trudny2002 04.04.05, 13:24 na pogrzeb mi jechać, albo moze tylko na mały cmentarz w Łopusznej i posiedzieć chwile przy grobie śp. ks. Józefa . To też dobre miejsce do myślenia o tym o czym jedynie w taki dzień myśleć mozna... trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciupazka Re: [] [] [] Albo do Rzymu 04.04.05, 14:44 ...abo ino ...patrzyć, cytać, jest co....; images.google.pl/images?q=Papiez+Jan+Pawel+II&hl=pl&btnG=Szukaj+z+Google%21 images.google.pl/images?hl=pl&q=Pielgrzymki+papieskie&spell=1 images.google.pl/images?hl=pl&lr=&q=Pope+John+Paul+II&btnG=Szukaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: [] [] [] Albo do Rzymu IP: *.it-net.pl 09.04.05, 17:56 No i co? Byłeś w Łopusznej? Cikawa jestem, jak Cisie podobał grób X prof, J, Tischnera. Ja byłam zawiedziona, inaczej sobie wyobrażałam. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: [] [] [] Albo do Rzymu 04.05.05, 09:19 Do Rzymu Ci ino ostało... nei i pocytać o Nim i posłuchać MP 3. papiez.coolinc.info/ Pustawo i juz. Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś