Dodaj do ulubionych

GOLD FM- nowe radio w Poznaniu!

02.06.03, 20:10
Zdarzylo mi sie posluchac dzisiaj przez pare godzin i mam bardzo mile
wrazenia. Radio nadaje na 107,4, czyli tam, gdzie do tej pory superfm. Tyle,
ze jest od swojego popzednika zdecydowanie lepsze- zywsze, bardziej
dynamiczne i przebojowe. Ktos jeszcze sluchal? Jakie wrazenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: rainbow Re: GOLD FM- nowe radio w Poznaniu! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.03, 02:01
      Gold ma ruszyć także w Warszawie...
      Ciekaw jestem ile osób powie ZŁOTE PRZEBOJE 100 i 1 FM????
    • Gość: Jureek Re: GOLD FM- nowe radio w Poznaniu! IP: 212.185.202.* 03.06.03, 12:37
      suede01 napisała:

> Zdarzylo mi sie posluchac dzisiaj przez pare godzin i mam bardzo mile
      > wrazenia. Radio nadaje na 107,4, czyli tam, gdzie do tej pory superfm. Tyle,
      > ze jest od swojego popzednika zdecydowanie lepsze- zywsze, bardziej
      > dynamiczne i przebojowe.

Dynamiczne, przebojowe - jak dla mnie to takie słowa-wytrychy. Mogłabyś konkretnie objaśnić jak to się w radiu objawia. Czy dynamiczność polega na tym, że prezenterzy mówią bardzo szybko, bez jakichkolwiek przerw na kropkę, bądź przecinek? Czy radio bardziej dynamiczne, to takie, gdzie prezenterzy mówią jeszcze szybciej? A przebojowość? Czy radio przebojowe to takie, które nadaje tylko przeboje, czy może takie, które przebija się do słuchaczy i uzyskuje coraz lepsze wyniki w słupkach?
      Chętnie poznałbym definicje tych tak często w stosunku do radia używanych pojęć.

> Ktos jeszcze sluchal? Jakie wrazenia?

Nie słuchałem, nie mam wrażeń.
      Jura
    • Gość: kioskarz0072gazeta Re: GOLD FM- nowe radio w Poznaniu! IP: 150.254.102.* 03.06.03, 16:40
      Przyznam szczerze, ze wybrednym uchem, skaczac po falach eteru w poznańskich
      skalach radiowych uniesień- nie natrafiłem na nowe...GOLD.fm.Strach się bać tso
      tam drzemie...Zaraz zajrzę.Moze za chwilę. Moze wkrótce.
      Problem jest taki, ze nie interesuje mnie radiowy fast-food: szybko, tanio i do
      d..., a tego sie obawiam.
    • kicior99 Re: GOLD FM- nowe radio w Poznaniu! 03.06.03, 20:08
      Ja panietam jeszcze WINOWPIPIE FM. taki sam poziom?
      • doolittle Re: GOLD FM- nowe radio w Poznaniu! 04.06.03, 10:07
        kicior99 napisał:

> Ja panietam jeszcze WINOWPIPIE FM. taki sam poziom?

A pamiętasz, jak Winogrady zmieniły nazwę na FAN i pojawiło się disco polo?
        Teraz poziom jest podobny, muzyka trochę inna, ale raczej żenada. DJ żywcem
        wzięty z Eski podnieconym głosem mówi "tego dawno nie słyszeliście!" i puszcza
        Bronski Beat i Bandę i Wandę. Faktycznie dawno nie słyszałem, ale łudziłem się,
        że już nie usłyszę.
        • kicior99 Re: GOLD FM- nowe radio w Poznaniu! 04.06.03, 11:58
          Buraka i program ":milo swojsko i z humorem"? Pewnie tylko jeszcze za
          Hasinskiego. Pozniej wyjechalem do Pily i mialem tylko cynki od kolegow z Afery.
          • Gość: mari.na Re: GOLD FM- nowe radio w Poznaniu! IP: 129.70.207.* 06.06.03, 02:00
            a koledzy z afery mniej wiecej z ktorego rocznika?

pozdr. aferzystka na urlopie
            • kicior99 Re: GOLD FM- nowe radio w Poznaniu! 06.06.03, 19:23
              ojej, Jacek Luczak, Maciek Henszel, Radek nawrot, Nawet Tomek Dworek. Dawne
              czasy...
              • Gość: mari.na Re: GOLD FM- nowe radio w Poznaniu! IP: 129.70.207.* 06.06.03, 19:54
                mialam przyjemnosc poznac wszystkich owych panow. dworas pracuje teraz
                dla "konkurencji", reszta w tej samej korporacji ale nie w radiu...
                • kicior99 Re: GOLD FM- nowe radio w Poznaniu! 07.06.03, 12:52
                  a maciek henszel jest moim "odkryciem" i przyjacielem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka