Dodaj do ulubionych

Do zobaczenia jutro w Bukowinie Tatrzańskiej a....

04.07.03, 12:55
Do zobaczenia jutro w Bukowinie Tatrzańskiej. Pojutrze w Zakopanem i w
Witowie. Mam nadzieję, że pogoda będzie taka bym mógł na początek pospacerować
Ścieżką nad Reglami a póżniej troszeczkę wyżej i wyżej....
Pozdrawiam forum Zakopane.
Obserwuj wątek
    • Gość: Rumcajs Re: Do zobaczenia jutro w Bukowinie Tatrzańskiej IP: 80.72.65.* 04.07.03, 13:03
      Dasz choc znac jak bylo? :o)))
      • sledzik4 Re: Do zobaczenia jutro w Bukowinie Tatrzańskiej 04.07.03, 13:18
        Gość portalu: Rumcajs napisał(a):

> Dasz choc znac jak bylo? :o)))

Oczywiście, że tak - ale dopiero za ponad 2 tygodnie jak wrócę z Bukowiny.
        W Tatrach "szlakując" się (od 11 lat) będę odpoczywał od radia, tv, kompów.
        Będę z Wami obcował - zawsze miło. Za 14 godzin ruszam w drogę. Do zobaczenia.
        • Gość: uiuiuiu Sledzikuuuuuuuuuuu IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 13:30
          nie zaboc zabrać pelerynki. Dysc i pierony - prawie co dnia...
          • sledzik4 Re: Sledzikuuuuuuuuuuu 04.07.03, 14:05
            Gość portalu: uiuiuiu napisał(a):

> nie zaboc zabrać pelerynki. Dysc i pierony - prawie co dnia...

Mam płaszczyk, buciki (pastowane grubo), czapeczke, sweterek - mam wszystko.
            Prawie zawsze noszę to "na darmo" - ale noszę. Podobno strzyżonego......
            sledzik4
            • sledzik4 Re: Sledzikuuuuuuuuuuu 21.07.03, 20:38
              Ale sie wkurzyłem - to ja się tu "produkuję" a ta... mi uciekła - dałem ciała i
              teraz od nowa. No więc dobra, jestem w domu.... szkoda. Trzeba jednak zarabiać
              następne dutki na kolejny wyjazd. Pogoda kaprysiła, ale ja się z nią
              dogadywałem. Zrobiłem kilka tras rozruchowych. Na dwa wybrałem się sam. Z
              Kościeliskiej na Ciemniaka, Krzesanicę i Małołączniaka(spotkałem krajan),
              zejście do Siklawicy, gdzie spotkałem się z żoną i córkami. Drugi to Rysy (6.57
              Palenica Białczańska - 16.05 Strbskie Pleso), ale to temat na dłuższą opowieść.
              Pozdrawiam wszystkich MIŁOŚNIKÓW GÓR. Niektóre swoje spostrzeżenia będę
              opisywał na forum - zawsze jako sledzik4. Ogólnie jestem bardzo zadowolony.
              • Gość: Rumcajs Re: Sledzikuuuuuuuuuuu IP: 80.72.65.* 21.07.03, 20:58
                Brawo Sledziku! ;o)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka