Dodaj do ulubionych

KOLOR ewakuacja!!!

31.03.07, 12:31
Kolejne osoby odchodzą z radia kolor. Dno! Pani Prezes nie płaci ludziom.
Obciach.
Obserwuj wątek
    • mar993 Re: KOLOR ewakuacja!!! 02.04.07, 12:39
      Ale to było do przewidzenia. A miała taaaki pomysł - gratulacje Pani Prezes. A
      może następnego koleżkę z radia Gra by zatrudnić z cudownym planem uzdrowienia,
      zmierzającego do wyraźnej poprawy warunków.....::))A ludzie, których się pozbyli
      i kórzy odeszli - świetnie sobie radzą w innych stacjach - vide Igor Sokołowski....
    • seximagda Re: KOLOR ewakuacja!!! 04.04.07, 22:05
      A o co chodzi z tym Kolorem? Kto ostatnio odszedł z Koloru? Bo z tego co wiem, to Ziemek Pędziwiatr jest teraz na zwolnieniu lekarskim, a Alek Rogoziński dorabia popołudniami w Magazynie Boutique.
      • zgredek54 Re: KOLOR ewakuacja!!! 05.04.07, 11:16
        jak to kto? w pierwszej kolejności dyr handlowy Bartek Burski, po nim Dj
        Radzik, po nim dyr marketingu niejaka Agnieszka Dzierkacz, później kolejny dyr
        handlowy Maciek Radkiewicz, następnie dwóch handlowców do wawy, dwóch do anty,
        no i beata bzdunek i z tego co wiem nawet laska z recepcji odeszła.
        • seximagda Re: KOLOR ewakuacja!!! 05.04.07, 18:26
          O jejku, nie wiedziałam tego. A skąd masz takie informacje? Czy znasz może kontakt do tej laski z recepcji?
          • wiemalenicniepowiem Re: KOLOR ewakuacja!!! 06.04.07, 09:03
            nie wiesz skąd, bo to jeden z tych właśnie handlowców.
    • danuska_ktos Re: KOLOR ewakuacja!!! 05.04.07, 23:23
      A co się dziwicie, skoro pomyslu na radio nie ma zadnego a pani prezes zalega
      ludziom wyplaty z trzech miesiecy a niektorym i z dluzszego okresu i ma
      rozprawy z bylymi pracownikami o kase. Ponoc ZUS wystapil o ogloszenie
      upadlosci stacji, ale to chyba plotka, bo wierzyc sie nie chce. I te wymienione
      przez was odejscia to jeszcze nie ostatnie, bo pozostali handlowcy tez chodza
      na rozmowy a z dobrze poinformowanych zrodel wiem, ze dwojka prezenterow tez
      jest juz "po slowie" z innymi pracodwacami. Szykujcie sie na wielki antenowy
      powrot pana Przemka S. Pytanie tylko czy na przedpoludniowy dyzur czy na
      wieczorny?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka