        > uczestniczenia w dyskusji sluchaczy calkowicie zniechecil mnie do
        > nowego formatu. To dawne TOK FM bylo w jakims stopniu
        > demokratyczne i obywatelskie: glos zabierali zwykli ludzie.
        > Teraz podejrzewam ze sporo jest tam "propagandy sukcesu". Szczerze
        > mowiac nie chce mi sie tego sluchac, zwlaszcza jesli propagande te
        > lepija takie orly polskiego dziennikarstwa jak Paradowska, czy Gawryluk.

Nie słuchałeś to posłuchaj zanim się wypowiesz. Moim Zdaniem stara formuła nie
        przyjęła sie w kraju nad Wisła, właściciele stacji podjęli słuszną decyzję.
        Mieli, jak sądzę, wybór: zmieniamy oblicze lub zamykamy. Każdy interes musi
        sie kiedyś zwrócić inaczej padnie, a formuła "mikrofon dla każdego" nie
        rokowała dobrze.
        Orły w TOK FM sa inne, Kolęda i Żakowski. Paradowska ma osiągnięcia w pisaniu,
        Gawryluk rewelacyjnie potrafi "skopać" rozmówcę w Grafiti, Ziemkiewicz myśli
        ale jest podobnie do Paradowskiej niemedialny, Żakowski mlaska jęczy i stęka,
        a Kolęda genialnie raportuje przebieg obrad sejmu.
        • Gość: apropos Re: TOK FM - juz˙ pe?na˛ para˛! IP: *.acn.pl 09.03.03, 18:23
          Oto co znaczy wysyłanie postów z Posatu. Żenada.
          • Gość: Antoni Re: TOK FM - juz˙ pe?na˛ para˛! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.03, 10:53
            Gość portalu: apropos napisał(a):

> Oto co znaczy wysyłanie postów z Posatu. Żenada.

Czy to uwaga do mojego adresu IP, czy jakieś nieporozumienie? Jeżeli to do
            mnie, to uprzejmie informuję, iż nie jestem "z Polsatu". Wyraziłem swoją
            prywatną opinię, której się nie wstydzę i którą potrafię poprzeć argumentami.
            Zapraszam do dyskusji w tym samym stylu, a nie wypisywanie insynuacji. A p.
            Gawryluk jest fantastyczną prowadzącą zarówno polsatowskie Informacje jak i
            rozmowy w Graffiti. Jestem przekonany, iż w TOK FM równie dobrze się sprawdzi.
            I tej opini i przekonania się nie wstydzę.
            Pozdrawiam.
    • Gość: Teresa Re: TOK FM - już pełną parą! IP: *.demo.pl 09.03.03, 20:09
      Dzisiaj słucham, z braku alternatywy i bardzo mi się podoba.Publicystyka
      (powtórka) Żakowski, Lis i Wołek (tego nie lubię), całkiem niezła, stonowana i
      rzeczowa, no może oprócz Wołka, ten zawsze jest zbyt arbitralny, mimo
      ewidentnych wpadek. Muzyka bardzo dobra m.in. Dżem,Clapton ani grama
      Justinów,Lopez i tego typu wykonawców. Polecam
    • otto_1 Re: TOK FM - już pełną parą! 11.03.03, 16:06
      Zdeydowanie negatywne. Właściwie to co oni tam nadają oprócz serwisu ? I czy
      naprawdę już nie będzie rozmów ze słuchaczami ?
      • Gość: bartek Re: TOK FM - juz˙ pe?na˛ para˛! IP: *.chello.pl 15.03.03, 04:24
        Zdecydowanie negatywnie oceniam zmiany w TOK FM. Po prostu
        zenujace widowisko.
    • Gość: Stefan Radio przerwaniowo-powtórkowe (albo potworkowe) IP: *.zaspa.gda.pl / 172.20.6.* 15.03.03, 10:11
      Po czym poznać, że się nastawiło na TOK FM?

