zydzinski2 18.03.07, 19:26 Jakoś nie wiem czemu kojarzy mi sie ze złodziejm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emeryt Skarby Grażyny Kulczyk IP: *.icpnet.pl 18.03.07, 21:44 idź się lecz człowieku i to za prywatne a nie za moje pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda do poprzedniego posta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 21:46 komentarz do poprzedniego posta: Kojarzy Ci sie ze złodziejem bo Grazyna Kulczyk jest duzo bogatsza od Ciebie? Polska zawiść? Wszystko zrównać? To co Kulczykowie zrobili w Poznaniu to jest coś - Stary Browar a wkrótce Stara Rzeźnia z duma możemy pokazywać,Stary Browar zdobył uznanie w świecie,w galeriach handlowych i przy budowie znalazło prace wiele osób a teraz dzieki temu ze to jest prywatna wystawa i znalazły sie na niej prace niekoniecznie poprawne społecznie i politycznie bedzie mozna pokazać jezyk ciemnogrodowi. I co ktoś by inny zadziałał z takim rozmachem? Kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-tutejszy Skarby Grazyny K IP: *.bulldogdsl.com 18.03.07, 22:17 wystawa moze byc dobra, ale to oczywiscie zalezy od tego jakie to prace i co to za kurator (sic!). oczywiscie jest DOBRA na polskie warunki... z tego promocyjnego artykuliku wynika ze jest dosc zachowawcza i poprawna politycznie, ale coz kurator mial ograniczony wybor, wiec trudno wymagac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiecaj Skarby Grażyny Kulczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 22:17 Brawo Pani Grażyno. Tak mądrze wydawanych pieniędzy tylko pozazdrościć. Zwłaszcza w świetle tego co czynią rządzący. Brawo. Ilekroć jestem w Poznaniu zawsze muszę nacieszyć oczy Starym Browarem a teraz dojdzie jeszcze wystawa. Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Zapomniales 18.03.07, 22:34 Zazebrac o jakis zakichany aparacik. Moze ci da? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyd Różowy Salon upolitycznia sztukę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 22:35 ...a pieniążki artystom dyplomowanym się przydadzą. Tak na marginesie, co to za sztuka która sama nie potrafi się obronić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naturalny Skarby Grażyny Kulczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.07, 22:40 no,i po co to wszystko ?żeby oczy zawistnych bogaczy nacieszyć?taka sztuka i bogactwo to martwica!bogacą się na wyścigi, jakby mieli to wszystko wziąć ze sobą do piekła!chcesz oczy nacieszyć? jedz nad wodę na całą noc.zobaczysz co to piękno natury.wieczór,noc,poranek.po takich przeżyciach ,człowiek nie boi się nawet śmierci i wie ,że w raju czeka na niego to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kriss myślałem, że chodzi o rozkładówkę Playboya IP: 62.233.164.* 18.03.07, 22:43 a tu jakiś Warchola i inne pierdoły....to nie fair www.foto-tel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
gs-arts.net Dzieki Pani Kulczyk co niektorzy z nas artystow 18.03.07, 22:44 czsem maja co jesc...?? Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Dostała grunty za darmo to miała na obrazy 18.03.07, 23:13 No tak, jak się robi takie "interesy" z miastem, jak sie kupuje tereny budowlane za procent ich wartości to można bawić się później w marszanda czy kolekcjonera sztuki. A i mąż coś dorzuci z udanej "prywatyzacji" jakiegoś przedsiębiorstwa państwowego kupionego za bezcen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantom Skarby Grażyny Kulczyk IP: *.bannet.com.pl 18.03.07, 23:38 taka baba to skarb, z tymi dziełami oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AW Skarby Grażyny Kulczyk IP: *.skynet.net.pl 19.03.07, 00:08 Zapewne skojarzenia złodziejskie wynikają z niejasności dotyczących co najmniej warunków zakupu nieruchomości, w której wystawiane są skarby. Jeśli uznamy, że pierwszy milion musi być ukradziony, to powinniśmy ograniczyć się do dyskusji o pięknie wystawionych dzieł (patrz historia wielkich rodów Ameryki Płn.). Jeśli natomiast wybierzemy tradycyjny polski punkt widzenia, to p. Grażyna Kulczyk nie mogłaby nic wystawiać przez co najmniej dwa pokolenia pamiętliwych rodaków. Nie wiem, co powinniśmy wybrać, bo chyba doktrynalnie kochamy Amerykę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miga Skarby Grażyny Kulczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 01:33 Przemijanie jest smutne. Patrząc na zdjęcia p. Kulczyk czy p. Kwaśniewskiej widać, że ani dobre kosmetyki ani świetni chirurdzy plastyczni nie są w stanie zatrzymać czasu. Dla nas - zarabiających nieco mniej to bardzo smutne. Pocieszeniem mogą być tylko dobre geny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzef Skarby Grażyny Kulczyk IP: *.mia.fl.atlanticbb.net 19.03.07, 02:14 potraktujcie to jako dobra pralnie dla lewych interesow,,,a dobra sztuka nigdy nie tanieje,wiec nikt nie straci,!!!!chyba ze skarb panstwa,...znowu!!!!-juzef Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Skarby Grażyny Kulczyk IP: *.ruc.lama.net.pl 19.03.07, 02:45 Właścicielka wygląda tragicznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uppermediumclass Skarby Grażyny Kulczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 04:37 Oj, jak typowo małostkowo polacko boli, że komuś się w życiu udało, prawda? Dla ciebie pewnie, palancie, wzorem majętnego człowieka z klasą jest Misztal? Spadaj człowieku dres sobie cerować, bo w kolejce do pośredniaka cię wyśmieją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roma ale ona fatalnie wyglada IP: *.s04.a013.ap.plala.or.jp 19.03.07, 05:29 jak Kulczyowa fatalnie wyglada kasa na nic, jak sie juz nie jest mlodym??? az dziwne, chyba ten rozwod ja tak postarzyl, bo wyglada strasznie a chyba najgorsza taka nie byla niedawno i nic, ze kreacje od armaniego nalozyla Odpowiedz Link Zgłoś
wlodeusz Skojarzenie prawidłowe.... 19.03.07, 06:19 od dealera VW.,do miliardera.Mnie kojarzy się dokładnie tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panikira Skarby Grażyny Kulczyk IP: *.rwe.com 19.03.07, 07:43 bravo - nareszcie ktos kto nie mysli tylko o złotych klamkach i najnowszych modelach hamera czy innego bmw tylko robi cos konkretnego i wartosciowego. Wkurza mnie ta bezinteresowna zawisc wyciekajaca z wielu postow. Myslenie, ze jak ja nie mam to nikt inny nie powinien miec. Mozliwe, ze pierwszy milion sie kradnie - ale ...wielu z tych co pisza te zawistne posty nawet gdyby potrafilo ukrasc to nie wiedzialoby co z ta kasa zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
czyt1 Skarby Grażyny Kulczyk 19.03.07, 09:06 Bardzo Pani dziękuję za tę wystawę, czekam na następne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaopatrzeniowiec Odgrzewany kotlet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 09:15 95% co jest napisane w tym artykule' łącznie ze zdjęciem pani Kulczyk, czytałem tutaj 3 miesiące temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Skarby Grażyny Kulczyk IP: *.media4.pl 19.03.07, 09:54 Grażyna Kulczyk - (lekarze) Plastycy zrobili z niej cyborga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusia super wystawa IP: *.icpnet.pl 19.03.07, 12:49 jakkolwiek na to nie spojrzeć- w Poznaniu WRESZCIE jest jakaś porządna wystawa. Mam już dosyć oglądania prac tych, którzy się próbują przebić i im nie wychodzi. W końcu można pójść na prawdziwą sztukę. Dziękuję, że będę miała okazję zobaczyć te eksponaty. Odpowiedz Link Zgłoś