dialektolog 06.11.04, 21:07 A poziyrocie do TVN, jak tam się bawią Hanysy i Górole? I co myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciupazka Re: TVN - Hanysy i górole 06.11.04, 21:47 Poziyrom, i diasi nadali... mom być scyro? Nie widzi mi sie i juz! Co byk nie pedziała, to obróci sie prociw mnie, temu milce, bo mnie potem mogom wycubrzyć w rodzinie, haj Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: TVN - Hanysy i górole 06.11.04, 22:02 Hanysy górom! Gratulujymy!!! A nasym? Dobrze im tak! Hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: TVN - Hanysy i górole 07.11.04, 07:55 A jesce dodom to, ze to nic, ze górolki wysły z tyj zabawy dobite przez Hanysów. Jest jesce drugo strona medalu, to to, ze godki Hanysów umarły kansi...i nie som jest znane, a naso gwara zyje , nawet wśród Hanysów. Niek se to Hanysy do serca weznom i zadbajom o to, coby być tu i teroz , bo sie troske jakby zaniedbali sami! A co Wy na to drodzy Forumowicze, he? Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: TVN - Hanysy i górole IP: *.it-net.pl 07.11.04, 10:29 Juz trzeci pojedynek Gołoty pokoze nom TVN - tyn za 130 tysięcy . Skąd oni telo dudków bierom, kie ludzie za Radio i TY nie płacom? sport.gazeta.pl/boks/72,35383,2376741.html?v=3&a=17394498#opinie Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: TVN - Marcin Pawłowski <*> <*> <*> 21.11.04, 12:56 Odszedł, twarda sztuka dziennikarska, do końca walczył, nawet na boisku sportowym strzelił gola, będąc chorym! Żegnamy Cię wszyscy. www.rmf.fm/wiadomosci/index.html?id=75576 Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: TVN - Chałupy góralskie 21.11.04, 15:01 Obejrzyjcie ! Fajna audycja o chałupak góralskik, m.inn. Jaśka Korpiyla Bułecki ze Zokopanego, ftorego syćka znocie. Fajna audycja! Magazyn "Styl" - w kozdom niedziele. Polycom! Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: TVN - podziękowanie od widzów IP: *.it-net.pl 15.04.05, 12:57 TVN nolezom sie podziękowanie za sprawozdania w tak cięzkik kwilak dlo Poloków i nie ino! Barz piyknie dziękujemy! Odpowiedz Link Zgłoś