Dodaj do ulubionych

...wyciągi...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 22:51
Kochani może wy jesteście bardziej zorientowani...
Poszukuję spisu wszystkich wyciągów narciarskich z waszego województwa.
Obserwuj wątek
    • nathalie6 Re: ...wyciągi... 07.03.08, 08:55
      www.narty.l.pl/wyciagi_tatry.htm
      Tam jest wszystko,albo proszę poczytać ,tutaj też jest wszystko na
      Forum Zakopanego
      • Gość: Grażyna Re: ...wyciągi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 15:24
        A możecie podać jakąś bardziej szczegółową stronę? Jestem z drugiego końca
        Polski a mam napisać pracę o wyciągach w Małopolsce i nie mogę żadnego przeoczyć...
        • przeszlakowska Re: ...wyciągi... 07.03.08, 15:45
          A może Ci pracę napisać, hę? Patrz google i siamo, siamo, gdybyś tylko chciała
          poczytać Forum Zakopane i wszystkie stronki gmin podhalańskich, znalazłabyć to
          co szukasz i to co chcesz. Ty piszesz prace a nie my! Do roboty NIETOTY!
          • Gość: Grażyna Re: ...wyciągi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 15:59
            Jak nie masz do powiedzenia/ napisania nic ciekawego to nie zabieraj głosu. Nic
            nowego nie wnosisz.
            • ciupazka Tej , co tu coś wniosła.... 07.03.08, 23:12
              Za to Ty wniosłaś swoją durnotę. Nie pierwszy raz. Tak trudno linki Ci znaleźć.

www.narty.l.pl/wyciagi_tatry.htm
              • Gość: Grażyna Re: Tej , co tu coś wniosła.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.08, 22:21
                ciupazka napisała:

> Za to Ty wniosłaś swoją durnotę. Nie pierwszy raz. Tak trudno linki Ci znaleźć

DURNA to ty jesteś ciupazko! Siedzisz całymi dniami na tym forum i piszesz byle
                co i nie ważne czy ktoś to czyta czy nie (chyba usiłujesz na siłę podnieść to
                forum hahahaha)
                Ktoś kiedyś słusznie napisał że jesteś największym trolem!

• Gość: ciupazka Re: Tey , co tu coś wniesła....cope IP: *.it-net.pl 08.03.08, 23:41
                  Takie wielgie cosik jak cope, he he. To Cie sie sptom po jakom cholere tu
                  włazis ku krzesnomatce, he? Trollu zatracony? Natchniynio sukos, cy jako?
                  • Gość: Grażyna Re: Tey , co tu coś wniesła....cope IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.08, 23:49
                    Chciałam popisać z kimś takim jak ty hahahaha.
                  • Gość: ciupazka Re: Tey , co tu coś wniesła....cope IP: *.it-net.pl 09.03.08, 00:14
                    Pewnie sie fest nudzis... Obejrzyj se jutro, w poniedziałek, 10 marca, w TVP
                    Polonia o godz. 22 film dokumentalny Wojciecha Mroza:

"Druga młodość kolejki".

W 30-minutowym dokumencie będzie można zobaczyć unikalne zdjęcia archiwalne z
                    lat 30., 50. i 70., przedstawiające historię budowy kolejki na Kasprowy Wierch,
                    a także jej modernizacje. O roli kolejki mówią m.in. najstarsi pracownicy PKL,
                    narciarze, turyści, pisarze. (kov)
      • nathalie6 Re: ...wyciągi... 08.03.08, 00:21
        Ciupaszeńko,już tą stronę podałam Pani o wyciągach

A Pani niech uważnie czyta.
        Tutaj jest wszystko o wyciągach w Małopolsce i na tej stronie co ja
        i ciupazka przesłałyśmy i dużo tutaj na Forum
        Trzeba jeno poczytać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka