Gość: lugoshi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 22:15 Chzrązscze jutro w sklepach.... Trzeba zaufac Martinowi . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Egghead Puzzle z Beatlesów IP: *.gprspla.plusgsm.pl 20.11.06, 10:31 Octopus's Garden to akurat moja ulubiona piosenka z repertuaru Beatlesów, wcale nie uważam, żeby kiedykolwiek "ginęła w cieniu". Kurczę, znowu niespodziewany wydatek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Puzzle z Beatlesów IP: *.cti.us.edu.pl 20.11.06, 14:31 Niestety ten artykuł pokazuje tylko mały krąg zjawiska kulturowego związanego z premierą. Na www.beatles.com można aktualnie poczuć o wiele więcej. Serwis podczas rejestracji tworzy - za pomocą technologii Google - mapę fanów Beatlesów na całym świecie: udało mi się postawić punkt na moim bloku :-). A kto się zarejestruje, może aktualnie odsłuchać cały album - właśnie słucham i uważam, że premiera "Love" jest to wielkie wydarzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Puzzle z Beatlesów 20.11.06, 16:06 Ja też postawiłem znaczek w okolicach mego miejsca zamieszkania:-) I też sobie słucham, a wieczorem zakupię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Puzzle z Beatlesów IP: *.telia.com 23.11.06, 19:34 Mozna raz posluchac. sluchajcie oryginalow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fasol Puzzle z Beatlesów IP: *.lodz.mm.pl 24.11.06, 10:51 Niesamowite! dopiero zacząłem słuchać, a już wiem, że to arcydzieło! Może być inaczej? przecież to wspaniała czwórka z liverpoolu Odpowiedz Link Zgłoś