Dodaj do ulubionych

Zapraszam na Bieg Piastów

IP: *.xdoom.net 07.03.03, 11:10
No górale-sprycirze! Ruszcie dupy z Zakopanego Wisły Szczyrku i wiosek!
Bierzcie swoje drewniane narty i przyjeżdżajcie do Szklarskiej Poręby na Bieg
Piastów największą imprezę narciarską w Polsce. Siadajcie na sanie, góralskie
szkapy i wio! W Jakuszycach są świetne, najlepsze w Polsce trasy biegowe -
zapraszam przekonacie sie! O takich trasach na Podhalu możecie sobie pomażyc!
Acha niech góralscy dresiarze zostaną w domu - a nie dresiarze nich wezmą
dresy - bo w śmierdzących bacowych ciuchach bedziecie robić wioche wśród
międzynarodowego towarzystwa narciarskiego!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ciupazka Re: Zapraszam na Bieg Piastów IP: *.it-net.pl 07.03.03, 13:01
      Po takim zaproszeniu, a raczej nie zaproszeniu sam będziesz startował, he, he.
      A masz jeszcze parę w płucach? Teraz kolej na obłowienie się u was! Zwłaszcza
      przez dresiarzy, których tak lubisz, oni też startują?
      • Gość: Kazik Re: Zapraszam na Bieg Piastów IP: *.xdoom.net 07.03.03, 18:16
        Oj Ciapago dupy ci się nie chce ruszyć-jak wszystkim góralom poza własną wiochę-
        chyba , że Chicago!!! hehe :) Nie to nie, przyjadą ludzie światowi a nie
        fornale z Podhala hehe! Pozdrawiam ! Zapraszam a jakże zapraszam na najlepsze
        trasy biegowe w Polsce! Zapraszam na Bieg Piastów!
        • Gość: Ciupazka Re: Zapraszam na Bieg Piastów IP: *.it-net.pl 07.03.03, 19:46
          Przyjade, jak biedziys gonić ty, jaki mos numer, to moze choć w poziyradle
          uwidze, ześ na ostatnim miyjscu. Troske mi dalyko, aly jo te trasy dobrze znom.
          I tak bedziy norodu dość, co roku więcyj na Bieg Piastów przyjezdzo, mom
          nadzieje, ze krótkie sprawozdaniy dos, ino sie na zafuc na śmierć!Telo.Pozdr.i
          zyce choć przedostatniygo miyjsca.
        • Gość: Rumcajs Re: Zapraszam na Bieg Piastów IP: benkovski:* / 192.168.2.* 08.03.03, 02:49
          Lepsi fornale z Podhala, niz zasciankowa "entelegencja", ktora reprezentujesz.
          Kazik! Nie daj plamy przed swiatowymi ludzmi. Polamania nart! Czekamy na
          puchar. A w jakiej kategorii startujesz? Moze w sztafecie - 4x100 z salatka?
          • Gość: Kazik Re: Zapraszam na Bieg Piastów IP: *.xdoom.net 08.03.03, 03:41
            Gość portalu: Rumcajs napisał(a):

> Lepsi fornale z Podhala, niz zasciankowa "entelegencja", ktora reprezentujesz.
            > Kazik! Nie daj plamy przed swiatowymi ludzmi. Polamania nart! Czekamy na
            > puchar. A w jakiej kategorii startujesz? Moze w sztafecie - 4x100 z salatka?

entelegencja - no tak piszą sfrustrowane chopy z Beskibuf. Narty łam sobie sam
            koleszko! Plame sobie odplamiaczem wybarw, swiatowych ludzi w żyć cmoknij,
            puchar sobie kup w Wadowicach-najlepiej kremówke! A sztafete zrób ze swoimimi
            ziomkami do baru w Szczyrku - a sałatka to twoja inteligencja zobrazowana okiem
            jarosza! A twoja kategoria to pewno wyscigi góralskich wodogłowiów w
            dochodzeniu do sracza! Pozdrawiam palanta i zapraszam na najlepsze trasy
            biegowe w Polsce! Chyba, że wiochowe powietrze uzależnia!
            • Gość: Ciupazka Re: Zapraszam na Bieg Piastów IP: *.it-net.pl 08.03.03, 14:17
              Wiys co Kazik, chyba my sie od Tobie uzależniyli, ze jesce z Tobom
              ukwalujymy na Forum. Ki pieron z Tobom wytrzymie, cyś sie jakiego jadu najodł,
              ni mozes przełknąć, cy ki djasi w Tobie siedzi ?! Dejze pokój ludziom,
              pisom z dalyka, banujom za krajem, a Ty ich młócis jak owies cepem. Przeciy
              nie uchodzi, zmierzłyś okropecnie, nie przebiyros w słowach, jak sie nie
              poprawis, to na mój dusiu nie obezwie sie do Cie, choćbyś kielo mądrze pisoł,
              ba haj! Telo .Pozdr.Jak mos patent na rozum, to wyluzuj, a jak nie, to moze
              trza trza posukać innego Forum....
              • Gość: Rumcajs Re: Zapraszam na Bieg Piastów IP: benkovski:* / 192.168.2.* 08.03.03, 21:34
                Ciupazka! Spoko! Gdyby nie te gadki, to smutno by tu bylo jak w rodzinnym
                grobie, pardon - gronie. A ja sie przynajmniej znam na zartach i nie rzne
                primadonny, jak mi ktos przypieprzy. A "kolezka" sie pisze przez z z kropka,
                nie przez "sz" - INTELIGENCJO!!!!!!!!!!!(;-b)))))))))))))))))))))))))
                • Gość: Ciupazka Re: Zapraszam na Bieg Piastów IP: *.it-net.pl 09.03.03, 21:16
                  A rzyć pise sie przez rz Kaziku!( mom na myśli zadek) Co jest? Słuchałak
                  sprawozdanio i ni ma Cie na znaconym miejscu, Czechowi przypadło. Podobno
                  1600 zawodników przyjechało? Prowda to?
                  • Gość: Rumcajs Re: Zapraszam na Bieg Piastów IP: benkovski:* / 192.168.2.* 10.03.03, 16:16
                    Ja tez czekalem, ze w TV powiedza o naszym Piascie kolodzieju /panie dzieju/,
                    ale oni powiedzieli tylko o Adasiu Malyszu i czeskim finale Biegu.Kazik pewnie
                    sie widzial z "wielkim swiatem" i Mu nie bylo do nart. Bo w tym "wielkim
                    swiecie" to i wino,i kobiety i spiew, no i praslo chlopa na wielkie wody.
                    Widzialem na trasie kilka imponujacych "kupermarkow".(!???);o)))))))))))))
                    • Gość: Kazik Re: Zapraszam na Bieg Piastów IP: *.xdoom.net 10.03.03, 21:13
                      Witajcie podhalańskie burki! Jadu śćie sie napili czy gorzoły??? hehe! A
                      powiedz mi Rumcajsiku jak sie pisze: juhas czy pastuch? Pewnie wiesz bo błędy
                      ortograficzne węszysz jak wyżeł podhalański! A co sie tyczy Biegu - to masakra-
                      fatalne warunki-zimno, wiatr i opad gęstego sniegu, tory ciężkie częściowo
                      zasypane - nie było lekko i górali też nie było. Szkoda ,że was nie było bo
                      jesteście urodzeni do biegania po śniegu, macie swój śnieżny folklor i naprawde
                      Zakopane jest zimową stolicą snobizmu i cyny, ale tradycje w gębie to jak
                      Holmenkollen, macie pod Gubałówką! Zatem zabrakło speców z Galicyi i znów
                      Pepiki wygrali - jeden przyjechal-prawie góral, pół-Ślązak z Bialska niejaki
                      Kreczmer Maciej i został mistrzem Polski-tylko szkoda,że dopiero na 6 miejscu.
                      A ja sobie odpuściłem po 20 kilosach bo na browca cza bylo jechac ze światowymi
                      ludźmi do Harrachowa, - tam kurde jakie skocznie o ja pierdziu - Malinka i
                      Kurkiew !!!Ho ho! Pozdrawiam i zapraszam za rok-może góralskie tradycje
                      Marusarza się w was obudzą i pokażecie klase-poza własnym siołem!!!
                      • Gość: Rumcajs Re: Zapraszam na Bieg Piastów IP: benkovski:* / 192.168.2.* 11.03.03, 01:14
                        Duch sportowy imponujacy. A nie byles Kaziku na dopingu, bo Ci tych 20 kilosow
                        nie zaliczymy. Hm, drugi Luszczek, panie dzieju. A ten Harahov, to wiekszy od
                        tej dziury Cortiny?Pzdr.
                        • Gość: Rumcajs Re: Zapraszam na Bieg Piastów IP: benkovski:* / 192.168.2.* 11.03.03, 01:27
                          A tego wyzla podhalanskiego trzeba koniecznie zglosic w PZK. Bardzo rzadka rasa.
                          PS.Ponjezus tes pasie - uowiecki i ... barany! No coment.
                          • Gość: Ciupazka Re: Ka teroz bees lecioł?... IP: *.it-net.pl 11.03.03, 07:50
                            Godałak, ze sie zafucys i nie dos rady te 50 km przelecieć, fciała by dusa
                            do raju, a nogi trzymajom na ziemi. Teroz wiym cemu było tak cicho na Forum,
                            domyncony, nogami ni mógł sie dowlyc do kompa jakiygo, a my telo cekali na
                            hiobowe wieści z Jakuszyc . Co zaś teroz, jakom goniacke planujys, he?
                            Telo.Pozdr.
                            • Gość: Kazik Wpadnijcie do Jakuszyc IP: *.xdoom.net 14.03.03, 11:45
                              No moje góralskie orły - czas wam dupy skopać i zmobilizować nieco, bo morale
                              wam opada-nic nie piszecie,bo nie macie pewnie - o czym, z resztą nie dziwię
                              się skoro was tam zasypało i powódź juz blisko - cza buraki w piwnicy
                              zabezpieczyć i bryndze na strych pochować-co by brudnymi łapami łoscypem
                              łoscypać tyryste z kasy i salmonellą zarazić! Ale do rzeczy - na Bieg Piastów
                              kuroniówki nie starczyło toście nie zdąrzyli, ale za to zapraszam na
                              Mistrzostwa Europy psich zaprzęgów do Jakuszyc, a jakże w okolice najbardziej
                              nadające się w naszym pięknym kraju do uprawiania wszelakich zimowych sportów
                              biegowych. Jak nie ma kasy na bilet, to zaprzęgajcie wasze burki i fafiki-czas
                              wyrwać się z wioch- światowych ludzi poznać, psy nakarmić w piacu napalić.Zatem
                              wio zakopiańskie burki,wszelkiej maści psy do Jakuszyc-pokazać sie w Polsce!
                              • Gość: Rumcajs Re: Wpadnijcie do Jakuszyc IP: benkovski:* / 192.168.2.* 14.03.03, 20:57
                                Kazik!!!!!!Orle ty nasz, sokole. My piszemy, ale Ciebie nam brak!/przynajmniej
                                ja i CIUPAZKA/. Nie wiedzialem, ze trenujesz kundle na wyscig. Akurat
                                rownolegle z Gran Prix Alaski.Uwazaj, zeby nie bylo poruty jak w Biegu Piastow.
                                Nie dawaj pieskom piwa, bo dostaja sraczki albo wariuja /wiosna-poziom
                                testosteronu itd.-w koncu jestes expertem/. Duchem jestem z Toba.Chcemy Kazika
                                na I miejscu a nie psie g..... Troche mnie nie bedzie na Forum, ale "wola
                                nieba........... /Fredro/. Moze jakas kawiarenka internetowa pozwoli mi
                                pozdrowic ZWYCIEZCE. Czolem!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka