anna6667 12.12.05, 21:33 OSTATNIO NAWET W BURGERZE JEST DOBRA BO KIEDYŚ TRAFIŁ MI SIĘ STARY ŚMIERDZĄCY SER Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
billy.the.kid Re: GDZIE WAM PIZZA SMAKUJE NAJBARDZIEJ? 12.12.05, 21:47 a co to za gó..-ta pica?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: GDZIE WAM PIZZA SMAKUJE NAJBARDZIEJ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 23:54 Hmm..., może to o piczę chodzi? Ale z serem to nie widziałem... Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: GDZIE WAM PIZZA SMAKUJE NAJBARDZIEJ? 13.12.05, 08:46 czy to nie jest przypadkiem jakis wynalazek do jedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: GDZIE WAM PIZZA SMAKUJE NAJBARDZIEJ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 09:31 No jeśli przyjmiemy, że śmieciofud to jedzenie...D ________________ UWAGA! Nie mylić omawianej tu <picy> z potrawą serwowaną na Półwyspie Apenińskim! Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: GDZIE WAM PIZZA SMAKUJE NAJBARDZIEJ? 13.12.05, 09:51 przez jedzenie rozumiem w tym przypadku włożenie czegoś w otwór gębowy, przeżucie i połknięcie. porajku prepraszam że uraziłem twe poczucie estetyki i dobrego smaku. bo w sensie JEDZENIA tego nie napisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: GDZIE WAM PIZZA SMAKUJE NAJBARDZIEJ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 10:08 Co tam poczucie smaku i estetyki;) Najgorsze, że mi skojarzenie tej <picy> seks obrzydza!DD Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: GDZIE WAM PIZZA SMAKUJE NAJBARDZIEJ? 13.12.05, 10:09 sama nazwa picca pochodzi od picowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: GDZIE WAM PIZZA SMAKUJE NAJBARDZIEJ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 10:18 Ooo, to już lepiej! Picować nie muszę;) Odpowiedz Link Zgłoś