Dodaj do ulubionych

Etat ciupazki

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 14:44
Czy Ty jesteś na etacie na tym forum? 90% postów to Twoja sprawka. Naprawdę
nie masz nic innego do roboty, tylko siedzieć na okrągło przed komputerem i
pisać na byle jaki temat? Jaki masz w tym /albo Twoi mocodawcy/ interes? Co
chcesz osiągnąć? Ile Ci płacą? Czy płacisz podatki?
Obserwuj wątek
    • Gość: pracodawca Re: Etat ciupazki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 15:13
      Ciupazka jest pracownikiem etatowym, zatrudnionym na czas nieokreslony z
      3-miesięcznym okresem wypowiedzenia. Od uposażenia pracownika odprowadzany jest
      podatek oraz składki ZUS. Urlop w pełnym wymiarze (26 dni). Ekwiwalent na
      połączenie internetowe i zużycie energii elektrycznej, roczna premia w wysokości
      pensji miesięcznej płatna po zakończeniu roku kalendarzowego. Deputat węglowy,
      miesięczny przydział mydła(2 kostki) , ręcznik szt. 1, herbata (2 opak. po 20
      szt.) oraz cukier (1 kg). Roczny ekwiwalent urlopowy tzw. "grusza". Z okazji
      Swiat Bożego Narodzenia i Wielkanocy bony towarowe (2 x 300pln) do realizacji we
      wskazanym punktach handlowych.
      • morfeusz_1 Re: Etat ciupazki 25.05.07, 15:51
        Gość portalu: pracodawca napisał(a):

> Ciupazka jest pracownikiem etatowym, zatrudnionym na czas nieokreslony z
        > 3-miesięcznym okresem wypowiedzenia. Od uposażenia pracownika odprowadzany
        jest
        > podatek oraz składki ZUS. Urlop w pełnym wymiarze (26 dni). Ekwiwalent na
        > połączenie internetowe i zużycie energii elektrycznej, roczna premia w
        wysokośc
        > i
        > pensji miesięcznej płatna po zakończeniu roku kalendarzowego. Deputat węglowy,
        > miesięczny przydział mydła(2 kostki) , ręcznik szt. 1, herbata (2 opak. po 20
        > szt.) oraz cukier (1 kg). Roczny ekwiwalent urlopowy tzw. "grusza". Z okazji
        > Swiat Bożego Narodzenia i Wielkanocy bony towarowe (2 x 300pln) do realizacji
        w
        > e
        > wskazanym punktach handlowych.

Nie dodałeś że raz w roku ma zapewniony bezpłatny wjazd na kasprowy kolejką
        linową, dlatego takiego nerwa dostała ostatnio na forumie jak się dowiedziała
        że jednak do remontu ją oddają - niestety nie udało jej się wykorzystać biletu -
        Teraz boi się że jej nie odrestaurują do grudnia :(
        • Gość: pracodawca Re: Etat ciupazki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 16:44
          Niepotrzebnie kobita jest w nerwach. Zamienię jej ten niewykorzystany bilet na
          Kasprowy na 3 bezpłatne na Gubałówkę. Muszę tak zrobić, bo przeciez gotowa
          poleciec na mnie z twarzą do związków zawodowych.
          • morfeusz_1 Re: Etat ciupazki 25.05.07, 21:50
            Gość portalu: pracodawca napisał(a):

> Niepotrzebnie kobita jest w nerwach. Zamienię jej ten niewykorzystany bilet na
            > Kasprowy na 3 bezpłatne na Gubałówkę. Muszę tak zrobić, bo przeciez gotowa
            > poleciec na mnie z twarzą do związków zawodowych.

Gubałówka to nie to samo...
            Tam na tą stromą grań pomimo 123 wiosen to jeszcze sama wlezie i zlezie
            To nie to samo :(
            Wymśl może coś w stylu łykendu w Spa albo wejściówce do Aqua Parku w Krakowie
            co by na rurze móc się pokręcić ;)
            • Gość: pracodawca Re: Etat ciupazki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 22:49
              morfeusz_1 napisał:
              Gubałówka to nie to samo...
              > Tam na tą stromą grań pomimo 123 wiosen to jeszcze sama wlezie i zlezie
              > To nie to samo :(
              > Wymśl może coś w stylu łykendu w Spa albo wejściówce do Aqua Parku w Krakowie
              > co by na rurze móc się pokręcić ;)

Te wszystkie spy i rury to taka nowo-moda, a Maria Ciupaga to pracownik stary,
              solidny i na nowinki mało podatny. Ona nic tylko by dutki w pończochę ładowała.
              Konta nie chce sobie w banku założyć, taka nieufna!. Chociaż ludzie gadajom, że
              jakieś tam jednak ma, w szwajcarii czy jakimś lichtenasztajnie. Ale kto tam za
              babą trafi. I nawet nie chcę trafiać, bo mnie jeszcze o mobbing i seksualne
              molestowanie pozwie.
              • morfeusz_1 Re: Etat ciupazki 25.05.07, 23:13
                no tak być może tym bardziej że w zakopcu gadają że ma konszachty z "diabłem"...

o jakiego chodzi nie muszę Waszeci prawić na forum,chociaż od czasu do czasu
                tez lubię pierniki ;)
                • Gość: pracodawca Re: Etat ciupazki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 23:33
                  Co tam dla niej konszachty z diabłem, skoro ona sama czarownica?
                  No, a że piernik to tez racja, chociaż kobicie wieku się nie powinno wypominać,
                  ale ona też nas nie oszczędza i wiek nam wytyka przy każdej okazji;))
      • Gość: kamzik Re: Etat ciupazki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 18:04
        A co z przydziałem oscypków? Nic jej nie dali?
    • mmagi Re: Etat ciupazki 26.05.07, 00:30
      a gófno Cie to obchodzi:P
    • ciupazka Re: Etat ciupazki 29.05.07, 09:04
      Gość portalu: Urząd Skarbowy napisał(a):

> Czy Ty jesteś na etacie na tym forum? 90% postów to Twoja sprawka. Naprawdę
      > nie masz nic innego do roboty, tylko siedzieć na okrągło przed komputerem i
      > pisać na byle jaki temat? Jaki masz w tym /albo Twoi mocodawcy/ interes? Co
      > chcesz osiągnąć? Ile Ci płacą? Czy płacisz podatki?

Zacynos mieć wyrzuty sumiynio, cy jako? Pewnie Ty bieres dudki za mnie,
      hehe...Ksywa Ci sie moja przydaje? Ciekawość, przecie mogom sprowdzić who
      is who, and where are I and You! Fto na tym etacie korzysto i płaci podotki.
      Zdaje mi sie, abo mi sie ino widzi, ze nic tutok po mnie. Mocodawcy nie
      potrzebuje, coby wleźć na FZ, nie passi, to nie. A podotki za co niby mom
      płacić, za to, ze do Wos jesce dopłacom? Puknijcie sie w coło, moze go jesce
      troske mocie. Wyscie mnie powinni po rzyci całować, ze tu właze za
      bezdurno.
      Telo. Nie pozdr.
      • Gość: gosc Re: Etat ciupazki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 09:49
        Ciupazko, nie zwracaj uwagi na tych baranów skundlonych co to ani be ani be na
        forum coś mądrego... tylko Cię kąsają i mają z tego uciechę. Pisz, szczególnie
        gwarą, wiele osób Cię czyta Pozdrawiam. Gosc.
        • Gość: ciupazka Re: Etat ciupazki IP: *.it-net.pl 22.06.07, 11:22
          Mało, ze robie tutok za darmo, to jesce cie po rzyci kasajom...Posukojcie
          se drugiego takiego głuptoka, bo nie inacyj.
          • Gość: gosc Re: Etat ciupazki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 12:53
            kie my juze naleźli ciebie
            • ciupazka Re: Etat ciupazki 22.06.07, 15:58
              fakt, głuptok jo jest i juz, tu wom przyzno racje. coz nieftoyk rzecy za zodne
              dudki nie kupi, na tyn przykłod głupote i miyłość do ziymecki, na ftoryj ześ
              wyrosnon.Godajom, ze ozpatruj sie nad górom, cobyś nie płakoł nad dziurom...A
              Orły piórcom sie na turniak. Nieftorym po cudzyk plecyskak wse poryncniyj sie
              styrmać, niekze! A jo cemu tutok ...hm, sukom oćców ciyni, hm...a cy tym dom
              siyłe rodnyj ziymi???
              Telo.Pokiel, dotel...Niek mnie pociesynie pociesy, hehe...Od Wos nie fcem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka