Dodaj do ulubionych

Szukam dobrej restauracji

IP: 217.153.134.* 03.02.05, 21:18
na romantyczną kolację, w centrum, najlepiej na Krupówkach, jaką polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: humke Re: Szukam dobrej restauracji IP: 217.153.134.* 06.02.05, 19:26
      to nie ma dobrej restauracji w Zakopanem?
      • Gość: ceper_niepilok Re: Szukam dobrej restauracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 10:32
        Są, ale raczej na wesołą biesiadę niż na romantyczną kolację;)))
        • Gość: gulke Re: Szukam dobrej restauracji IP: 217.153.134.* 08.02.05, 11:24
          musi coś być, proszę pomóżcie!!! To musi być coś extra
          • ciupazka Re: Szukam dobrej restauracji 08.02.05, 11:35
            Ekstra - to stylowy lokal z hotelem SABAŁA( na Krupówkach)i ekstra kapela
            góralska wieczorem i ekstra piwo i cena!
            • Gość: ceper_niepilok Re: Szukam dobrej restauracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 11:44
              Tylko z tym "romantyzmem" może być gorzej...DDDDD

Możesz też wziąć pod uwagę "Bąkowe Zohyliny". Wyżnia na Piłsudskiego pod
              skocznią i Niżnia na Piłsudskiego przy Krupówkach. Obie z kapelą góralską,
              niezłą kuchnią regionalną i super cenami. Obowiązuje rezerwacja. Co
              do "romantyzmu" to jak wyżej:))
              • ciupazka Re: Szukam dobrej restauracji 08.02.05, 12:04
                Romantyzm mogom uprawiać w hotelu Sabała, abo w burdeliku.
                • Gość: ceper_niepilok Re:DDDDDDDDDDDDDDD n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 12:10
              • Gość: gulke Re: Szukam dobrej restauracji IP: 217.153.134.* 08.02.05, 15:15
                co znaczą super ceny? super drogo czy super tanio jak na extra warunki?
                • Gość: ceper_niepilok Re: Szukam dobrej restauracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 15:33
                  Raczej drogo, ale bez przesady.
                  To zresztą zależy od Twoich oczekiwań i możliwości.
                  • ciupazka Re: Szukam dobrej restauracji 08.02.05, 16:55
                    Gzzie jest mój post?
    • Gość: gulke Re: Szukam dobrej restauracji IP: 217.153.134.* 08.02.05, 16:13
      Która z następujących restauracji będzie się najlepiej nadawała na romantyczną kolację?:
      Morskie Oko
      Bąkowa Zohylina Niżnia
      U Wnuka
      Sabała
      Czarci Jar
      • Gość: ceper_niepilok Re: Szukam dobrej restauracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 16:50
        A co to dla Ciebie znaczy "romantyczna kolacja"??

• ciupazka Re: Szukam dobrej restauracji 08.02.05, 17:09
          Ot na tyn przykłod ino we dwoje i nie w knajpie...:

www.riversongs.com/Flash/anivr.html
          • Gość: ceper_niepilok Re: Szukam dobrej restauracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 17:19
            Hehehe... to dla Ciebie Ciupażko, bo Humke-Gulke uparł się na "romantyczną
            kolację" przy góralskiej kapeli w tłoku na Krupówkach, przy wspolnym biesiadnym
            stole i przy zapachu grilla...;))
            Jak widać, co kto lubi:)
            • Gość: Ciupazka Re: Szukam dobrej restauracji IP: *.it-net.pl 08.02.05, 17:23
              Mam rację , czy nie? To moje pytanie do Ciebie?
              • Gość: ceper_niepilok Re: Szukam dobrej restauracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 17:25
                Oczywiście, że masz!!!
                Szykujesz na Walentynki taką kolację z jakim Juhasem, co?
                • ciupazka Re: Szukam .... 08.02.05, 17:34
                  Przyznam Ci się, mój juhas z janielicami dzisiok ostatkuje i nie ino dzisiok
                  sie zabowio w niebie, więc pytanie zbędne. Hehe. Nie przejmuj sie, dom se
                  rade! A z Wlentynkami precki!!! Momy swoje święto miłości 24 cyrwca :

"wiła wianki i wrzucała je do falującej wody, wiła wianki i wrzucała je do
                  wody"
                  Hej!
                  • Gość: ceper_niepilok Re: Szukam .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 18:06
                    No właśnie, Walentynki to taka nowa moda na siłę, żeby handel się toczył.
                    A Wianki w noc Świętojańska na Wiśle - piękny prastary zwyczaj...
                    Ale ostatnio jakby coraz mniej popularny, a szkoda:(
                    • ciupazka Re: Szukam .... 08.02.05, 18:08
                      Przecież to od nas zależy, czy będziemy małpować Walentynki i dynie , czy
                      noc Świętojańską i niezapominajki, nieprawdaż?
                      • Gość: ceper_niepilok Re: Szukam .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 18:17
                        Pewnie, że prawda ale co poradzisz, że młodzież woli Walentynki, puby i
                        zagraniczną muzykę?
                        A jeszcze do tego najczęściej w Noc Świętojańska zimno i deszcz leje, że nawet
                        psa z domu żal wypuścić:))
                        Ale szukanie nowości to chyba prawo młodości. Z wiekiem docenia się wartość
                        jaką jest własna historia i tradycja.
                        • ciupazka Re: Szukam .... 08.02.05, 18:21
                          A co to za nowość? Wiesz kiedy żył św. Walenty? Wejdź na wątek Walentynkowy,
                          gdzieś jest jeszcze drugi załóżony przez hepika1 i tam w nim są dodatkowe
                          dane. Poszukaj go i wywlec na swiatło dzienne, bo Walentynki tuż, tuż. To
                          prośba. Hej!
                          • Gość: ceper_niepilok Re: Szukam .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 18:34
                            Dla Anglosasów to stara tradycja, ale u nas nowość. Jakbyśmy im naszą Noc
                            Świętojańską podrzucili to też by dla nich nowość była hehe...
                            A z tymi modnymi nowościami to różnie bywa... Może wiesz Ciupażko kto używał
                            obecnie modnego młodzieżowego powiedzenia "spoko" ???
                            • ciupazka Re: Szukam .... 08.02.05, 18:40
                              Czasami i ja używam, będąć w gronie swoich podopiecznych, kiedy za bardzo są
                              rozgadani zniżam sie do ich poziomu wyrażającego stan ducha i powiadam
                              stanowczo ;"SPOKO". Rozumieją bez dalszych , zbędnych słów, hehe! Tak
                              naprawdę to nie wiem, chyba, ze sobie żartujesz ze mnie młodzieńcze.
                              • Gość: ceper_niepilok Re: Szukam .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 18:44
                                Legioniści Komendanta Piłsudskiego tak mawiali i to wcale nie żart Ciupażko!
                                • ciupazka Re: Szukam .... 08.02.05, 18:46
                                  Prędzej bym podejrzewała Piłsudzkiego od którego to przejęli, hehe...Dobrze
                                  wiedzieć, dzięki!
                                  • Gość: ceper_niepillok Re: Szukam .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 18:51
                                    Ciupażko droga powiedz, że to tyko literówka, proszę!!!
                                    Na litość, PiłsudSkiego, nie Piłsudzkiego:((((((
                                    • ciupazka Re: Szukam .... 08.02.05, 19:23
                                      masz po stokroć rację, literowka, kazdemu sie zdarzy
                                      • Gość: ceper_niepilok Re: Szukam .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 19:29
                                        Ufff... kamień z serca :))))
                                        Przy tym błędzie, niestety bardzo częstym, tracę poczucie humoru.DDDDD
                                        A wiesz, że gen. Długoszowskiemu na rakowickim grobie napisali DługoszEwski!?
                                        Ale poprawili na szczęście, ale kompromitacja i tak była.
                                        • ciupazka Re: Szukam .... 08.02.05, 20:41
                                          Z reguły błędów nie robię. Literówka z prędkości to mi się dość często
                                          zdarza, na płycie męża też mi się pomylili i co? Też nie poprawiłam...Gorzej
                                          dla mnie , bo nie można poprawić, sama się dziwię , kiedy na to patrzę.A może
                                          Ty umiesz cuda robić w necie, hehe... Częstuję pilznerem, może ten nasz
                                          nowy Forumowicz na swoim wątku piwa się napije, hę??? Bez szukania, hehe...Hej!
                                          • Gość: ceper_niepilok Re: Szukam .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 21:53
                                            On się chyba na dobre obraził i poszedł sobie:(
                                            Tego postu Hepika o Walentynkach nie udało mi się znależć w wątkach z 2004 r.
                                            Może był wcześniej? Pozdrawiam
                                            • Gość: Ciupazka Re: Szukam .... IP: *.it-net.pl 08.02.05, 22:05
                                              A mioł za co??? Kielo to mioł tyk nicków? Tego typu zapytania uwozom za
                                              nojgłupse. Jest link do syćkik kwater, hoteli, pensonatów, kawiarni
                                              restauracji, niek se som kozdy suko! To po co ta uwaga pod spodym? Muszę ja
                                              poszukać ten wątek. Nie pamiętam jak on brzmiał...
                                              • Gość: srtgsg Re: Szukam .... IP: 217.153.134.* 08.02.05, 22:15
                                                ale na tych stronach każdy chwali swoje, a mnie chodziło o odczucia klientów, tak ciężko to zrozumieć?
                                                • ciupazka Re: Szukam .... 08.02.05, 22:24
                                                  ....klientów Forum? Jakieś nieporozumienie. Nikt tam do takich byle jakik
                                                  nie jeździ. Forumowicz umie szukać! Wybiera sam i narzeka na siebie też
                                                  sam.Hej!
                                                  • Gość: qdff Re: Szukam .... IP: 217.153.134.* 08.02.05, 22:39
                                                    no to ja jestem bardziej przezorny od tutejszych forumowiczów i wolę uczyć się na cudzych błędach hej:)
                                                  • ciupazka Re: Szukam .... 08.02.05, 22:45
                                                    I coś się dowidział z tych 36 postów na temat przez Ciebie poruszony. Po
                                                    pierwsze nikt tam nie mieszkał, nie jadł, i nikt nie przywiązuje specjalnej
                                                    wagi do jedzenia, kiedy jedzie w góry. W górach postny chleb i woda inaczej
                                                    smakuje.Hej!
                                                  • Gość: fdgn Re: Szukam .... IP: 217.153.134.* 08.02.05, 22:51
                                                    bo tu nikogo oprócz Ciebie nie ma:) to jak mam się dowiedzieć. Te 24000 postów chyba sama napisałaś :) a skoro szukam restauracji na romantyczną kolację tzn że okazję mam wyjatkową i nie bez różnicy mi jest w jakiej knajpie ją będę celebrował
                                                  • Gość: Ciupazka Re: Szukam .... IP: *.it-net.pl 09.02.05, 00:06
                                                    Ty dziękuj Bogu, że jo tu jestem, to widać słychać i cuuuć, hehe... Sukoj
                                                    panocku moze na inksyk Forak Wom na to pytanie odpowiedzom, hehe...Jo po
                                                    knajpak byle jaki nie chodze i papom w doma. A kie w góry jade, to papu
                                                    woze za rzyciom i tyz swoje, bo troske za drogo w knajpak, a poza tym nie
                                                    hasnuje mi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka