Dodaj do ulubionych

Skarby Grażyny Kulczyk

18.03.07, 19:26
Jakoś nie wiem czemu kojarzy mi sie ze złodziejm
Obserwuj wątek
    • Gość: emeryt Skarby Grażyny Kulczyk IP: *.icpnet.pl 18.03.07, 21:44
      idź się lecz człowieku i to za prywatne a nie za moje pieniądze.
    • Gość: magda do poprzedniego posta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 21:46
      komentarz do poprzedniego posta:

Kojarzy Ci sie ze złodziejem bo Grazyna Kulczyk jest duzo bogatsza od Ciebie?
      Polska zawiść?
      Wszystko zrównać?
      To co Kulczykowie zrobili w Poznaniu to jest coś - Stary Browar a wkrótce Stara
      Rzeźnia z duma możemy pokazywać,Stary Browar zdobył uznanie w świecie,w
      galeriach handlowych i przy budowie znalazło prace wiele osób a teraz dzieki
      temu ze to jest prywatna wystawa i znalazły sie na niej prace niekoniecznie
      poprawne społecznie i politycznie bedzie mozna pokazać jezyk ciemnogrodowi.
      I co ktoś by inny zadziałał z takim rozmachem?
      Kto?

• Gość: nie-tutejszy Skarby Grazyny K IP: *.bulldogdsl.com 18.03.07, 22:17
      wystawa moze byc dobra, ale to oczywiscie zalezy od tego jakie to prace i co to
      za kurator (sic!). oczywiscie jest DOBRA na polskie warunki... z tego
      promocyjnego artykuliku wynika ze jest dosc zachowawcza i poprawna politycznie,
      ale coz kurator mial ograniczony wybor, wiec trudno wymagac.
    • Gość: kiecaj Skarby Grażyny Kulczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 22:17
      Brawo Pani Grażyno. Tak mądrze wydawanych pieniędzy tylko pozazdrościć.
      Zwłaszcza w świetle tego co czynią rządzący. Brawo. Ilekroć jestem w Poznaniu
      zawsze muszę nacieszyć oczy Starym Browarem a teraz dojdzie jeszcze wystawa.
    • pavliktoja Skarby Grażyny Kulczyk 18.03.07, 22:23
      no ma tych dziel troche :D
    • zat4ra Zapomniales 18.03.07, 22:34
      Zazebrac o jakis zakichany aparacik. Moze ci da?
    • Gość: Cyd Różowy Salon upolitycznia sztukę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 22:35
      ...a pieniążki artystom dyplomowanym się przydadzą. Tak na marginesie, co to za
      sztuka która sama nie potrafi się obronić?
    • Gość: naturalny Skarby Grażyny Kulczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.07, 22:40
      no,i po co to wszystko ?żeby oczy zawistnych bogaczy nacieszyć?taka sztuka i
      bogactwo to martwica!bogacą się na wyścigi, jakby mieli to wszystko wziąć ze
      sobą do piekła!chcesz oczy nacieszyć? jedz nad wodę na całą noc.zobaczysz co to
      piękno natury.wieczór,noc,poranek.po takich przeżyciach ,człowiek nie boi się
      nawet śmierci i wie ,że w raju czeka na niego to samo.
    • Gość: kriss myślałem, że chodzi o rozkładówkę Playboya IP: 62.233.164.* 18.03.07, 22:43
      a tu jakiś Warchola i inne pierdoły....to nie fair

www.foto-tel.pl/
    • gs-arts.net Dzieki Pani Kulczyk co niektorzy z nas artystow 18.03.07, 22:44
      czsem maja co jesc...??
    • talking_head Dostała grunty za darmo to miała na obrazy 18.03.07, 23:13
      No tak, jak się robi takie "interesy" z miastem,
      jak sie kupuje tereny budowlane za procent ich wartości
      to można bawić się później w marszanda czy kolekcjonera
      sztuki. A i mąż coś dorzuci z udanej "prywatyzacji"
      jakiegoś przedsiębiorstwa państwowego kupionego za bezcen.
    • Gość: fantom Skarby Grażyny Kulczyk IP: *.bannet.com.pl 18.03.07, 23:38
      taka baba to skarb, z tymi dziełami oczywiście.
    • Gość: AW Skarby Grażyny Kulczyk IP: *.skynet.net.pl 19.03.07, 00:08
      Zapewne skojarzenia złodziejskie wynikają z niejasności dotyczących co najmniej
      warunków zakupu nieruchomości, w której wystawiane są skarby.
      Jeśli uznamy, że pierwszy milion musi być ukradziony, to powinniśmy ograniczyć
      się do dyskusji o pięknie wystawionych dzieł (patrz historia wielkich rodów
      Ameryki Płn.).
      Jeśli natomiast wybierzemy tradycyjny polski punkt widzenia, to p. Grażyna
      Kulczyk nie mogłaby nic wystawiać przez co najmniej dwa pokolenia pamiętliwych
      rodaków.
      Nie wiem, co powinniśmy wybrać, bo chyba doktrynalnie kochamy Amerykę.
    • Gość: Miga Skarby Grażyny Kulczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 01:33
      Przemijanie jest smutne. Patrząc na zdjęcia p. Kulczyk czy p. Kwaśniewskiej
      widać, że ani dobre kosmetyki ani świetni chirurdzy plastyczni nie są w stanie
      zatrzymać czasu. Dla nas - zarabiających nieco mniej to bardzo smutne.
      Pocieszeniem mogą być tylko dobre geny :-)
    • Gość: juzef Skarby Grażyny Kulczyk IP: *.mia.fl.atlanticbb.net 19.03.07, 02:14
      potraktujcie to jako dobra pralnie dla lewych interesow,,,a dobra sztuka nigdy
      nie tanieje,wiec nikt nie straci,!!!!chyba ze skarb panstwa,...znowu!!!!-juzef
    • Gość: ania Skarby Grażyny Kulczyk IP: *.ruc.lama.net.pl 19.03.07, 02:45
      Właścicielka wygląda tragicznie
    • Gość: uppermediumclass Skarby Grażyny Kulczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 04:37
      Oj, jak typowo małostkowo polacko boli, że komuś się w życiu udało, prawda? Dla
      ciebie pewnie, palancie, wzorem majętnego człowieka z klasą jest Misztal? Spadaj
      człowieku dres sobie cerować, bo w kolejce do pośredniaka cię wyśmieją.
    • Gość: roma ale ona fatalnie wyglada IP: *.s04.a013.ap.plala.or.jp 19.03.07, 05:29
      jak Kulczyowa fatalnie wyglada
      kasa na nic, jak sie juz nie jest mlodym???
      az dziwne, chyba ten rozwod ja tak postarzyl, bo wyglada strasznie a chyba
      najgorsza taka nie byla niedawno
      i nic, ze kreacje od armaniego nalozyla
    • wlodeusz Skojarzenie prawidłowe.... 19.03.07, 06:19
      od dealera VW.,do miliardera.Mnie kojarzy się dokładnie tak samo.
    • Gość: panikira Skarby Grażyny Kulczyk IP: *.rwe.com 19.03.07, 07:43
      bravo - nareszcie ktos kto nie mysli tylko o złotych klamkach i najnowszych
      modelach hamera czy innego bmw tylko robi cos konkretnego i wartosciowego.

Wkurza mnie ta bezinteresowna zawisc wyciekajaca z wielu postow.
      Myslenie, ze jak ja nie mam to nikt inny nie powinien miec.
      Mozliwe, ze pierwszy milion sie kradnie - ale ...wielu z tych co pisza te
      zawistne posty nawet gdyby potrafilo ukrasc to nie wiedzialoby co z ta kasa
      zrobic.
    • czyt1 Skarby Grażyny Kulczyk 19.03.07, 09:06
      Bardzo Pani dziękuję za tę wystawę, czekam na następne.
    • Gość: zaopatrzeniowiec Odgrzewany kotlet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 09:15
      95% co jest napisane w tym artykule' łącznie ze zdjęciem pani Kulczyk, czytałem
      tutaj 3 miesiące temu.
    • Gość: q Skarby Grażyny Kulczyk IP: *.media4.pl 19.03.07, 09:54
      Grażyna Kulczyk - (lekarze) Plastycy zrobili z niej cyborga.
    • Gość: lusia super wystawa IP: *.icpnet.pl 19.03.07, 12:49
      jakkolwiek na to nie spojrzeć- w Poznaniu WRESZCIE jest jakaś porządna wystawa.
      Mam już dosyć oglądania prac tych, którzy się próbują przebić i im nie wychodzi.
      W końcu można pójść na prawdziwą sztukę. Dziękuję, że będę miała okazję zobaczyć
      te eksponaty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka