Gość: sluchajacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 18:42 Tak, tak. Proszę się rejestrować i przyłączać do grupy Poznań;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bigboboko Słuchaczu, sprofiluj się sam! 03.11.06, 07:13 Genialne. Od dzisiaj słucham radio. Już ściągnąłem program last.fm, zarejestrowałem się i ściągnąłem pluginy. That's GREAT. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelen Słuchaczu, sprofiluj się sam! 03.11.06, 12:03 o, piszą o nas, jak miło ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasio Słuchaczu, sprofiluj się sam! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 13:54 tak!!! przylaczac sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salvator Słuchaczu, sprofiluj się sam! IP: *.atol.com.pl 03.11.06, 16:42 heheh jestem na last.fm od ponad roku ;) kapitalny serwis, ale moim zdaniem autor artykułu skupił się na samym radiu, którego właściwie nie używam (jak większość) pomijając same statystyki, grupy, tagi (!!), rekomendacje i w końcu journale które w nieprawdopodobny sposób ułatwiają poszerzanie muzycznych horyzontów ;) od kiedy jestem na lascie mój gust muzyczny przeszedł istną rewolucję ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga_darkside Słuchaczu, sprofiluj się sam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 21:03 Last.fm jest genialne!! Jestem tam od 7 miesięcy i niesamowicie rozwinęłam się muzycznie. Strona jest wielofunkcyjna, można poznać ludzi z całego świata o podobnych gustach, dyskutować, obserwować statystyki (to mój nałóg) i wreszcie słuchać radia. Akurat nie korzystam z tego często, szkoda, że w artykule skupiono się tylko na tym. Ludzie, wchodźcie, rejestrujcie się, wpadajcie w last.fmowy nałóg! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Pandora IP: *.acn.waw.pl 04.11.06, 09:13 Polecam osobiscie Pandore, jest super. www.pandora.com naprawde fajnie gra pod nasz gust Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opalen Last.fm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 09:28 Na last.fm jestem od dwóch lat, próbowałem pandory ale niestety prawda jest ze ma ubogie zasoby. Last rozrasta sie obecnie w tak szybkim tempie ze nie nadążam z poznawaniem nowych mozliwosci. Ciesze sie ze coraz wiecej Polakow tworzy wlasne profile bop dzieki temu na last.fm moze zaistniec polska muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HH "pandora" jest "zarąbista"... a tak w sumie... IP: *.swietochlowice.org 04.11.06, 21:56 ... to cieszę się, że nie muszę słuchać polskiego radio z polskimi badziewnymi piosenkami, których nawet za darmo nie mam ochoty słuchać, bo po prostu tego chłamu przełknąć się nie da. Ja czekam kiedy wreszcie w Polsce będzie radio tradycyjne, w którym nie będzie ani sekundy polskiej lajery - wtedy to radio będzie moim ulubionym. Odpowiedz Link Zgłoś
wd_07 genialne 04.11.06, 22:33 ja jestem użytkownikiem od ponad 7 miesięcy i również muszę stwierdzić, że głód na nowych twórców znacznie wzrósł przeglądając profile sąsiadów zawsze można znaleźć coś nowego u kogoś kto ma podobny gust muzyczny co my Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Słuchaczu, sprofiluj się sam! IP: *.elomza.pl 04.11.06, 22:53 Sluchajcie, powiedzcie, jak to działa? Można słuchać CAŁYCH piosenek za darmo? Jakieś limity? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewtwetwe Pandora! IP: 217.17.38.* 05.11.06, 08:28 Na pandora.com leca cale kawałki w jakosci 128kbs wiec jak na internetowe radio to bardzo dobrej. Jedyny limit jest taki ze piosenke mozesz wlasnorecznie zmienic 6 razy w ciagu godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcut Słuchaczu, sprofiluj się sam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 09:59 mój profil na last.fm: www.last.fm/user/mcut/ Zabawne, że Gazeta jest tak "opóźniona", zdążyłem już napisać o last.fm pracę magisterską :) Odpowiedz Link Zgłoś
aree1987 Słuchaczu, sprofiluj się sam! 05.11.06, 11:48 Rzeczywiście, od maja jestem na last.fm i od tego czasu poznalem wiele swietnych zespolow, a moj gust muzyczny sie baaaardzo poszerzył :) Odpowiedz Link Zgłoś
irini Słuchaczu, sprofiluj się sam! 05.11.06, 11:58 Niestety, nie można sobie zaprogramować Kuby Wątłego z Paulusem Mazurem i resztą dawnej ekipy Radia BIS. Odpowiedz Link Zgłoś
irini Sosnowski mistrzem świata w wadze ciężkiej 05.11.06, 14:43 A Gazeta śpi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
litestep Słuchaczu, sprofiluj się sam! 05.11.06, 15:29 Wybiórcza jak zwykle wybiórcza :P. Pluginy Last.fm są chyba do każdego popularnego odtwarzacza mp3, także linuksowych: xmms,amarok itp. Nieodwracają się d*** do użytkowników niewindowsa, jak większość np sklepów z muzyką online. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Słuchaczu, sprofiluj się sam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 17:31 Rzeczywiście gazeta.pl odkryła rewolucję! Launchcast'u (Yahoo) słuchałem już jakieś 5 lat temu i wtedy było to nowość. I już wtedy mieli hasło reklamowe 'Music that listens to you'. Jak można co najmniej 5-letnie odgrzewane kluchy nazywać nowością a nawet rewolucją. Zanam jeszcze kilka krajów gdzie są takie małe rewolucje, np. Kazakhstan, Vietnam, Cambodia no i może inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Słuchaczu, sprofiluj się sam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 03:08 www.ultrastacja.pl - posluchajcie, 8 kanalow muzycznych, dla kazdego cos.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ya Urządzenie - pytanie IP: *.net.pl 07.11.06, 23:47 Wiecie może gdzie można kupić owe urządzenie pozwalające słuchać radia internetowego bez włączania komputera? Gdzie tego szukać, jak ono się nazywa? Z góry dzięki za wszelkie informacje! Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats mcut! 19.11.06, 12:41 praca mgr o last.fm? mogę poczytać? /me - www.last.fm/user/mru-mru Odpowiedz Link Zgłoś