80662270a 02.02.07, 19:47 dlaczego w GW nie ma normalnych dziennikarzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koszalek_opalek1 Szlachetność jest ślepa 02.02.07, 21:17 Nie przepadam za TENDENCYJNYMI filmami. Antyamerykańskimi w szczególności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puma Szlachetność jest ślepa IP: *.cust.homechoice.net 02.02.07, 23:05 A ja nienawidze, jak ktos nie umie czytac ze zrozumieniem. Ten film jest BRYTYJSKI. Odpowiedz Link Zgłoś
a.sommerfeld Szlachetność jest ślepa 03.02.07, 17:36 Dam konia z rzędem temu, kto mi pokaże w pełni OBIEKTYWNY dokument Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Takie Jeden Łoś Szlachetność jest ślepa IP: *.york.ac.uk 03.02.07, 21:52 "I tu znów trzeba zapytać - dlaczego w filmie nie powiedziano nam o tym wcześniej? Czyżby to nie było ważne?" Bardzo mnie ciekawi czemu autor tej recenzji uwaza, ze to jest wazne? Czemu wizyty tych gosci na komisariatach i ich "nieaniolkowatosc" mialyby byc wazne dla morelnej oceny wsadzenia ich do obozu koncentracyjnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żydomason Szlachetność jest ślepa IP: *.kei.sggw.waw.pl 06.03.07, 19:25 "Bardzo mnie ciekawi czemu autor tej recenzji uwaza, ze to jest wazne? Czemu wizyty tych gosci na komisariatach i ich "nieaniolkowatosc" mialyby byc wazne dla morelnej oceny wsadzenia ich do obozu koncentracyjnego?" Widocznie to nie jest ważne bo to nie jest ideologicznie słuszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Szlachetność jest ślepa IP: *.sggw.waw.pl 07.03.07, 22:56 "Dam konia z rzędem temu, kto mi pokaże w pełni OBIEKTYWNY dokument" Zbyt wielu dokumentów to ty chyba w życiu nie widziałeś. Odpowiedz Link Zgłoś