Po takim sygnale:

ŁUBUDU! W ŁEB! W ŁEB! (TOK FM uważa to za muzykę nęcącą publiczność)
      Te programy powtarzamy!
      Radio TOK FM!
      • Gość: Teresa Re: Radio przerwaniowo-powtórkowe (albo potworkow IP: *.demo.pl 23.03.03, 20:39
        Nic dodać nic ująć, a już myślałam że będzie ambitniejsze.
        • Gość: witek Re: Radio przerwaniowo-powtórkowe (albo potworkow IP: *.stacje.agora.pl 24.03.03, 08:57
          ambicje sa kosztowne, mozna dokladnie policzyc ile trzeba wydac na ambitne
          radio - proponuje przestac zrzedzic i aczac placic abonament. Wtedy bedziemy
          mogli wymagac. Na razie kto inny z wlasnej kieszeni wyklada co miesiac forse.
    • Gość: franc na razie to straszna kiszka ! IP: *.acn.waw.pl 15.03.03, 20:30
      Dobry był jedynie pierwotny pomysł na Inforadio. Gorzej było z
      jego wykonaniem, prawdopodobnie od początku brakowało na to
      pieniędzy. "Zjazd" zaczął się w momencie przemianowania
      Inforadia na TokFM. Wtedy Radio z ambicjami przekształciło się w
      trybunę dla różnej maści bredzących debili i oszołomów. Nawet
      prowadzacych zaczęto zatrudniać by pasowali do takiego "formatu"
      ( Ogiński, Sobala ). Ostanio słuchałem TokFm jeszcze tylko o
      pełnych godzinach dla serwisów BBC. Teraz nawet to juz jest
      niemożliwe. Obecnie nadawane własne serwisy Tok-u są
      przerazliwie nudne ( np. relacje reporterów trwają DWIE
      minuty !!! ) i poziom poniżej wszelkiej krytyki - przykład z
      ostanich dni ; lead; "nie ma już Zorana Dzińdzicia na serbskiej
      scenie politycznej." Marne szanse widzę na koncesję.
      Szczególnie ,że na miescie chodzą słuchy,ze o te same
      częstotliwości występuje BBC( podobno z formatem dużo
      informacji+publicystyka+muzyka klasyczna). Może być gorąco.

• Gość: feromon Re: na razie to straszna kiszka ! IP: 62.233.189.* 18.03.03, 22:36
        Franc, wez i se puknij. GDZIE, jezeli nie w radiu z założenia informacyjnym ,
        może być miejsce na obszerniejsze relacje reporterskie? To radio z tego co
        zrozumiałem ma być dla osób, którym nie wystarcza infgormacja, ze ktoś gdzieś
        się zesrał. Dla nich jest jeszcze ważne dlaczego się zfajdał i kto za tym stoi.
        Posłuchaj se Eski, tam w dwie minuty jest po bólu, a potem masz muzyczkę.
        • Gość: franc Re: na razie to straszna kiszka ! IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 22:55
          szkoda feromon ,ze masz kłopoty z rozumieniem tego co czytasz. w tescie do
          gimnazjum to się nazywa "rozumienie tekstu".... Co to jest Eska feromon?
    • Gość: ronner Re: TOK FM - już pełną parą! IP: mail:* / 192.168.1.* 18.03.03, 16:45
      A ja chce tylko stare radio TOK FM... szkoda ze to juz chyba tylko historia,
      ale dobrze je bed wspomnal. sobala, maruszeczko i wieczory przy sluchaniu
      bugalskiego. pamietacie doktor radziejowską? tą od audycji "sex nocą"?

szkoda, naprawde szkoda ze to juz nie to samo...

ps. ostatnim niezlym pomyslem tok fm byla chyba audycja igora i macka,
      neiograniczona chyba wolnosc slowa.
      • Gość: Rebik Re: TOK FM - już pełną parą! IP: 62.233.164.* 21.03.03, 13:30
        Wieczorami Bugalskiego mozesz sobie teraz sluchac w Trujce. Niestety jest to
        powod dla ktorego ja wtedy wylaczam radio.
        Pozdrawiam.
      • Gość: Jolanta Re: TOK FM - już pełną parą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.03, 19:13
        Gość portalu: ronner napisał(a):

> A ja chce tylko stare radio TOK FM... szkoda ze to juz chyba tylko historia,
        > ale dobrze je bed wspomnal. sobala, maruszeczko i wieczory przy sluchaniu
        > bugalskiego. pamietacie doktor radziejowską? tą od audycji "sex nocą"?
        >
        > szkoda, naprawde szkoda ze to juz nie to samo...
        >
        >
        > ps. ostatnim niezlym pomyslem tok fm byla chyba audycja igora i macka,
        > neiograniczona chyba wolnosc slowa.
        • Gość: Jolanta Re: TOK FM - już pełną parą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.03, 19:14
          Gość portalu: Jolanta napisał(a):

> Gość portalu: ronner napisał(a):
          >
          > > A ja chce tylko stare radio TOK FM... szkoda ze to juz chyba tylko histori
          > a,
          > > ale dobrze je bed wspomnal. sobala, maruszeczko i wieczory przy sluchaniu
          > > bugalskiego. pamietacie doktor radziejowską? tą od audycji "sex nocą"?
          > >
          > > szkoda, naprawde szkoda ze to juz nie to samo...
          > >
          > >
          > > ps. ostatnim niezlym pomyslem tok fm byla chyba audycja igora i macka,
          > > neiograniczona chyba wolnosc slowa.
      • Gość: Jolanta Re: TOK FM - już pełną parą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.03, 19:16
        Gość portalu: ronner napisał(a):

> A ja chce tylko stare radio TOK FM... szkoda ze to juz chyba tylko historia,
        > ale dobrze je bed wspomnal. sobala, maruszeczko i wieczory przy sluchaniu
        > bugalskiego. pamietacie doktor radziejowską? tą od audycji "sex nocą"?
        >
        > szkoda, naprawde szkoda ze to juz nie to samo...
        >
        >
        > ps. ostatnim niezlym pomyslem tok fm byla chyba audycja igora i macka,
        > neiograniczona chyba wolnosc slowa.

I komu to przeszkadzało. vide: Czarzasty Halber

I komu to prze
    • Gość: moboj Re: TOK FM - już pełną parą! IP: *.magma-net.pl 24.03.03, 09:06
      słucham TOK FM codziennie rano od 7:30 do 9:30. uwielbiam te audycje. pani
      janina paradowska jest moją ulubioną dziennikarką od wielu lat: pisze świetnie,
      mówi mądrze. pan szostkiewicz, panie gawryluk i kolenda - zaleska tez świetne.
      żakowski - też mi się podoba. świetni goście, ciekawe rozmowy. pan czarzasty
      straszy niestety, że tok fm koncesji nie dostanie (wygasa im w listopadzie tego
      roku), ale mam nadzieję, że do tego czasu czarzasty zniknie z powierzchni ziemi
      i nie będzie miał nic do powiedzenia na ten temat. pozdrawiam.
      • Gość: Jolanta Re: TOK FM - już pełną parą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.03, 17:32
        Gość portalu: moboj napisał(a):

> słucham TOK FM codziennie rano od 7:30 do 9:30. uwielbiam te audycje. pani
        > janina paradowska jest moją ulubioną dziennikarką od wielu lat: pisze
        świetnie,
        >
        > mówi mądrze. pan szostkiewicz, panie gawryluk i kolenda - zaleska tez
        świetne.
        > żakowski - też mi się podoba. świetni goście, ciekawe rozmowy. pan czarzasty
        > straszy niestety, że tok fm koncesji nie dostanie (wygasa im w listopadzie
        tego
        >
        > roku), ale mam nadzieję, że do tego czasu czarzasty zniknie z powierzchni
        ziemi
        >
        > i nie będzie miał nic do powiedzenia na ten temat. pozdrawiam.

Ja też uwielbiam Poranki w toku, ale co z resztą dnia. Od czasu do czasu
        uaktywnia się p. Laszuk, ale jakoś tak nieśmiało. Rozmowa i znowu dłuugo muzyka
        (oprócz serwisów). Może ktoś już rozpracował nową ramówkę. Oczywiście jeżeli
        takowa istnieje. O poradnikach p. Ewy wiem, ale to po rozliczeniu się z podatku
        stały się zupełnie niestrawne. Wiem, że w któryś piątek o 18 gaworzyli p.
        Grzybowski z P. Hipszem. Czy to jest tendencja stała i czy coś stało się
        cykliczne, oprócz Krzysztofa, który ku pociesze jego stałych słuchaczy opiera
        się wszelkim "reformom". Pozdrawiam moboja. Nieuleczalna wielbicielka starego
        TOK FM.
    • Gość: moboj Re: TOK FM - już pełną parą! IP: *.magma-net.pl 26.03.03, 09:43
      dzieki za pozdrowienia. na razie mam czas słuchać tylko porannych audycji, więc
      nie wiem, co poźniej. serwisy są na pewno co 15 minut. przed południem są też
      na pewno telefoniczne rozmowy z róznymi znanymi osobami (np. po rozdaniu
      oscarów była rozmowa z tomaszem raczkiem iz gościem od filmu z newsweeka).a
      wczoraj był urban i potem te rozmowy są powtarzane w ciągu dnia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka