Gość: Grażyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 22:51 Kochani może wy jesteście bardziej zorientowani... Poszukuję spisu wszystkich wyciągów narciarskich z waszego województwa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nathalie6 Re: ...wyciągi... 07.03.08, 08:55 www.narty.l.pl/wyciagi_tatry.htm Tam jest wszystko,albo proszę poczytać ,tutaj też jest wszystko na Forum Zakopanego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: ...wyciągi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 15:24 A możecie podać jakąś bardziej szczegółową stronę? Jestem z drugiego końca Polski a mam napisać pracę o wyciągach w Małopolsce i nie mogę żadnego przeoczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
przeszlakowska Re: ...wyciągi... 07.03.08, 15:45 A może Ci pracę napisać, hę? Patrz google i siamo, siamo, gdybyś tylko chciała poczytać Forum Zakopane i wszystkie stronki gmin podhalańskich, znalazłabyć to co szukasz i to co chcesz. Ty piszesz prace a nie my! Do roboty NIETOTY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: ...wyciągi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 15:59 Jak nie masz do powiedzenia/ napisania nic ciekawego to nie zabieraj głosu. Nic nowego nie wnosisz. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Tej , co tu coś wniosła.... 07.03.08, 23:12 Za to Ty wniosłaś swoją durnotę. Nie pierwszy raz. Tak trudno linki Ci znaleźć. www.narty.l.pl/wyciagi_tatry.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: Tej , co tu coś wniosła.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.08, 22:21 ciupazka napisała: > Za to Ty wniosłaś swoją durnotę. Nie pierwszy raz. Tak trudno linki Ci znaleźć DURNA to ty jesteś ciupazko! Siedzisz całymi dniami na tym forum i piszesz byle co i nie ważne czy ktoś to czyta czy nie (chyba usiłujesz na siłę podnieść to forum hahahaha) Ktoś kiedyś słusznie napisał że jesteś największym trolem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciupazka Re: Tey , co tu coś wniesła....cope IP: *.it-net.pl 08.03.08, 23:41 Takie wielgie cosik jak cope, he he. To Cie sie sptom po jakom cholere tu włazis ku krzesnomatce, he? Trollu zatracony? Natchniynio sukos, cy jako? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: Tey , co tu coś wniesła....cope IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.08, 23:49 Chciałam popisać z kimś takim jak ty hahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciupazka Re: Tey , co tu coś wniesła....cope IP: *.it-net.pl 09.03.08, 00:14 Pewnie sie fest nudzis... Obejrzyj se jutro, w poniedziałek, 10 marca, w TVP Polonia o godz. 22 film dokumentalny Wojciecha Mroza: "Druga młodość kolejki". W 30-minutowym dokumencie będzie można zobaczyć unikalne zdjęcia archiwalne z lat 30., 50. i 70., przedstawiające historię budowy kolejki na Kasprowy Wierch, a także jej modernizacje. O roli kolejki mówią m.in. najstarsi pracownicy PKL, narciarze, turyści, pisarze. (kov) Odpowiedz Link Zgłoś
nathalie6 Re: ...wyciągi... 08.03.08, 00:21 Ciupaszeńko,już tą stronę podałam Pani o wyciągach A Pani niech uważnie czyta. Tutaj jest wszystko o wyciągach w Małopolsce i na tej stronie co ja i ciupazka przesłałyśmy i dużo tutaj na Forum Trzeba jeno poczytać Odpowiedz Link Zgłoś