Gość: jarek IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.03, 21:26 czy taśmy ze starymi jinglami PR3 zostały zaplombowane albo spalone? - czemu Kaczor mówi "burururm, bururrum.." zamiast zapuścić odpowiedniego jingla?:-)) j. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mk Re: stare jingle 3 IP: *.lublin.mm.pl 05.10.03, 22:23 Gość portalu: jarek napisał(a): > czy taśmy ze starymi jinglami PR3 zostały zaplombowane albo spalone? Raczej to pierwsze. Mam nadzieje, że zostały zachowane choćby dla celów archiwalnych. > czemu > Kaczor mówi "burururm, bururrum.." zamiast zapuścić odpowiedniego jingla?:-)) Od dawna tak mówi. Kiedyś taśma z sygnałem się zawieruszyła i tak powstało bururum bururum. Jeśli dobrze pamiętam mk Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: stare jingle 3 05.10.03, 22:41 Gość portalu: jarek napisał(a): > czy taśmy ze starymi jinglami PR3 zostały zaplombowane albo spalone? Gość portalu: mk napisał(a): > Raczej to pierwsze. Mam nadzieje, że zostały zachowane choćby dla celów > archiwalnych. Akurat to wiem na pewno. Nie są zaplombowane ani zniszczone, a nawet są zapisane cyfrowo i dostępne w ichniej "sieci" komputerowej, skąd mogą spokojnie korzystać. Należałoby raczej zadać pytanie, dlaczego nie korzystają. Filip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: stare jingle 3 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.03, 22:45 fdj napisał: > Należałoby raczej zadać pytanie, dlaczego nie korzystają. > > Filip Pośrednio, ale właśnie o to zapytałem! Pozdrawiam J. Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: stare jingle 3 05.10.03, 23:58 Najlepiej niech Pan spyta Pana Kaczkowskiego. Pzdr. Dobranoc. Filip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtn Re: stare jingle 3 IP: *.acn.pl / *.acn.pl 06.10.03, 00:14 Grrrrrr!!! Do łóżka!!! Odpowiedz Link Zgłoś