07.05.07, 09:39
co sadzicie o tej stacje? Jak sie wam podoba? Lepsza niz Max?
Obserwuj wątek
    • gwforum Re: ESKA 07.05.07, 18:34
      chyba kpisz !?
      to tak jakbys zapytal czy lepsze jest Zet czy RMF ;)
      • szarex Re: ESKA 13.05.07, 14:48
        Pomiędzy tymi stacjami jest jednak różnica. RMF nie jest taki zły - np poranna audycja z W. Lazarem i P. Skowronem. W Zetce lubiłem audycje z panią Chełminiak na pokładzie, "Świat wg Blondynki" też jest czasem ciekawy. A Eska? Kiedyś sobie pomyślałem - a co tam - poświęce się posłucham z pół dnia żeby obiektywnie się przyjrzeć tej stacji - po 10 minutach zrezygnowałem - bo to przewyższa moje możliwości :P
    • poziomk Re: ESKA 08.05.07, 19:57
      wczoraj rano 7 maja dowiedziałem się z R. Eska Białystok, że "dzisiaj jest 30
      kwietnia ostatni dzień rozliczania się z fiskusem przed nami długi weekend"
      czyli....... fajne radio , tak trzymać
      • showmexxx Re: ESKA 09.05.07, 23:32
        A dziwisz się? Jak pracują tam same głąby, z Łukaszem Brodowskim, DJ-em Puzonem
        na czele:), odpowiedzialnym za technikę i program ESKI.
        • marmots Re: ESKA 09.05.07, 23:44
          świetna stacja, non stop jakaś imprESKA, konkurSIKI, SMSy, super odjechane i
          zajefajne kawałki, 10 hitów jeden po drugim co godzinę- często tych samych.
          Świetni DJe, którzy utwierdzają mnie w przekonaniu, że zajefajny ze mnie ziomal,
          że ich słucham, często podjeżdżam pod remizę moim tuningowanym Golfem II i
          zarzucam sobie Eske na głośniki, laski same kładą mi się na masce, czuje sie
          wtedy jak jakiś bonzo z Brooklynu. Eska to moja stacja, nie ma bata, to w Esce
          pierwszy raz usłyszałem Crazy Frog i odjechałem na jej punkcie. No to nara,
          wracam zara, hehhe to taki dżołk na koniec, pozdra ziomy , trzymajcie się ramy
          to się nie.............
          • showmelove Re: ESKA 10.05.07, 11:34
            Mi tez sie podoba ta stacja. Fajnie graja, fajne konkursy
            • showmelove Re: ESKA 17.05.07, 18:26
              • g8g5 Re: ESKA 17.05.07, 23:01
                Możesz podbijać ten wątek do góry, tu i tak nie masz z kim dyskutować o
                tym "radiu". Bo co o tym radiu mają do powiedzenia jego słuchacze? Tylko tyle,
                że "spoko muza", "fajnie gra", "jest zaj....". I to jest dyskusja? Wybacz, ale
                Radio Eska nie nadaje NIC, o czym dałoby się merytorycznie podyskutować.
                Nonstop mix jakichś tam kilkunastu przebojów i bleblanina didżejów, w której i
                tak nie wiadomo o co chodzi. Radiem, o którym się dyskutuje, jest Trójka! O
                Esce najwyżej się "gada". Wybacz, ale Eska jest dla mnie takim beznadziejnym
                radiem, że po kilku próbach posłuchania nie chce więcej znać tego radia.
                Kompletnie bezpłciowa, bezwartościowa brzęcząca stacyjka dla gimnazjalistów o
                niewyrobionym guście muzycznym! Tyle!
                • showmelove Re: ESKA 18.05.07, 08:29
                  Ma 45 lat i slucham Eski. W Trojce nic ciekawego nie ma. Wieje nuda tam
                  • g8g5 Re: ESKA 18.05.07, 09:13
                    Mam 16 lat i słucham Trójki. W Esce nic mądrego nie ma. Wiele głupotą tam.
                    • szczurek923 Re: ESKA 20.05.07, 21:16
                      Fajne radio, a to że sie powtarzają kawałki i jak komuś to przeszkadza to są
                      inne stacje, mi nie przeszkadza bo powtarzają sie fajne kawałki, które lubie.
                      aaa i jeszcze jedno, wiem że lubisz to radio ale nie musisz podbijać ciągle
                      tematów o Esce, to robi sie nudne ;)
            • poziomk Re: ESKA 21.05.07, 13:20
              a co po za tymi fajnymi konkursami?? -slyszales cos?
              jakies wartosciowe, pouczajace pogadanki.... nad czym mozna bylo by porozmawiac przy janym
              pelnym....
              • g8g5 Re: ESKA 21.05.07, 13:58
                szczurek923 napisał:

> mi nie przeszkadza bo powtarzają sie fajne kawałki, które lubie.
                >

Moje zainteresowania muzyczne są o wiele szersze niż te powtarzające się co
                dwie godziny piosenki. Jeśli znasz tylko te 20 "hitów na czasie" i taka
                krótka "playlista" ci wystarcza, to współczuję bardzo.
                • szczurek923 Re: ESKA 21.05.07, 15:32
                  A czy ja coś takiego powiedziałem ze słucham tylko Eski?? NIE! ciągle tylko
                  słysze że Eska badziewie, eska do dupy, tylko dlaczego ma takie wyniki
                  słuchalności, skoro jest taka denna?
                  • new_machine Re: ESKA 21.05.07, 16:33
                    A czemu wybory wygralo pis i samoobrona? ;)
                    • bajeranek Re: ESKA 24.07.07, 16:46
                      new_machine napisała:
                      > A czemu wybory wygralo pis i samoobrona? ;)

Samoobrona nie wygrała wyborów.
                      • new_machine Re: ESKA 24.07.07, 17:20
                        Chodzilo mi w tym wypadku o wysokie poparcie, zaskakujaco wysokie w porownaniu z
                        deklaracjami sondazowymi.
                  • poziomk Re: ESKA 23.05.07, 09:14
                    jakie wyniki sluchalnosci? pytala cie jakas ankieterka czy eski sluchasz?
                    Badania polegaja na wplywach z reklam i to reklamodawcy robia slupki a nie sluchalnosc :)
                    • zsolaw Re: ESKA 23.05.07, 11:56
                      A Ty myślisz, że badanie słuchalności polega na tym, że pytają każdego? Ciekawe
                      czy reklamodawcy pchaliby swoje miliony w stacje, o których nie wiadomo, czy
                      ktoś je słucha.
                      • astat5577 Re: ESKA 23.05.07, 12:44
                        Mnie pytało dwukrotnie na przestrzeni ostatnich trzech lat.
    • michu19821 Re: ESKA 22.05.07, 10:12
      Ostatnio w Radiu A (www.radioa.pl) usłyszałem audycje o rozgłośniach radiowych w
      Polsce. I padło tak takie zdanie "Monika piszę że w radiu Eska puszczają muzykę
      która chce słuchać młodzież" po czym padł komentarz redaktora "To nieźle
      świadczy o Polskiej młodzieży".

Dla mnie to najbardziej komercyjne radio w Polsce. Dlatego jest takie popularne.
      Ale jak to w naszym kraju bywa. Co jest trendy to jest do d...y.
      Już dużo bardziej wole Roxy FM.
      Pozdrawiam.
      • blekota-i-mlekota Re: ESKA 21.07.07, 03:25
        Najbardziej dresiarskie medium w Polsce.
        Dj-pajacyki, którzy prewnie non stop mają kaca moralnego z powodu ogłupiania
        ludzi i lansowania bezguścia... Najgorsze że z tym dresiarstwem władowali się
        do TVP2... Wow, super, że dzwonisz. Wow, super, extra, zajefainie. Wow, Wow,
        Wow. Jak się bawicie? Super? Wow, wow, wow...

• g8g5 Re: ESKA 21.07.07, 08:20
          blekota-i-mlekota napisał:

> Najgorsze że z tym dresiarstwem władowali się
          > do TVP2...
          >
          Dokładnie, ale to wina TVP jednak. Nikt nie zmuszał TVP do współpracy z tym
          najgłupszym radiem dla dresiarzy. Wszak to publiczna telewizja...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka