Dodaj do ulubionych

Kicz w dobrym stylu

• Gość: ard Majewski show hahaha kicz - bubel dla myslacych i IP: 81.219.218.* 22.06.07, 20:52
      Majewski show hahaha kicz dla myslacych inaczej. Jak mozna cos takiego ogladać?
      Szok.
    • Gość: Gość Wszystko przez abonament IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 22:13
      I to by było na tyle. Nieważne co wyprodukują, ważne że sami zdecydują, co za
      te pieniądze oraz inne, Ty, widzu obejrzysz.Całe więc szczęście, że decyduję Ja
      i mój pilot. Gdyby jeszcze tych komunistów do władzy nie dopuszczali...
    • Gość: ggz S.Majewski moze buty czyscic Leno - PFUI IP: *.adsl.alicedsl.de 23.06.07, 00:57
      ............Holender Rinke Rooynes, właściciel firmy Rochstar. - "Szymon
      Majewski Show" był wzorowany na amerykańskich "Saturday Night Live", "The
      Tonight Show with Jay Leno" czy "David Letterman Show". Bierzemy z Zachodu
      format i dopasowujemy pod osobowość polskiego prowadzącego..........

glupi holender albo buce z GWna zle przeltumaczyli
      porownywanie tego scieka i buca majewskiego czy wojewodzkiego do J.Leno
      to jakies nieporozumienie

Leno to jeden z najlepszych talkmasterow na swiecie.
      Szkoda ze w polsce nie ma ambitnych talkshow takich jak leno czy letterman
      ale kto to by zrozumial jak 90% luda jest ciemne i zachwacaja sie majewskim i
      innym lekkim g-wnem
    • mniklas5 Kicz w dobrym stylu 23.06.07, 04:42
      dlaczego takie bzdury wypisuja jakies domorosle holendry, majewski i wojwodzki
      to kompromitacja polskiej telewizji i samych Polakow, nie widze w amerykanskiej
      tv odpowiednika tych pajacow. Lis jest przereklamowany i jedzie na przeszlosci,
      ma tylko piekna zone(konkubine)
    • Gość: west to nawet nie jest kicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 10:37
      to beznadzieja, już dawno nie oglądam tego polskiego smietnika
    • Gość: luzna_uwaga Kicz w dobrym stylu IP: *.aster.pl 23.06.07, 15:30
      >Możemy w Polsce narzekać na miałkość telewizyjnych show, ale na pewno nie na >poziom ich realizacji.

To przypomina dylemat: wybrać g..o, ale w kolorowym opakowaniu, czy zupełne nic.
      Jeżeli producenci tych "programów" reprezentują poziom intelektualny taki jak ich "dzieło", to daje jednak nadzieję, że nawet idiota może zostać milionerem (albo milioner idiotą)...
    • Gość: crati Kicz w dobrym stylu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 15:46
      Wymienione w artykule programy to jedno wielkie g**no. Bardzo cieszy mnie to, że
      Wy - Szanowni Internauci - nie jesteście naiwni, macie swoje zdanie i nie
      dajecie sobie wmawiać głupot.
      No, przepraszam, tylko Szansa na sukces jest normalna. Co jest takiego
      ciekawego w programie Majewskiego ? Nic. Za co ten frajer bierze kasę ?
      Widziałam ten program ze 2 razy i mi wystarczy. Rozumiem , że to niby ma być
      program rozrywkowy? Niby tą rozrywką ma być dokańczanie tych durnych materiałów
      filmowych ? To jest rozrywka na poziomie minus nieskończoność. Robią takie
      gówna, wmawiają społeczeństwu, że to jast rozrywka , że to jest dobry program
      publicystyczny, że to jest poziom. Chodzi o to, żeby naród był coraz głupszy,
      żeby nie umiał logicznie myśleć, bo takim narodem łatwiej manipulować.
      My wam powiemy , co jest na poziomie, my wam powiemy, co to jest rozrywka. My
      napiszemy artykuł w GW. Zewsząd manipulacja z różnych stron. Takie programy ja
      już dziś mogę poprowadzić i zrobić wszystkie i zero byłoby w tym mojego wysiłku,
      bo te programy są po prostu na poziomie przedszkola albo jeszcze niżej. Ja mam
      gdzieś te formaty z Zachodu . A co to niby Zachód jest moim Bogiem ?
      I jeszcze to kreowanie się na gwiazdy. Zagra taka jedna z drugą czy z drugim w
      1 serialu i ona jest wielka aktorka. Żenada. Co ona takiego osiągnęła w życiu ?
      To, ze gra 10 lat w jakiejś szmirze, to jest niby osiągnięcie zawodowe ?
      POZDRAWIAM WAS - INTERNAUCI , BĄDŹCIE SOBĄ, MIEJCIE SWOJE ZDANIE.
      Oczywiście, że pilotem można zmienić kanał. Boję się , że niedługo nie będzie na
      co zmienić .
      creat@gazeta.pl
    • student.kielce.pl Skrętkowska kłamie! 23.06.07, 19:00
      Co za bzdury kobieto wygadujesz? Jakie emocje? Wszystko ustalasz z producentem. Nawet te piosenki "na wstążkach" nie są losowane - każdy wie co ma śpiewać - Ty wiesz kto wygra...

Ten program to oszustwo, a Mann to tak na prawdę gbur.

Szansa dla szympansa!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka