mafia-ruska-w-zakopanem 09.01.04, 17:34 No który !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roomtsays Re: Który chce w morde... 09.01.04, 17:43 Z klonami twego pokroju to chyba już tylko ruska mafia da sobie radę... Nie wywołuj wilka z lasu! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceper Re: Który chce w morde... IP: *.it-net.pl 09.01.04, 18:02 Tu jesteś taki odważny? Zapraszam pod Gubałówkę, to tam pogadamy! Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: Który chce w morde... 09.01.04, 18:29 Ceper! Jak tylko ten klon się pojawi - dokopiemy mu? Będzie ręka, noga, mózg na ścianie, a na koniec mu zaserwujemy krawat kolumbijski. Będzie mu w nim do twarzy... ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
mafia-ruska-w-zakopanem Re: Który chce w morde... 09.01.04, 19:55 He, he, za cienki jesteś. No to który chce w michę? No który???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola-f Re: Który chce w morde... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 20:05 Nie fikaj, nie fikaj. Sam nie wiesz z kim zaczynasz ;-) Tu jest mocny elektorat... A jak chcesz to zawołamy posiłki ;-) I razem pójdziemy na kolację do Sabały. Wrzuć luz złociutki, My się tu nie nudzimy... Odpowiedz Link Zgłoś
mafia-ruska-w-zakopanem Re: Który chce w morde... 09.01.04, 20:25 Czeczeni wystąp, kolejno odlicz,... odin, dwa, tri.....sto dwadcat' piat'. To który chce w czache? No który???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Który chce w morde... 09.01.04, 20:28 Jo by ci padou, ale niywia eli bys co z tego kapnou. Pyrsk! Odpowiedz Link Zgłoś
mafia-ruska-w-zakopanem Re: Który chce w morde... 09.01.04, 20:37 Idź nynat' pierdoło. To fkóry chce w dzioba? No ftóry???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: Który chce w morde... 09.01.04, 20:43 Labandziku! Do tego talibana to nawet nie z pala, a najlepiej z Dzida. Dzida to taka 20-letnia "bron bakteriologiczna", hehehe! Na mozg wreszcie mu padnie i po ptokach. Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Który chce w morde... 09.01.04, 20:47 He,he, wiysz jo tak analizuja od niego wszkryfniyncia to wyuazi mi ino ze to niy on ale ona. Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: Który chce w morde... 09.01.04, 20:54 Moze obrobil(a) pewna piwniczke, i to dodalo mu (jej) tyle animuszu? ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Który chce w morde... 09.01.04, 20:55 A mozno to ta Genowefa Pigwa je? Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Który chce w morde... 09.01.04, 21:00 laband napisał: > He,he, wiysz jo tak analizuja od niego wszkryfniyncia to wyuazi mi ino ze to > niy on ale ona. Noo toc´ ze to je ta nasza Natasza keryj my wczora dali ta tasza coby noom piwa pszismyczyua! pyrsk_hanys_hans Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Który chce w morde... 09.01.04, 21:02 To bouo ze leke, bo roz ze tysz rusko, a dwa ize ani do pozondku zapieronic niy poradzi, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: Który chce w morde... 09.01.04, 21:03 A moze faktycznie - poszla Nataszka po to piwo, bylo zamkniete i zmarzlo jej to i owo, i teraz szuka komu dowalic? ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Który chce w morde... 09.01.04, 21:04 No to jo jyj sie zguosza - ale dopiyro jutro, bo tera musza isc furt. Odpowiedz Link Zgłoś
laband to na zicher jako staro kasjerka je 09.01.04, 21:07 boroczka, gorala szukaua a ani ryboka niy znodua Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Który chce w morde... 09.01.04, 21:09 Uosmolyu bych jusz ta Natasza! Ale ta moja piykno TASZA?!?!?!?!?!?!?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Który chce w morde... 09.01.04, 21:10 ty lepi obejz eli jeszcze zygorek mosz - tasza jo ci szynkna na "Abrachama". Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Który chce w morde... 09.01.04, 21:20 laband napisał: > ty lepi obejz eli jeszcze zygorek mosz - tasza jo ci szynkna na "Abrachama". Skuli tyj staryj RUHLI niy byda pszeca zaroski koomedyjo robiyu. Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Który chce w morde... 09.01.04, 21:21 Padosz ize ci jednak ta Ruhla buhli - pierony bezkuryjske ze tych Rusow. Odpowiedz Link Zgłoś
mafia-ruska-w-zakopanem Re: Który chce w morde... 09.01.04, 21:16 Jeszcze jeden, to który chce pierwszy po pysku, no który? Ustawić się w szeregu ! Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Który chce w morde... 09.01.04, 21:18 poczekosz ale do jutra? jak ja to jo sie zguosza - ino najprzod oddej Hanysowi tyn zygorek co wancki cisnie, ta rompla i te czi dinksy kere mosz w bistynhaltrze skryte Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: Który chce w morde... 09.01.04, 21:22 Hehehe! Co mi zrobisz jak mnie zlapiesz, kroliczku? Odpowiedz Link Zgłoś
mafia-ruska-w-zakopanem Re: prosba do ruskyj mafi 09.01.04, 21:30 Przeca się śmieje... <a href="www.lovecalculator.com"target="_blank">♥</a>. Odpowiedz Link Zgłoś
mafia-ruska-w-zakopanem Re: prosba do ruskyj mafi 09.01.04, 21:35 www.lovecalculator.com/ Który pierwszy ? Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: prosba do ruskyj mafi 09.01.04, 21:44 laband napisał: > mogesz sie na chwila usmiychnonc? Jo by ci niyradziyu tela moondrowac´! Ty se joom najpszood uobejrzyj! Mys´lisz co jo jyj ta RUHLA za darmo dou? Uod Strachu!!! fun.from.hell.pl/2004-01-08/Cindy-Salsa.mpeg Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: prosba do ruskyj mafi 09.01.04, 21:47 Juz lepsyk mafiozów ja Wy, to ni ma, hehe. Hej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Hej! Mafioso rousso! 09.01.04, 23:11 To pewnie o tobie? "Miał 8 promili alkoholu i przeżył To raczej prawdziwy cud, a nie dowód na nasz profesjonalizm - w taki sposób ukraińscy lekarze skomentowali przypadek uratowania mężczyzny, który po noworocznych imprezach miał 8 promili alkoholu we krwi. (PAP, MD /2004-01-09 06:06)" I po cudownym ocaleniu trafiles pod Giewont... Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: prosba do ruskyj mafi 10.01.04, 15:40 mafia-ruska-w-zakopanem napisała: > Ciupazka - Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: prosba do ruskyj mafi 10.01.04, 15:46 jo chciou ino obejzec wiela mosz zuotych zymbow, hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: prosba do ruskyj mafi 10.01.04, 15:52 hehe, ani jednego...a Ty mafiozie? Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: prosba do ruskyj mafi 10.01.04, 15:56 Prawie moj gybis sie tonko we szklonce. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: prośba do ruskyj mafii 10.01.04, 16:18 To widze, ze ta rusko mafia Cie nieźle załatwiyła, hehe. Nie dziwota, bo pod Tatrami ozpanosyli sie okropecnie. Nie podobo mi sie to, hale widocnie oni majom Hameryke u nos. A mnie sie jesce marzy uwidzieć Petersburg, juz nie godajęcy o Kaukazie, hale tam teroz strach jechać. Nawet dumomy na S. Petersburgiym, moze co z tego bee? Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: prośba do ruskyj mafii 10.01.04, 16:32 a jo juz od dugszego czasu mysla o wycieczce statkym od Petersburga do Moskwy - ale jeszcze poczekom, mozno sie tam konsek porowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola-f Re: prośba do ruskyj mafii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 16:41 Ciupazko, ale miałaś zabawę z tymi procentami( z tabeli) i to pod moją nieobecność. Całe szczęście, że to tylko nicki. Ale wyniki naprawdę zaskakujące... Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
mafia-ruska-w-zakopanem Re: prośba do ruskyj mafii 10.01.04, 16:57 Mafia ruska jest właścicielem tej strony:) mafia-ruska-w-zakopanem - Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: prośba do ruskyj mafii 10.01.04, 18:05 ...a reszte udziału fto mo, he? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola-f "Nowy Ruski" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 07:40 Majorka, lotnisko. Z samolotu wysiada "nowy Ruski": obwieszony złotem i pilnowany przez dwóch goryli. Na ramieniu niesie narty. - Przepraszam ale szanowny pan chyba się pomylił - zwraca mu uwagę pracownik lotniska - Tu u nas, na Majorce, jest gorąco, tu nie ma śniegu. Rosjanin uśmiecha się cynicznie. - Spakojno, grażdanin, mój śnieg przyleci następnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola-f Prawdziwe życie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 07:50 Spotyka się dwóch Ukraińców i jeden mówi do drugiego: - Stary, tam w Polsce to jest prawdziwe życie, nie to co u nas. Wstajesz rano i podają ci pyszne śniadanko do łóżka, potem sex do południa. Po południu wykwintny obiad, szampanskoje, desery i sex do kolacji. Kolacja - palce lizać, a po kolacji do późnej nocy sex ile tylko pragniesz. - No, no brzmi nieźle. A skąd ty to wszystko wiesz, byłeś w Polsce? - Ja nie, ale moja siostra była. Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: "Nowy Ruski" 11.01.04, 17:58 Zachodzi nowy ruski do drogiej restauracji, zajmuje stolik. Podchodzi do niego kelner. Ruski zamawia: - Ty, słuchaj, masz czarny kawior? - Tak, oczywiście - No to daj mi tu kawioru za 5 tysięcy. - Zaraz przyniosę - A wódę masz? - Tak, oczywiście - No to nieś mi tu wódę za 5 tysięcy Przyniesiono nowemu ruskiemu zamówienie - ten wódki się ochlał po czym zmęczony piciem zarył mordą w kawiorze. Za jakiś czas do restauracji wchodzi ekstrawagancki inteligencik. Usiadł przy stoliku obok nowego ruskiego. Podchodzi kelner i pyta: - Jakie będzie pańskie zamówienie? - Po pierwsze, proszę mi przynieść wino rocznik `47 - Oczywiście - Wino ma być z winogron, które dojrzewały na nasłonecznionym stoku. Nalać proszę mi tego wina dokładnie 78 g do kieliszka ze złotum paseczkiem dookoła. - Tak, oczywiście - ze złoty paskiem. - Jako danie główne chciałbym zamówić kurę natartą czosnkiem z lekko przypieczoną skórką na nóżkach. Dodatkowo do kuperka proszę nalać 20 g oliwy z oliwek. - Gdzie nalać? - Pyta kelner. - W kuper! - Gdzie, gdzie? - W dupę pieprzonej kurze !!! Nagle budzi się nowy ruski i na całe gardło ryczy: - I MNIE TEZ W DUPĘ OLIWĘ ZA 5 TYSIĘCY Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Rusy to byli karlusy 11.01.04, 18:17 W Zwioonzku Radzieckim po ros piyrszy wydano Biblia. Jyj piyrsze zdanie brzmiauo nastypujoonco: "Snaczaua nie byuo niczewo, tolka towariszcz Bog prochazausia ulicami Maskwy". Odpowiedz Link Zgłoś
mafia-ruska-w-zakopanem Re: "Nowy Ruski" 11.01.04, 20:50 Zaraz będzie nie w mordę, ale w potylicę z nagana, jeszczo odin humorum o maich tawariszczach. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: "Nowy Ruski" 11.01.04, 20:54 mafia-ruska-w-zakopanem napisała: > Zaraz będzie nie w mordę, ale w potylicę z nagana, jeszczo odin humorum o maich > tawariszczach. Niyma leko padou rus jak ratuszowy zygor nioos! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Rusy to byli karlusy! 11.01.04, 20:57 Byua plama, niyma bluski bo tyn proszek byu uod ruskich! Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: "Nowy Ruski" 11.01.04, 20:54 Natasza, a jaki ty bys sam wic opedziaua, he? Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Rusy to byli karlusy! 11.01.04, 21:11 Godou rous Gorbaczow z Panym Bogym - Panie Boze. Te Poloki couki czas mi sie buntujoom. - Posuoubys´na nich jako klynska. - Dobra. Padou Poonbooczek. - Ale wprowadzisz swobody religijne. - Zgoda! - Padou Gorbaczow. Na drugi dziyn´ budzoom Gorbaczowa rano i godajoom mu: Tow. sekretarzu. Wypadek we elektrowni Czarnobyl. Wielke skazynie. Gorbaczow wznioosu oczy w goora i padou: Boze poczymu? Pszeca mioues´ ukorac´ Polokoow. - Sorry Gorbi. Miouech stare mapy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Rusy to byli karlusy! 11.01.04, 21:19 Rous sie na Krymlu te ruske jenerauy zrobiyli fajer. Narous tak ajnfach wuazi jedna pucfrau z kiblym i szmatoom. Niy smoli sie wiela ino stowio tyn kibel na szrajbtisz na papioory i dokumynty. Jeneral blank czerwoony, znerwowany, ze s´lypiami choby rapitolca, ryczy do pucfrau: Paszua w pizdu!!! - Ja, tawariszcz jenerau? - Niet, Zapadnaja Jewropa! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Rusy to byli karlusy! 11.01.04, 21:32 Lecoom na stacji Mir Amerykoon i Rus. Rus godo do Amerykoona -ale wy mocie piykne i sroge państwo, i tele światełek a Amerykoon -ale wy mocie sroge państwo i tele teleskopoow a Rus -niy to nasi z gwinta pijoom! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: "Nowy Ruski" 11.01.04, 21:47 Majorka lotnisko. Z samolotu wysiada "Nowy Ruski": obwieszony złotem i pilnowany przez dwóch goryli. Na ramieniu niesie narty. - Przepraszam ale szanowny pan chyba się pomylił - zwraca mu uwagę pracownik lotniska - Tu u nas na Majorce jest gorąco tu nie ma śniegu. Rosjanin uśmiecha się cynicznie. - Spakojno grażdanin mój śnieg przyleci następnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola-f Re: "Nowy Ruski" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 06:43 Był już w tym wątku ten "kawałek". A Ty nie czital, he? Odpowiedz Link Zgłoś
mafia-ruska-w-zakopanem Re: Który chce w morde... 11.02.04, 17:51 Wróciliśmy z Moskwy!!! To który chce w mordę?! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Który chce w morde... 11.02.04, 19:14 A cóżeś taki bojowy? Czyżby Ci się tam dostało? Nawet bym sie nie zdziwiła...Hehe... Taż dziękuj Bogu, żeś w metrze nie zginął... Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: Który chce w morde... 11.02.04, 20:26 "W restaranie my papali, wsio wyjeli, wypili. Samawar na ch... nadieli I chaziajku naj...i!" I co? Wrocili! W Moskwie narozrabiali, policję na nogi postawili... Jeden zaginiony, ale się znalazł... "Fajerwerki" w metrze... A jak wrócili to co? Napsuli krwi forumowiczom (zmiany - ale na gorsze) i komu tu w mordu? Hę? ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola-f Re: Który chce w morde... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 07:14 Od początku było wiadomo kto za tym stoi... ;-) I żeby mi to było ostatni raz... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Który chce w morde... 12.01.05, 22:00 Dzisiok jo bije, ftory fce w morde, he? Jo sie pytom grzecnie i z pańska, ftory nie pozwolo zajrzyć mi do wątków syćkik z 2004 roku? Ftory to mie ogeanico, he? Po sk... zakładać nowe tematy podobne , kie juz som jest? He? Coby mi to było ostatni roz, ni mom casu na sukanie, bo bede mieś syćko i syćkik w rzyci i to głęboko. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Który chce w morde... 13.11.05, 21:02 Pozwolił poźreć hepcio dalyj na wątki? To zamiast w morde to w nogrode dlo niego toniyc puszystyj, hehe...: fun.from.hell.pl/2004-01-08/Cindy-Salsa.mpeg Odpowiedz Link Zgłoś