Gość: ard Majewski show hahaha kicz - bubel dla myslacych i IP: 81.219.218.* 22.06.07, 20:52 Majewski show hahaha kicz dla myslacych inaczej. Jak mozna cos takiego ogladać? Szok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Wszystko przez abonament IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 22:13 I to by było na tyle. Nieważne co wyprodukują, ważne że sami zdecydują, co za te pieniądze oraz inne, Ty, widzu obejrzysz.Całe więc szczęście, że decyduję Ja i mój pilot. Gdyby jeszcze tych komunistów do władzy nie dopuszczali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggz S.Majewski moze buty czyscic Leno - PFUI IP: *.adsl.alicedsl.de 23.06.07, 00:57 ............Holender Rinke Rooynes, właściciel firmy Rochstar. - "Szymon Majewski Show" był wzorowany na amerykańskich "Saturday Night Live", "The Tonight Show with Jay Leno" czy "David Letterman Show". Bierzemy z Zachodu format i dopasowujemy pod osobowość polskiego prowadzącego.......... glupi holender albo buce z GWna zle przeltumaczyli porownywanie tego scieka i buca majewskiego czy wojewodzkiego do J.Leno to jakies nieporozumienie Leno to jeden z najlepszych talkmasterow na swiecie. Szkoda ze w polsce nie ma ambitnych talkshow takich jak leno czy letterman ale kto to by zrozumial jak 90% luda jest ciemne i zachwacaja sie majewskim i innym lekkim g-wnem Odpowiedz Link Zgłoś
mniklas5 Kicz w dobrym stylu 23.06.07, 04:42 dlaczego takie bzdury wypisuja jakies domorosle holendry, majewski i wojwodzki to kompromitacja polskiej telewizji i samych Polakow, nie widze w amerykanskiej tv odpowiednika tych pajacow. Lis jest przereklamowany i jedzie na przeszlosci, ma tylko piekna zone(konkubine) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west to nawet nie jest kicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 10:37 to beznadzieja, już dawno nie oglądam tego polskiego smietnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzna_uwaga Kicz w dobrym stylu IP: *.aster.pl 23.06.07, 15:30 >Możemy w Polsce narzekać na miałkość telewizyjnych show, ale na pewno nie na >poziom ich realizacji. To przypomina dylemat: wybrać g..o, ale w kolorowym opakowaniu, czy zupełne nic. Jeżeli producenci tych "programów" reprezentują poziom intelektualny taki jak ich "dzieło", to daje jednak nadzieję, że nawet idiota może zostać milionerem (albo milioner idiotą)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crati Kicz w dobrym stylu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 15:46 Wymienione w artykule programy to jedno wielkie g**no. Bardzo cieszy mnie to, że Wy - Szanowni Internauci - nie jesteście naiwni, macie swoje zdanie i nie dajecie sobie wmawiać głupot. No, przepraszam, tylko Szansa na sukces jest normalna. Co jest takiego ciekawego w programie Majewskiego ? Nic. Za co ten frajer bierze kasę ? Widziałam ten program ze 2 razy i mi wystarczy. Rozumiem , że to niby ma być program rozrywkowy? Niby tą rozrywką ma być dokańczanie tych durnych materiałów filmowych ? To jest rozrywka na poziomie minus nieskończoność. Robią takie gówna, wmawiają społeczeństwu, że to jast rozrywka , że to jest dobry program publicystyczny, że to jest poziom. Chodzi o to, żeby naród był coraz głupszy, żeby nie umiał logicznie myśleć, bo takim narodem łatwiej manipulować. My wam powiemy , co jest na poziomie, my wam powiemy, co to jest rozrywka. My napiszemy artykuł w GW. Zewsząd manipulacja z różnych stron. Takie programy ja już dziś mogę poprowadzić i zrobić wszystkie i zero byłoby w tym mojego wysiłku, bo te programy są po prostu na poziomie przedszkola albo jeszcze niżej. Ja mam gdzieś te formaty z Zachodu . A co to niby Zachód jest moim Bogiem ? I jeszcze to kreowanie się na gwiazdy. Zagra taka jedna z drugą czy z drugim w 1 serialu i ona jest wielka aktorka. Żenada. Co ona takiego osiągnęła w życiu ? To, ze gra 10 lat w jakiejś szmirze, to jest niby osiągnięcie zawodowe ? POZDRAWIAM WAS - INTERNAUCI , BĄDŹCIE SOBĄ, MIEJCIE SWOJE ZDANIE. Oczywiście, że pilotem można zmienić kanał. Boję się , że niedługo nie będzie na co zmienić . creat@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
student.kielce.pl Skrętkowska kłamie! 23.06.07, 19:00 Co za bzdury kobieto wygadujesz? Jakie emocje? Wszystko ustalasz z producentem. Nawet te piosenki "na wstążkach" nie są losowane - każdy wie co ma śpiewać - Ty wiesz kto wygra... Ten program to oszustwo, a Mann to tak na prawdę gbur. Szansa dla szympansa! Odpowiedz Link Zgłoś