Gość: Heraldek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 22:08 ....wodka i zagrycha byly zawsze w Polsce tanie.......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Heraldek Wsrod polskich baranow bylo mu dobrze...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 22:09 ....wodka i zagrycha byly zawsze w Polsce tanie............ Odpowiedz Link Zgłoś
sekwana2005 Piotrze... 27.04.07, 09:32 Mam 51 lat, jakieś 30 "z hakiem" temu pierwszy raz byłem w Piwnicy... Czy wtedy Grechuta spiewał tam Witkacego? "Poniedziałek. Miałem zadzwonić do Plee..." Moja ówczesna narzeczona namówiła, bym nie tylko bilety kupił, ale i czerwone wino - i po spektaklu do rana przesiedzielismy z "piwniczanami" Innym razem spotkałem Piotra rano, przy jakimś kefirku na Rynku - a może już na Grodzkiej? Gdzie wędrowałem na zajęcia z socjologii... Prof. Władek Kwaśniewicz na egzaminie dał mi podchwytliwe pytanie "Na przykładzie J.J. Wiatra omówić eklektyzm polskiej socjologii" - a potem też z DżejDzejem byłem o imieniu.. Jeden z ostatnich spektakli Piwnicy w Warszawie - z Piotrem W Teatrze Dramatycznym W antrakcie wychodzę na papierosa i koło kas widzę 3 młode, śliczne nimfy Jedna ze wspaniałym, dźwięcznym "rrr.." głośno mówi: - Ku.., to ja chciałam bilety do teatrrrrrrrru kupić - A tu jakaś Piwnica pod Barrrrrrrranami występuje... - Kabarrrrrrrrrrret... Odpowiedz Link Zgłoś