Dodaj do ulubionych

Pytanie o "stare" roczniki czasopism

IP: *.topole.waw.pl 11.09.03, 19:47
- Zastanawiam się, czy są gdzieś do kupienia. "Przyjaciółka", "Kobieta i
Życie" z lat 50-tych, 60-tych lub 70-tych. Pojedyncze numery lub roczniki.
Może ktoś z was wie, gdzie można by czegoś takiego poszukać?
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: Pytanie o "stare" roczniki czasopism IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 20:11
      najlepiej w czytelniach, ale wtedy nie "na zawsze", chociaż przecież można
      skserować...
    • Gość: helio Re: Pytanie o "stare" roczniki czasopism IP: *.acn.waw.pl 13.09.03, 11:35
      Kilka miesięcy temu widziałam na dworcu w Krakowie całe hałdy starych
      tygodników - "kobiety", "przekroje","przyjaciółki", jakieś "horyzonty techniki"
      i nie sposób wymienić co jeszcze, zupełnie przedpotopowe i o tego masa dobrze
      starawych rozrywkowych książek po korzystnych cenach. W ogole nie mogłam się od
      tej całej makulatury oderwać, o mało nie uciekł mi pociąg - tak się tam
      rozczulałam. Podpytywałam chłopaków, którzy to sprzedawali skąd mają, ale nie
      chcieli powiedzieć. Nie wiem, czy była to jakaś jednorazowa akcja, czy tak już
      mają w Krakowie, pozdr.h
      • Gość: monia Re: Pytanie o "stare" roczniki czasopism IP: *.topole.waw.pl 14.09.03, 20:30
        Chciałabym trafić na coś takiego...:-)))
        • Gość: bonzaj Re: Pytanie o "stare" roczniki czasopism IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 14.09.03, 21:10
          :) hehe u nas w Krakowie na dworcu głównym a raczej w przejśćiu pod peronami
          stoją i sprzedają ..chyba codziennie :)Są stare książki ,czasopisma i wogóle co
          kto chce.Jest tego sporo.Czasmi można spotkaćcałę roczniki u nas w Krakowie na
          takim pchlim targu ,teżjest tego sporo.Trzeba szukaćbo jest tego dużo.Napisz
          konkretnie co cie interesuje ,ja sprawdze co i jak i ile kosztuje i przekarze
          ci odpowiednie info :)ewentualnie moge dla ciebie to kupic co bedziesz chciała.
          • Gość: monia Re: Pytanie o "stare" roczniki czasopism IP: *.topole.waw.pl 17.09.03, 21:06
            Nie chodzi mi o nic konkretniego, ogólnie - o kobiece pisma, no, może jeszcze
            jakieś inne z lat 50,60 - tak do poczytania, dla własnej przyjemności. Ciekawa
            jestem, ile takie rzeczy moga kosztować - roczniki lub pojedyńcze numery...Czy
            mnie w ogóle stać na takie fanaberie :-)
            Dzięki!!!
    • marianeq Re: Pytanie o "stare" roczniki czasopism 15.09.03, 23:00
      Zobacz w Warszawie na Al. Ujazdowskich 16 w antykwariacie Kosmos - tam
      sprzedają głównie czasopisma.

Pozdry,
      PA!wel
    • Gość: złodziej Re: Pytanie o "stare" roczniki czasopism IP: 80.51.244.* 17.09.03, 10:58
      Lubisz pojedyńcze numery?
    • Gość: g ul.koszykowa IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 18:19
      w warszawie - w prawo od pl.konstytucji; tam są wszystkie czasopisma
      pozdrv
      • Gość: monia Re: ul.koszykowa IP: *.topole.waw.pl 17.09.03, 21:07
        Czy masz na myśli ten mały antykwariat koło Hali?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka