Gość: jarek IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.03, 14:41 Kubulek udziela się w Polsacie - wi(e)dzieliście???? j. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JPZ Re: kubulek IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.03, 16:26 Widziałem go w Polsacie 2. Tydzień temu. Miał wywiad z Johnem Porterem. Taki sobie, szczerze mówiąc. Całość psuł siedzący na pierwszym planie Korwin-Mikke (w towarzystwie), który z zacięciem konsumował jakiegos kotleta. Psychodelia :-))) Jak się tylko wywiadzik skończył, śmignąłem pilotem dalej i nie wiem, czy Kubulek jest w Polsacie na stałe, czy tylko okazjonalnie. JPZ PS "Jeśli Trójka się skomercjalizuje - odejdę" Kto to powiedział i dlaczego moderator czatu wyciął "do Polsatu"? ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: kubulek IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.03, 01:12 Zastąpił Michała Komara w Programie Promenada (od kilku tygodni), a ten swój program zareklamował kiedyś w "Za a nawet przeciw". Z tego mogłaby być nawet niezła wspólna inicjatywa. Ale ma u mnie krechę za mówienie per Witku publicznie do Laskowskiego. Chyba, że Dyrektor potrzebuje takiej ilości wazeliny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raszefka Re: kubulek IP: OSET:* / 192.168.0.* 16.03.03, 22:29 Widzieliśmy. Porażka, zwłaszcza rozmowa z Lepperem (ale nim to chyba mało kto sobie radzi). Co to jest za program w ogóle?? Po co? O czym? Mam nadzieję, że Kubulek naprawdę tylko kogoś zastępuje... :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xz Kamela sklonowali? IP: *.visp.energis.pl 17.03.03, 07:16 Widzieliśmy. I więcej nie będziemy oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś