Dodaj do ulubionych

Słuchaczu, sprofiluj się sam!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 18:42
Tak, tak. Proszę się rejestrować i przyłączać do grupy Poznań;]
Obserwuj wątek
    • bigboboko Słuchaczu, sprofiluj się sam! 03.11.06, 07:13
      Genialne. Od dzisiaj słucham radio. Już ściągnąłem program last.fm, zarejestrowałem się i ściągnąłem pluginy. That's GREAT.
    • aurelen Słuchaczu, sprofiluj się sam! 03.11.06, 12:03
      o, piszą o nas, jak miło ;-)
    • Gość: kasio Słuchaczu, sprofiluj się sam! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 13:54
      tak!!! przylaczac sie!!!
    • Gość: Salvator Słuchaczu, sprofiluj się sam! IP: *.atol.com.pl 03.11.06, 16:42
      heheh jestem na last.fm od ponad roku ;) kapitalny serwis, ale moim zdaniem
      autor artykułu skupił się na samym radiu, którego właściwie nie używam (jak
      większość) pomijając same statystyki, grupy, tagi (!!), rekomendacje i w końcu
      journale które w nieprawdopodobny sposób ułatwiają poszerzanie muzycznych
      horyzontów ;) od kiedy jestem na lascie mój gust muzyczny przeszedł istną
      rewolucję ;]
    • Gość: Aga_darkside Słuchaczu, sprofiluj się sam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 21:03
      Last.fm jest genialne!! Jestem tam od 7 miesięcy i niesamowicie rozwinęłam się
      muzycznie. Strona jest wielofunkcyjna, można poznać ludzi z całego świata o
      podobnych gustach, dyskutować, obserwować statystyki (to mój nałóg) i wreszcie
      słuchać radia. Akurat nie korzystam z tego często, szkoda, że w artykule
      skupiono się tylko na tym. Ludzie, wchodźcie, rejestrujcie się, wpadajcie w
      last.fmowy nałóg! :)
    • Gość: Misiek Pandora IP: *.acn.waw.pl 04.11.06, 09:13
      Polecam osobiscie Pandore, jest super. www.pandora.com naprawde fajnie
      gra pod nasz gust
    • Gość: Opalen Last.fm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 09:28
      Na last.fm jestem od dwóch lat, próbowałem pandory ale niestety prawda jest ze
      ma ubogie zasoby.
      Last rozrasta sie obecnie w tak szybkim tempie ze nie nadążam z poznawaniem
      nowych mozliwosci.
      Ciesze sie ze coraz wiecej Polakow tworzy wlasne profile bop dzieki temu na
      last.fm moze zaistniec polska muzyka.

• Gość: HH "pandora" jest "zarąbista"... a tak w sumie... IP: *.swietochlowice.org 04.11.06, 21:56
      ... to cieszę się, że nie muszę słuchać polskiego radio z polskimi badziewnymi
      piosenkami, których nawet za darmo nie mam ochoty słuchać, bo po prostu tego
      chłamu przełknąć się nie da. Ja czekam kiedy wreszcie w Polsce będzie radio
      tradycyjne, w którym nie będzie ani sekundy polskiej lajery - wtedy to radio
      będzie moim ulubionym.
    • wd_07 genialne 04.11.06, 22:33
      ja jestem użytkownikiem od ponad 7 miesięcy i również muszę stwierdzić, że głód
      na nowych twórców znacznie wzrósł

przeglądając profile sąsiadów zawsze można znaleźć coś nowego u kogoś kto ma
      podobny gust muzyczny co my
    • Gość: ewelina Słuchaczu, sprofiluj się sam! IP: *.elomza.pl 04.11.06, 22:53
      Sluchajcie, powiedzcie, jak to działa? Można słuchać CAŁYCH piosenek za darmo?
      Jakieś limity?
    • Gość: ewtwetwe Pandora! IP: 217.17.38.* 05.11.06, 08:28
      Na pandora.com leca cale kawałki w jakosci 128kbs wiec jak na internetowe radio
      to bardzo dobrej. Jedyny limit jest taki ze piosenke mozesz wlasnorecznie
      zmienic 6 razy w ciagu godziny.
    • Gość: mcut Słuchaczu, sprofiluj się sam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 09:59
      mój profil na last.fm:
      www.last.fm/user/mcut/
      Zabawne, że Gazeta jest tak "opóźniona", zdążyłem już napisać o last.fm pracę
      magisterską :)

• aree1987 Słuchaczu, sprofiluj się sam! 05.11.06, 11:48
      Rzeczywiście, od maja jestem na last.fm i od tego czasu poznalem wiele swietnych
      zespolow, a moj gust muzyczny sie baaaardzo poszerzył :)
    • irini Słuchaczu, sprofiluj się sam! 05.11.06, 11:58
      Niestety, nie można sobie zaprogramować Kuby Wątłego z Paulusem Mazurem i
      resztą dawnej ekipy Radia BIS.
    • irini Sosnowski mistrzem świata w wadze ciężkiej 05.11.06, 14:43
      A Gazeta śpi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • litestep Słuchaczu, sprofiluj się sam! 05.11.06, 15:29
      Wybiórcza jak zwykle wybiórcza :P. Pluginy Last.fm są chyba do każdego
      popularnego odtwarzacza mp3, także linuksowych: xmms,amarok itp. Nieodwracają
      się d*** do użytkowników niewindowsa, jak większość np sklepów z muzyką online.
    • Gość: Mario Słuchaczu, sprofiluj się sam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 17:31
      Rzeczywiście gazeta.pl odkryła rewolucję! Launchcast'u (Yahoo) słuchałem już
      jakieś 5 lat temu i wtedy było to nowość. I już wtedy mieli hasło
      reklamowe 'Music that listens to you'. Jak można co najmniej 5-letnie
      odgrzewane kluchy nazywać nowością a nawet rewolucją. Zanam jeszcze kilka
      krajów gdzie są takie małe rewolucje, np. Kazakhstan, Vietnam, Cambodia no i
      może inne.
    • Gość: kasia Słuchaczu, sprofiluj się sam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 03:08
      www.ultrastacja.pl - posluchajcie, 8 kanalow muzycznych, dla kazdego cos....
    • Gość: Ya Urządzenie - pytanie IP: *.net.pl 07.11.06, 23:47
      Wiecie może gdzie można kupić owe urządzenie pozwalające słuchać radia
      internetowego bez włączania komputera? Gdzie tego szukać, jak ono się nazywa? Z
      góry dzięki za wszelkie informacje!
    • heartbeats mcut! 19.11.06, 12:41
      praca mgr o last.fm? mogę poczytać?

/me - www.last.fm/user/mru-mru

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka