Dodaj do ulubionych

Czarzasty...

20.03.03, 07:55
...Jaki jest, taki jest i tego nie da sie ukryć, ale w swoim spiczu
powiedział parę słusznych rzeczy na temat m.in. "polityki" radiowej Agory, o
tym jak to należąca do niej stacja tzw. lokalna ma na każdą godzinę programu
minute i dwadzieścia sekund słowa. Resztę stanowi sieczka z playlisty i
reklamy. Ponieważ w zasadzie nie słucham radia, nie zdawałem sobie sprawy że
to jest taka skala.
ALE - oczywiście, znacznie bliższe Czarzastemu stacje sieci ESKA (m.in.
poznańskie radio Super FM) realizują identyczną linię, tylko, że o tym tow.
sekretarz zapomniał powiedzieć.
No i szkoda, że nie powiedział nic o tym, co dzieje się w mediach
publicznych, ze szczególnym uwzględnieniem sytuacji w trUjce...
Obserwuj wątek
    • Gość: xz Re: Czarzasty... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.03, 10:50
      Nie wiem, czy to zbieg okoliczności, ale bezpośrednio przed wystąpieniem pana
      Cz. spod www1.gazeta.pl/bydgoszcz/1,35590,1376523.html#dalej zniknął
      tekst artykułu opisującego sytuację w zarządach i radach nadzorczych rozgłośni
      terenowych PR, zwalnianie niepokornych dziennikarzy, cenzurę. Na nominacje
      wyszczególnionych tamże towarzyszy z pewnością pan Cz. miał decydujący wpływ, a
      w każdym razie je aprobował. Co prawda nie było słowa o PRIII, ale miałem już
      pewną nadzieję, że Gazeta postanowiła w końcu przerwać milczenie. Co tu jest
      grane?
    • Gość: Szaman Re: Czarzasty... IP: *.crowley.pl 21.03.03, 11:54
      t.o.m.e.k napisał:

> ...Jaki jest, taki jest i tego nie da sie ukryć, ale w
      swoim spiczu
      > powiedział parę słusznych rzeczy na temat m.in.
      "polityki" radiowej Agory, o
      > tym jak to należąca do niej stacja tzw. lokalna ma na
      każdą godzinę programu
      > minute i dwadzieścia sekund słowa. Resztę stanowi
      sieczka z playlisty i
      > reklamy. Ponieważ w zasadzie nie słucham radia, nie
      zdawałem sobie sprawy że
      > to jest taka skala.
      > ALE - oczywiście, znacznie bliższe Czarzastemu stacje
      sieci ESKA (m.in.
      > poznańskie radio Super FM) realizują identyczną linię,
      tylko, że o tym tow.
      > sekretarz zapomniał powiedzieć.
      > No i szkoda, że nie powiedział nic o tym, co dzieje się
      w mediach
      > publicznych, ze szczególnym uwzględnieniem sytuacji w
      trUjce...

Kiedy czlowiek co innego robi niz mowi, nalezy patrec na
      jego uczyni, a mowy jego pustej nie sluchac.
      • kicior99 Re: Czarzasty... 21.03.03, 12:27
        P4rawde mowiac pan czarzasty, po wygloszeniu calkiem ciekawego wypracowania na
        poczatku (tak na 3+) stal sie zupelnie niewoarygodny, zwlaszcza gdy Rokita
        udowodnil mu porazajacy brak moralnoisci. Nie wierze w ani jednoi slowo tego
        przestepcy.
    • Gość: byłafankatokfm Re: Czarzasty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.03, 19:19
      t.o.m.e.k napisał:

> ...Jaki jest, taki jest i tego nie da sie ukryć, ale w swoim spiczu
      > powiedział parę słusznych rzeczy na temat m.in. "polityki" radiowej Agory, o
      > tym jak to należąca do niej stacja tzw. lokalna ma na każdą godzinę programu
      > minute i dwadzieścia sekund słowa. Resztę stanowi sieczka z playlisty i
      > reklamy. Ponieważ w zasadzie nie słucham radia, nie zdawałem sobie sprawy że
      > to jest taka skala.
      > ALE - oczywiście, znacznie bliższe Czarzastemu stacje sieci ESKA (m.in.
      > poznańskie radio Super FM) realizują identyczną linię, tylko, że o tym tow.
      > sekretarz zapomniał powiedzieć.
      > No i szkoda, że nie powiedział nic o tym, co dzieje się w mediach
      > publicznych, ze szczególnym uwzględnieniem sytuacji w trUjce...
    • Gość: gryzdak Re: Czarzasty... IP: *.wesola.sdi.tpnet.pl 22.03.03, 04:19
      mam wychowanie, grzeczny jestem itd
      pan cz. to
      hm? pomylka natury?
      • Gość: astat Re: Czarzasty... IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 22.03.03, 07:50
        A moze niech ksiazki zacznie pisac? W tworzeniu alternatywnej rzeczywistosci
        doszedl do perfekcji. Muza mu wyda, publiczne radio bedze czytac w odcinkach...
        • kicior99 Re: Czarzasty... 22.03.03, 12:28
          juz jego tatulo pisal ksiazki i wydawal za kase KW PZPR ktorego byl szefem
    • Gość: Psychol Oj - uszy niemyte - głowy zamulone IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.03.03, 11:40
      t.o.m.e.k napisał:

> No i szkoda, że nie powiedział nic o tym, co dzieje się w mediach
      > publicznych, ze szczególnym uwzględnieniem sytuacji w trUjce...

Nie wiem - co tomek robił jak słuchał Włodzia, ale z pewnością Włodziowi udało
      się z Tomkiem to samo co z posłówką Beger - zamulił kolesia na śmierć swoją
      esbecką gadką gładką - oj oj - a w swoich spiczach przecie z 3 razy wspomniał o
      Trójcę - cytuję z pamięci - "wszakże gdybyśwa myśleli o prywatyzacji
      czegujkolwiek, to z pewnością sprywatyzowaliby my radiową trójkę - to
      najsłabsza (vel - najgorsza) z radia publicznego - 3% słuchalności, a prawie
      połowa abonamentu na to idzie - straszne pieniądze" - no no - i to tacy spece i
      trujko maniacy nie wyłapali tego tekstu ???!!! - Kto nie wierzy - niech
      zaglundnie do stenogramów - jak byk to tam powinno stać - więc teraz chwila na
      refleksję ... chyba rację mają ci, którzy sądzili, że numery z Trujką służą
      takiemu zdołowaniu tej radiostacji, żeby jak najtaniej zeszła z półki. No a
      trujko enntuzjaści musieliby się poczuć nieco niesmacznie - wszak ktoś -
      obiektywnie biorąc zjechał ich przedmiot uwielbienia - inaczy mówiąc -
      precyzyjnie Trujkę zglanował.
      Brawo Włodziu - gdyby Kiszczak jeszcze rządził - dostał byś awans na majora.
      • Gość: t.o.m.e.k. Re: Oj - uszy niemyte - głowy zamulone IP: 213.76.149.* 24.03.03, 12:25
        > Nie wiem - co tomek robił jak słuchał Włodzia, ale z pewnością Włodziowi
        udało
        > się z Tomkiem to samo co z posłówką Beger -

Oj - biję się w piersi... Nie słuchałem Włodzia zbyt dokładnie, a na pewno nie
        w całości i oto skutki :-(
        Ale okazuje się, że miałem rację pisząc od ponad roku o tym, że to, co się
        dzieje z trUjką prowadzi do obniżenia jej wartości i w konsekwencji jak
        najszybszego sprzedania. Nic się nie myliłem.

Pytanie komu może być sprzedana - niewątpliwie ma na nią apetyt Agora, poprzez
        swoją wtyczkę w postaci Smolara Eugeniusza i Laskowskiego Witolda. Z drugiej
        strony Włodzio pewnie chciałby sprezentować trUjkę sieci Eska, która z kolei
        poprzez różne ZPR-y, Benebnki i różne SB-ckie koneksje jest mu bardzo bliska...

Ale sądzę, ze kruk krukowi oka nie wykole i na pewno Agora dogada się jakoś z
        Włodziem. O aktualności trUjkowej sprawy niech świadczy fakt, że Wyborcza nie
        opublikowała na swoich łamach tej częsci wypowiedzi Włodzia - a stenogramy na
        portalu gazety.pl... Kto ma czas je czytać?
        • Gość: Lesiek Re: Oj - uszy niemyte - głowy zamulone IP: 195.205.139.* 24.03.03, 13:06
          Gość portalu: t.o.m.e.k. napisał(a):

> Oj - biję się w piersi... Nie słuchałem Włodzia zbyt dokładnie, a na pewno
          nie
          > w całości i oto skutki :-(
          > Ale okazuje się, że miałem rację pisząc od ponad roku o tym, że to, co się
          > dzieje z trUjką prowadzi do obniżenia jej wartości i w konsekwencji jak
          > najszybszego sprzedania. Nic się nie myliłem.

Ciekawe, że sprawa sprzedaży jednego programu radia, choć od początku była
          obecna w sprawie Rywina, jest gdzieś chowana pod stół i nic się o niej nie
          mówi...
        • Gość: As Re: Oj - uszy niemyte - głowy zamulone IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 24.03.03, 14:31
          Gość portalu: t.o.m.e.k. napisał(a):

> Ale sądzę, ze kruk krukowi oka nie wykole i na pewno Agora dogada się jakoś z
          > Włodziem. O aktualności trUjkowej sprawy niech świadczy fakt, że Wyborcza nie
          > opublikowała na swoich łamach tej częsci wypowiedzi Włodzia - a stenogramy na
          > portalu gazety.pl... Kto ma czas je czytać?

Ja je mam czas czytać, i nawet przypadkiem słuchałem wystąpienia pana
          Czarzastego. I dlatego mogę stwierdzić, że obaj jesteście w błędzie. Czarzasty
          nie wspomniał słowem na temat ewentualnej prywatyzacji radiowej "trójki", zaś
          to o czym mówił dotyczyło telewizyjnej "trójki". Kto nie wierzy - niech jednak
          sprawdzi w stenogramie.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka