Dodaj do ulubionych

Konfrontacja

28.01.08, 15:40
Słuchając wczoraj "Taniego grania" i "Mini-maxu" postanowiłem jeszcze raz pomarzyć o audycji z udziałem Manna, Kaczkowskiego, Kosińskiego i Metza poświeconej zarówno bieżącym sprawom(np. dekady) jak i w ogóle muzyce prezentowanej w Trójce. Chciałbym móc zgromadzić ich w jednym studiu, by wysłuchać ich opinii.
Mogłaby to być jedna godzina tygodniowo czy miesięcznie.
Obserwuj wątek
    • nierozpoznawalny Re: Konfrontacja 31.01.08, 08:41
      imagistyk napisał:
      > Słuchając wczoraj "Taniego grania" i "Mini-maxu" postanowiłem jeszcze raz pomar
      > zyć o audycji z udziałem Manna, Kaczkowskiego, Kosińskiego i Metza poświeconej
      > zarówno bieżącym sprawom(np. dekady) jak i w ogóle muzyce prezentowanej w Trójc
      > e. Chciałbym móc zgromadzić ich w jednym studiu, by wysłuchać ich opinii.

Trudno mi to sobie wyobrazic. I czemu by to mialo sluzyc?
      Analize tego co muzycznego poszlo/pojdzie na antene to pewnie redakcja muzyczna
      regularnie robi na swoich nasiadówkach. A tak to co - publicznie oceniac co sie
      zaproponowalo albo co koledzy przedstawili.
      Kazdy z ww. redaktorow ciagnie w swoja strone i kazdy ma swoich muzycznych
      faworytow. Nie ma sensu ich razem wciskac w jedną godzine - szkoda ich czasu.
      Probke takiego spotkania mamy czasami w "Tanim graniu" po 11-tej, gdy w studio
      sa razem Mann,Wasowski,Chojnacki i Piekut. Kazdy swoje przynosi i chwali a
      pozostali z usmieszkiem na ustach komentuja - mało to ciekawe. Zostawmy kazdemu
      autorskie godziny a lepiej na tym wyjdzie i autor i sluchacz.
      • mrzes Re: Konfrontacja 31.01.08, 10:07
        "Tanie granie" jest zawsze bardzo ciekawe! Ale Metz i Mann??? Nieee,
        nie pasują do jednej audycji.
        • un1 Re: Konfrontacja 31.01.08, 11:36
          W różnorodności piękno a Metz przed laty rozpoczynał swoją obecność
          w Trójce, dialogując z Krakowa właśnie z Mannem. Było OK.
          • imagistyk Re: Konfrontacja 31.01.08, 13:01
            W piątkowe popołudnia Mann z Metzem puszczali unikalne nagrania i było bardzo fajnie. Nie sądzę,aby wymieniona przeze mnie czwórka nie potrafiła ciekawie i z sensem dyskutować o muzyce i muzykach. Nie mam na myśli wersji "Taniego grania", gdyż to jest zupełnie inna jakość.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka