Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 11:47 Ceny biletów:'No Fans On The Horizon'. Za 450 złx3 to można sobie kupić kino domowe,dvd z ich koncertem,dwa fotele i skrzunkę piwa na dodatek :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jess Bilety na U2 od piątku IP: 195.85.249.* 18.03.09, 09:45 "No Morons On The Horizon". Lekkie przegięcie z cenami, a tłumaczenie tego kursem EUR jest poniżej pasa, bo cztery lata temu, kurs był dokładnie taki, jak obecnie [4,6 PLN]. Do tego należałoby zawiadomić UOKiK, bo co to znaczy "bilety po bokach sceny"? Konsumenci płacą kupę kasy, a de facto nie wiedzą, za co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rika Bilety na U2 od piątku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 12:04 Dla mnie dziwne jest to, iż bilety na płytę stojącą (190 PLN) są droższe od siedzących (tych za 145 PLN). Ja kupię te na płytę, cena nie jest aż tak bardzo wygórowana, choć spodziewałam się max. 150 zł. Myślę jednak,że warto wydać te pieniądze. Na muzykę nie ma co żałować. Byłam na wielu koncertach i każdy z nich był balsamem dla duszy. ;} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Do dziecka neostrady z 1 postu: IP: *.aster.pl 22.03.09, 10:34 Lubisz luksus i jakość. Za 450 zł kupisz sobie co najwyżej 21 calową "żarówę" i puszkę piwa z biedronki :). A bilety faktycznie drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meloman Podobno wielebny Bonio będzie chodził z tacą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 14:35 i zbierał od swych wyznawców kasę na przekupienie komisji od pokojowej nagrody Nobla. Odpowiedz Link Zgłoś