Gość: Zadowolony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 12:31 No i pokazali prawdziwą twarz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ciupazka Re: Szantaż przegranych IP: *.it-net.pl 27.09.06, 12:40 Fto? Prowokatorzy z PO, SLD i SA ... Hehe... Kto by ik nie znoł to by to kupiył. Zmasowana ofensywa i atak na PiS. Zaplanowane z góry syćko, do A do Z. Tak się zachowują tylko przegrani, jak hieny. Ot, jesteśmy tylko świadkami perfidnej walki o władzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorol tak to się kończy ja cham z warchołem się zadaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 12:50 żałosna jesteś. plują wam w twarz a wy mówicie ,że deszcz pada. była propozycja PiSu wykupienia weksli za sejmowe/państwowe pieniądze? była. żałosne to towarzystwo pisowskie i ich poplecznicy. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: tak to się kończy ja cham z warchołem się zad 27.09.06, 12:59 Po wuja tu włazis, prowokatorze...Scekojcie se dalyj, dobrze, ze jesce działo reguła przekory w społeczeństwie, ftore dobrze widzi fto tu jest be, a fto jest cacy, hehe. A gdos o sobie w tytule postu? Mos racje, nie zadaj sie z dziadami, bo Cie wsy oblezom... Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ...kij mo podobno dwa konce... 27.09.06, 13:09 ...siepnie i z drugiej strobny forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=49335642 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolony Totalna kompromitacja PiS !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 13:10 Partia i jej zwolennicy (są tacy ?!) to kompletny bałach. ChWWD ! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Totalna kompromitacja PiS !!! 27.09.06, 13:16 Na to cie ino stać, wyłazi sydło z wora. Dlo mnie juz nie dziwota. Kanalie som jest i bedom kanaliami. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Prowokacja i zemsta ...Sa i tyk, co za niom 27.09.06, 13:59 Prowokacja i telo: serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34397,3646944.html Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza To już koniec wypierdków ! 27.09.06, 16:42 PiSdziochy wypad !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: To już koniec wypierdków ! IP: *.it-net.pl 28.09.06, 23:50 POwsinogo spadaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: To już koniec wypierdków ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 00:01 PieS odwraca kota bo taka jego ochota Odpowiedz Link Zgłoś
blackout.9491 Re: To już koniec wypierdków ! 30.09.06, 12:48 atak.spawacza napisał: > PiSdziochy wypad !!!!!!! Won !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Re: tak to się kończy ja cham z warchołem się zad 28.09.06, 12:26 Gość portalu: gorol napisał(a): > żałosna jesteś. > > plują wam w twarz a wy mówicie ,że deszcz pada. > > była propozycja PiSu wykupienia weksli za sejmowe/państwowe pieniądze? była. > > żałosne to towarzystwo pisowskie i ich poplecznicy. > Zgadza się. Odpowiedz Link Zgłoś
turbacz68 Re: Przekręt i Szantaż (PiS) ! 28.09.06, 13:08 Nikt Ciupazce nie powie, że białe jest białe a czarne - czarne. Nawt sam Papież . Ot i wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Obrzydliwy prowokatorze IP: *.it-net.pl 28.09.06, 23:56 Nie wyciyroj se gęby Papieżem POwsinogo, cy inksy partyjny gadzie. Nawet tu i teroz zodnego szacunku do Niego ni mos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jontek Do ci..ski ! IP: *.chello.pl 29.09.06, 09:52 Ciupasko kocheny a zawrzyj se swojiom brudnom genbe bo ci padlinom z ryła ijedzi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Do ci..ski ! IP: *.it-net.pl 29.09.06, 10:25 Nie barzyj jako Tobie i my kwita sietnioku zbolały...He? Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Do Jontka! 29.09.06, 21:28 Gość portalu: Jontek napisał(a): > Ciupasko kocheny a zawrzyj se swojiom brudnom genbe bo ci padlinom z ryła > ijedzi ! A jo Ci godom..nie pie.. głodnyk smutkow pijocyno...Scenariusze dalse juz napisane, he? "W Samoobronie mówi się o tym, że decyzje o odsunięciu rządu Kaczyńskiego od władzy zapadły 15 września w Wojnowie, w pałacyku bawarskim, gdzie Lepper teoretycznie spotkał się z delegacją rządu z Monachium, a w rzeczywistości w obecności Krzysztofa Filipka ustalał szczegóły scenariusza na najbliższe tygodnie z Donaldem Tuskiem. - Tam Lepper przekazał liderowi PO informację, że do 7 października, gdy odbędzie się planowana wcześniej manifestacja, jego już nie będzie w rządzie i będziemy świadkami wielkiej destabilizacji - mówi nam informator z kręgów Leppera. Niewykluczone, że w tej demonstracji pod jednym sztandarem pójdzie cała opozycja, oprócz PSL." Mikołaj Wójcik www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20060929&id=po04.txt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hepik1 Re: Do Jontka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 10:42 Z Markiem Kuchcińskim, przewodniczącym klubu parlamentarnego PiS, rozmawiają Mikołaj Wójcik i Wojciech Wybranowski Wicepremier Roman Giertych wezwał do utworzenia nowego "okrągłego stołu" i wznowienia rozmów z Samoobroną dotyczących koalicji. PiS zasiądzie do takich negocjacji? - To bardzo zaskakująca propozycja. Dziwię się, dlaczego bez konsultacji z koalicjantem szef Ligi Polskich Rodzin zgłosił taką ofertę. Nie wiem, skąd taka propozycja się wzięła, ale w tej sytuacji, szczególnie w atmosferze działań podejmowanych przez pana Andrzeja Leppera i - dziś jego prawą rękę - panią Renatę Beger, sytuacji prowokacji politycznych - taka sugestia jest tak zaskakująca, że aż kuriozalna. Muszę porozumieć się z panem przewodniczącym Giertychem, żeby to wyjaśnić, bo może jest to jakiś żart. Spytajmy więc inaczej - wierzy Pan w jakąkolwiek możliwość porozumienia z Andrzejem Lepperem w tym parlamencie? - Nie mówmy w kategoriach wiary czy niewiary. To są za poważne sprawy. Pan Andrzej Lepper dość sporo narozrabiał. Pani Renata Beger stała się elementem prowokacji politycznej i mówienie o jakimś powrocie do rozmów to - szczerze mówiąc - nie wiem, czy to groteska, kuriozum, czy co to jest. Nie będę komentował wypowiedzi pana Romana Giertycha, skoro nie wiem, o co mu chodzi, gdy ogłasza powrót do rozmów z Andrzejem Lepperem. To jest kuriozum. Ja się do sytuacji kuriozalnej nie chcę odnosić. he,ehe,he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robiący swoje ! Re: Do Jontka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 15:32 hehehe ! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.kowalski Re: Do Jontka! 28.10.06, 10:36 Gość portalu: Robiący swoje ! napisał(a): > hehehe ! Popieram ! Odpowiedz Link Zgłoś
tony.soprano3 Re: Do ci..ski ! 28.10.06, 14:10 Gość portalu: Jontek napisał(a): > Ciupasko kocheny a zawrzyj se swojiom brudnom genbe bo ci padlinom z ryła > ijedzi ! Fakt. Ciupazka się nie myje. Nawet na Wielkanoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re:...Wielcy ludzie zyli w brudzie... IP: *.it-net.pl 28.10.06, 20:41 Jesce sie za cęsto myje, kuda mi do nik, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.kowalski Re: Do ci..ski ! 29.10.06, 12:15 Gość portalu: Jontek napisał(a): > Ciupasko kocheny a zawrzyj se swojiom brudnom genbe bo ci padlinom z ryła > ijedzi ! Cuchnie jak skunks ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Zagazować i to skutecznie IP: *.it-net.pl 29.10.06, 12:54 Skunksy syćkie do roboty!!! Wartko zrobić z henrykami.kowalskimi porządek ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hyrny Re: Do ci..ski ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 14:53 Gość portalu: Jontek napisał(a): > Ciupasko kocheny a zawrzyj se swojiom brudnom genbe bo ci padlinom z ryła > ijedzi ! Ci..zka zosteł wonacony w rzyć bez wasnego herbapola !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
turbacz68 Re: Przekręt i Szantaż (PiS) ! 29.09.06, 22:04 No i znowu to PO się na kurdupli , co mają całą władzę uwzięło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukam celi Przekręt i Szantaż (PiS) to wypierdki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 10:42 Hahahahaha !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Przekręt i Szantaż (PiS) to wypierdki ! IP: *.it-net.pl 30.09.06, 17:17 Na złodzieju copka gore, cy jako? Spowiadoj sie tu coś nabroił i to zaroz! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.kowalski Re: Przekręt i Szantaż (PiS) to wypierdki ! 30.09.06, 23:18 Gość portalu: Ciupazka napisał(a): > Na złodzieju copka gore, cy jako? Wypiedki z PiS mało się nie posrały z nerwów. Nareszcie to .... zwane Ciupazka prawdę napisało. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Przekręt i Szantaż (PiS) to wypierdki ! 30.09.06, 23:20 Ki pieron, wyobracoł wartko kota do góry ogónym...I myśli, ze Mu fto uwierzy. Jo Ci tu dom psioduso, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Re: Przekręt i Szantaż (PiS) to wypierdki ! 12.10.06, 15:53 Żałosne karzełki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Przekręt i Szantaż (PiS) to wypierdki ! IP: *.it-net.pl 12.10.06, 16:14 Nei, jako Ci sie widzi, kie Katole, Chamy i Warchoły nie dadzom Wom rządzić, he? Trza było od pocątku brać co Wom dawali, a teroz nie płakusiać. Wybory byly, a cofke cały cos mo PO. Syśka to widzom. Nie liccie na to , ze na Wos zagłosujom... W milcyniu , bez udziału w sondażak swoje zrobiom, kieby nawet przysło do wyborów. A szantaż i przekręty to Wy umiecie robić,ba specjaliści! Fto by Wos nie znoł, to by Wos kupiył, hehe. Brawo Kaczory i Faustowski Pakt!!! Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Re: Przekręt i Szantaż (PiS) to wypierdki ! 12.10.06, 22:57 Zasrańcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Przekręt i Szantaż (PiS) to wypierdki ! IP: *.it-net.pl 13.10.06, 00:05 Wy zaś POprańcy! Odpowiedz Link Zgłoś
tony.soprano3 Przeproście i Spier.... !!! (PiS !!!) 13.10.06, 08:44 Gość portalu: Ciupazka napisał(a): > Wy zaś POprańcy! Zasrany PiS wart jest załganej PO, cipo niedomyta ! Tylko UPR !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Przeproście i Spier.... !!! (PiS !!!) IP: *.it-net.pl 13.10.06, 10:00 Jesce jedna formacja WSI, cy jako? Na to mi wyziyro... To Wase metody...i słownictwo. Zaatakuj som sie "wujku dwunogi", hehe... Jo tyz sie umiem dostosować do Twojego jentelektu, hale cobyś se wiedzioł "sietnioku zbolały"(powiem Ci tak po nasemu!), ze nie śtuka nasr.. do sceci, śtuka ś niej tu i teroz wylizać. Teroz lizojcie i Wy, tótó coście nawarzyli i ośloli po Polsce, te przekręty i smrody. Wonioj i Ty, dziadu sakramencki. Jesce śmies scekać do mnie jak bury kundelek, kie sie som o włosnom rzyć boi, he?. Nifto Wos nie załuje, haj. Precki mi z ocysk i F.Z. Nie trza nom tu takik! Wypad i to juz!Więcej swojyj kufy to Tobie nie otworze. Mądrej głowie ponóć dość po słowie. Telo.I ino telo. Nie Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jontek Re: Przeproście i Spier.... !!! (PiS !!!) IP: *.chello.pl 17.10.06, 19:43 Wypie..ć kacze wypierdki z Polski !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: A jo Ci zaśpiywom, hehe IP: *.it-net.pl 17.10.06, 20:52 Zaatakuj som sie "wujku dwunogi", hehe... Jo tyz sie umiem dostosować do Twojego jentelektu, hale cobyś se wiedzioł "sietnioku zbolały", beskurcyjo zatracono na naskim Forum Zokopiańskim(powiem Ci tak po nasemu!), ze nie śtuka nasr.. do sceci, śtuka ś niej tu i teroz wylizać. Teroz lizojcie i Wy, tótó coście nawarzyli i ośloli po Polsce, te przekręty i smrody. Wonioj i Ty, dziadu sakramencki. Jesce śmies scekać do mnie jak bury kundelek, kie sie som o włosnom rzyć bois, he?. Nifto Wos nie załuje, haj. Precki mi z ocysk i z F.Z. Nie trza nom tu takik! Wypad i to juz! Więcej swojyj kufy ku Tobie nie otworze. Mądrej głowie ponóć dość po słowie. Telo.I ino telo. p.s. Hale Wos mo brzyćko, to widno , słychno i cuuuuć, Do roboty PONIETOTY, UPR NIETOTY!!!My Wos nie kcemy, poniali? Partyjki kanapowe do brydża dobre, a nie do polityki, nie godajęcy o robocie.A na koniec Ci piyknie zaśpiywom, cobyś sie zaś nie obraziył... Moja kochanecko Ej, zróbmys obrachunek Kielo jo Ci winien, Ej, za zielony wionek. Jo Tobie za wionek, Ej, tyś mi za piórecko, Zróbmys obrachunek, Ej, moja kochanecko Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Re: Przeproście i Spier.... !!! (PiS !!!) 17.10.06, 21:32 Ino chybko !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Przeproście i Spier.... !!! (PiS !!!) 17.10.06, 21:41 Kiebyś se był nie wymysloł, Byłbys dostoł coś pomyśloł, Hej, se ino śtyrydom, śtyrydom. A za Twoje POwymyślanie, To Ci sie nic nie dostanie Z tom dziewcynom PiSowom. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Kiedy matoł mówi prawdę? 20.10.06, 15:03 Kilkanascie dni temu: "Pan Andrzej Lepper z tej szansy nie skorzystał. Po krótkim czasie powrócił do swoich praktyk. Powrócił do czegoś, co trzeba określić jednym słowem - warcholstwo. My warcholstwa w żadnym razie nie możemy tolerować." Dzisiaj: "Premier powiedział, że nie nazwał Andrzeja Leppera "warchołem". Wyjaśnił, że mówił jedynie o "warcholstwie", którego - jak dodał - nadal nie będzie tolerował." Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Sonda na onecie 20.10.06, 22:06 Jak oceniasz rząd Kaczyńskiego. wiadomosci.onet.pl/1421535,11,item.html Do teraz 200tys głosów.69 procent jedynek w skali 6 do 1 Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.kowalski Re: Sonda na onecie 20.10.06, 23:04 Aż miło popatrzeć, jak dawni towarzysze broni z sejmowej komisji śledczej – Ziobro, Wassermann, Miodowicz – biorą się teraz za łby. A ksiądz Isakowicz-Zalewski kontra biskupi, którzy tak gorliwie zachęcali do lustracji i dekomunizacji? Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Re: Sonda na onecie 25.10.06, 13:27 henryk.kowalski napisał: > Aż miło popatrzeć, jak dawni towarzysze broni z sejmowej komisji śledczej ̵ > 1; > Ziobro, Wassermann, Miodowicz – biorą się teraz za łby. > > A ksiądz Isakowicz-Zalewski kontra biskupi, którzy tak gorliwie zachęcali do > lustracji i dekomunizacji? O kurde ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życzliwy Re: To już koniec wypierdków ! IP: *.chello.pl 31.10.06, 23:47 ChIWD !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: To już koniec wypierdków ! IP: *.it-net.pl 01.11.06, 07:01 Wot i kultura z PRL-u żywcem wzięta, a jaka tolerancja....Poszoł Ty won! Odpowiedz Link Zgłoś
tony.soprano3 Re: To już koniec wypierdków ! 03.11.06, 11:08 Gość portalu: Ciupazka napisał(a): > Wot i kultura z PRL-u żywcem wzięta, a jaka tolerancja....Poszoł Ty won! Co ty wypierdku pijanej owcy wiesz o życiu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: To już koniec wypierdków ! IP: *.it-net.pl 03.11.06, 11:26 Moze więcej, jako Ci sie zdaje...dziadu sakramencki, hehe. Wystarcy? Cy Ci jesce mało? Kłap, kłap ozorym, jako nieprzymierzajęcy cap. Telo ino umies? Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Re: To już koniec wypierdków ! 04.11.06, 16:20 Gość portalu: Ciupazka napisał(a): > Moze więcej, jako Ci sie zdaje...dziadu sakramencki, hehe. Wystarcy? Cy Ci > jesce mało? Kłap, kłap ozorym, jako nieprzymierzajęcy cap. Telo ino umies? Antoś ! Nie gadaj z tym pedziem. To męska larwa. Odpowiedz Link Zgłoś
prof.penduszko Re: To już koniec wypierdków ! 29.12.06, 09:36 atak.spawacza napisał: > Gość portalu: Ciupazka napisał(a): > > > Moze więcej, jako Ci sie zdaje...dziadu sakramencki, hehe. Wystarcy? Cy > Ci > > jesce mało? Kłap, kłap ozorym, jako nieprzymierzajęcy cap. Telo ino u > mies? > Antoś ! > Nie gadaj z tym pedziem. To męska larwa. Ciupazka wyglądał mi na pedzia. I to tego bierego tzn. "lalę". Ciekawe kto jest jego "dziobakiem" ? Odpowiedz Link Zgłoś
prof.penduszko Re: Przekręt i Szantaż (PiS) ! 30.12.06, 11:10 Gość portalu: Zadowolony napisał(a): > No i pokazali prawdziwą twarz. A że twarze mają ohydne ... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciupazka Re: Przekręt i Szantaż (PiS) ! IP: *.it-net.pl 30.12.06, 12:40 A Wy jak te w r o n y... "Wierszyk o wronach" W powietrzu roziskrzonym siedzą na drzewie wrony, trzyma je gałąź gruba; śnieg właśnie zaczął padać, wronom się nie chce latać, śnieżek wrony zasnuwa. Tuż pole z krętą rzeczką, w dali widać miasteczko uprzemysłowione - a wrony, jak to wrony, patrzą okiem szalonym, wrona na wronę. Gdyby je zmienić w nuty, dźwięczałyby dopóty, dopóki strun choć czworo - a tak, na wronią chwałę, siedzą czarne, zdrętwiałe in saecula seaculorum. Nocne niebo już kwitnie, Wszystko świeci błękitnie: Noc, wiatr, wronie ogony; Zaśnij, strumieniu wąski - dobrej nocy gałązki, dobranoc, wrony. Konstanty Ildefons Gałczyński Odpowiedz Link Zgłoś
prof.penduszko Re: Przekręt i Szantaż (PiS) ! 30.12.06, 17:31 Gość portalu: ciupazka napisał(a): > eeeeeę Nareszcie coś z sensem wystękał ten złamany ..tas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łociec ciupaski Re: Przekręt i Szantaż (PiS) ! IP: *.chello.pl 31.12.06, 10:38 To nie mój syn. Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Re: Przekręt i Szantaż (PiS) ! 31.12.06, 18:39 Gość portalu: łociec ciupaski napisał(a): > To nie mój syn. Trudno bęzie mu znależć ojca ... . Odpowiedz Link Zgłoś