Gość: hann_333 IP: *.jmdi.pl 08.08.07, 20:36 ....... na tanią kwaterkę 2os. blisko PKP wolną w terminie 11-22 sierpień br Za info śliczne dzieki....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciupazka Re: Może ma ktoś fajny namiar 08.08.07, 21:07 W tym casie to chałup wolnych juz bedzie w pierniki. Moze Ci fto co podo na e-maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hann_333 Re: Może ma ktoś fajny namiar IP: *.jmdi.pl 09.08.07, 05:44 ach właśnie....... jakby ktoś coś miał i chciał podesłać to może też na maila: honeyjanko@interia.pl (tylko pliiis, niezbyt drogio, bo nie jestem zbyt rozżutna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Może ma ktoś fajny namiar 09.08.07, 11:16 tu sie reklamujom: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=67047364 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hann_333 Re: Może ma ktoś fajny namiar IP: *.pwpw.pl 09.08.07, 13:36 od 2 tyg. serfuje po necie na różnych stronach, co ciekawsza reklama dzwonie ale albo zajete, albo te tanie kwatery to takie tanie, że mi skóra cierpnie. No ale cóż, ostatecznie zdam sie na tzw "naganiaczy" z dworca - no gdzieś spac muszę. ale dzięki ciupazka... pożadny człowiek z ciebuie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Może ma ktoś fajny namiar 10.08.07, 10:14 Mom nadzieję , ześ nasła! CEmu sie syćka pchocie w Zakopane. Radze jedź do Gliczarowa, Stołowe,(w lewo na Krzyżówce w Bukowinie i do gÓry) kliknij w google i popatrz. Stamtąd do Zakopanego zawsze też dojedziesz, a taniej, a jaki spokój i widoki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hann_333 Re: Może ma ktoś fajny namiar IP: *.jmdi.pl 10.08.07, 18:27 Ciupazka... owszem, bardzo chętnie ale daleko do busa i PKP... a jak wiesz stąd co chwila..... mnie samo Zakopane nie rajcuje, mnie rajcuje dojechać szybko tam gdzie zaplanuje. Takie czasy, czas to pieniadz i co zrobić. Ale tak wogóle to marze o ciszy, o spokoju, o pieknych widokach zapierajacych dech...... ale chce miec to szybko, taka natura. A góry uwielbiam, uwielbiam znaleźć sie w innym swiecie - geniuszem natury jakim sa Tatry, bo wszystko co się dzieje wokół mnie, w moim życiu - nie zasługuje w tej chwili na uwagę, odpoczywam od tego. Martwie się jak dam rade fizycznie, martwie się czy nie spadnę, i chce wyżej i wyżej........ to wszystko. Pięknie prawda? Ciupazka jak ja ci zazdroszę, no nic ale jutro już tam bedę więc pozdrawiam słodko.... Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Może ma ktoś fajny namiar 10.08.07, 19:43 a czegóż to zazdrościsz ciupażce.??? Odpowiedz Link Zgłoś